Ми рекомендуємо

  • Святковий гарбузово - обліпиховий кекс

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Змішати в мисці просіяне борошно, корицю, мускатний горіх, ванілін, сіль, соду і розпушувач. В іншій мисці змішати заздалегідь розмочений родзинки і не дрібно порубаний горіх, додати крохмаль і перемішати. Гарбузове пюре змішати з протертою обліпихою. У мене пюре заготовлено взапас, якщо у вас немає готового, то просто запечіть гарбуз у печі, а потім ...
    Читати далі

Ви шукали: айсбайн

  • Айсбайн

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спосіб приготування Блюдо це широко поширене в "мясоедящей" і "півопьющей" Європі. У Польщі це називається "голонка", в Чехії - "печене коліно", у Німеччині - "айсбайн" або "швайнехаксен". З'їсти його відразу, в один присід, практично неможливо, т. Е. Споживання його увазі достатню кількість часу для душевної бесіди і ...
    Читати далі

  • айс- Байн

    Другі страви  /  Інші основні страви

    добре намажемо рульку сіллю і перцем, а потім і гірчицею ножем робимо кругові надрізи шкірки плотненько загортаємо все це справа в фольгу ставимо в духовку на 2 2,5 години потім фольгу відкриваємо і хвилин 10 ще підрум'янюємо Подавати з тушкованими квашеною капустою, в ідеалі тушкувати її з кмином і ягодами ялівцю, але можна і обійтися. Моівообще ...
    Читати далі

  • Айсбайн - свиняча нога з кислою капустою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Склад і опис повністю збігається з рецептом шкідлива-2. Я використовувала свіжі ніжки :) Ніжка вкуснейшая, смакота !! соус не справив враження: (капустка на любителя, а от картопелька, відварена або обжареная в самий раз :) Хочу зауважити, що ніжки зварені на воді, не будуть такі смачними, тільки пиво і темне Сенс Айсбайн - щоб ...
    Читати далі

  • Айсбайн, Рулька свинна

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рульку замочуємо в холодній воді додаючи спеції, цибуля, всю сіль, часник і залишаємо все це на 24 години. Замочуємо горох у воді на 24 години. Через 24 години виймаємо рульку. Розсіл доводимо до кипіння і поміщаємо в нього рульку, відварюємо в перебігу 1:00. Після варіння виливаємо розсіл, викладаємо на дно капусту, кладемо зверху зварену рульку, ...
    Читати далі

  • Айсбайн з копченої рульки з кислою капустою

    Інші  /  Інші рецепти

    У каструлю вилити літр темного пива і довести до кипіння. Якщо пива здасться мало, то можна його розбавити водою. У кипляче пиво кладемо рульку і варимо. Я варю майже 2:00. По готовності м'ясо майже розвалюється, а шкура легко протикається виделкою. При варінні додати стручок гострого перцю без насіння, часнику 4 зубчики, почищену цибулину і лаврушки ...
    Читати далі

  • Айсбайн - свиняча нога з кислою капустою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рульку миємо, обсушуємо. Якщо вона у нас несолона, то натираємо сіллю, перцем. У великій каструлі доводимо до кипіння воду з пивом краще темне, але можна будь-яке інше, для неаматорів пива - можна варити просто у воді), занурюємо ногу, знімаємо піну, додаємо спеції - лаврушку, перчик горошком, солимо за смаком, прикриваємо кришкою, варимо до готовності...
    Читати далі

  • Айсбан

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рульки добре звільнити від щетини, шкуру не знімати. Залітьраствором кухонної солі (якщо є, додати селітру 0,01гр.) І поставити на 2 доби в холодильник. Потім помістити в каструлю або казанок, залити світлим солодкими пивом, додати нарізані цибулю і моркву, тушкувати під кришкою в теченіі2-2.5ч. При необхідності додавати в процесі окропу ....
    Читати далі

  • Айсбан, свинячі ніжки по-німецьки.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Тема конкурсу всіх відправила плавати по інтернету, і які ж ми схожі, багатьом відразу захотілося приготувати свинину з капустою, поки я його виставила вже багато таких рецептів з'явилося, ну якщо ви не сильно проти, почитайте і такий варіант. Я хотіла приготувати саме свинячі ніжки, самий кайф кісточки в них обсмоктувати, обожнюю, особливо, коли ...
    Читати далі

  • Рулька а-ля айсбан з скороварки для недільних посиденьок

    Закуски  /  М'ясні

    Маринується саме, вариться саме і в кінці запікається так само само-дуже зручне блюдо! Тільки врахуйте-що і зникає зовсім саме ... тане на очах. І в роті-речі-теж! А тому що в підсумку найніжніше і соковите м'ясо, ароматне і пікантне, розоватое і таке смачне-що вечір стає дуже приємним! 1. Рульки ретельно пошкребти, промити і обсушити ....
    Читати далі

  • Свинна нога, запечена у фользі на овочевій подушці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Готуємо маринад: часник пропустити через прес, видавити сік половини лимона, цедру порізати кубиками, зелень подрібнити, все перемішати, заправивши маслом і сіллю і перцем. У рулька ножем робимо кругові надрізи шкіри. Від'єднуємо шкіру від м'яса, робимо надрізи в м'якоті і добре натираємо маринадом. Так само маринадом нашпигувати розрізи і під шкірою (на ...
    Читати далі