Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Салат "Букет гіацинтів"

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю нарізаємо кубиками, шампіньйони пластинками і смажимо в олії до готовності (краще смажити окремо, потім змішати-пахучіше). Куряче м'ясо ріжемо кубиками. Картопля трьом на крупній тертці. Сир тремо на дрібній (якщо є, то на спеціальній тертці для сиру), змішуємо з горіхами. Яєчні жовтки трьом на середній тертці, білки (для ...
    Читати далі

  • Кесаділья (простий, домашній варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Обсмажуємо в суміші рослинного і вершкового масла нашатковану цибулю (стать цибулини) з половиною солодкого перцю до м'якості. Викладаємо в окрему тарілку. У тому ж маслі обсмажуємо фарш курячий, додаючи в нього приправи за смаком і томатну пасту з червоним перцем для гостроти. Готуємо фарш до випаровування рідини. Розігріваємо тортилью в СВЧ, ...
    Читати далі

  • Плов з фрикадельками.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для початку необхідно приготувати фрикадельки. У фарш додати подрібнену цибулину, соль- перець, розмішати. Потім сформувати фрикадельки розміром з волоський горіх. Фрикадельки підсмажити на олії. Викласти на блюдо / тарілку. Моркву натерти на тертці або нарізати соломкою. Цибулю нарізати кубиками або півкільцями. На маслі, після готування ...
    Читати далі

  • Салат "туса"

    Салати  /  Інші салати

    1. З риби злити масло, розім'яти трохи виделкою. 2. Яйця відварити, порізати. 3. Печериці обсмажити з дуже дрібно порізаною цибулею на олії, охолодити. 4. Все змішати, додати кукурудзу і майонез. Смачного!
    Читати далі

  • Фарширований пеленгас

    Другі страви  /  Інші основні страви

    сначало готуємо начинку: цибулю порізати дрібно, обсмажити до напівготовності відварні гриби порізати, додати в цибулю і обсмажити до готовності. сир потерти на тертці, додати яйце, вимочений і віджатий хліб. посолити, перемішати в сирну суміш додати гриби з цибулею і ще раз перемішати. Рибу розрізати по спині, акуратно вийняти хребет і нутрощі, які не ...
    Читати далі

  • Курка фарширована сиром і грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку вимити і просушити. Під шкірку покласти часточки часнику, решті часник - через прес і змішати з сіллю (небагато). Натерти тушку зовні і зсередини. Печериці нарізати часточками і обсмажити з цибулею на олії. Дати охолонути і змішати з сиром Сулугуні, нарізаним кубиками. Начинити нашу курку і добре закрити за допомогою зубочисток ...
    Читати далі

  • Картопляне пюре з грибами для ніжної курочки по-італійськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Картоплю очистити і відварити до готовності в підсоленій (коли закипить) воді. Гриби почистити і нарізати. Лук очистити і дрібно порізати. На розігрітій сковороді пасерувати цибулю з вершковим маслом до прозорості. Додати гриби і обсмажити їх з цибулею до випаровування рідини і легкого рум'янцю. Картопля розім'яти з підігрітими вершками (або ...
    Читати далі

  • картопляні оладки, запечені з печерицями та сиром

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. картоплю і 1 цибулину трьом на крупній тертці (можна подрібнити і м'ясорубкою), додаємо борошно, солимо, перчимо. Смажимо оладки на раст. маслі. 2. Обсмажити гриби з цибулею. Додати кріп. 3. Оладки викласти у форму для запікання, змастити майонезом. Зверху розподілити гриби. Затерти сиром 4. Запікати в духовці 10 хв. при 200 градусах.
    Читати далі

  • ейфорія

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    шматочки печінки тріски / олія злити повністю / перемішати з сиром і збити міксером до пишної повітряної маси. викласти в салатницю і надати змоченою у воді ложкою форму віяла. Посипати зверху дрібно нарізаною цибулею і прикрасити по краях маслинами. Добре і під горілочку і під віскі!
    Читати далі

  • Закуска із сьомги та бринзи

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Зелень кропу дрібно нарізати. Цибулю нарізати тонкими кільцями, на нарізану цибулю видавити сік з лимона і полити оцтом, потім добре переміщати і відставити на 30 хвилин. Філе сьомги і бринзу дрібно нарізати і подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси. Маленькі тарталетки наповнити на дві третини, посипати зеленню і прикрасити маринованим ...
    Читати далі

  • а-ля "Чахохбілі" в горщиках

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гомілка помити, обсушити, розрубати на дві частини (посолити і поперчити) і обсмажити на сухій сковороді з обох сторін (середній вогонь, сильно не засмажувати) Цибулю порізати півкільцями, додати до курки (коли злегка підрум'яниться) і обсмажувати все разом поки цибуля не стане прозорим (Не засмажувати). Курочку з цибулею розкласти по горщикам, в сковороду (де ...
    Читати далі

  • Качиний бульйон з гречаною локшиною. Тест Драйв.

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    1. У мене мультиварка - Vitek VT-+4200. 2. У чашу мультиварки укласти м'ясо, часник, імбир. перець. гілочки кінзи. гвоздику. очищену цибулину. 3. Влити воду. Готувати в режимі Суп 50 хвилин. Наприкінці посолити за смаком. 4. Потім вийняти м'ясо, бульйон процідити. 5. Відварити локшину, згідно інструкції на упаковці. 6. У тарілку покласти локшину, м'ясо ...
    Читати далі

  • Салат з кіноа, квасолею і томатами черрі

    Салати  /  Салат з овочів

    Цибулю нарізати півкільцями і замаринувати в рисовому оцті з цукром. З квасолі злити рідину, з'єднати з кіноа. Помідори черрі розрізати на половинки. Для соусу ретельно перемішати оливкова олія, соєвий соус і лимонний сік, додати за смаком сіль і перець. Лук, не зливаючи рідину, з'єднати з кіноа і квасолею і заправити соусом. Готовий салат ...
    Читати далі

  • Просто "черговий-смачний" пиріг

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У мене тісто замішує хлібопічка, і тісто через півтори години готово. Можна і вручну звичайно, замішуємо дріжджове тісто, масло (розтоплене) додавати в кінці замісу. Дати тісту піднятися, розкачати, начинити і поставити в тепле місце на расстойку. Випікати 40 хвилин до готовності. Вийняти з духовки, змастити зверху водичкою (можна трохи ...
    Читати далі

  • Закуска з підкопченої форелі "Різдвяна"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Філе форелі (або інший червоної риби) нарізати тонкими скибочками. Огірок нарізати тонкими скибочками, рівними по довжині скибочкам риби. Викласти внахлест, чергуючи рибу і огірок. Перевернути вийшов прямокутник за допомогою ножа лицьовою стороною вниз. Викласти посередині прямокутника м'який вершковий сир (у мене крем "Філадельфія". Скласти ...
    Читати далі

  • шашлик зі свинини в гранатовому соку

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик зі свинини

    М'ясо нарізаємо на шматки 5х5 см Цибулю нарізаємо товстими кільцями Викладаємо шарами в каструлю, пересипаючи м'ясо приправами Заливаємо соком і залишаємо години на два Дістаємо м'ясо з маринаду, нанизуємо на шампур перемежовуючи цибулею і грибами, солимо прямо на шампурі перед смаженням Віддаємо чоловікові і відправляємо його ( чоловіка з шампурами) до мангалу Подаємо шашлик з відварною ...
    Читати далі

  • Картопля печена з часником.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля вимити, розрізати кожну картоплинки навпіл і викласти на глибокий скляний лист. Масло розтопити в мікровеле, туди часник на чеснокодавке, і полити цим маслом картоплю. Деко накрити фальгой і в духовку на 200 градусів. до готовності. Картопля викласти на блюдо і посипати цибулею і кропом різаним. Картопля солити не треба, за ...
    Читати далі

  • Пиріжки Московські

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Чуть чуть підігріваємо молоко, додаємо сіль і цукор, добре розмішати, дріжджі розмішаємо з теплою водою і додамо до молока. Разоб'ём туди ж яйце і швидко перемішаємо Муки додамо стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки. Ставимо в тепле місце, поки тісто не увелічеть в об'ємі в 3 рази. Поки тісто підходить робимо начинку. Я зробила пюре зі смаженою ...
    Читати далі

  • Печінка у формі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Печінка злегка відбити ручкою ножа, укласти на дно, попередньо змащеній вершковим маслом форми, посолити, поперчити. Яловичину і сало пропустити через м'ясорубку, залити сумішшю яєць, растопленногослівочного масла, панірувальних сухарів і молока, посолити. Все розмішати. Суміш викласти рівним шаром на печінку і запекти в розігрітій духовці. Перед подачею ...
    Читати далі

  • Котлети по-французьки

    Другі страви  /  М'ясо по французьки  /  М'ясо по французьки з фаршем

    М'ясо промити, зачистити від плівок і жиру. Цибулю і часник очистити. Пропустити м'ясо разом з цибулею і часником через м'ясорубку. Посолити, поперчити, додати сметану, майонез, яйця, борошно і соду. Все ретельно перемішати і сформоровать котлети. Викласти їх на змащене жиром деко і випікати в духовці, не перегортаючи.
    Читати далі