Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: суп харчо

  • Суп харчо

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Сковороду сильно розжарити і обсмажити на ній грудинку з усіх боків до утворення золотистої скоринки. Скласти м'ясо в каструлю, залити водою. Коли закипить, зняти піну і варити 1-1,5 години, посолити. Бульйон з обсмаженого предарітельно м'яса виходить набагато духмяний і смачний. Цибулю і 2 зубчики часнику дрібно нашаткувати і підсмажити на виділеному ...
    Читати далі

  • СУП ХАРЧО

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Варимо м'ясо, поки м'ясо варитися робимо зажарку, масло наколом в ньому обсмажити дрібно нарізану цибулю, моркву потерти на дрібній тертці, обсмажити додати томат все злегка протушкувати хвилини 2 прибрати з вогню видов часник. У готовий бульйон додати нарізану картоплю і всипати рис поварити 15 хв. додати зажарку і поварити 5 хвилин додати ...
    Читати далі

  • Суп харчо

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо промиваємо і заливаємо водою, доводимо до кипіння, залишаємо на 1/2 хвилини, воду зливаємо. М'ясо знову промиваємо, заливаємо водою до верху каструлі (у мене 3л). Доводимо до кипіння, знімаємо піну, якщо є. Додаємо ретельно промиту цибулину і варимо при слабкому кипінні під нещільно прикритою кришкою до м'якості м'яса (півтора-2:00). Десь ...
    Читати далі

  • Суп-харчо (варіант)

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    М'ясо нарізати на порційні шматки (досить крупно), обсмажити в казанку Коли сік піде + цибуля (півкільцями) + помідори + т / пасту, обсмажити Залити гарячою водою + сіль, поварити ~ 30-40 хв (залежно від м'яса), Додасть добре промитий рис + червоний перець + шафран + мелений коріандр + уцхо-сунелі Коли рис буде готовий + свіжу зелень, чер. мелений перець, часник ...
    Читати далі

  • СУП ХАРЧО

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо зі свинини

    Кістки варимо подовше, що б був хороший навар. Кладемо рис, коли він зварився додаємо зажарку, червоний перець, часник (часничниця), зелень. Зажарка; підсмажуємо цибулю, моркву, додаємо томат. Суп-харчо готовий. СМАЧНОГО!!!
    Читати далі

  • Суп-харчо по-мегрельська

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Ви ще не купили книгу Тінатін Мжаванадзе "Лобіо, сациві, хачапурі або Грузія зі смаком"? .. Ні? Ну і даремно. Як хочете ... Тільки я поганого не пораджу ... Тільки не подумайте, заради Бога, що в мене є якийсь інтерес піарити цю книгу) Я не така)) Інтерес один, хочеться, щоб і ви, мої дорогі, отримали таке ж задоволення від прочитання ...
    Читати далі

  • суп харчо"

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з курки

    Відварюємо м'ясо зі спеціями і лавровим листом Проціджуємо бульйон У бульйон опускаємо рис, доводимо до кипіння, потім Картопля-режим як вседа на суп Все варимо на повільному вогні Зажарка: Часник порізати на дрібні кубики і обсмажити на олії, додаємо дрібно порізану цибулю потомить трохи , потім терту на крупній тертці моркву -тушім ...
    Читати далі

  • Суп "Харчо" ...... майже по-грузинськи

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Доброго вечора усім! Не претендую на оригінальність, може, і не зовсім по-грузинськи, АЛЕ так смачно, що слів немає! Відварила грудинку з корінням в 3 літрах води протягом години. (Злив першу воду і помивши каструлю). М'ясо вийняла, порізала кубиками і залила невеликою кількістю бульйону, щоб не обвітрилося. Бульйон процідила. Рис промила і залила ...
    Читати далі

  • Суп-харчо з гранатовим соком

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Зварити бульйон. М'ясо вийняти і нарізати на середні шматочки і повернути назад. Рис промити і всипати в бульйон, варити хвилин 10, майже до готовності. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору. Додати до цибулі томатну пасту, злегка обсмажити. Покласти в бульйон цибулю і запашний перець. Варити до готовності рису. Потім влити гранатовий сік, додати ...
    Читати далі

  • суп харчо

    Перші страви  /  Інші супи

    зварити баранину. дрібно порізати ріпчасту цибулю, обсмажити його на оливковій олії. додати томатну пасту, нарізаними часточками помідори. все згасити і викласти в киплячий бульйон, куди додати також рис, кілька горошин перцю, лавровий лист, хмелі-сунелі і роздавлений часник. коли рис звариться, покласти в суп нарізані цибулю порей, петрушку ісразу зняти ...
    Читати далі

  • Суп харчо

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Отже, приступимо! М'ясо вимити, залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну і варити до готовності. Вийняти з бульйону, відокремити від кісток, нарізати невеликими шматками і опустити назад в бульйон. У киплячий бульйон всипати рис, дрібно нарізану цибулю, моркву та помідори. Приправляємо солю, перцем і нашими спеціями. Додамо ложку гранатового ...
    Читати далі

  • Суп за мотивами Харчо

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо вимити й обсушити, нарізати на шматочки. Обсмажити в сковороді на рослинному маслі. Потім викласти в каструлю і залити 2-ма літрами води, варити під кришкою. Овочі вимити і очистити. Порізати дрібно цибулю, часник, перець і помідори. У тій сковороді, де обсмажували м'ясо, обсмажити цибулю з часником до прозорості цибулі. Додати томат пасту, розмішати ...
    Читати далі

  • Суп харчо (спрощений варіант)

    Перші страви  /  М'ясні

    У мене троє чоловіків і супи варю через день. Для різноманітності іноді й остренький суп харчо варю ... Звичайно, це не справжній, класичний, а так би мовити наш домашній варіант. Більш гострий і пряний-це на любителя! Спочатку шматок свинини обсмажити (без масла!) В каструлі з товстим дном, в якій потім будемо варити суп. Обсмажимо з двох сторін. Доливаємо ...
    Читати далі

  • Суп з телятиною, а для чоловіка був Суп-харчо (варіант)

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Відразу кажу, в уникненні всяких непорозумінь - як готується справжній харчо, на знаю, а для мого чоловіка це харчо, просто, щоб довго не пояснювати, що це результат моїх експериментів і щось віддалено за смаком наближене до цього знаменитого блюду ... Готувала я свій суп з телятиною так: М'ясо було вимито і просушено паперовим полотенечком ....
    Читати далі

  • Суп харчо

    Перші страви  /  Інші супи

    Рис попередньо замочити. Грудинку яловичини нарізати на порційні шматочки, укласти в посуд, залити холодною водою, щоб покрити м'ясо, і готувати при повній потужності 4-5 хвилин. Окремо пасерувати подрібнену цибулю, томат-пасту, товчений часник, хмелі-сунелі з рослинним маслом при повній потужності 1.5-2 хвилини. Підготовлені овощідобавіть ...
    Читати далі

  • Рисовий суп, трохи схожий на Харчо

    Перші страви  /  Супи  /  Рисовий суп

    Дуже зацікавив суп Андрія і я вирішила приготувати свій. Під час готування трохи видозмінила і вийшов дуже інтресних суп. Яловичину ріжемо дрібно, в каструлю (з товстим дном) виливаємо 5 ст. л. масла і смажимо яловичину до коричневого кольору. У блендері подрібнюємо цибулю, часник, петрушку, мак, насіння коріандру, з додаванням 1 ст. л. масла. Як ...
    Читати далі

  • Суп Харчо (спрощений варіант)

    Перші страви  /  Інші супи

    Кісточку варити близько 2:00, потім додати дрібно нарізані яловичину і копченості, хвилин через 15 посолити, поперчити (крупномолотий перець чилі), додати перець горошок і лавровий лист. Цибулю дрібно нарізати, рис предворительно замочити на 10-15 хв (поки не побіліє, якщо рис якісний, то можна не замочувати). Додавши рис і цибулю в суп, поклавши ...
    Читати далі

  • Суп-харчо з горіхами

    Перші страви  /  Інші супи

    Яловичину обмити, нарізати дрібними шматками, покласти в каструлю, залити 8-10 склянками холодної води і поставити варити. Після двох годин варіння покласти товчені або проверчені через м'ясорубку горіхи, стовчені разом стручковий перець, часник і сіль, борошно, розведене невеликою кількістю бульйону, гострий соус або оцет, потім зелень кінзи ...
    Читати далі

  • Суп Харчо в мультиварці

    Перші страви  /  М'ясні

    Покласти баранину і 1 цибулину в чашу мультиварки, залити 2 л води і поставити в режим "Тушкування" / "Суп" на 2:00. Через 2:00 дістати м'ясо і цибулю, прибрати всі кісточки. Процідити бульйон. Підсмажити цибулю на рослинній олії, в кінці додати томатну пасту. Режим "Жарка" на 10 хв. Додати до зажарки м'ясо, нарізане шматочками, і бульйон. Туди ...
    Читати далі

  • Суп грибний з Вівсяно пластівцями

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Дрібно нарізати цибулю і спасерувати його на раст. маслі. Моркву порізати за буженинам, я соломкою. Перед закінченням пасерування додати томатну пасту. І продовжувати смажити до тих пір, поки масло не забарвиться в колір пасти. У киплячу підсолену воду опустити нарізані гриби. Через 5 хвилин додати пластівці і варити до їх готовності. В кінці додати ...
    Читати далі