Ми рекомендуємо

Ви шукали: куксу

  • Англійська Різдвяний кекс

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розтоплюємо вершкове масло, яйця збиваємо з цукром, додаємо мед і сироп (коричневий сироп має смак паленої карамелі і додає кексу особливий аромат, можна замінити пахучим медом), борошно змішуємо з розпушувачем, кладемо всі спеції, родзинки, горіхи, журавлину, цукати, чорнослив . І змішуємо разом масло, яєчну суміш, борошно зі спеціями і цедру ...
    Читати далі

  • Кекс сметанний двошаровий з вишнею

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Яйця розтерти з цукром до отримання світлої маси, додати ванілін і перемішати. Додати в яєчну масу соняшникову олію, перемішати. Викласти сметану і знову добре перемішати до однорідної маси. Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Всипати невеликими порціями до готової яєчно-сметанною маси, добре перемішати, щоб не було грудочок ....
    Читати далі

  • Кекс "Зебра"

    Десерти  /  Кекс  /  Кекс зебра

    Збити міксером яйця з цукром, додати ванілін (або Ванільний цукор) Додати 1 ст. сметани (саме сметана, вона додає кексу особливу ніжність), перемішати. Маргарин розтопити, влити в масу і ще перемішати. Всипати борошно і розпушувач, ретельно перемішати. Розділити тісто на дві частини, в одну з яких додати какао-порошок. Форму змастити ...
    Читати далі

  • Торт до 1 вересня племешке :)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Грильяж, в домашніх умовах, повірте - це дуже просто, можна зберігати в коробочці 3 місяця в темному сухому місці. Горіхи обсмажити в розпеченій духовці 8 хвилин при температурі 200 С, або на сковороді попередньо помішуючи АЛЕ БЕЗ ВСЯКОГО МАСЛО !!!! ГОРІХИ СМАЖИТИ ТІЛЬКИ на сухій сковорідці або в духовці на деку. Горіхи остудити і очистити ...
    Читати далі

  • КЕКС ШОКОЛАДНО-мигдальний

    Десерти  /  Кекс  /  Шоколадний кекс

    1. Борошно відміряти в сито, додати какао, розпушувач, соду. Мигдаль подрібнити. Шоколад постругать ножем по ребру (не дрібне, щоб було видно шматочки) 2. У миску просіяти борошняну суміш + шоколад + мигдаль, розмішати. 3. В іншій мисці розмішати міксером яйце + цукор + підтоплених масло + сироватку (або кефір) З'єднати з борошняної сумішшю. 4. Формапрямоугольная ...
    Читати далі

  • Розмариновий кекс з оливковою олією і шоколадом

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розігріти духовку до 170C. Змастити форму оливковою олією. Просіяти сухі інгредієнти у велику миску. Шоколад порубати на невеликі шматочки. В іншій великій мисці збити яйця до пишної маси. Додати оливкову олію, молоко і розмарин і знову збити. (якщо розмарин сухий, то взяти? ст. л., залити 4 ст. л. окропу і дати отмокнуть хвилин 10, ...
    Читати далі

  • Шоколадний кекс в мультиварці з банановим морозивом

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Для морозива банани наламати невеликими шматочками, скласти в контейнер і прибрати в морозилку мінімум на 3:00. Для кексу змішати просіяне борошно, какао-порошок, розпушувач, обидва види цукру, корицю і сіль. Додати оливкову олію, оцет і 200 мл холодної води і збити міксером на середній швидкості до однорідності. Додати родзинки перемішати ....
    Читати далі

  • Медовий торт-Лялька "Дуняша"

    Десерти  /  Торти

    Приготування коржів: Розтопити мед на водяній бані до появи бульбашок. Зняти з вогню, додати соду, добре перемішати і знову поставити на вогонь, довести до кипіння. Зняти з плити, додати вершкове масло, яйця, цукор, борошно і замісити тісто. Тісто має вийде м'яке і пластичне, як пельменне. Готове тісто поставити в тепле місце ...
    Читати далі

  • Торт лялька "Bratz"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Першим випікаємо бісквіт, потім еклери. Заварне тісто: У каструлю наливають молоко, додають сіль і масло, розмішують, доводять до кипіння і в киплячу суміш поступово засипають отмеренную і просіяне борошно. На слабкому вогні швидко перемішують суміш дерев'яною лопаткою до зникнення грудок борошна, а потім нагрівають протягом 1 2 хв. Знімають ...
    Читати далі

  • Кекс Горіховий зі смородиною в білій глазурі

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Прекрасний кекс для святкового сімейного чаювання! Кекс з горіхами, що не складний у приготуванні, яскравий смак і аромат кексу надають свіжозаморожені ягоди чорної смородини. Горіхи підсушіть в духовці при температурі 150 градусів хвилин 20, остудіть. (краще зробити це заздалегідь, наприклад за добу) Дістаньте з морозильної камери смородину. Відкладіть ...
    Читати далі

  • торт барбі

    Десерти  /  Торти

    бісквіт: 1) 4яйца збиваємо з 1ст. цукру; 2) додаємо муку- 200гр, ванілін, розпушувач і все ще раз добре збиваємо. випікаем в круглій формі діаметром 24см. робимо 3 таких коржа. потім кажий корж розрізаємо вздовж і отримуємо 6 коржів, з 6 коржів робимо пірамідку, в середині кожного коржа робимо отвір для ляльки. крем: 200гр. вершків 33% збиваємо ...
    Читати далі

  • КЕКС з волоськими горіхами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішати до кремоподібного стану масло, ваніль, цукор і яйце, додати йогурт, потім борошно. Перемішати добре. Змастити маслом і обкласти пекарської папером форму для кексу, довгасту, розміром 9х22см, викласти половину тіста. Волоські горіхи злегка подрібнити, змішати з 1 ст. л. цукру і корицею, викласти половину горіхової маси на тісто, потім ...
    Читати далі

  • Кекс мармуровий з чорносливом в хлібопічці

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    У мене хлібопічка Panasonic SD-255 Почнемо з приготування тіста. Розм'якшене масло збити з цукром. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки, по одному, додати в масляну масу. Білки збити з дрібкою солі і ванільним цукром. У борошно додати розпушувач. Тепер в яєчно-масляну масу викладаємо збиті білки і акуратно, порціями, ...
    Читати далі

  • Йерусалімскіе тефтелі з мангольдом - зелена частина

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Пам'ятаєте, я користувалася тільки білими стеблами мангольда? Зелену частину я просто поклала (вірніше запхала) в каструлю, закрити кришкою і поставити на вогонь. Тих крапель води які були на листках від миття, вистачило що б пустити пар і листя обм'якнули, сіли і сьёжілісь. З тих пір цей тёмнозелёний кому лежав в морозилці і чекав свого дня. 1) Листя ...
    Читати далі

  • Пісний КЕКС (на киселі)

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Сьогодні велике православне свято - Благовіщення Богородиці. Поздоровляю зі святом і пропоную пісний солодкий кекс. Кекс виходить солодким, пористим і вологим. Найсмачніше - це "підпалини": це вийшла карамелька. Беремо 2 мисочки. У кожну з них висипаємо по пів - склянки цукру, по склянці борошна, по 1,5 чайних ложки розпушувача ....
    Читати далі

  • Кекс мармуровобілі кокосовий «Насолода»

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Дуже смачний кекс, ніжний, пухнастий і ароматний. Якраз такий, яким приємно пригостити давно не забігати друзів! 1. Змолоти в кавомолці кокосову стружку з ложкою цукру. 2. Збити масло з цукром в пишний крем. По одному додавати яйця і збивати до повного змішання їх з основною масою. 3. Додати сметану і перемішати крем ...
    Читати далі

  • Кекс з в'яленою вишнею

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Добрий вечір Хочу запропонувати Вашій увазі класичний кекс з родзинками та в'яленої вишнею, до того ж посипаний зверху хрустким мигдалем, ідеально підходить для сімейного чаювання. Крок 1 Розігрійте духовку до 170 градусів. Збийте масло з цукром в пишну світлу масу, потім, продовжуючи ретельно збивати, введіть по одному яйця. Просійте ...
    Читати далі

  • ТОРТ "Маленька Барбі"

    Десерти  /  Торти

    Окремо приготування можна подивитися тут: http://smach.pp.ua/recipe/view/86636 і тут: http://smach.pp.ua/recipe/view/85941 І так почнемо з ляльки: У мисці змішала при допомогою віночка яйце і цукор, потім додала какао, потім просіяне борошно, крохмаль і розпушувач, добре перемішала. Влила рослинне масло і молоко, добре розмішати ...
    Читати далі

  • Кекс з брокколі і оливками

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Рецепт від Юлії Висоцької з моїм доповненням у вигляді оливок і сиру, не можемо ми без сиру)))) Промиваємо брокколі, відокремлюємо суцвіття і відваримо хвилини 3. Виймаємо, даємо стекти на серветці. У борошно додамо спеції, розпушувач і сіль, перемішаємо. Олію заздалегідь дістаємо, щоб було м'яке. Розтираємо його з цукром, вбиваємо по-одному яйця і злегка зіб'ємо. З'єднуємо ...
    Читати далі