Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Гуляш із курчат по-сегедськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Лук підсмажують в жирі до золотистого кольору, посипають червоним перцем і вливають трохи води. У каструлю з цибулею опускають шматки курчати, приправляють розтертим кмином і гасять на слабкому вогні. Коли м'ясо наполовину готове, до нього додають нарізану кубиками картоплю, нарізану шматочками морква, томат-пюре або свіжі, очищені від зерен ...
    Читати далі

  • Закусончік легкий з авокадо і креветками !!

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Помідор розділити на половинки і вийняти м'якоть М'якоть помідорів, базилік, чилі, цукор, соєвий соус, часник і оцет збити в блендері Креветки почистити і обсмажити на сковороді хвилин 2, потім додати в них 3 ст л соусу і ще прогріти Зняти з вогню Порізати дрібними кубиками перець і селера Лук очистити, нарізати півкільцями і замаринувати на годинку ...
    Читати далі

  • Котлети з щуки з сиром

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з щуки

    1. У кого є готове філе добре, у мене не було довелося чистити Пойманов щуку. Отже філе рубаємо на дрібні кубики, цибулю дрібно шаткуємо (за рецептом додаємо у фарш сирий, я злегка обсмажую на вершковому маслі, щоб став прозорий, смак стає ніжніше) 2. Змішуємо рибу, цибулю, сир і додаємо яйця. Солимо до смаку, я додаю трохи чорного ...
    Читати далі

  • Курячі котлети з сиром і пореєм в листковому тісті (моя відповідь Макдональдсу)

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з фаршем

    Добрий день! Можу з гордістю сказати, що мої діти не ходять в Макдональдс самі, хіба що за компанію, дуже і дуже рідко .... Приготуйте і ви такі котлети в тісті, не захочуть вони гамбургери жувати .... Нам знадобиться курячий фарш (або приготуйте його самі, як я, з курячих стегенець, 1 кг.). З'єднуємо в ємності фарш з цибулею, сметаною, вівсяними ...
    Читати далі

  • Курінна грудка з грибним пюре, бринзою з грибним соусом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У першу чергу займемося грибним пюре. Для цього гриби порізати на невеликі шматочки, обсмажити до золотистого кольору, в кінці додати дрібно посіченою цибулину, трохи підсолити. Приготовлені таким чином гриби з цибулею подрібнити у блендері до стану пюре. Тепер займемося грудками. Кожну грудку відбити трошки, посолити, поперчити і обсмажити ...
    Читати далі

  • Гречана локшина з качкою «Теріякі»

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Грудки промити, обсушити. Зробіть гострим ножем надрізи на шкірі, намагаючись не зачепити м'ясо. Покладіть підготовлені грудки в глибоку тарілку, залийте «Теріякі» і залиште маринуватися на 30-45 хвилин. Сковороду злегка змастіть оливковою олією «Ideal» «М'який смак», викладіть грудки шкірою вниз і на дуже сильному вогні обсмажте по 5 хвилин з кожного ...
    Читати далі

  • Святкові кошички (закуски)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Тісто: сир, масло і борошно размесить в крихту, додати яйце, сметану і розпушувач замісити м'яке тісто, загорнути в плівку і дати відпочити Начинка "з авокадо": 2 варені яйця, авокадо, ріпчасту цибулю нашаткувати дрібно кубиками, заправити легким мйонезом Начинка " грибна ": 200-300г грибів обсмажити на маслі з ріпчастою цибулею, нашінковатьмелко ...
    Читати далі

  • Пиріг з м'ясом і яблуками

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто замісити із зазначених продуктів. Поставити в прохолодне місце, прикривши плівкою. Цибулю подрібнити і обсмажити в рослинній олії. Часник дрібно нарізати. М'ясний фарш змішати з обсмаженою цибулею, часником, сіллю і перцем, перемішати (можливо доведеться додати трохи бульйону). Яблука очистити від шкірки і насіннєвих камер, натерти на крупній ...
    Читати далі

  • Рулет "макарошки"

    Інші  /  Інші рецепти

    Приготувати м'ясний фарш, розкласти його на целофановому пакеті, змоченим холодною водою і розрівняти ножем так, щоб вийшов рівний шар приблизно 1,5 см завтовшки. На середину по всій довжині викласти відварні, заправлені олією, охолоджені макарони, після зтого краї фаршу з'єднати. Отриманий рулет обережно покласти на змащене деко ...
    Читати далі

  • з лісу вестимо

    Інші  /  Інші рецепти

    маргарин натерти на крупній тертці, змішати з борошном, додати сметану, посолити і замісити тісто. розділити на 5 частин і випекти коржі. приготувати 4 начинки: 1. подрібнені яица порубати і змішати з 100 гр майонезу; 2. тертий сир змішати зі 100 гр майонезу; 3. гриби відварити, нарізати скибочками, змішати з обсмаженою цибулею, додати 100 гр майонезу; ...
    Читати далі

  • Смачні крильця.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Крильця помити, посолити, поперчити і обсмажити до золотистого кольору. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на сковорідці, додати часник. Гриби порізати на 2 частини, перець смужками. Все це покласти в сковорідку і підсмажити разом з цибулею і часником. Вливаємо вино, додаємо оцет, гострий соус і тушкуємо це все пару хвилин. Перекладаємо крильця всковородку ...
    Читати далі

  • Риба фарширована заливна

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    очищену рабу нарізаємо шматками поперек шириною близько 4 см. Гострим нохомвирезаем не пошкоджуючи шкурки філейну частину від шкурки до променевої кістки. Замочуємо м'якоть хліба в молоці, віджимаємо і пропускаємо з вирізаною м'якоттю риби і цибулею через м'ясорубку, солимо перчимо. Заповнюємо в шматку риби порожнечу, що утворилася в результаті вирізання філейнойчасті ....
    Читати далі

  • Салат "Кальмар"

    Салати  /  Інші салати

    Відварити кальмари, очистити від плівок і інших зайвих частин =) Потім нарізати дрібно, хто хоче-кільцями) Цибуля пасерувати в рослинному маслі. Моркву, картоплю і яйця відварити й остудити. Печериці обсмажити злегка на сковороді разом з цибулею. Моркву і картоплю нарізаємо кубиками, яйця тремо на дрібній тертці. Викладаємо шарами картоплю, потім моркву, яйця, потім ...
    Читати далі

  • котлети з сочевиці з прованськими травами і запеченим часником

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з сочевиці

    Сочевицю промити, залити двома склянками холодної води і залишити на ніч. Вранці сочевицю ще раз промити, воду злити. Потім сочевицю перемолоти в м'ясорубці, посолити, поперчити, злегка посипати прованськими травами, гарненько перемішати і відставити убік. Головку часнику почистити, розібрати на часточки, побризкати оливковою олією, припорошити прованськими ...
    Читати далі

  • Куряча печінка "цитрусова"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Курячу печінку попередньо помити, перевірити не залишилося де жовчного міхура і порізати на 2-3 честі (залежить від розміру печінки). Змішати 2ст. л. соєвого соусу, підсолоджених вино і курячу печінку. Залишити маринуватися на 20-30 хв, час від часу помішуючи. Розжарити сковороду, влити олію, прогріти. За допомогою шумівки або відкинувши надуршлаг, ...
    Читати далі

  • "Рибне диво"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Рибу скропити соком лимона, зелений лук дрібно нарізати. (Риба повинна бути повністю разморожена) 2. Укласти рибу в посуд, посипати цибулею, залити сумішшю майонезу, соєвого соусу і спецій. Залишити маринуватися на 3:00. 3. Потім філе розрізати вздовж на 2-е частини, викласти порізані маслини (кружечками) і невеликі шматочки лимона і скрутити в рулетики. На ...
    Читати далі

  • Баранячі реберця з овочами і запеченою квасолею.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Квасолю замочити на ніч у холодній воді. Відварити майже до готовності. 2. М'ясо промити, обсушити і укласти у форму для запікання. Посолити посипати чорним перцем і чабером. 3. Зверху укласти очищені і нарізані немелко овочі. Часник залишити цілими зубками. Посолити, посипати прянощами. Верхнім шаром укласти помідори. 4. Запікати в розігрітій ...
    Читати далі

  • Борщ з фрикадельками і квасолею

    Перші страви  /  М'ясні

    Робимо фрикадельки: змішуємо фарш з цибулею, сіллю, перцем. Опускаємо в киплячу воду з сіллю і далі їх варимо. Переходимо до зажарки: цибуля, часник подрібни. Морква, буряк трьом на крупній тертці і обсмажуємо на олії. Поки сковорода на вогні, переходимо до капусти: наріжемо дрібно. Відправляємо в сковороду капусту, перемішуємо на вогні пару хвилин і відправляємо ...
    Читати далі

  • курочка на перині під ковдрою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче філе ріжемо дрібно. Кладемо нарізану півкільцями цибулю. Солимо, перчимо, заливаємо кефіром, додаємо соєвий соус і базилік, перемішуємо. Кефіру занадто багато не треба, нехай тільки покриває курочку. Прибираємо в холодильник на 30-60хв. Для перини зелень дрібно ріжемо (зелень не шкодуємо, але кінзи взяти менше, ніж решти). Сулугуні натираємо ....
    Читати далі

  • Пельмені "Чорнявенького"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замісити тісто, щоб не липло до рук, але не дуже туге. Дати тісту "відпочити" хвилин 40 в поліетиленовому пакеті, щоб не сохло. За цей час приготувати фарш: перекрутити в м'ясорубці м'ясо разом з цибулею і часником. Можна зробити це двічі, але мої домочадці люблять фарш не дрібний. Додати сіль, спеції, яйце, дрібно порізану зелень. Всетщательно ...
    Читати далі