Ми рекомендуємо

  • Торт до дня народження Олечки.

    Десерти  /  Торти

    Бісквіт Розігріти духовку до 175 градусів. Роз'ємна форма 21 см застеліть пергаментом. Збийте борошно, розпушувач і сіль в невеликій мисці. Відкладіть в сторону. У мікрохвильовій печі розігрійте молоко і масло Додайте ваніль, накрийте кришкою і відставте убік. Міксером, збийте яєчні білки до жорстких піків, поступово додаючи 2.5 ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат з сиру і яєць

    Салати  /  Інші салати

    Сир нарізати соломкою, з'єднати з дрібно посічений яйцем, нашаткованим зеленою цибулею, товченим часником, зеленим горошком, посолити, заправити майонезом, викласти в салатник і прикрасити рубаним яйцем.
    Читати далі

  • "Рибний день" (окунь)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Окунів потрашім і замочуємо в молоці на 1:00. Потім промиваємо тушки окунів, солимо, перчимо (додаємо приправи за смаком) і залишаємо рибу ще на 30 хвилин. Потім укладаємо рибу у фольгу (кожну тушку окремо), зверху посупаем дрібно подрібненою цибулею і тертою морквою, поливаємо майонезом і томатною пастою. (Можна додати рідкий дим) Щільно ...
    Читати далі

  • Гранатовий браслет (мій варіант)

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з буряком і куркою

    Відварити для салату морква, картопля і буряк. Остудити і очистити овочі. Відварити круто 2 яйця. Залити холодною водою, щоб легше чистилися. Обсмажити м'ясо птиці з цибулею або відварити до готовності в підсоленій воді. Відварені овочі та яйця натерти на крупній тертці. Курку нарізати невеликими шматочками. Поперчити, краще свежесмолотимперцем ....
    Читати далі

  • Печеня з кролика, як у бабусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кролика обробити на порції, покласти в холодну воду і довести до кипіння. Проварити 10 хвилин, бульйон злити, промити холодною водою шматки м'яса. Посолити, поперчити білим перцем і посмажити у вершковому маслі разом з цибулею. Змішати сік лимона з такою ж кількістю води і рослинного масла 1: 1: 1, залити м'ясо з цибулею і тушкувати до готовності ....
    Читати далі

  • Салат з лука і граната

    Салати  /  Інші салати

    Лук очистити, нарізати тонкими кільцями, обдати окропом, злегка пом'яти, щоб кільця відокремилися один від одного, відкинути в друшляк, дати стекти волозі. Вибрати зерна граната. Половину зерен змішати з цибулею і полити соком, віджатим з другої половини зерен граната. Подавати до плову біріані, до м'ясних страв і смаженої рибку.
    Читати далі

  • "СЕРЦЕВі" тарталетки (з журавлинному-вишневим соусом)

    Закуски  /  М'ясні

    Прокрутити в блендері або через м'ясорубку серце з цибулею Вмішати коньяк Додати пюре, пластівці, яйце, слив масло і спеції Добре перемішати і прибрати в холодильник хвилин на 15 Приготувати формочки (змастити маслом і присипати панірувальними сухарями, але у мене не виявилося: (Викласти фарш у формочки Духовку нагріти на 200 Випікати 15-20 хв Соус в ...
    Читати далі

  • Печінковий рулет в омлетной стрічці (один з варіантів)

    Закуски  /  М'ясні

    Печінку добре промити, покласти в друшляк, щоб стекла вода Нашаткувати дрібно цибулю і обсмажити до напівготовності Додати печінку і готувати, помішуючи хвилин 10-12 Печінка дуже ніжна, тому важливо не перепечеться У блендер кладемо печінку з цибулею, сіль, перець і збиваємо Додаємо очищене яйце і масло і ще раз збиваємо до пишності омлетного стрічка ...
    Читати далі

  • Запіканка з курячих печінок

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з печінки

    Курячі печінки розрізати на 2 - 3 частини, обсмажити з мелконарезанним цибулею на олії. Рис промити, обсушити, обсмажити на олії, додати томатну пасту або дрібно порізані помідори (С помідорами мені більше сподобалося), посолити, перемішати, залити гарячою водою і щільно закрити кришкою, поставити на слабкий вогонь на годину. Після чого половину ...
    Читати далі

  • Листковий гречнік з грибами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гречку перебрати, промити залити водою 1 до 2 і варити до готовності. Цибуля ріпчаста дрібно порізати, додати масло рослинне і обсмажте до прозорості цибулі. Додайте дрібно нарізані гриби і обсмажити все разом хвилин 7- 10. Заливка: Яйце збити, додати сметану, сіль перемішати до однорідної маси. Форму для випікання змастити маслом вершковим ....
    Читати далі

  • Чебуреки "Рижские"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для начинки змішати фарш з подрібненою цибулею і сметаною. Можна додати петрушку або кинзу (за буженинам). Склянки борошна змішати з цукром і сіллю. Воду і молоко довести до кипіння і тонкою цівкою, не перестаючи заважати ложкою майбутнє тісто, вилити в борошно. Тісто має бути, як густа сметана. Продовжуючи заважати тісто, вбити по одному яйцю. Всипати ...
    Читати далі

  • Салат з шинкою і грушею (рецепт "виручалка")

    Салати  /  Салат з м'ясом

    - Шинку порізати довгими тонкими скибочками. - Перебрати рукколу і укласти на велике плоске блюдо. - Груші очистити нарізати пластинками (як на фото) і скропити соком половини лимона, щоб не потемніли. - Зелень і цибулю дрібно посікти. - Поверх салату укладати шарами шинку і груші (див. Фото) і пересипати зеленню і цибулею. - Далі необхідно ...
    Читати далі

  • Рибний салат з овочами

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Добрий день! Дуже смачний салат, що й казати .... Поріжемо цибулю, посипаємо його цукром і заллємо оцтом (бажано, щоб він постояв з годинку). Рибу наріжемо кубиками (около3х3 см.), Посолити і поперчити, поллємо соком лимона і відставимо сторонку маринуватися. Морква очистимо і натремо на (корейської) тертці. Розігріємо в сковороді 1-2 ст. л. оливкової ...
    Читати далі

  • РИБНІ шашлички в йогуртовому маринаді (любителям і Нелюбители риби рекомендується)

    Другі страви  /  Страви з риби

    Для маринаду дрібно нарізати цибулю і помідор, часник натерти на дрібній тертці, додати імбир і коріандр, перець і сіль, заправити йогуртом, перемішати. Філе риби нарізати на шматочки, змішати з маринадом і поставити в холодильник на 30-40 хвилин. Очистити цибулю, у перцю видалити насіння і перегородки. Цибулю нарізати четвертинками і ще навпіл, перець ...
    Читати далі

  • Шашлички "Розбійницькі"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Скибочки свинини відбити, розрізати на шматочки товщиною 1 см., Розміром із сірникову коробку, посолити, посипати спеціями (чорний перець, базилік, сушений часник), пересипати крупнонарезанним цибулею, залити сумішшю томатного соку, раст. масла і сметани, залишити маринуватися на 5-8 годин. Шматочків має бути 12 - по 4 шматочки на одну порцію. Розрізати ...
    Читати далі

  • САЛАТ "копчене"

    Салати  /  Інші салати

    Нарізаємо соломкою шинку і сир кубиками (в однакових пропорціях), видаляємо насіння і ріжемо перчик і огірочок (у мене виявився маринований кабачок-я використовувала його), тоненько ріжемо цибулинку (робила і з нею і без неї-без неї смак м'якше, хто любить цибулю робіть з цибулею), можна оливки порізати кружальцями і додати теж (у мене їх не виявилося, але ...
    Читати далі

  • Чилі кон карне

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Наливаємо в казан масло, розігріваємо. Нарізаємо кубиками цибулю і солодкий перець і обсмажуємо пару хвилин до прозорості цибулі. На окремій сковороді підрум'янюємо пару хвилин фарш (до темного відтінку). Додаємо фарш в казан з цибулею і перцем. Туди ж відправляємо предворительно очищені від шкіри і порізані помідори. Додаємо чайну ложку острогочілі ...
    Читати далі

  • Салат крабовий з грибами

    Салати  /  Інші салати

    Гриби нарізаю і на маслі підсмажую з цибулею. Крабові палички і яйця нарізаю дрібними кубиками, додаю кукурудзу і остиглі гриби. Заправляю майонезом і перемішую. Смачного! P.S. Цей салатик у мене і моїх гостей найулюбленіший серед змішаних крабових салатів.
    Читати далі

  • Біляші

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    З кислого тіста розкочують коржики, на середину яких кладуть фарш, краї тіста защипують, як для розтягаїв, і, надавши виробам плоску форму, смажать. Фарш готують так: м'ясо пропускають через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею, додають сіль, перець, воду і вимішують.
    Читати далі

  • Салат для справжніх чоловіків

    Салати  /  Інші салати

    Нарізані продукти розкладати окремо один від одного в різні тарілки, так як салат в процесі приготування не перемішується, а вкладається в салатницю шарами. Яйця подрібнити. Куряче м'ясо порізати на кубики, а сир натерти на тертці. Гриби посмажити з цибулею на оливковій олії і трохи підсолити (я віддаю перевагу вегету або морську сіль) ....
    Читати далі

  • Кошики з оселедцем

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Напередодні Нового Року бродила я по інету в пошуках якої-небудь оригінальної ідейки з приводу подачі оселедчики. Всякі там звичайні і не дуже "оселедця під різними шубами", а також ще більш банальна "оселедець в селедочніке з цибулею" набридли, а оселедчик ми поважаємо. І ось на "Каріна-форум" натрапила я на шикарний, на мою думку, спосіб створення ...
    Читати далі