Ми рекомендуємо

  • Макові кекси з полуничним кёрдом.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Для кексів мак подрібнити в кавомолці. М'яке вершкове масло збити з універсальним цукром "Містраль" в пишну піну. У процесі збивання додати по одному яйця. Влити кефір, з'єднаний з содою. Перемішати. Додати мак і просіяне борошно двох видів. Замісити тісто. Тісто розкласти по формах по змазаним маслом і присипану борошном НА2 / 3 ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Дорада запечена з овочами-гриль.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу миємо, чистимо, потрошимо, видаляємо зябра, висушуємо. Морську сіль, перець, кмин розтираємо в ступці, натираємо рибу цією сумішшю зсередини і зовні. І на пару годин прибираємо в холодильник, щоб риба переповнилася спеціями. Баклажани ріжемо довгими смужками і присаливаем на півгодини для видалення гіркоти. Сіль змиваємо, баклажани висушуємо. Помідори ...
    Читати далі

  • Печериці під майонезом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Виймаємо ніжки з шампіньйонів, капелюшки відкладаємо вбік. Ніжки дрібно-дрібно ріжемо і обсмажуємо хвилин 10 з дрібно порізаною цибулею на олії. Додаємо до маси мелені або товчені сухарі і заправляємо отриманим фаршем капелюшки. Укладаємо їх у форму, зверху намазуємо майонезом і запікаємо в духовці хвилин 30-40.
    Читати далі

  • Сліппер-лобстер з морським асорті

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Рецепт божевільний був зроблений від нічого робити в стані алкогольного сп'яніння з того що було)))) а намішано там все що тільки можливо))) але виявився напрочуд шалено смачним і був повторений на біс неодноразово підпільне назву "За мотивами фільму Чужі") )))) в тепер по порядку)) Сліппер-лобстер (це різновид креветки ...
    Читати далі

  • Відбивна зі свинини

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Це, мабуть, мій улюблений рецепт відбивних, тому як виходять вони завжди сочненькіе і рум'яні :) М'ясо нарізати медальйонами (1,5 см), відбити, посолити, поперчити (небагато). Пасерувати цибулю до золотистої скоринки, додати гриби і трохи підсмажити. Перець дрібно порубати, помідори нарізати кільцями. Викладаємо відбите м'ясо на деко, зверху ...
    Читати далі

  • Нут з овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Замочити нут у холодній воді на 10-12 годин. Помідори пробити блендером, попередньо знявши шкуру (якщо вона є). Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Баклажани нарізати кубиком не більше 1,5 х1,5 см. Перець очистити і нарізати кубиком, як баклажан. У сковороду налити оливкову олію, розігріти і обсмажити цибулю до прозорості, постійно помішуючи. Додати ...
    Читати далі

  • Капусняк (але не суп)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Капусту шаткуємо й обсмажуємо на сухій сковороді, без солі, при постійному помішуванні до ніжного кремового відтінку і приємного мало горіхового аромату. Капуста повинна стати м'якою, а сік з неї майже випаруватися. Треба взяти дуже велику сковороду, або казан, або підкладати порції капусти по мірі упрівання. Цибулю нарізану півкільцями або ...
    Читати далі

  • Пельмешки рибні по -павлодарскі.

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Із зазначених інгредієнтів замісити тісто щільне, ближче до лапшовой, ніж до пельменів і прибрати в пакет відлежуватися на пів годинки. 2. Щуку очистити-зручніше це робити під водою-луска не розлітається. Випатрати, відрізати голову, хвіст і плавники, видалити зябра і кишки. Зробити надріз вздовж хребта з двох сторін і зняти філе з шкірою ....
    Читати далі

  • Зелена спаржа в баклажані на гливу з пармезаном

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Гриби миємо, режим і обсмажуємо на олії з виноградних кісточок з почищені і нарізаним півкільцями цибулею і часником продавленим через чеснокодавку. Перчимо і солимо за смаком. Укладаємо гриби в вогнетривку форму. Спаржу миємо й обрізаємо трохи низ (ту частину що посветлее). Свіжу зелену спаржу чистити не треба, але якщо у вас вона не зовсім ...
    Читати далі

  • Манти з картоплі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1 Почистити овочі. 2 Нарізати свинячу вирізку кубиками 0,5 - 1 см. 3 шінкованная половину цибулини дрібно, другу половину півкільцями. 4 шінкованной кропу. 5 Готуємо начинку: кубики м'яса, дрібно порізану цибулю, 1/2 частина шинкованного кропу, сіль і перець за смаком ретельно перемішуємо. 6 Великі картоплини розрізаємо на рівні 1/4 частини за формою ...
    Читати далі

  • Яєчня-глазунья по-румунськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Воду з оцтом (1 ст. Ложка оцту на 1 л води) кип'ятять у великій низькій каструлі. Сирі яйця по одному розбивають в маленьку тарілку і з неї обережно виливають в киплячу воду. Накривши каструлю кришкою, знімають з вогню і відставляють на край плити. Хвилини через три білок згорнеться, а жовток залишиться напіврідким. Потім яйця обережно виймають ...
    Читати далі

  • Равлики макаронні

    Інші  /  Інші рецепти

    Макаронні равлики відварити в підсоленій воді майже до готовності. Акуратно викласти на дошку. Фарш обсмажити з цибулею, приправивши сіллю, білим перцем і сушеним базиліком (або ін за смаком). Акуратненько начинити равлики, укласти їх у жароміцних ємність, залити злегка розведеним майонезом. Поставити в добре розігріту духовку на 10-12мінут ....
    Читати далі

  • "Куряче філе на сковороді"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розділіть брокколі на суцвіття, наріжте шампіньйони пластинами, перець і куряче філе-невеликими кубиками. Філе пробланшуйте, потім обсмажте в воке на маслі (можна в глибокій сковороді), влийте бульйон, додайте овочі, гриби, мелений перець, цукор, соєвий соус, подрібнені імбир і часник. Введіть крохмаль розведений в 5 ст. л. води. Готуйте масу 5 хвилин. Після ...
    Читати далі

  • Рисова запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рисові пластівці Містраль викласти в скляний посуд, підходящу для мікрохвильової печі, додати воду, посолити і поставити в мікрохвильовку на 3 хвилини при потужності 750 Вт Рисові пластівці стануть ніжними, вони вберуть всю воду. Цибулину подрібнити і посмажити на рослинному маслі. Відокремити білки від жовтків. Білки збити і на час покласти в холодильник ....
    Читати далі

  • Курочка фарширована "А ось і масниця !!!"

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з грибами і куркою

    Звільняємо курку від кісток грудної та черевної порожнини. Крильця і ніжки я залишила недоторканими - в мою начинку входили гриби, а на торжестві були маленькі діти, я вирішила пригощати їх просто запеченої куркою. Курку солимо, перчимо, залишаємо маринуватися на час приготування начинки. Обсмажуємо на вершковому маслі гриби з цибулею Також обсмажуємо ...
    Читати далі

  • Шулюм з баранини

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Баранину (в ідеалі молоду, парну, на кісточці) нарубати розміром із сірникову коробку. Додати крупнонарезанний цибулю і перемішати. Залишити на 3-4 години, можна на ніч. Обсмажити м'ясо з цибулею в казані на курдючному салі до рум'яної скоринки. Овочі очистити і нарізати поізвольно крупно. У помідор видалити шкірку. Покласти моркву в казан з м'ясом і злегка ...
    Читати далі

  • рулет з фаршу

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Хліб подрібнити і замочити у воді. Пшоно промити в гарячій воді і варити в нагрітому бульйоні близько 35 хв. Морква вимити, очистити і відварити до полуготовності.2. Фенхель і броколі почистити і вимити. Фенхель нашаткувати тонкими смужками. Броколі розділити на суцвіття і нарізати кубиками. Петрушку порубіть.3. Цибулю дрібно нарезатьі обсмажити на вершковому ...
    Читати далі

  • Пельмені c фаршем з курки, шинки і яловичини

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Замісити тісто щільне, додавши при замісі масло і паприку. Прибрати в пакет на пів годинки. 2. Для фаршу зняти м'якоть з двох стегенець. Шкурка -на ваше усмотреніе- я залишила. Пропустити через м'ясорубку куряче м'ясо, яловичину і шматочок варено-копченої шинки, або окосту. Додати овочі і пропустити ще раз. Мені було ліньки мити м'ясорубку, ...
    Читати далі

  • Тарт з грибами і сиром

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Добрий день! Приводів спекти такий тарт виявилося достатньо: по-перше, свято сьогодні (Вселенські бабські іменини, Віра-Надія-Любов); по-друге, залишилося трохи грибів, потрібно було прилаштувати, в третіх-нарешті купила форму для Тарту діаметром близько 20 см., не терпиться випробувати ..... В ємність просіваємо борошно, перемішуємо з сіллю, ...
    Читати далі

  • Ще один модернізований варіант "м'яса по французьки"

    Другі страви  /  М'ясо по французьки  /  М'ясо по французьки зі свинини

    Основа рецепта це звичайне м'ясо по французьки, яке багато хто любить, я не виняток, вирішила якось урізноманітнити смак і результат мені сподобався, смак більш насичений. Отже, м'ясо попередньо маринуємо в гірчиці: нарізаємо стейки, солимо, Промазуємо шматок гірчицею з одного боку (зверху), кладемо на нього наступний і знову теж саме, таксо ...
    Читати далі

  • Філе куряче з лимоном на шпинатній подушці

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У нас сьогодні якийсь шпинатовий день полчілся. Вранці - омлет зі шпинатом і помидорками, на - вечеря шпинатові млинчики. Легко, швидко і смачно! Спробуйте! Заздалегідь розморозити шпинат. Філе замаринувати в лимонному соці, поперчити, посолити. Залишити на 10 хвилин. У цей час, цибулю нарізати кільцями. Часник подрібнити, разом з цибулею обсмажити ...
    Читати далі