Ми рекомендуємо

  • Повітряний пиріг з кунжутом і чорницею

    Вироби з тіста  /  Пироги

    М'яке вершкове масло збити з дрібним цукром Містраль. Додати жовтки, не перестаючи збивати. Всипати просіяне борошно разом з крохмалем, розпушувачем і сіллю. Замісити м'яке тісто. Тісто розподілити по дну форми d = 24 см. Прибрати в холод. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Остудити і подрібнити. Кунжут змішати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • свинина з пивом

    Інші  /  Інші рецепти

    свинину порізати шматками, натерти тертим на тертці ріпчастою цибулею з сумішшю 5 перців, сіллю, залишити на 20 хв, потім обсмажити на підсівши. олії з двох боків, потім залити пивом, щоб воно просто було між шматками, а не зверху м'яса, тертий сир на кожен шматок покласти і під кришкою випарувати пиво, відварити рис, відкрити консервовані ананаси, ...
    Читати далі

  • Свинина з овочами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати невеликими шматками, обваляти в спеціях (за смаком). Терту моркву пасерувати з дрібно-порізаною цибулею. Помідори, зелень порізати. У блюдо для запікання викласти м'ясо, пасеровані овочі, помідор, зелень. Посолити, поперчити і змастити майонезом (за смаком) Поставити в духовку при темп. 190 гр. на 40-60 хв.
    Читати далі

  • Буряк, фарширована м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Буряк відварити, очистити від шкірки, ложкою вийняти м'якоть, замість неї покласти фарш. Буряк обваляти в панір. сухарях, скропити олією і запекти в духовці. Для приготування фаршу: м'ясо відварити, пропустити через м'ясорубку, змішати з обсмаженою цибулею, сіллю і перцем. Подавати зі сметанкою.
    Читати далі

  • Деруни

    Інші  /  Інші рецепти

    Сиру картоплю натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Перемішати картопля з цибулею, посолити, поперчити. Викладивть на розпечену сковорідку ложкою. Смажити з 2-х сторін.
    Читати далі

  • Запіканка з морським окунем.

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. філе морського окуня кладемо в киплячу підсолену воду, доводимо до кипіння, виймаємо, ламаємо на шматочки 1,5 на1,5см, перчимо. 2. гриби ріжемо пластинками, обсмажуємо з порізаним кубиками цибулею, солимо, перчимо, охолоджуємо. 3. картопля трьом на "корейської" тертці, солимо, перчимо. 4. яйця змішуємо з майонезом, солимо, перчимо. 5. збираємо запіканку: на дно ...
    Читати далі

  • Картопляні човники з грибами і зеленню

    Закуски  /  З овочів і грибів

    у мене сім'я велика, тому картоплі я взяла більше :), гарненько помила його, залізною щіточкою потерла :) наколола з усіх боків вилкою і відправила в духовку на 1:00, там було жарко градусів 200 У мене були смачні білі гриби, правда сушені, замочила їх на 2:00, потім відварити в підсоленій воді і обсмажити з цибулею і часником, сбризнулі ...
    Читати далі

  • Густа підлива зі свинячими хрящами, маслинами і соєвим соусом

    Закуски  /  М'ясні

    Нашаткувати цибулю і перець смужками; Свинину порізати на кубики і обсмажувати з цибулею і перцем болгарським на олії до золотистого кольору; Додати до м'яса борошно і обсмажувати ще 2 хвилини; Влити воду, довести до кипіння, вогонь зменшити; Додати соєвий соус, куркуму, цибуля-порей (порізаний), помідори цілком, маслини - перемішати і готувати ...
    Читати далі

  • Фаршировані печериці (підготовка до свята №6)

    Інші  /  Готуємо з дітьми

    Гриби помила, акуратно видалила ніжку щоб не зламати капелюшок. Цибулю з часником дрібно нарізати і обсмажити до золотистої скоринки. Додала фарш, нарізані грибні ніжки і трохи підсмажила, посолити і поперчити. У капелюшок помістила злегка обсмажений фарш з цибулею. Зверху поклала по шматочку тонко нарізаного сиру. Випікала в духовці 10 хвилин, ну або ...
    Читати далі

  • Салат Феєрія

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з чорносливом і куркою

    1. Відварити: яйця, грудку курки, моркву (можна використовувати свіжу). 2. Гриби підсмажити з цибулею на олії. 3. У форму укладаємо шарами: 4. чорнослив + соус 5. дрібно порізана грудка 6. смажені гриби 7. солоний огірочок кубиками + соус 8. морквину на тертці + соус 9. яйця на тертці + соус 10. свіжий огірочок колечками
    Читати далі

  • Пиріг заливний "Союз"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Почнемо з тіста: розтопити масло, додати інші інгредієнти і добре розмішати. Залишити. Начинка: цибулю очистити, нарізати середніми шматочками і обсмажити на олії до напівготовності. Гриби порізати середніми шматочками і відправити до цибулі, обсмажити протягом 10 хв. Рибу нарізати пластинками. форму змастити вершковим маслом, викласти 1/2 ...
    Читати далі

  • Гарбузові оладки з горіхами

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з гарбуза

    Горіхи обсмажити на сухій сковороді, остудити. Подрібнити в крихту. Гарбуз натерти на крупній тертці. Зелену цибулю нарізати. Збити яйця з сіллю, соєвим соусом і хересом. Змішати гарбуз з цибулею і яєчної сумішшю. Додати 1 ст. л. оливкової олії. Перемішати. Всипати борошно. Ретельно розмішати до отримання негустий маси. Викладати оладки їдальні ...
    Читати далі

  • Фаршировані баклажанчики

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Баклажани загорнути у фольгу і запекти в духовці 30-40 хвилин. Остудити і нафарширувати. Прибрати в холодильник на 3-4 години. Начинка: помідори згасити з цибулею, додати терту моркву, гострий перчик і часник. Поперчити і посолити. Все перемішати і покласти в сито, щоб стекла рідина. Смачного!!!!
    Читати далі

  • Рибні рулетики з грибами

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    рибу трохи відбити, замаринувати в лимонному соці, спеціях, солі пасеруємо гриби з цибулею, даємо охолонути, масло злити !!! На пластик риби укладаємо гриби із зеленню, згорнути рулетиком. рулети скласти у форму і залити соусом. Збити вершки з часником, пропущеним через прес, додати спеції і сир, порізаний кубиками запікати при 200 гр хвилин 30-40
    Читати далі

  • Їжачок ніжний

    Салати  /  Інші салати

    1 шар-отваріного рису і намазати майонезом, посолити 2 шар-крабових палаочек різаних кубиком, потім майонезом 3 шар-5 штук варені яєць (тільки білки) ... майонезом 4 шар-гриби обсмажені з цибулею .... майонез 5 шар- жовтки можна залишити так чи я прикрасила у вигляді їжачка
    Читати далі

  • Спагеті з грибами та горіхами

    Другі страви  /  Паста

    Печериці, протерти вологою ганчірочкою, очистити і порізати. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати кубиками. У сковороді розігріти олію. Гриби і ріпчасту цибулю злегка обсмажити. Горіхи потовкти у ступці. У гриби з цибулею додати сметану, гірчицю і мелені горіхи. Тушкувати всі разом 5 хвилин. Спагеті зварити в киплячій підсоленій оді до ...
    Читати далі

  • Кнедлики звичайні (картопляні)

    Інші  /  Інші рецепти

    Тісто робиться з картопляного пюре, яєць, борошна і солі. Борошно береться вже виходячи з консистенції суміші пюре і борошна. Hо все замішувати треба швидко, з холодного пюре складніше ліпити кульки. З цієї ж причини начинку готують одночасно з варінням картоплі. Для фаршу можна використовувати будь-яке м'ясо. Зазвичай беруть відварне м'ясо з бульйону; пропускають ...
    Читати далі

  • Салат з солоних груздів і квашеної капусти

    Салати  /  Салат з овочів

    Солоні гриби промити, нарізати. Зелену цибулю подрібнити. Квашену капусту віджати, нарізати, якщо дуже велика. Змішати гриби з капустою, додати ріпчасту цибулю, кмин, цукор по-смаку. Заправити оливковою олією, посипати перцем, прикрасити зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Шашлик "Простіше-простого, але такий дивовижний" з телятини і свинини

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо свинини і телятини нарізати кубиками. Посолити, поперчити, скропити оцтом. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями, теж зробити з половиною лимона. Додати цибулю і лимон до м'яса, хорошенечко перемішати. Прибрати м'ясо в холодильник на 4-6 годин. Для маринаду можна исспользовать і 9% оцет, але тоді м'ясу досить промаринуватися і 40 хвилин. М'ясо ...
    Читати далі

  • Салат "Оселедчик"

    Салати  /  Інші салати

    Філе оселедця порізати на шматочки Яблуко очистити від шкірки і насіння Буряк очистити Картоплину очистити і порізати Яблуко і буряк порізати соломкою Цибулю почистити і нашаткувати півкільцями На блюдо викласти яблуко, буряк, картоплю (перемішати) Зверху шматочки оселедця Посипати цибулею Заправка Все добре перемішати Полити заправкою і присипати ...
    Читати далі

  • грибна ікра

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Гриби тушкувати у власному соку, поки він не випарується. Потім їх дрібно нашаткувати або пропустити через м'ясорубку, змішати з рубаним луком, злегка підсмаженим в рослинному маслі, посолити, заправити дрібно нарізаною зеленою цибулею, перцем, столовим оцтом.
    Читати далі