Ми рекомендуємо

  • Желе з абрикосів «Спробуй сонечко на смак!».

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    1. Апельсин помити, зрізати шкірку з двох вершин, поставити на один з зрізів і акуратно зрізати всю шкірку захоплюючи плівки, вирізаємо філе, сік зберігаємо. 2. Абрикоси пробити в блендері з додавання отриманого апельсинового соку. 3. Абрикосовое пюре перекладаємо в каструлю, додаємо цукровий пісок, проварюємо на невеликому вогні до розчинення ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Баклажани по-корейськи

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Баклажани порізати соломкою, засипати 1 ст. ложкою солі, перемішати, залишити на кілька годин. Потім віджати і обсмажити на олії. Перець і моркву порізати соломкою. Морква, перець і обсмажені баклажани добре перемішати і заправити 2 ст. ложками оцту і приправою для корейської моркви (або хто якими любить). Цибулю порізати півкільцями ...
    Читати далі

  • яловичина з каррі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    відварити яловичину протягом 50 хвилин (майже до готовності) розігріти сковороду, влити трохи рослинного масла порізані на тонкі скибочки відварну яловичину обсмажити з цибулею (півкільцями) і болгарським перцем (теж довгими смужками) хвилин 20, долити трохи води, згасити до готовності (в залежності від жорсткості м'яса) за 5-7 хвилин до ...
    Читати далі

  • Риба по-московськи

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Борошно спассеруйте без зміни кольору, розітріть з вершковим маслом, добавть суміш в сметану, доведену до кипіння, перемішайте, посоліть, поперчіть. Рибу наріжте невеликими шматочками і злегка обсмажте. Картоплю наріжте кружальцями і обсмажте до утворення рум'яної скоринки. Гриби наріжте скибочками, цибулю-соломкою. Обсмажте разом. На порційну ...
    Читати далі

  • Суп з цибулі-порею і каперсів

    Перші страви  /  Супи  /  Суп пюре

    1) Наріжте півкільцями білу частину і 2 см зеленої трьох великих стебел цибулі-порею. Обсмажте в каструлі на оливковій олії з 2 зубчиками часнику до м'якості, 2-3 хвилини. Часник прибрати (він віддав свій аромат). 2) Влийте 200 мл білого сухого вина, зменшіть вогонь до слабкого і готуйте, помішуючи, ще 3 хвилини. 3) Влийте курячий або овочевий ...
    Читати далі

  • ФІЛЕ ДОРАДО в картопляну паніровці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    повністю скопіювала слова авторів, тому, що і в мене виникли ті ж проблеми, та до того ж у мене не було виїмки для яблук - замінила її коробочкою для пластин измеряющих цукор у крові. З 1 філе риби зробіть фарш, посоліть і поперчіть. Картоплю наріжте тонкими пластинами. Виріжте кружечки d = 1см, наприклад, виїмкою для яблук. Нафіль ...
    Читати далі

  • "Зелений салат з пікантною картопляною заправкою"

    Салати  /  Інші салати

    1. Салат очистити, вимити, обсушити і руками порвати на шматочки. Помідори нарізати кружечками, 1 цибулину нарізати півкільцями. Все акуратно перемішати. 2. Для приготування соусу відварену в шкірці картоплину очистити і розім'яти виделкою. Залишилася цибулину нарізати дрібними кубиками. Змішати цибулю і картоплю, покласти в миску і, не перестаючи ...
    Читати далі

  • Незвичайні еклери

    Закуски  /  М'ясні

    Спочатку робимо еклери. Необхідно закип'ятити 250 мл. води. Додати масло, почекати поки воно розтане повністю. Потім додати сіль. Цю масу довести до кипіння. І в киплячу воду додати борошно, гарненько перемішати. І трохи ще проварити. Потім тісто зняти з вогню і дати йому охолонути. Коли тісто охололо, додати по одному яйцю. Т. е. Спочатку ...
    Читати далі

  • Каннеллоні з фаршем, цукіні і і фетою під двома соусами

    Другі страви  /  Паста

    Каннеллоні я ніколи не відварюю, це полегшує їх фарширування і ніяк не впливає на смакові якості і кінцевий результат. Цукіні помити і натерти на крупній тертці. Цибулю і часник почистити, дрібно порізати і підсмажити до золотистого кольору на оливковій олії. Сир фету поламати на невеликі шматочки. Змішати м'ясний фарш з натертими цукіні, сиром ...
    Читати далі

  • Печеня "На привалі"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Страва набуває неповторний аромат, якщо його готувати на природі (наприклад на дачі). 1. У казані або будь-який інший товстостінній посуді розтопити сало або розігріти олію (щоб перестало стріляти). Додати м'ясо, обсмажити часто помішуючи протягом 3-5 хв. (Пр використанні дичини час обсмажування і тушкування збільшується орієнтовно ...
    Читати далі

  • Чебуреки

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Рецептів цього чудового і всіма улюбленої страви на сайті дуже багато. Але з деяких пір я роблю чебуреки, використовуючи дуже простий рецепт. Історію цього рецепта я вже згадувала на сторіночці Людмили. З вашого дозволу повторюся: Одного разу, компанією ми поверталися з лісу, всі запаси були з'їдені, на свіжому повітрі апетит звірячий. Сшумом ...
    Читати далі

  • Ірландський киш

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Готове тісто розгортаємо в досить товстий пласт (приблизно 0,7 см) розкладаємо його акуратно в змащену трохи форму 26 см (можна і без змазування тоді скористайтеся папером для випічки). Далі в цю заготовку поміщаємо в довільному порядку порізаний крупно картоплю, полосочками бекон, тонко нарізані шампіньйони і посипаємо все це ...
    Читати далі

  • аджапсандал

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Баклажани вимити, зрізати зелену частину черешків, зробити глибокий, але не до кінця, поздовжній розріз, натерти середину сіллю. Петрушку дрібно нашаткувати, змішати з нарізаним дрібними кубиками цибулею. Цю суміш, скільки втримається, вкласти в розрізи баклажанів, буде частково вивалюватися - ну і нехай. Укласти підготовлені баклажани в глибоку ...
    Читати далі

  • Свиняча рулька в пиві

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    свинячу рульку добре помити і почистити. залити водою, довести до кипіння. першу воду злити. ще раз добре почистити ножем. в глибоку каструлю налити пиво, додати розмарин, чебрець, перець горошком, лавровий лист. морква розрізати на дві частини, цибулину, помідор на чотири частини. додати часник і добре посолити. пиво повинне покриватьрульку ...
    Читати далі

  • Яловичі нирки з картоплею в вершках.

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Нирки добре вимити, обрізати жир, залити холодною водою і залишити на 1,5 години. Потім ще раз промити, нарізати невеликими шматочками і залити холодним молоком. Залишити ще на 1:00. Потім промити в холодній воді і відварити протягом 15 хвилин. Воду злити. Лук очистити і дрібно нарізати. Моркву очистити і нарізати тонкими кружечками (це важливо!), ...
    Читати далі

  • Канеллоні з куркою і грибами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Порей промити від піску, некрупно нашаткувати. Гриби злити від розсолу, обсушити, нарізати кубиками, згасити на вершковому маслі разом з цибулею. Грудку дрібно порізати і змішати з вмістом сковороди. Канеллоні відварити половину часу, який зазначено на упаковці і відразу перекласти в холодну воду. Остигнули трубочки наповнити начинкою. Длясоуса ...
    Читати далі

  • Буряковий суп з фрикадельками за мотивами латиського супу

    Перші страви  /  Свекольнік  /  Гарячий борщ

    Для цього супу нам знадобиться вже відварена або запечена буряк, і виходячи з цього буряк помити і відварити або запекти в шкірці, а потім охолодити. Для фрикадельок фарш змішати з дрібно нарубаної зеленню, подрібненим луком, яйцем, сіллю і меленим перцем. Фарш ретельно вимісити і вологими руками сформувати невеликі кульки-фрикадельки ....
    Читати далі

  • Свинина запечена в пакеті з картоплею.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Зробити маринад: змішати лимонний сік, оливкова олія, соєвий соус, натертий імбир. Спробувати на смак, при необхідності додати ще соєвого соусу. Часник очистити, зубчики нарізати пластинами. М'ясо вимити, промокнути від води, вдіяти не глибокі надрізи, нашпигувати часником, залити м'ясо приготовленим маринадом, поставити в холодильник мінімумна ...
    Читати далі

  • А ля "Сцегедінскій гуляш"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Готувала це блюдо не один раз і ось сьогодні вирішила поділитися з вами моїм рецептом. Нам цей гуляш дуже подобається, думаю і комусь із вас він стане в нагоді. Тож почнемо! Цибулю порізати. У каструлю налити 4 ст. л. рослинної олії (у мене соняшникова) нагріти і підсмажити цибулю, не довго-хвилин 7. Додати до цибулі капусту (якщо сильно кисла то краще промити ...
    Читати далі

  • Буряково-Нутовая тарт

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Для коржа сухарі подрібнити у блендері до крихти. У сковороді розігріти олію й обсмажити чебрець і коріандр до приємного аромату. Додати мелені сухарі і обсмажити до усмоктування масла. Кільце діаметром 22 см викласти на блюдо. У кільце викласти обсмажені сухарі і рівномірно утрамбувати. Я це робила днищем склянки. Так виходить більш рівно ....
    Читати далі

  • капуста тушкована

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нашаткувати капусту, моркву, присолити, пом'яти руками і залишити нахолоде на 6-8год. Обсмажити свинні реберця або м'ясо з цибулею. У каструлю скласти обсмажене м'ясо, додати попередньо віджату від соку капусту і тушкувати на повільному вогні періодично помішуючи до готовності, за смаком додавши сіль, цукор, перець.
    Читати далі