Ми рекомендуємо

  • Нутовая макаронів

    Десерти  /  Печиво

    Для сухої суміші коричневий цукор перемолоти в пудру. Домашню нутовую борошно, цукрову пудру і дрібку солі змішати і просіяти двічі. У суху суміш додати білок, але не перемішувати! Для італійської меренги змішати коричневий цукор і воду. Поставити на вогонь, довести до кипіння, не заважаючи. Далі необхідний градусник. Опустити його в сироп ....
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Ліниві голубці в мультиварці

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Рис промити, замочити в холодній воді на 30 хвилин. Знову промити водою і злити. Свіжу капусту нашаткувати, посолити (0,5 ч л) і обмять. Моркву і болгарський перець помити. Перець обсушити. Лук очистити і нарізати маленькими кубиками. У болгарського перцю видалити насінну коробочку, перець нарізати дрібними кубиками. Морква очистити, натерти на ...
    Читати далі

  • Гречані зрази з грибами

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з гречки

    Гречку відварити в підсоленій воді. Греча повинна бути не сухий, але і не водянистою - щось середнє. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на рослинному або вершковому маслі, частина змішати з гречкою. Гречку з цибулею пропустити через м'ясорубку, вбити яйця, дрібно порізаний кріп, посолити і поперчити за смаком, все ретельно перемішати. Якщо раптом суміш ...
    Читати далі

  • М'ясо в мундирі

    Інші  /  Інші рецепти

    Фарш перемішати з мелконарезанним (краще натертим на дрібній тертці) цибулею і яйцем, посолити, поперчити. Картопля розім'яти, змішати з борошном, 1 яйцем і 1 яєчним жовтком і сіллю. Розкачати в пласт товщиною 1.5 см. На середину картопляного пласта укласти м'ясний фарш, укутати м'ясо з усіх боків картопляним одеялком, обмять, щоб не створювалося ...
    Читати далі

  • Пиріг з м'ясом і капустою

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з м'ясом

    Заздалегідь розвести дріжджі в невеликій кількості теплої води, додавши чайну ложку цукру і борошна, щоб вони ожили. Залишити в теплому місці хвилин на 10. Для тіста натерти на тертці холодний, але не заморожений маргарин, додати обидва яйця, дріжджі, воду і добре розмішати. Поступово підсипаючи борошно (може піти менше або більше), замісити іягкое пластичне ...
    Читати далі

  • Тефтелі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У невеликій кількості оливкової олії обсмажити до прозорості підлогу цибулини порізаної квадратиками. Потім тудаже додати соломкою порізану морквину. Додати 1 ст ложку імбиру дрібно порізаного. Потім 2 ст ложки томатної пасти. Потримати 2 хвилини. Довабіть 500 мл води, сіль, перець чорний, два стручки чилі, 1 ч ложку майорану, 1/2 ...
    Читати далі

  • Філе хека під сирно-овочевої шубою

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе риби попередньо розморозити. Посипати улюбленої приправою або спеціями для риби. Я використовувала лимонну приправу до рибних страв Santa Maria (морква, цибуля, паприка, чорний, зелений і рожевий перець, цукор, естрагон, лимонний порошок, лимонна кислота). Залишити на час приготування шуби. Лук очистити і дрібно нарізати. Покласти в миску ....
    Читати далі

  • Котлети "Космос"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Гриби почистити і дрібно нарізати. 1/2 цибулини дрібно нарізати. Цибулю з грибами обсмажити на олії. Фарш змішати з рештою подрібненою цибулею. Додати до фаршу обсмажені гриби, сире яйце, сіль і мелений перець. Фарш ретельно перемішати. Вологими руками сформувати котлети у вигляді конуса. Кожну котлету вмочити в борошно, потім ...
    Читати далі

  • Енчілада

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    На сковорідці обсмажуємо подрібнений цибулю до прозорості Додаємо фарш, добре перемішуємо з цибулею (щоб не було грудок. Додаємо кукурудзу, тушкуємо помішуючи до готовності м'яса. Відкладаємо у бік щоб трохи охолов В окремій глибокій посуді на маслі обсмажуємо цибулю, перець чилі, помідори (всі дрібно порізано, помідори бланшувати) Додаємо ...
    Читати далі

  • Пікантні оладки з молок лососевих риб

    Другі страви  /  Страви з риби

    Розморожені молоки промити під проточною водою, збити до пишноти занурювальним блендером. Кріп дрібно порубати, пармезан натерти на дрібній тертці. Відокремити білки від жовтків, жовтки додати до збитого молока, ще раз збити. Додати просіяне з розпушувачем борошно, тертий пармезан і рубаний кріп, посолити і поперчити за смаком, вимішати ....
    Читати далі

  • Карасі в сметані

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Потрошённих і очищених від луски карасів посолити. Гострим ножем нанести на спинку часті поперечні надрізи - від голови до хвоста. Як написано в рецепті: "поперечні надрізи на спинці допомагають подрібнити кістки, а потім при смаженні вони практично повністю розчиняються". Кістки залишилися, але їх було менше і не такі жорсткі. Порізати цибулю півкільцями, ...
    Читати далі

  • Котлети з щуки

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з щуки

    Відварюємо щуку (можна робити відразу фарш зі свіжої, але оскільки мій блендер кістки не бере, я її сначало варю) Тепер самий вбивчий момент готування, очищаємо її від кісток Потім відварюємо / згасимо морквини і цибулю (Можна морквину натерти і з цибулею обсмажити) Тепер робимо фарш з риби, цибулі, морквин, яйц, часнику, хрону і спецій. (Не кидайтеся ...
    Читати далі

  • Пиріг з тунцем / варіант емпанада

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Добрий день! Смачний рибний пиріг на вечерю, що й казати! (В рецепті рекомендували взяти близько 500 гр. Тесту, мені здалося цього занадто багато, взяла половину і розкотила дуже тонко, подпиліть борошном і підсипавши прованських трав.) Розігріваємо в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і обсмажуємо на ньому кубики цибулини, додаємо спеції (гостро!) і ...
    Читати далі

  • Паста з томатним соусом і мідіями

    Другі страви  /  Паста  /  Паста з мідіями

    1 Поставити варити пасту. 2 Ставимо розігрівати сковороду і маленький сотейник на середньому вогні. 3 Ріжемо соломкою цибулю, часник і селеру. 4 У сковороді обсмажуємо цибулю, часник до прозорості, потім додаємо селера, обсмажуємо хвилини 4 і додаємо різані помідори (у мене своя заготовка) і тушкуємо хвилин 5. Солимо і перчимо. 5 У той же самий час в розігрітий ...
    Читати далі

  • Вареники з картоплею та цибулевої піджаркою.

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з картоплею

    1. Приготуємо тісто: просіваємо борошно з сіллю, в центрі робимо кратер і вбиваємо туди яйця, замішуємо тісто, підливаючи воду, щоб вийшло м'яке (як мочка вуха) і еластичне тісто. Залишаємо на 30хвилин під плівкою відпочити. 2. Для начинки відваримо очищену картоплю в підсоленій воді, воду злити, залишити буквально пару ложок відвару, картопля ...
    Читати далі

  • Плескавіца (балканський гамбургер) з соусом Айвар

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо зачистити від сухожиль і плівок, промити, обсушити паперовими рушниками, пропустити через м'ясорубку. Приправити фарш сіллю, паприкою, перцями. Влити газовану воду стільки, щоб фарш був чуйний рідкуватий (не менше 0,5 склянки, навіть більше). Фарш вимішувати не менше 10 хвилин. Фарш покласти в миску, притиснути, прибравши зайве повітря, поверхня ...
    Читати далі

  • М'ЯСНІ конвертик

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати скибочками завтовшки 1-1.5см, злегка відбити і обсмажити з 2-х сторін на вершковому маслі до появи скоринки. Болгарський перець нарізати кубиками, обсмажити до м'якості разом з дрібно нарізаними цибулею-пореєм і беконом. Додати подрібнений часник. Лист листкового тіста розкачати завтовшки близько 5 мм, розрізати на квадрати (10х10) ....
    Читати далі

  • Курячий рулет з печерицями

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю дрібно нарізати і пасерувати на рослинній олії. Разом з цибулею обсмажити дрібно нарізані гриби. Куряче філе відбити через харчову плівку плоскою стороною молотка. У соняшникова олія видавити часник, додати майоран і дрібно нарубану зелень. Кожен шматочок курки посолити, поперчити і змастити сумішшю з масла. Ці шматочки розкласти ...
    Читати далі

  • Пиріг з трьома начинками. Альтернатива курнику.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Приготувати сирно-дріжджове тісто за цим рецептом http://smach.pp.ua/recipe/view/39324 Перша начинка: курячу грудку дрібно нарізати, обсмажити з цибулею і грибами, додати сметану і згасити під кришкою 10 хв. Друга начинка: картоплю зварити, додати масло, стовкти в пюре, фету натерти на тертці, зелень кропу нарізати. Все змішати ....
    Читати далі

  • Картопляний салат з лісовими грибами і стручкової квасолею

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Картопля добре вимити й відварити в мундирах до готовності. Поки вариться картопля на сковороді з оливковою олією обсмажити підготовлені гриби. Я використовувала заморожені, так що весь процес чищення та миття був виконаний до заморозки. Під час смаження гриби посолити, поперчити. Готові гриби вийняти з сковороди. До залишився маслу додати ...
    Читати далі

  • Джаж махші, курка фарширована рисом і фаршем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку помити, натерти лимоном, залишити на 30 хвилин. Змішати йогурт, часник (через прес), 1 ч. Л бахарат, оливкова олія, сіль, нанести спеції на курку. Рис промити, налити в каструлю рослинне масло, посмажити фарш з спецією бахарат 1 ст. л, сіль, добавити рис, все разом обсмажити, після додати киплячої води 3 ст, як закипить посолити, зменшити огоньдо ...
    Читати далі