Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Окрошка по-домашньому

    Інші  /  Інші рецепти

    Картопля, морква, брукву добре промити і окремо відварити, очистити, нарізати дрібними кубиками. Свіжі огірки, зелену цибулю, редис очистити, промити й нарізати також дрібними кубиками. Яйця відварити круто, відокремити жовтки, а білки нарізати дрібними кубиками. Жовтки з'єднати з сіллю, цукром і ріпчастою цибулею, сметаною і готовою гірчицею, ...
    Читати далі

  • Як би "м'ясо по-французьки"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ось така вийшла ситуація. Так, м'ясо по французьки готується з яловичини, ну в крайньому випадку зі свинини. Але мені, зізнаюся ліньки було бігти в магазин. Та й треба було готувати обід, а не розгулювати по місту. Довелося робити з того, що було в будинку і вирішувати цю проблему на ходу. Отже, як же я робила: відокремити м'ясо з стегенець від кісток ....
    Читати далі

  • В'ялені помідори

    Інші  /  Інші рецепти

    Вирішила я сьогодні ближче познайомитися з італійською кухнею. Думала-думала і придумала - а не зробити мені в'ялених помидорок !? Купила вершки (помідор повинен бути м'ясистий!), Помила, почала різати і прибирати зернятка і тут мене осінило: раптом вийде, а я не готова! Не зварила фотоапарат, що б зобразити це дійство! Довелося бігти ...
    Читати далі

  • Філе ніжною курочки з гороховим пюре і цибулевої піджаркою.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Горох помістити в чашу мультиварки, залити водою. Встановити програму «Тушкування» 1:00. Під час готування кілька разів перевірте рівень води, якщо потрібно долийте трохи. Майте на увазі, що пюре повинно вийти густе. За кілька хвилин до закінчення програми, посоліть за смаком і додайте дрібку улюбленої вами приправи. 2. Цибулю порізати ...
    Читати далі

  • Смажена на грилі риба з овочами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для приготування цієї страви потрібно відразу включити духовку на 220 гр. С і поставити функцію - гриль. Якщо у вас не відварну картоплю, як у мене, то потрібно поставити кип'ятитися воду і почистити картоплю, розрізати його на гуртки і відварити протягом 10 хв. Приготувати маринад для риби із соєвого соусу, оливкової олії та сухих листочків чебрецю ....
    Читати далі

  • Юшка

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Сібас і дораду відчистити від луски, випатрати, видалити зябра і промити. Нарізати рибу на великі шматки і зварити з них бульйон. Половину картоплі добре помити і запекти в духовці до готовності в "мундирі". Другу половину картоплі почистити і зварити. Відварену картоплю розтерти в пюре з додаванням молока. Морква помити, почистити ...
    Читати далі

  • Лосось гриль під соусом «Вьерж»

    Другі страви  /  Страви з риби

    Підготувати всі інгредієнти. Порізати помідори, подрібнити часник. Порізати цибулю, кінзу, маслини, базилік. Для приготування соусу в мисці змішати масло, оцет, сіль, перець, порізані дрібно помідори, часник, цибуля, маслини, базилік, кінзу. Цукіні порізати кільцями, черрі на половинки, лосось на два стейка, потім посолити, поперчити, скропити ...
    Читати далі

  • Суп з помідорів з часником

    Перші страви  /  Інші супи

    Дрібно нарізану цибулю подрумянивают у вершковому маслі або рослинному. Зелені помідори нарізають і варять разом з цибулею на слабкому вогні під кришкою до м'якості. Потім кладуть моркву, петрушку, рис, вливають м'ясний або овочевий бульйон, солять, додають цукор і часник і продовжують варити 10-15 хвилин, поки рис не розвариться. Протирають гущу крізь ...
    Читати далі

  • локшина по - корейськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Перший раз це блюдо я спробувала на дні народження у співробітниці (за національністю - вона кореянка). Ця страва вразило мене своєю новизною, при цьому воно дуже смачне і легке. Після їжі не відчувається тяжкості. Вообщем це блюдо всі присутні умялі за обидві щоки, при тому, що на столі був великий асортимент страв. Ця страва складається з трьох ...
    Читати далі

  • Кольрабі, фаршировані

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Кольрабі очистити, зрізати верхівки, вийняти серцевину, залишаючи стінки завтовшки 1 см. Рис промити теплою водою, викласти в каструлю і обдати окропом. Накрити кришкою і залишити на кілька хвилин. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в олії 3 хв., До прозорості. М'ясо пропустити через м'ясорубку разом зі смаженою цибулею. Зелень ...
    Читати далі

  • Паста з кедровими горішками

    Другі страви  /  Паста

    перець вимити, розрізати кожен стручок навпіл, вийняти серцевину, нарізати смужками. також нашаткувати цибулю. Помідори ошпарити, очистити від шкірки, м'якоть нарізати кубиками. Горішка обсмажити на сковороді без масла. розігріти на сковороді (глибокої і місткою) 3 ложки оливкової олії і смажити перець з цибулею на сільнмо вогні хвилину. додати ...
    Читати далі

  • Оселедець домашня, як консерви "

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Приготувати оселедець, почистити, обрізати плавники, голови, помити. Нарізати шматочками приблизно по 5 сантиметрів. Посолити за смаком. Приготувати цибулю, нарізавши півкільцями. Заварити чай, нехай настоїться, щоб був міцним. Він додасть рибку колір копченості й відваги, щоб не розвалювалася після варіння. У каструлю з товстим дном покласти кулю лука. Потім ...
    Читати далі

  • Салат з язичків кролика з Бейсік картоплею і вешенками

    Закуски  /  Сосиски, сардельки

    Мови кролика промиваємо і відварюємо в під солоній воді разом з цибулею і морквою. Томати черрі надрізаємо хрестом з одного боку, заправляємо цукром, сіллю, дрібно рубаним часником, чебрецем. Ставимо в духовку на 1,5-2 години при температурі 90 градусів. Міні картопля (бейбі картопля), відварюємо разом з шкіркою, попередньо промивши, ...
    Читати далі

  • Салат "Натхнення"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Цибулю і гриби дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору. Картоплю або порізати кубиком або натерти на крупній тертці. Огірки, якщо великі то дрібним кубиком якщо корнішони то кружечками. все інше нарізати дрібно. даліе укладаємо шарами в глибокий салатник. 1 шар-огірки 2 шар-картопля 3 шар-курка 4 шар-яйця 5 шар-гриби ...
    Читати далі

  • Салат "Королівський"

    Салати  /  Інші салати

    1. Печінка відварити і натерти на крупній тертці, додати натерті на цій же тертці яйця. 2. Цибулю нашаткувати, моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на вершковому маслі. 3. У сковороду з цибулею і морквою додати шампіньйони і ще смажити хвилин 5. 4. Обсмажені овочі та печериці викласти в печінку з яйцями, посолити (хто любить, можна поперчити) ...
    Читати далі

  • Про котлетах

    Інші  /  Інші рецепти

    Котлета ... Скільки в цьому слові почуттів, емоцій і насолоди! Це ж прямо і не розповісти, як добре. Коли дві третини телятини і третина свинини, та з шматочком сала і з цибулькою провернути крізь м'ясорубку, і булочку вимочену в молоці туди ж, цибулі не забути і часнику, перцю чорного і трохи мускату. Трохи перешкодити вийшов фарш і урочисто ...
    Читати далі

  • Каннеллоні з телятиною і рисом в томатному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Фарш посолити, додати перець і рис. Вимісити до однорідної гладкої структури. 2. Каннеллоні відварити в киплячій воді з додаванням оливкової масла- 1,5 хвилини, злити і обов'язково обдати холодною водою. 3. Трохи остудити і начинити підготовленим фаршем повністю, не залишаючи пустот всередині. 4. Цибулю обсмажити до золотистого кольору, помідори ...
    Читати далі

  • салат з морської капусти "пікантний"

    Салати  /  Інші салати

    Зварити круто 2 яйця, нарізати дрібно. Цибулю і моркву нарізати кубиками 1х1 см., Часник дрібно -Дрібні нашаткувати. Цибулю і моркву спасерувати в гострому оливковій олії (див. Рецепт) до набуття цибулею золотистого кольору. Морську капусту промити, нарізати, додати часник, яйця, цибулю та моркву. Заправити майонезом, перемішати і викласти ...
    Читати далі

  • Щи з квашеної капусти

    Перші страви  /  Інші супи

    Попередньо замочуємо сушені білі гриби на 5:00 На мінімальному вогні розігріваємо каструлю, додаємо оливкова олія, потім викладаємо капусту, перемішуємо й даємо хвилинку протушкувати. Далі додаємо білі гриби, перемішуємо, накриваємо кришкою, продовжуючи все тушкувати на мінімальному вогні Шаткуємо цибулю півкільцями, якщо цибулина велика ...
    Читати далі

  • Картопля, фарширована грибами! з соусом!

    Другі страви  /  Інші основні страви

    ФАРШ: Дрібно нарізати гриби, і обсмажити їх до золотистого кольору. Те ж саме виконати з цибулею. Змішати цибулю, гриби і зелень. Все рясно скропити лимонним соком. Влити сметану і згасити на добре розігрітій сковороді, постійно помішуючи. СОУС: Розмішати борошно в молоці так, щоб не було навіть маленьких грудочок. Додати половину грибного фаршаі ...
    Читати далі