Ми рекомендуємо

  • Панакота з карамельною хурмою і гранатом

    Десерти  /  Желе та муси

    1. Желатин замочимо у воді для набухання і залишимо на 10 хвилин. 2. У невеликому сотейнику з'єднуємо вершки з молоком, додаємо гвоздику, корицю, ванільну есенція і 2 ст. л. тростинного цукру. Ставимо на повільний вогонь і доводимо до кипіння. Прибираємо з вогню і закриваємо кришкою, залишаємо на 10 хвилин! 3. Проціджуємо нашу вершкову суміш ідобавляем ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Карпаччо з тунцем.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Філе тунця чищу і злегка підморозило, щоб легше було порізати на найтонші скибочки. Скибочки красиво розкладаю на блюдо, солю, перчу, змащую маринадом і залишаю на час маринуватися. Листя салату, петрушку дрібно рубаю, змішую з очищеними і також дрібно рубаними огірками, болгарським перцем і червоним цибулею, солю, додаю за смаком перець чилі, заправляю ...
    Читати далі

  • Рулет з свинюшки в грибному соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Хотіла я приготувати рулет з індички, а вийшов з свинюшки. Справа була так: Принесла я заморожене філе індички додому (а треба сказати, що охолоджене вдень з вогнем не знайдеш), а коли воно розморозилося, виявилося, що це зрізання. Довелося діставати свинюшку. А купила я великий шматок (кг на 2), розділила на дві частини і приготувала 2 рулету сразнимі ...
    Читати далі

  • Пікантна скумбрія під соусом з шампанським

    Другі страви  /  Страви з риби

    Скумбрія риба смачна. Хоча ми звикли їсти її більше в копченому або солоному вигляді, але і запечена, а також, як я тепер переконалася, і варена, вона ця рибка теж хороша! Рибу розморозити, помити, ретельно зачистити черевну порожнину, прибрати всі чорні плівки, саме вони надають гіркоту. Відрізати голову і хвостовий плавець. Покласти рибку в ...
    Читати далі

  • Рагу з яловичини з грибами

    Другі страви  /  Рагу  /  Рагу з яловичини

    Сухі гриби залити склянкою гарячої води і залишити на 30 хв. М'ясо нарізати невеликими шматками. Печериці вимити і розрізати навпіл. Цибулю і моркву нарізати великими кубиками. Часник дрібно порубати. Петрушку подрібнити. У 1 ст. л. рослинного масла обсмажити гриби 10 хв, до здобуття золотистого кольору. На маслі смажити ...
    Читати далі

  • Печінка в яблучно-томатному соусі

    Інші  /  Інші рецепти

    Шматочки шпику обсмажити в сковороді (хто любить шкварки можна не прибирати). Печінка порізати шматочками і разом з цибулею додати до шпику. Обсмажувати під кришкою до напівготовності печінки. Терте яблуко змішати з соєвим соусом (в оригіналі з сіллю) і спеціями, посипати борошном (я не сипала і тому потім бульйоном не розводити), розмішати, додати ...
    Читати далі

  • Швидкий суп із сочевиці

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Залити сочевицю водою і залишити на півгодини. 2. Нарізати велику цибулину і обсмажити в олії до прозорості або сильно зарум'янити - як вам більше подобається. Можна також натерти і додати трохи грибів - це збагатить текстуру супу. 3. Натерти на крупній тертці картоплю і моркву, додати в каструлю до смаженого цибулі. Перемішати ...
    Читати далі

  • Огірки і баклажани малосольні фаршировані

    Закуски  /  Соління й маринади

    Ну, тут, пишу по суті, коротко і ясно, без всякої нісенітниці. Рецепт найпростіший. Малосольні огірки Маленькі огірочки засипаємо льодом на пару годин, можна залити просто холодною водою. Потім відрізаємо кінчики і протикаємо їх спицею або довгим вузьким ножем. Заливаємо окропом на 1 хвилину і швидко відправляємо під холодну воду. Ріжемо гіркий ...
    Читати далі

  • Чахохбілі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Курку помити, обробити на порційні шматки. Добре розігріти сковороду, покласти в неї шматки курки. Обсмажити 10-15 хвилин на середньому вогні разом з цибулею (порізаним півкільцями) до рум'яної скоринки. 2. Помідори очистити від шкірки, крупно нарізати і додати до курки, туди ж додати томатну пасту. Посолити, накрити кришкою, зменшити вогонь ...
    Читати далі

  • Запіканка з макаронів

    Інші  /  Інші рецепти

    У глибокій сковороді обсмажити на олії порізану цибулю. Пропустити через м'ясорубку свинину і обсмажити її разом з цибулею, посолити. Відварити до напівготовності макарони. Збити яйця, влити в них молоко, перемішати з макаронами. Нарізати помідори кільцями. У глибоку форму, змащену маслом, викласти почергово: шар макаронів, потім ...
    Читати далі

  • Риба, запечена в пергаменті

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Підготовлену рибу нарізати порційними шматками, скласти в керамічний або емальований посуд, посипати сіллю, перцем і тонко нашаткованою цибулею. Скропити рослинним маслом і витримати на холоді 1-2 ч. Нарізати пергаментний папір для загортання шматків риби, змастити її тонким шаром вершкового масла. Ретельно загорнути кожен ...
    Читати далі

  • Картопляні трикутники

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю зварити в мундирі, остудити, очистити від шкірки. Цибулю нарізати. Серденька відварити в підсоленій воді до готовності, потім пропустити через м'ясорубку разом з картоплею і цибулею. В отриману масу додати яйце, борошно, сіль, перець і добре перемішати. Обробну дошку, змастити олією, викласти шаром картопляну маси ...
    Читати далі

  • Kруассани з шинкою, сиром Gruyere і грибами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Бланшируйте шпинат, поклавши його в каструлю з киплячою водою протягом 3 хвилин. Викладіть з каструлі. Тим часом, порежте шинку на смужки і обжарте разом з грибами в невеликій кількості олії. Добавте сметану, гірчицю, шпинат і чорний перець. Розігрійте духовку до 180 ° C. На змащене маслом протвень викладіть круасани, зверху обсмажені суміш, посипте ...
    Читати далі

  • Домашні котлети

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину, свинину, баранину нарізати шматочками, порубати в дерев'яних ночвах з ріпчастою цибулею (можна пропустити на м'ясорубці, але м'ясо буде не таким соковитим). Додати замочений в молоці черствий хліб без кірок, сіль, перець і добре вимішати, розвести молоком або водою. Сформувати котлети, обваляти в сухарях, засмажити на розпеченій сковороді ...
    Читати далі

  • Курка смажена по французьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Порубати цілу курку або окорочкп на шматки. Змастити деко жиром. 2. Уложтьб шматки курки, засипати порізаними кільцями або соломкою цибулею, дрібними шматочками лимона, тертим сиром і все це посолити і поперчити. Зверху залити майонезом. 3. Зажарити до рум'яна скоринки в духовці - приблизно близько години. При цьому тримати в духовці міскус ...
    Читати далі

  • Салат овочевий з консервованою морською капустою

    Салати  /  Інші салати

    Білокачанну капусту тонко нашаткувати, розтерти з сіллю, злегка віджати. Перець нашаткувати, цибулю дрібно нарізати. Підготовлені овочі, капусту і перець і більшу частину цибулі з'єднати з морською капустою, посолити за смаком, заправити рослинним маслом і цукром. Покласти в салатник, оформити нарізаним огірком і посипати зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Щи Валаамские

    Перші страви  /  Інші супи

    Капусту з цибулею + лавровий лист, петрушка, перець-горошок - згасити до напівготовності. Додати підсмажену до світло-коричневого кольору борошно. Окремо варити свіжі гриби. Вийняти гриби з бульйону і злегка підсмажити. У бульйон від грибів додати капусту з борошном, гриби, цибуля, зелень. Щи довго і повільно прогрівати на маленькому вогні, не доводячи до кипіння, ...
    Читати далі

  • РИЗОТТО З ПРАЦЮЄМО

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Перець нарізати кубиками. Часник подавити. Цибулю нарізати кубиками. Рис з часником і цибулею тушкувати в рослинному маслі, поки овочі не стануть м'якими. Додати 600 мл. води і бульйонний кубик. Дати воді закипіти і варити на середньому вогні 10 хв. Покласти нарізані перці і тушкувати ще 15 хв. Очистити ковбаски і нарізати кружечками. Обсмажити до появи ...
    Читати далі

  • Салат з рибними рулетиками, рікоттою і часниковими креветками.

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    З лимона зняти цедру дрібної теркою і вичавити сік, зелений лук дрібно нарізати. Рікотту змішати з цедрою і соком лимона, і з зеленою цибулею. Трохи поперчити. Рибу звільнити від кісточок (якщо такі є) і нарізати тонкими довгими пластами (у мене була нарізка, так набагато зручніше). Викласти рибу на харчову плівку (див. Фото). Рікотту перекласти ...
    Читати далі

  • Курка "По-королівськи"

    Інші  /  Інші рецепти

    Філе нарізати брусочками приблизно 1,5х3 см, обсмажити до рум'яної скоринки на олії з цибулею, порізаною дрібними кубиками, потім додати гриби, нарізані тонкими пластинами уздовж. Через 2 хвилини додати нарізаний соломкою перець, залити сметаною і через пару хвилин додати мадеру, як закипить - вимкнути.
    Читати далі

  • Запечені яйця з беконом-каррі або недільний сніданок

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Змішати каррі з червоним і чорним перцем (не переборщіть!). Решітку духової шафи викласти подвійним шаром фольги, посипати порізаний на пластинки бекон перцевої сумішшю і викласти його на фольгу. Поставити бекон в розігріту до 170 градусів духовку на 15 хвилин. Бекон повинен бути хрустким. Поки запікається бекон, твердий сир натерти на дрібній ...
    Читати далі