Ми рекомендуємо

  • Рисова запіканка з м'ясом. (ніжна і соковита)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити рис "Жасмин" 200грам як вказано на упаковці. Охолодити. На рослинному маслі обсмажити дрібно порізану цибулю, додати фарш і обсмажувати до готовності, посолити по-смаку. Перці вимити і дрібно порізати. У мисці збити яйця з сіллю, додати перці, розмішати. Залити яєчно-перцевої сумішшю остиглий рис, додати сюди ж порізаний дрібними кубиками ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Каша пшоняна зі шкварками

    Другі страви  /  З круп

    1. Коли я побачила цей рецепт, та ще й з крупою, відразу ж вирішила приготувати. У магазині сало мені не сподобалося і я вирішила купити грудинку в / к, тим більше там сала було достатньо. Якщо ви купите хороший шматочок сала, каша буде ще смачніше. 2. Приступимо до приготування каші. Промиваємо пшоно, вода повинна залишитися чистою. Потім заливаємо ...
    Читати далі

  • Яловичина з нутом і сухофруктами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Нут замочити в достатній кількості теплої води на 12:00 (нут сильно збільшується в об'ємі). Потім воду злити. Нут промити теплою водою і відкинути на друшляк. 2. Підготувати яловичину (у мене тазостегнова частина): видалити плівки і жилки, якщо є, промити, обсушити, нарізати середніми шматочками. 3. Цибулю очистити: дрібний залишити ...
    Читати далі

  • Равіолі з рибою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Спочатку замішуємо тісто: 3 яйця, 2ст. ложки рослинної олії, сіль, 300-400 гр. борошна. Тісто має бути не дуже крутим - м'яким, накриваємо, ставимо в холодильник на 30 хв. Одночасно поставимо в холодильник 1,5-2 літра води. Готуємо конфітюр з лука: з 6-ти цибулин виймаємо серцевину (яку не використовуємо), нарізаємо тонкими півкільцями. Підсмажуємо ...
    Читати далі

  • Гирос по-домашньому

    Закуски  /  М'ясні

    Змішайте інгредієнти приправи в невеликому посуді. Гострим ножем поріжте м'ясо так тонко, як тільки можливо і відбийте дерев'яним молотком, щоб вийшли шматки товщиною близько 5 мм. У контейнер з плоским дном покладіть один шар м'яса, щедро посипте приготовленої приправою, потім налийте трохи оцту. Розподіліть оцет рівномірно по всьому ...
    Читати далі

  • дієта повтор.

    Інші  /  Інші рецепти

    Правило дієти. Дієта без м'яса. Виключити сіль (заміна соєвий соус), цукор (заст. Мед). Кава тільки натуральний. Чай лише зелений (кому нудно можна з молоком). Пити тоьлко перед їжею або через 1 після. Можна свіжовичавлені соки і мін. воду з лимоном. Є кожні 2-3 години. 1 ДЕНЬ вранці (приблизно 8:00.) Чай. Каву можна пити через 1:00. Чер. 2 години....
    Читати далі

  • "Запечений фарширований картопля"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сметанний соус: Ріпчасту салатний цибулю якомога дрібніше порубати і замаринувати з лимонним соком, часник подрібнити на пресі. Бекон подрібнити і підсмажити на сковороді з замаринованим цибулею, аджикою, часником. По готовності додати сметану, сіль, спеції і зелень петрушки проварити кілька хвилин і відставити. Картоплю слід запекти в ...
    Читати далі

  • Оващное рагу '' Знахідка ''

    Другі страви  /  Інші основні страви

    що вийде; 400г пачку брюссельської капусти покласти в казан. Налити не багато води і поварити 2-3мінути. Злити воду і казан з капустою відставити убік. У сковарде згасити багато моркви з цибулею на олії і покласти в казан. Потім очищаємо кабачки, режим і тушкуємо з не великою кількістю рослинної олії. Тільки кабачки не треба ...
    Читати далі

  • Салат боярський

    Салати  /  Салат з м'ясом

    1. відварити курячу грудку, мову. 2. Печериці порізати кубиками, обсмажити з цибулею. 3. курячу грудку, мова порізати соломкою 4. яйце порізати кубиками 5. апельсин очистити порізати кубиками 6. всі інгредієнти перемішайте з майонезом 7. зелень для прикраси
    Читати далі

  • Губад з м'ясом

    Інші  /  Інші рецепти

    Дріжджове або здобне тісто розкочують в коржики за розміром сковороди. На змащену вершковим маслом сковороду кладуть коржик, тісто змащують маслом і покривають шарами корти (Сушеного сиру), відвареного рису, пропущеного разом з луком через м'ясорубку, підсмаженого м'яса, знову рису, рубаних крутих яєць і рису. Верхній шар начинки - розпарений ...
    Читати далі

  • Солянка на сковорідці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Качан капусти нарізати дрібною соломкою, скласти в каструлю, залити 1 склянкою холодної води, посипати 1 ст. ложкою без верху сіллю і поставити під кришкою тушкуватися приблизно хвилин на 30-40 ... потім відкинути на дуршлак ... Цибулю і моркву почистити, моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати півкільцями і посмажити на ростить. олії до золотистого ...
    Читати далі

  • на недельку :)

    Інші  /  Інші рецепти

    Деякий час тому зіткнулася з проблемкою - як зробити так, щоб благовірний не сидів голодним весь тиждень до вихідних, поки ти працюєш, а ночами вчишся? Потім освоїлася в цих нелегких польових умовах, девченки, що не панікуємо, а починаємо експерементувати :) Готування в будні ночами відпадає, пошкодуємо себе. А тому виділити години 3 ...
    Читати далі

  • Суп-крем з мідій

    Перші страви  /  Інші супи

    Мідії очистити щіткою для овочів, вимити, зіпсовані видалити. Мідії покласти в каструлю, додати чебрець, петрушку і крупно нарізану шалот. Влити вино, накрити кришкою і варити, поки мідії повністю не розкриються. Ті, що не розкрилися, викинути. Мідії вийняти, остудити. Відвар процідити в невелику каструлю через сито, викладене ...
    Читати далі

  • Рулет а-ля сьомга

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Батон без кірки наріжте уздовж тонкими широкими пластами і прокатайте качалкою. Для рибної пасти нарізане філе кільки змішайте із сиром, лимонним соком і сметаною, посоліть, поперчіть. Пласт хліба покладете на плівку і покрийте тонкими скибочками сьомги і сиру. Зверху покладіть приготовлену рибну пасту, половину норми нарізаних соломкою ...
    Читати далі

  • звичайний шашлик на пікнік

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Чи не давно наша умелица Фруше розмістила Біг-шашлик. І так це нагадало літо! До того ж якраз напередодні ми згадували, як наші діти вперше самостійно готували шашлик. От і вирішила розповісти вам про це. Було це 3 роки тому. Почалося з того, що Саша (син) вирішив відзначити своє 18-річчя на дачі з друзями. І надумали вони смажити шашлики ....
    Читати далі

  • Марокканська Харіра (пряний Нутовая-сочевичний суп)

    Перші страви  /  Супи  /  Суп з сочевиці

    Почну з передісторії, я давно хотіла приготувати Харірі, але все якось відкладала, а тут прийшов рекламний листок і в ньому я побачила марокканські помідори і подумалося що це саме те, що треба для справжнього марокканського супу, на фото були дуже апетитні помідори, повірилося що і справді помідори будуть стиглі і соковиті, але на делеоказалісь ...
    Читати далі

  • Ніжки курячі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Потрібні саме курячі ніжки (гомілки) без стегенець. Акуратно знімемо шкірку (це легко), але не відокремлюємо її від гомілки. Фігурально висловлюючись - просто спускаємо чулочек на ніжці, але не знімаємо остаточно. З оголилася гомілки відокремлюємо від кісточки м'ясо. Кісточку зі шкіркою відкладаємо на час в сторону. М'ясо пропускаємо ч \ з м'ясорубку з цибулею (ічесноком ...
    Читати далі

  • Пиріг "Ніжність"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Змішуємо молоко, цукор, сіль, дріжджі, яйця. Дуже важливо, щоб дріжджі були свіжі, а молоко тепле. Все дуже ретельно перемішуємо Висипаємо борошно на стіл або спеціальну поверхню для замішування тіста. Додаємо до борошна маргарин. Кришимо маргарин прямо в борошні ножем якомога дрібніше Далі розтираємо маргарин з борошном руками в дрібну крихту ...
    Читати далі

  • "Risotto alla milanese" - різотто по-міланськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Готуємо м'ясний бульйон і залишаємо на дуже маленькому вогні - кипіти не повинен, але повинен бути весь час гарячий. За цей час пасеруємо до прозорості, на маленькому вогні, дрібно нарубану цибулину на оливковій (кукурудзяному) маслі. Всипаємо рис (я зазвичай розраховую порції так: одну жменю на людину + 1 жменя для каструлі.) У нашому випадку приблизно ...
    Читати далі

  • Тріска під соусом "Бешамель" для Феді (к / ф Кухня)

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Розігріти сковороду, додати масло. Рибу помити, обсушити, натерти сіллю і перцем, і обсмажити з двох сторін до легкого зарум'янювання. 2. Молоко налити в ківш, до нього додати сіль, перець, мускатний горіх, петрушку і цибулю порізану великим кубиком. (на фото два четвертинки цибулі, це я погарячкувала, потім довелося діставати і різати егомельче.) ...
    Читати далі

  • Перець консервований в томаті

    Закуски  /  Інші заготовки

    Перці очистити від плодоніжок і насіння, нарізати на 4-5 частин уздовж; Помідори очистити від плодоніжок і пропустити через м'ясорубку з крупними гратами разом з часником і двома болгарськими перцями; Цибулю порізати півкільцями, зелень нашаткувати; У великій каструлі змішати томатну пасту з сіллю, цукром, приправами, зеленню, маслом, цибулею - довести ...
    Читати далі