Ми рекомендуємо

Ви шукали: том ям

  • Кабачковий салат з перцем на зиму (можливо варіант).

    Закуски  /  Інші заготовки

    Салат принесла мені мама, сама я такий ще не робила, тому фото тільки одне, перепрошую заздалегідь, якщо є такий на сайті, а я не помітила, оскільки незнаю навіть як його назва. Отже, кабачки миємо й режим досить великими кубиками, ну десь 2x2 см. Перець помиємо, очистимо від насіння і наріжемо соломкою. Тепер нарізані кабачки і перець складемо в каструлю, додамо ...
    Читати далі

  • Рис "індика браун" з вершково-рибним соусом "Хрін" за 35 хвилин.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Киплячу підсолену воду опускаємо пакетики з рисом, варимо 35 хвилин і приступаємо до приготування соусу. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і обсмажуємо до прозорості. Додаємо в сковорідку фарш і готуємо розбиваючи грудочки хвилин 7-10. Додаємо манку, перемішуємо, вливаємо вершки і Томім на повільному вогні 10 хв. Приправляємо сіллю, сумішшю перців і ...
    Читати далі

  • Рис з куркою і капустою в горщику.

    Другі страви  /  Плов  /  Плов в горщиках

    Наш шановний кулінар Марусек виставляла рецепт дуже вдалого жаркого і на додаток написала ще три варіанти набору продуктів для горщика. Мене зацікавив набір з рису, капусти і тефтелей. Поєднання рису і капусти для мене нове, пробувала тільки у вигляді голубців. Вирішила приготувати, тільки замість тефтелей використовувала куряче м'ясо сножек ....
    Читати далі

  • Баранина Пряна в Чає

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Баранину вимити, обсушити і натерти сіллю, сумішшю перців і спеціями. Дати просочитися 1:00 Шматки баранини, швидко обсмажити до рум'яної скоринки, на сильному вогні. Так, щоб шматки не стикалися один з одним У цей час нарізаємо лук порей і так само на швидко обсмажуємо до золотистого кольору У сотейнику заварюємо хороший, міцний чай, Остуджуємо ....
    Читати далі

  • Качка по-польськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Беремо качку, обробляємо на шматочки, зрізаємо зайвий жир, солимо, приправляємо, складаємо в утятніцу. Можна у вогнетривку форму, з товстим дном, накрити можна фольгою. Перекладаємо скибочками яблук, заливаємо 0,5 літра приблизно світлого пива, накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 1-1,5 години. Потім знімаємо кришку і Томім ще приблизно годину. Готово! ...
    Читати далі

  • Піца по моєму. Серйозний підхід

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Робимо соус (не лінуйтеся, це швидко! Але можна замінити готовим Барбекю або просто кетчупом): Подрібнити цибулю, часник, обсмажити в малій кількості ростить масла, додаємо всі інші інгредієнти соусу, доводимо до кипіння, на малому вогні Томім хвилину без кришки і вимикаємо . Все. У теплому молоці розмішати дріжджі, сіль, цукор, потім додати злегка збиті ...
    Читати далі

  • Сніданок для іменинників

    Десерти  /  Інші десерти

    Дуже простий і швидкий рецепт-млинчики, та не зовсім. Захотілося поділитися. Вобщем так: На розігріту сковорідку насипаємо цукор і плавимо його в карамель. З яблук вирізаємо серединки і ріжемо дрібними шматочками-додаємо до цукру і Томім під кришкою хвилин п'ять. Вони повинні злегка закорічневеть. Тим часом ножицями розрізаємо лаваш на квадратики приблизно ...
    Читати далі

  • Салат квасолевий з перцем і морквою на зиму.

    Закуски  /  Інші заготовки

    Квасоля зваримо до напівготовності. Поки вариться квасоля, займемося овочами: морква нашаткувати на великій тертці, солодкий перець-невеликими кубиками, цибулю порізати подрібніше. Квасоля приготувалася, зливаємо з неї воду, в каструлю складаємо напівготову квасоля, морква, солодкий перець, цибуля, заливаємо все томатним соком, додаємо сіль, цукор, оцет, ставимо каструлю ...
    Читати далі

  • Простий салат з карамелізований грушею

    Салати  /  Салат з овочів

    Дуже швидкий і простий салат! Вся справа в заправці! Отже! Беремо упаковку міксу салатов- перебираємо і моєму за потребою. Викладаємо в салатник і скроплюємо соком лимона. Тим временем- яйця відварюємо в круту і охлпждаем в холодній воді. Грушу порізати на великі кубики (серцевину видалити). Розпускаємо на повільному вогні вершкове масло ....
    Читати далі

  • Суп зі шпинату з м'ятою

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Шпинат заздалегідь розморозити (в принципі необов'язково все одно варимо) На маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю і часник, додати нарізану селеру, м'яту, кладемо шпинат. Як закипить Томім хвилин 5 хвилин потім вливаємо вино, сіль, перець. Додамо бульйон або воду (кількість залежимо від того на скільки ви хочете отримати густий суп) і як закипить ...
    Читати далі

  • Каширська солянка з біфштексами і чорними грибами.

    Другі страви  /  Біфштекс  /  Біфштекс з яловичини

    Родзинка цього рецепту в тому, що біфштекси готуються в капусті. Насичуються капустяним розсолом, і набувають від нього пікантний смак. Сметанно-борошняної соус надає страві особливу насиченість, і в поєднанні з грибами традіонний смак російської кухні. Капусту ділимо на дві рівних порції. Обсмажуємо 1 порцію з цибулею У соняшниковій олії. Вимішуємо ...
    Читати далі

  • Ікра з синеньких

    Закуски  /  Інші заготовки

    1 Рослинна олія підігріти в каструлі. 2 Всипати в масло 1,5 кг цибулі порізаного кільцями і томити 10 хвилин. 3300 гр моркви додати і томити 5 хвилин. 4 Перець болгарський червоний ложим і Томім ще 5 хвилин. 5 Додати помідори і ще 10 хвилин. 6 2 стол. лож. солі, 2 стол. лож. цукру додати і перемішати. 7 Синенькі, петрушку, кріп дрібно ...
    Читати далі

  • Вари, горщик!

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Гречку промити і обсушити Трохи прожарити на сухій сковороді Лук нашаткувати і обсмажити в рослинній олії Додати гриби і трохи протушкувати З фаршу зробити 3-4 котлетки і покласти на дно глиняного горщика Висипати в горщик (ємність мого горщика 1,6 літра) гречку Вилити на гречку цибулю з грибами, порізати помідоріну і теж в горщик Взяти ...
    Читати далі

  • Гороховий суп з грінками

    Перші страви  /  М'ясні

    Горох замочуємо на 12:00. Грудинку, дрібно порізану індичку, одну цибулину, нут (або горох) закладаємо в каструлю (у мене 3л), заливаємо водою доверху. Доводимо до кипіння, ретельно знімаємо піну. Варимо при слабкому кипінні під нещільно прикритою кришкою до м'якості нуту (гороху). У мене це зайняло приблизно годину. Яблука, морква, другу цибулину ...
    Читати далі

  • Пташині гнізда

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячі шлунки промити і варити в підсоленій воді близько 2:00, поки не стануть м'якими. Остудити нарізати соломкою. Гриби і цибулю (печериці або гливу свіжі або морожені) промити й нарізати (будь-яким способом), злегка припустити на сковороді з олією. У сковороду, де нудилися гриби і цибулю, додаємо відварені і порізані курячі ...
    Читати далі

  • Рибка морська під цибулевої шапкою в сирному соусі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибку попередньо розморожуємо. Присипаємо її солькой, перчиком. Рукояткою ножа тиснемо до половини коріандр і насіння кропу і присипаємо на шматочки рибки. У скляний лоток для запікання укладаємо шматочки нещільно, щоб відстань між ними все ж було невелике. Цибулю чистимо, ріжемо на півкільця, розбираємо на мереживні полуколечкамі. Складовими ...
    Читати далі

  • Картошка тушкована з м'ясом і квашеною капустою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1 В окремій каструльці ставимо тушкуватися капусту, додавши трохи води і рослинного масла на 1-1,5 години. 2 Поки тушкуватися капуста чистимо картоплю, цибулю, моркву. Нарізаємо м'ясо. 3 У казані або каструлі з товстим дном (у мене п'ятилітрова), сильно розпалює масло, до диму. Обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки, додаємо спеції, цибуля та морква, щоб підрум'янилися ...
    Читати далі

  • Ах ти мій, цибульний-грибний, ...

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Очищений і вимитий картоплю порізати невеликими кубиками. Якщо печериці свіжі - їх миємо й режим, будь-яким для Вас зручним способом. Ставимо каструлю з водою на середній вогонь. Опускаємо картоплю і гриби в підсолену воду. Лук промити, обсушити, нашаткувати кільцями. Вершкове масло покласти на сковороду, розтопити, додати різаний лук і ...
    Читати далі

  • Качине рагу з духовки (по-простому)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обробляємо всю тушку птиці на шматочки (розмір - див. Фото). Очищену картоплю розрізаємо на 4 частини (якщо великий - на 6 частин). Очищену моркву нарізаємо кружечками (якщо велика - напівкружечками). Цибуля - ріжемо великими півкільцями. Перець чистимо й ріжемо брусочками в палець шириною (інакше в процесі готування він просто "розчиниться і зникне" ...
    Читати далі

  • щі як російській печі

    Перші страви  /  М'ясні

    Люблю я так готувати: звалив все в купу і нехай воно собі вариться .... А виходить як у російській печі ... Капусту злегка промиваємо в холодній воді. Беремо скороварку. Складовими туди м'ясо, капусту, картоплю ріжемо на довші відносно великі часточки, цибулину півкільцями. Кидаємо спеції, солимо. наливаємо водою, так щоб вода до країв не дійшла ...
    Читати далі