Ми рекомендуємо

  • Різотто з гребінцями і креветками

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    З цим блюдом може і не схуднеш, але смачно неможливо, це гарантую :) Щоб приготувати різотто, підсмажила натерті на тертці імбир і часник, туди ж дрібно порізаний болгарський перець, трохи підсмажила і закинула рис арборіо, підсмажила його 2 хвилинки і влила вино. Коли вино випарувалося потроху додавала води (можна було бульйон, але отже ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Булочки для вечері за італійською! ! !

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Беремо половину борошна і змішуємо з дріжджами, цукром, сіллю, часником, цибулею, Італійської спецією і петрушкою! Злегка розігріваємо молоко, воду і половину вершкового масла. Змішуємо з борошном і добре розмішуємо! Додаємо яйце і міксером заважаємо 3 хвилини, за-тем додаємо половину сиру і борошно! Добре до еластичності руками вимішуємо тісто ....
    Читати далі

  • Салатик з кальмарами "Весняний"

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з кальмарами і куркою

    1. Цибулину дрібно нарізати і трохи обсмажити, грудку нарізати кубиками. З'єднати з цибулею. 2. Кальмари відварити 3-5 хвилин, остудити і нарізати. 3. Помідор і болгарський перець нарізати кубиками. 4. Сир і яйця натерти. 5. Викладати шарами: 1 шар - курка з цибулею 2 шар - помідори 3 шар - болгарський перець, полити майонезом. 4 шар - кальмари ...
    Читати далі

  • Салат з рисом, копченою куркою і ананасом

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Цей салат я весь час замовляю в одній Талліннської піцерії і ось, нарешті-таки, вирішила приготувати його сама. Рецепт гранично простий: Рис відварити в підсоленій воді. Остудити до кімнатної температури. Копчене куряче м'ясо дрібно порізати, огірки нарізати невеликими кубиками, а ананаси часточками. Заправка: змішати знежирений йогурт і сметану ....
    Читати далі

  • Густий капустяний суп з перловкою

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    Відварити бульйон зі шматка курки (у мене був стегенце). Коли бульйон, закипить зібрати піну і всипати перловку, перемішати, злегка посолити і зменшивши вогонь варити близько півгодини. Поки вариться бульйон почистити і нарізати дрібно моркву, цибулю і картоплю, нашаткувати капусту. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити в ньому спочатку цибулю до прозорості ....
    Читати далі

  • котлети з сардин.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    картоплю відварити в мундирах, охолодити. рис теж відварити, охолодити. потім перекрутити варену картоплю з цибулею і рисом, на м'ясорубці. сардини пом'яти виделкою, попередньо витягнувши кістки. додати яйця, сіль, перець за смаком і добре вимішуємо. ще можна додати зелень для краси. перемішати і додати масло яке залишилося з сардин. вимісити, робимо ...
    Читати далі

  • картопляні зрази

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в підсоленій воді, воду злити і трохи остудити, провернути на м'ясорубці. Додати яйце і борошно, пкркмешать. Грудинку порізати на дрібні шматочки і обсмажити разом з дрібно порізаною цибулею. На руці з картопляного тіста сформувати коло, в центр покласти чайну ложку начинки, підняти краї і надати зрази овальну форму. Аналогічно ...
    Читати далі

  • Паста з томатно-м'ясною підливою

    Другі страви  /  Паста

    М'ясо нарубати дрібними шматочками (чим дрібніше, тим краще). Нашаткувати ріпчасту цибулю. Обсмажити м'ясо з цибулею на олії, додати дрібно нашінкований часник, сіль, базилік, розмарин і смажити до готовності. Томатну пасту розбавити водою (200-300мл) і додати цукор, перемішати. Коли м'ясо буде готове влити томатну суміш, поперчити і потушітьмінут ...
    Читати далі

  • Запіканка "дари лісу і моря"

    Інші  /  Інші рецепти

    Картоплю почистити, нарізати тонкими кружальцями і викласти Смазанность раст. маслом дно форми, яке ставити будемо в духовку. гриби порізати дольками і пригасити разом з морквою і цибулею (цибулю ріжемо півкільцями, моркву-трьом на крупній тертці). Викладаємо суміш з грибів, цибулі та морквини зверху картоплі, солимо, перчимо, знову шар картоплі, тонко нарізаний, Зверху ...
    Читати далі

  • Рулет листковий з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Розморозити готове листкове тісто. М'ясо та печінка пропустити через м'ясорубку. Цибулю дрібно нарубати і спасерувати на вершковому маслі. Перець болгарський нарізати дрібними кубиками, змішати з м'ясом і цибулею, злегка обсмажити на олії, посипати борошном, заправити сіллю і перцем, додати зелень. Влити невелику кількість води і згасити протягом 15хвилин ....
    Читати далі

  • омар на фуагра

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    відварюємо омара в солоній воді з розрахунку 7 хвилин на 400 гр ваги. Акуратно розрізаємо хвіст і витягуємо м'ясо з хвоста. Полуницю і вершки в рівній пропорції пюріруем в блендері додаємо маскарпоне 100 гр, далі упарюючи 200 гр білого вина і панцир омара на 3/4 і додаємо в вино отримане пюре і Томім 2 хв на дуже слабкому вогні. Фуа Гра...
    Читати далі

  • Кокіль з телятиною і печерицями

    Закуски  /  М'ясні

    Телятину відварити з цибулею, морквою, петрушкою і селерою. Нарізати поперек волокон невеликими тонкими скибочками. Гриби припустити. Змішати з телятиною, однією склянкою білого соусу і яєчними жовтками. На дно морської (або металевою) раковини покласти 1 чайну ложку соусу, зверху укласти скибочки телятини і грибів, посипати тертим сиром ...
    Читати далі

  • незвичайні голубці з буряка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    8 великих буряків очистити, відрізати верхівку, вийняти ложкою середину-що б вийшла чашка з буряка. стінки не повинні бути занадто тонкими. пів кіло фаршу яловичого (але можна будь-якого), змішати з дрібно порізаною цибулею, додати 1 яицо, спеції, зелень, щоб вийшов кістлявий окорок. заповнити буряк, накрити кожну її ж верхівкою, щільно укласти ...
    Читати далі

  • Овочева паелья а la Ratatouille

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Добрий день! Дуже смачне пісне блюдо з овочів і рису, рекомендуємо .... Нарізаємо дрібно цибулю, часник і чилі, обсмажуємо в сковороді, додавши 2 ст. л. оливкової олії. Додаємо помідори (з баночки), приправи і бульйон і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин. В іншій сковороді обсмажуємо швидко перці, цукіні і баклажан, порізані крупно на що залишився ...
    Читати далі

  • Галантин з курки. (ще один варіант)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У курки видалити кістки і хребет (на форумі багато про це писалося, не буду повторюватися), не пошкодивши шкіру. Обрізати м'ясо з кісток і нарізати його невеликими шматками. Гриби і цибулю нарізати кубиками й обсмажити в 1 ст. л. масла до золотистого кольору. Шинку і сир нарізати кубиками і додати до курячого м'яса, туди ж викласти обсмажені гриби ...
    Читати далі

  • м'ясні рулетики

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину порізати уздовж волокон на відбивні. (У мене вийшло шість штук). М'ясо добре відбити, натерти солю, перцем і майораном. Залишити на 30 хвилин. Цибулю і гриби дрібно нарізати, трохи посолити і обсмажити на вершковому маслі. Шинку дрібно нарізати. Взяти відбивні, покласти в середину кожної смажені гриби з цибулею, а зверху шинку. Згорнути м'ясо ...
    Читати далі

  • нехай буде "весняний"

    Салати  /  Інші салати

    Варимо яловичину, хто як уміє. Ріжемо соломкою м'ясо, огірок, цибулю кільцями, моркву і буряк (сирі) трьом на тертці. На блюдо викладаємо в середину: м'ясо змішане з цибулею, по колу чергуючи за кольором моркву, буряк, огірок (повторити двічі). М'ясо зверху рясно полити майонезом. Салат перемішати за столом.
    Читати далі

  • Печеня по-кубанських

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину нарізати кубиками або скибочками, обсмажити до напівготовності. Картоплю нарізати великими часточками, обсмажити з цибулею, посипати перцем. Отриману суміш скласти в сотейник шарами упереміж з обсмаженою м'ясом, залити бульйоном, додати перець, нарізаний часник, лавровий лист, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Печеня подавати настіль ...
    Читати далі

  • Куряче філе з баклажанами по китайськи з гречаною локшиною

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе нарізати тонкими смужками і замаринувати в суміші рослинного масла (2 ст. Л.) І яблучного соку. Баклажани можна почистити, можна не чистити (як кому подобається), я почистила частково (заради естетики, щоб занадто темне не було все). Нарізати брусочками, посипати сіллю, коли пустять сік, злити і віджати. Цибулю нарізати соломкою. У глибокій ...
    Читати далі

  • Грибний суп з «вушками»

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сухі гриби вимити і на 30 хв. замочити в холодній воді. Потім воду процідити, а гриби вимити під холодною проточною водою. На воді, в якій замачівалічь гриби, зварити грибний бульйон. Приблизно через 30 хв. процідити бульйон, більшу частину грибів дрібно нарубати ножем. Ріпчасту цибулю очистити, вимити й нарізати дрібними кубиками. Подрібнені ...
    Читати далі

  • М'ясо в горщиках

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Почистити і нарізати невеликими кубиками картоплю. М'ясо нарізати так само кубиками. Нарізати цибулю дрібно і почати обсмажувати на гарячій сковороді, після здобуття цибулею золотистого кольору закинути м'ясо. Додати в м'ясо сіль, спеції (я використовувала чорний мелений перець, петрушку і прованські трави). У горщики укласти картоплю, зверху викласти м'ясо ....
    Читати далі