Ми рекомендуємо

  • Новорічне безе "шишки"

    Десерти  /  Інші десерти

    Необхідно підготувати всі інгредієнти, т. К. Процес приготування безперервний. Деко заздалегідь застелити папером для випічки і змастити тонким шаром рослинного масла. Інший аркуш паперу нарізати на невеликі квадрати під розмір шишок. 1. Білки (охолоджені) вилити в глибоку миску (краще скляну або металеву) і збити до мягкіхпіков ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Пиріг-сюрприз.

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Готуємо начинку: У воке розігріваємо олію, опускаємо мелконарезанний цибулю і пасеруємо до прозорості, Додаємо поросяти, ягняти гриби, обсмажуємо 2 хв, додаємо мелконарезанную курятину. Їй теж досить 2 хв, щоб освоїтися з цибулею і грибами, Викладаємо квасоля без маринаду, залишаємо в воке на 5 хвилин. Іноді помішувати. Додаємо томат-пасту, перемішуємо, солимо, перчимо, пробуємо, по ...
    Читати далі

  • Рис зі свининою по-сербськи (обід вихідного дня)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо вимити обсушити, порізати великими кубиками. Цибулю з часником почистити і дрібно нашаткувати. На рослинному маслі в сотейнику обсмажити м'ясо з цибулею і часником близько 10хвилин. Додати паприку, томат-пасту, сіль, перець горошком і перець болгарський, а так само 500мл бульйону. Тушкувати під кришкою близько 30хвилин на середньому вогні. Рис промити і откінутьна ...
    Читати далі

  • Листкового СОЛОНИЙ ТОРТ з тунцем

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Випікаємо 4 коржа з листкового тіста, правила випікання подивитися на пачці. Далі треба підготувати прошарку. 3 баночки тунця відкрити, викласти у велику тарілку, додати порізану зелену цибулю і 3 порізаних яйця, заправити чотирма ст. ложками майонезу. В окрему тарілку натерти сир на крупній тертці, додати 3 порізаних яйця і ...
    Читати далі

  • Запіканка з квасолі

    Інші  /  Інші рецепти

    Квасоля змішайте з нарізаними тонкими скибочками цибулею і кабачками, томатним соком і червоним перцем, посолити. Покладіть в жаростійке блюдо і запікайте в заздалегідь розігрітій духовці 20 хв. Для приготування тіста змішайте борошно з сіллю, 2 чайними ложками суміші трав і содою. Додайте олію і воду, і акуратно перемішайте. Викладіть на посипану ...
    Читати далі

  • Курча по-домашньому, з маринованими грибами і сметаною

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Сьогодні у нас курча по-білоруськи, поклала у всередину мариновані гриби, вийшла смачна і соковита курка ... Курчати промити і обсушити. Натерла зовсім небагато сіллю і гарненько перцем. У сковороді розігріла пряжене масло, обжарила на ньому цибулю-кубиками. Порізала зелений цибулька, додала його і сметану в сковороду, потім хвилинку, додала ...
    Читати далі

  • Гаряча закуска професора Преображенського (ФМ)

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо нарізаємо кубиками і тушкуємо в розігрітому жирі (я на простому рослинному маслі) з мелконарезанним цибулею до готовності. Потім в м'ясо кладемо нарізану тонкими скибками печінку і тушкуємо 3-5 хвилин до готовності печінки. Булку розмочуємо у воді, віджимаємо, змішуємо з тушкованим м'ясом і копченим салом (беконом), двічі пропускаємо через м'ясорубку (я ...
    Читати далі

  • крем-суп з хамона

    Перші страви  /  Інші супи

    У каструлі на оливковій олії підсмажити дрібно нарізаний лук, до прозорості ... додати нарізаний кубиками картоплю і помішуючи обсмажити з цибулею 2-3 хв .... додати нарізаний хамон і роздавлений часник, не перестаючи помішувати просмажити все (4-5 хв. ) .. додати вино і дати википіти алкоголю (2-3 хв.) .... залити бульйоном (водою), накрити ...
    Читати далі

  • Аріса, або каша із роздроблених пшениці з м'ясом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити бульйон з м'яса, з додаванням ріпчастої цибулі, солі, перцю. Варити 1,5 - 2:00. Дістати м'ясо з бульйону, остудити. Порвати руками на волокна. У бульйон засипати попередньо вимиту крупу. Коли крупа зваритися до консистенції напіврідкої каші, додати м'ясо (спробуйте на сіль, якщо треба - додайте), і варити до готовності, переодически ...
    Читати далі

  • КУРКА А ЛЯ по-строгановськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Відбити грудки, порізати їх "соломкою" і обсмажити в олії мін.10, потім посолити, поперчити і перекласти на тарілку. 2. На тій же сковороді обсмажуємо цибулю до прозорого стану, до нього додаємо заздалегідь почищені гриби і смажимо до золотистої скоринки на великому вогні (щоб гриби не втратили сік). Посолити. 3. Коли гриби з цибулею підсмажаться, ...
    Читати далі

  • Лобіо (квасоля по-грузинськи)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Відварити квасолю Лук обсмажити в маслі, додати дрібно нарізану кинзу. Горіхи подрібнити, перемішати з часником, додати порізаний кріп, хмелі-сунелі, червоний мелений перець, сіль. Все перемішати з цибулею і тушкувати кілька хвилин. Зняти з вогню, додати ще часнику і кінзи. Змішати з відвареною квасолею.
    Читати далі

  • Суп курячий овочевий з кнелями

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    У курки м'ясо відокремити від кісток. По-можливості все. З кісток і шкіри зварити бульйон з додаванням солі. М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Посолити, поперчити, додати яйце, вимісити. Додати рисову муку, вимісити. Залишити не менше ніж на 20 хв. для набухання борошна. Змоченими у воді руками сформувати кнелі. Овочі розморозити ....
    Читати далі

  • Кіфтелуце по-румунськи

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо разом з цибулею і часником пропустити 2 рази через м'ясорубку, додати сіль, перець, молоко, гарненько вимішати фарш. Зліпити маленькі (1,5-2 см в діаметрі) кульки, запанірувати їх у борошні і обсмажити на рослинному маслі. Кульки-тюфтельки скласти в сотейник. Приготування соусу: Моркву, петрушку, цибулю-порей (сьогодні у мене ріпчаста), селера ...
    Читати далі

  • Помідори, фаршировані пшоном і печінкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити пшоно до готовності (або використовувати залишилася кашу, можна взяти іншу крупу, наприклад, булгур, кус-кус, перловку, нехай вам підкаже ваше перевагу і фантазія). Помідори розрізати навпіл, акуратно вийняти середину, що б вийшли чашечки. Печінка порізати на маленькі шматочки, цибулю нашаткувати півкільцями. Підсмажити печінку ...
    Читати далі

  • Пиріг з копченим лососем

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    У теплу молоко розтерти тремтіння, потім сіль, рослинне масло і добре перемішати. За маленьких порцій додаємо борошно з вівсяними пластівцями. Місимо хвилин 5. Накриваємо рушником і дати постояти поки робимо начинку. Ставимо вариться рис. Лук режим дрібно. Помідори порізати на навпіл і обсмажити. Лосось обробити на маленькі шматочки. Тісто розділити ...
    Читати далі

  • Рис з цибулею, морквою і яйцем

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Ставимо рис варитися. Паралельно ріжемо дрібненько цибулю і моркву і підсмажуємо протягом 7-10 хвилин, додавши перцю і орегано. Коли цибуля і морквина готові, переміщаємо все це справа в попередньо приготовану ємкість (велику каструлю, наприклад) і тепер уже підсмажуємо на сковорідці попередньо збиті яйця. У процесі смаження яйця придатну ...
    Читати далі

  • оладки загадка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    гриби очистити, порізати і обсмажити разом з цибулею на олії. квасоля відцідити. рибу теж, коротше злити рідину. гриби прожарити, потім додати квасолю і хвилин 5 ще потомить. вимкнути і остудити. в миску кладемо рибу і жовтки. в блендері збиваємо, гриби з квасолею і 1 яйця, до однорідної маси. далі, викладаємо до риби, перемішуємо, солимо, перчимо, кладемо ...
    Читати далі

  • Тушкована свинина з йогуртовим соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо натерти сіллю і перцем. Розігріти духовку до 180С. Покласти м'ясо у форму для запікання разом з цибулею, морквою, селерою і зеленню. Влити бульйон, приправити за смаком. Накрити листом фольги, зверху притиснути кришкою і готувати в духовці 2 - 2,5 години. Я в процесі один раз рулет перевернула. Коли м'ясо готове, викласти його з форми, видалити ...
    Читати далі

  • Телапія в шубці

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Філе телапії скропити лимонним соком, посипала перчиком і трохи сіллю, залишила на 2:00. Обсмажити грибочки, нарізані пластинами, цибульку. Суміш посолити. Укласти рибку на деко, трохи змазаний ростить. маслом без запаху, на рибку - грибочки з цибулею, далі - маслини, розрізані навпіл (у мене були великі), далі - помідорчик, нарізаний ...
    Читати далі

  • Салат Асорті з морепродуктами

    Салати  /  Інші салати

    Морепродукти обсмажити на маслі на розпеченій сковороді з додаванням солі (щіпки) - 3-4 хвилини до готовності; Овочі, мандарин порізати кубиками (не дрібне), цибулю нашаткувати; Заправити майонезом овочі і морепродукти з додаванням паприки і мандарина; Викласти салат на тарілку, прикрасити скибочкою яйця, цибулею-пореєм, зеленню і майонезом; Посипати ...
    Читати далі

  • Бутерброди

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Батон (краще французька) нарізати, обсмажити на олії з одного боку до золотистої скоринки. Викласти на блюдо зажареною стороною вниз. 2. Полити часниковою водою, приблизно чайна ложка на один шматочок, хто любить погостріше можна і побільше. 3. Змастити майнезом. 4. Посипати дрібно нарізаним яйцем. 5. Трохи посипати нарізаним ...
    Читати далі