Ми рекомендуємо

  • Домашній маршмеллоу "Ягідна казка"

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Смородину промити, висушити і пробити в блендері. Протерти через сито. У смородинове пюре засипати желатин, ретельно перемішати. Цукор з водою довести до кипіння в каструльці, зменшити вогонь і варити, помішуючи 10 хвилин. Остудити трохи, додати смородину з желатином, ванілін і розмішати до повного розчинення желатину. Білки збити міксером ...
    Читати далі

Ви шукали: том ям

  • Дитячий Том Ям

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Варимо бульйон (курка, морква, імбир, цибуля неочищений, часник) близько години, знімаючи піну Овочі, з якими варився бульйон, викидаємо. М'ясо знімаємо з кісток, ріжемо кубиками, повертаємо в бульйон Нарізаємо морква, картоплю і перець соломкою. Кладемо в бульйон і варимо до готовності овочів У самому кінці додаємо креветки, роздавлений і порізаний ...
    Читати далі

  • Тайський суп "Том Ям"

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Якщо у вас немає хоча-б одного інгредієнта, то це вже буде не Том Ям, а просто суп з морепродуктами. Увага готувати рідко т. К. Розвивається наркотична залежність !!!
    Читати далі

  • Тайський суп Том Ям з креветками

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Приготування пасти приправи: часник очистити і нарізати скибочками. Перці чилі вимити й нарізати тонкими кільцями. Рослинна олія розігріти в невеликій сковороді, покласти часник і обсмажувати декілька секунд. Дістати з сковороди і відкласти. У тому ж маслі обсмажити кільця чилі. Дістати з сковороди перці, сковороду зняти з вогню, але масло не ...
    Читати далі

  • Рис "Том Ям"!

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Тайські страви дуже смачні, свіжі і готуються вони дуже швидко. Тому заздалегідь підготуємо всі інгредієнти і приступаємо! Звичайно краще готувати тайські страви в воке, але затнеіменіем такого, я готувала в сковороді. :) Стебло лемонграса крупно нарізаємо, листя каффрского лайма теж нарізаємо, сковороду розігріваємо до помірного спека, наливаємо ...
    Читати далі

  • Спагетті з соусом "ТОМ ЯМ"

    Другі страви  /  Паста

    Супу Том Ям я хочу вже тижнів зо два! І все - НІЯК !!! Те часу немає, то ще чого немає. А тут все зійшлося в єдиному пориві! І макарони, і потрібні спеції, і конкурс !! Тільки завдяки сайту я насолодилася хоч і не супом, але розкішним Том Ямом у вигляді спагетті !!! Ось і зараз, пишу рецепт а сама думками в сковорідці з улюбленою стравою! :) Отже: ...
    Читати далі

  • Варіація на тему "Том-Ям"

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Якось так сталося, що якщо раптом в житті настає невелике затишшя і злегка не вистачає гостроти, приголомшливу актуальності набувають гострі страви, а серед них, для мене безумовним лідером є Том-Ям. Але до поїздки в Тай ще 3 тижні, а гостроти почуттів уже хочеться, але ж ми господарі своїх почуттів? ... Отже ... - Хожяева цієї страви -...
    Читати далі

  • Том-Ям Кунг

    Перші страви  /  М'ясні

    Підготувати продукти: Довести до кипіння курячий бульйон. Очистити креветки (якщо великі залишити голови у маленьких прибрати). Гливи порвати руками на поздовжні шматочки. Лемонграс розрізати уздовж навпіл і постукати по ньому рукояткою ножа. Цибулю порізати поздовжньо як на фото. Помідор порізати як цибуля, якщо чері, навпіл. Нарізати Колган, ...
    Читати далі

  • Рисова локшина з креветками в соусі том ям

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Креветки замаринувати в пасті том ям на 15 хвилин. Локшину залити окропом і залишити на 15 хвилин, періодично перемішуючи, злити воду. Очистити часник і імбир, натерти їх на тертці або дрібно нарізати. Цибулю нарізати півкільцями, капелюшки глив нарізати соломкою. Шпинат промити, просушити, не різати (можна використовувати заморожений шпинат, тоді ...
    Читати далі

  • Ліниве печеня з курки та грибів

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня з курки

    Куряче філе порізала невеликими шматочками, моркву, цибулю, болгарський перець - півкільцями. Гриби нашаткувати пластинками. У змащену маслом форму, поклала овочі, потім гриби, потім курку, посолити, поперчити. Залила вершками, змішаними з пастою. Запікала в гарячій духовці близько 30 хвилин. Подавала з картопляно-шпинатним пюре
    Читати далі

  • Том -ям кунг (гостро кіслиі тайський суп із креветками) -

    Перші страви  /  Інші супи

    Нарізати палички лимон-Грасса на шматочки см -4-5, корінь імбиру або Галанга-товщиною мм 3, кинути в киплячу воду. Туди ж додати чиллі пасту або попередньо обсмажений в невеликій кількості раст. масла мелений пекучий перець змішаний зі стіл лож. соєвої та стіл. лож. рибного соусу. Кинути гриби, якщо невеликі, то цілком, крупниепорезать ...
    Читати далі

  • Маринований буряк в азіатському стилі

    Закуски  /  Соління й маринади

    У сотейнику змішати соєвий соус, воду, пасту тому ям, сіль і цукор. Перемішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Тим часом перці чилі очистити від насіння. Буряк очистити і нарізати кружечками в 3-4 см. Додати чилі і буряк в отриманий маринад. Влити кунжутну олію, оцет, додати кунжут. Розкласти в стерилізовані банки. Закускаготова ...
    Читати далі

  • Суп за мотивами Том Ка Гай (Tom Kha Gai)

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    Підготувати всі овочі і спеції для супу. Курячу грудку нарізати невеликими шматочками. Поставити варитися з 1 ч. Л. солі і листочками каффір-лайма. Частина кореня галангала натерти на тертці, що залишився корінь (жорсткий) розбити молоточком для відбивання, ним же, розбити лемонграсс. У невеликій кількості рослинного масла прогріти стручки чилі, лемонграсс ...
    Читати далі

  • Густий рисовий суп з тайською ноткою

    Перші страви  /  Супи  /  Рисовий суп

    Відварити м'ясо з кісточкою. зняти м'ясо з кістки і відправити у бульйон. Відварити лісові гриби 10 хвилин, злити воду, промити холодною водою. нарізати пластинками і відправити в м'ясний бульйон, варити хвилин 25. У мене 3х літрова каструля. рідини 2,5л Нашаткувати цибулю і часник, обсмажити на оливковій олії. якщо не використовуєте пасту. додайте гострий ...
    Читати далі

  • Гострий суп з креветками

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити рибний бульйон, посоливши за смаком (можна використовувати будь-яку білу рибу: тріска, окунь). Стебло лимонника порізати соломкою, покласти в готовий бульйон разом з 5-6 листям лимонника та нарізаним пластинками коренем імбиру. У креветок відрізати голови і зняти панцирі з тулубів, залишивши хвости і зробити поздовжні надрізи тулубів ....
    Читати далі

  • Рибне філе з тайською пастою каррі в томатному соусі.

    Другі страви  /  Страви з риби

    У сотейнику розігріти олію, і злегка обсмажити, до м'якості, ріпчаста цибуля (нарізаний півкільцями) і дрібно нарізаний часник. Додати до цибулі з часником пасту карі, обсмажити 1-2 хвилини. Потім додати протерті помідори і овочевий бульйон. Довести до кипіння, додати шматочки рибного філе. Тут же додати рибний соус, цукор, сіль ...
    Читати далі

  • Тріска з креветками в томатно-кокосовому соусі з пастою каррі

    Другі страви  /  Паста  /  Паста з креветками

    Страва, на приготування якого знадобиться максимум 30 хвилин! У сотейнику розігріти олію і злегка обсмажити до м'якості цибулю (нарізану півкільцями) і дрібно нарізаний часник. Додати до цибулі з часником пасту карі, обсмажити 1-2 хвилини. Потім додати протерті помідори і кокосове молоко. Довести томатно-кокосовийсоус ...
    Читати далі

  • Тайський суп "Том Юм"

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    В описі цього рецепта найскладніше і довгий - скласти перелік продуктів. Не тільки тому, що довгий, треба і постаратися можливо точно зібрати всі інгредієнти і дотримати пропорції. А сам суп готується просто і швидко. З'їдається ж ще швидше, ніж готується, навіть якщо дуже гострий. Рецепт написаний за тієї умови, що пасту для нього ...
    Читати далі

  • креветковий супчик

    Перші страви  /  Інші супи

    Нарешті зібрався з духом і зготувати тайський супчик з креветками "том-ям"! З особистого досвіду, який, таперіча, є - тайські напівфабрикатні супчики, які продаються в пакетиках і готуються за алгоритмом "залити окропом, чекати 3 хвилини, є", супротив того, що ви зробите самі-просто НУЛЬ! Супчик готується 20-25 хвилин, якщо заготовлений ...
    Читати далі

  • ПУНШ РОМАН: рецепти з Титаніка 2

    Інші  /  Алкогольні

    Лимонне сорбе: Імбир натерти на тертці. Вичавити сік. Решта інгредієнти + сік (крім рому) змішати в каструлі і довести на вогні до розчинення цукру, постійно перемішуючи. Остудити і перелити в контейнер, що витримує заморозку. Поставити в морозильник. Через 40 хв вийняти з морозилки і добре перемішати. І так робити кожні півгодини ...
    Читати далі

  • Кальмари вийшли по-арабськи погуляти

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Заморожені кальмари заливаємо окропом, через 5 хвилин легко знімаємо плівку. Шпинат варимо в пароварці 3-4 хвилини, віджимаємо. У сковороді обсмажуємо дрібно порізану цибулю, додаємо часник, шпинат, заважаємо, тушкуємо 2-3 хвилини, вимикаємо газ (знімаємо з вогню). Додаємо м'який сир з травами, добре перемішуємо. Додаємо тертий сир, перемішуємо, Остуджуємо ....
    Читати далі