Ми рекомендуємо

  • Італійський яблучний пиріг.

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Розігріти духовку до 180гр. Збити міксером розм'якшене масло з цукром і ваніллю. По одному вмішати яйця, не перестаючи збивати. Влити молоко і добре розмішати. В окремому посуді змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. Ввести невеликими порціями в рідке тісто і вимісити до однорідності. Залишити на 10 хвилин. Підготувати форму і ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Мої котлетки (напевно варіант)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Хочу запропонувати мій варіант приготування звичайних котлет Готовий курячий фарш (фарш можна використовувати будь-який, можна самим приготувати) змішати з подрібненою цибулею і часником. Посолити, поперчити. Додати склянку геркулесу, перемішати. Влити прмерно півсклянки дуже холодної води (якщо фарш виходить дуже густим, води можна побільше). Ретельно ...
    Читати далі

  • Опеньки з м'ясом в поросятка (горщику)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Грибов навалом, в суботу залишилися гриби, а дружина залишила банки вдома, привезли варені гриби (опеньки) додому і вирішили зробити блюдо в поросятка в духовці, до речі я в поросятка робив щі в духовці. Готуємо Ріжемо м'ясо (як азу), картопля, цибуля У горщик порося, наливаємо соняшникову олію 1-2 ст. ложки і кладемо м'ясо свинини з цибулею, чуйна води і в розігріту ...
    Читати далі

  • Суп з фрикадельками і КОТЛЕТИ

    Перші страви  /  М'ясні

    М'ясо з цибулею і часником провернути на м'ясорубці. Фарш посолити, поперчити і добре вимісити. З частини фаршу сформувати фрикадельки. Для супу порізати і обсмажити цибулю з морквою. У киплячу підсоленій воду закинути фрикадельки. Коли вони спливуть, покласти промиту і порізану квасолю, а через кілька хвилин - моркву і цибулю. Довести до кипіння...
    Читати далі

  • Оладікі грибні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Гриби з цибулькою змішати з сіллю і спеціями (я додала соус соєвий грибний) залити стаканчиком води і протушкувати 20 хв під закритою кришкою. Картоплю з уже готовими грибами та цибулею прокрутити на м'ясорубці, морква подрібнити в масу (додати яйце до густоти сметани) Все змішати в фарш, зліпити в оладки і смажити з обох боків на подсолнечноммасле ....
    Читати далі

  • Ньокк у вершковому-сирним соусом СО ШПИНАТОМ

    Другі страви  /  Паста

    Ньокк покласти в гарячее підсолену воду на 1 хвилину і вилити на Друшлаг. ШПИНАТ помити. МОЛОКО І ВЕРШКИ довести до кипіння але не кип'ятити. Покласти СИР ДОБАВІТьЗАГУСТІТЕЛь, сіль і перець / Я ДОДАВАЛА суміш КОЛЬОРОВИХ перцю ТЕЖ / цибулина дрібно порізати і підсмажити / ТРОХИ / НА масло додати ШПИНАТ трохи пізніше ПОМІДОРИ різати КУБИКАМИ ДРІБНИМИ і очищені ...
    Читати далі

  • М'ясний торт

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Булочку замочити в молоці або воді. Цибулю дрібно нарізати. Помідори помити і нарізати кубиками. Фарш змішати з цибулею, кукурудзою, горохом, яйце, гірчиця і булочкою (який потрібно перш віджати). Приправити. Масу покласти в смазаную маслом форму і поставити в духовку на 45 хв, 150 * Після 35 хвилин смаження посипати Маццарелла. Прикрасити базиліком ....
    Читати далі

  • Овочеві оладки до сніданку (і не тільки) із зеленим сметанним соусом

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Овочі помити, моркву очистити. Зелену цибулю дрібно порізати. Цукіні і моркву натерти на крупній тертці. Натерті овочі змішати з цибулею, яйцями, борошном і спеціями. Пропоную не зовсім традиційний спосіб приготування оладок, щоб уникнути великої кількості жиру при смаженні. Застелити деко пекарської папером, змастити її оливковою олією ....
    Читати далі

  • Швидкий сніданок

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Обсмажити цибулю в оливковій іасле 2хв. Нарізати печінку тонкими смужками і додати до шалот, (вогонь повинен бути помірним, щоб печінка НЕ підсохла) Додати нарізані печериці, згасити всі ще 3 хв. Залити тушоние овочі яйцями і не знімати з вогню, поки білки не будуть готові. Приправити яєчню сіллю, перцем, Разложітьна ...
    Читати далі

  • Пангасіус ДЛЯ ДУХОВКИ

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рибу відварити в киплячій воді, дати охолонути, перемолоти в блендері з білком і сметаною. Додати спеції (я додала білий перець і сіль). Зробити паштєтіков і поставити в холод на пів години. В цей час, буряк і моркву натерти на дрібній тертці, обсмажити в томаті на маслі. Гриби порізати дрібно, змішати з цибулею. У жароміцний посуд, змащену вершковим ...
    Читати далі

  • Рисова запіканка фаршем і овочами

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Рис відварити в спеціях. Кукурудзу викласти в сито і дати соку стекти. Сир натерти на дрібній тертці. Фарш злегка обсмажити, посолити, поперчити, злегка згасити. Обсмажити овочі. Окремо обсмажити цибулю і моркву. .................... Укладаємо в глибоку форму (смазаннуюмаслом або маргарином) шарами: 1) рис розрівняти по всій формі 2) Фарш, змішаний ...
    Читати далі

  • Рибні зрази з тигровими сирими креветками

    Другі страви  /  Страви з риби

    У тушки тріски (у мене велика рибина, на 2 кг) відокремити філе від кісток і шкіри. Кістки і плавники пішли на бульйон, який я варю про запас і заморожую. Філе розібрати і пінцетом видалити всі дрібні кісточки. Цибуля ріпчаста дрібно порубати і обсмажити на олії до м'якості. У хліба видалити кірки і замочити в молоці, віджати. Філе тріски ...
    Читати далі

  • Креатопіта - пиріг майже по-грецьки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Фарш з цибулею і паприкою обсмажити на сухій сковороді без масла. Додати помідори і приправи, згасити до википання рідини. Тісто розкачати, нарізати смужками і викласти ними внахлест форму, змащену олією. Звисаючі кінці тіста загорнути на начинку і накрити рештою смужками. Змастити збитим з водою яйцем, посипати кунжутом ....
    Читати далі

  • Котлетки східні на шпажках .- (kebab chobi)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш (вже з цибулею) -500 гр. з нежирної баранини або телятини, пропустити через дрібну "сітку". Додати горіхи, кріп, мускат, яйце, сіль, перець. Добре вимісити! Розділіть фарш на 5 кульок. Перекидаючи (перекладаючи) кулька фаршу з долоні в долоню, як би стискаючи до центру - сформуйте ("відбийте злегка") гладку із загостреними кінцями довгу котлетку ....
    Читати далі

  • Жюльєн з грибами в горщику

    Другі страви  /  Жульєн  /  Жульєн з грибами

    Цибулю дрібно порізати, обсмажити в невеликій кількості олії до золотистого кольору. Гриби також дрібно порізати і обсмажити до випаровування рідини окремо або разом з цибулею (за буженинам). Приправити сіллю і перцем, додати борошно, проколеную без додавання олії до бежевого кольору, сметану або вершки, окріп або бульйон. Добре перемішати, розкласти ...
    Читати далі

  • Karjalanpaisti - фінно - карельський ПЕЧЕНЯ (Дуель)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати на середні шматочки (6-7см), трохи обсмажити на вершковому маслі. Цибулю нарізати півкільцями, моркву і брукву - брусочками. Викладаємо м'ясо в горщики (жаростійкий посуд), посипаючи сіллю, перцем, ялівцем, цибулею Зверху кладемо овочі. Заливаємо гарячою водою або бульйоном. Ставимо горщики в духовку, не накриваючи при t = 220 гр. На ...
    Читати далі

  • Оселедчик пряна «Японський городовий».

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Оселедець обробити на чисте філе без шкіри, промити і обсушити. 2. Перенести-крім гірчиці-крупно потовкти разом із сіллю. 3. Філе присипати прянощами і згорнути рулетиками. 4. Укласти в скляний посуд і залити розсолом - розвести соєвий соус навпіл міцною заваркою і додати рослинне масло. Прикрити блюдцем і злегка нагнітаючи ....
    Читати далі

  • Запіканка з кольорової капусти з грибами (варіант)

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Капусту відварити до напівготовності. Гриби дрібно порізати і разом з цибулею пореєм згасити на рослинному маслі (хвилин 15), вконце додати мелкопорезанний часник, сіль, перець і ще згасити 3 хвилини. Додати ложку порошку грибного супу і сметану. Дати закипіти і вимкнути. Тісто: Змішати всі компоненти тіста, зелень дрібно порубати і додати ...
    Читати далі

  • "Ледачі біляші".

    Вироби з тіста  /  Біляші  /  Ледачі біляші

    Замісити тісто як на оладки. Фарш змішати з рубаним цибулею, сіллю, перцем. Я замість перцю кладу приправу хмелі-сунелі і для соковитості у фарш можна додати кефір або сметану. Потім розігріти на сковороді олію і наливати ложкою тісто як на оладки. На кожен налитий оладок покласти чайною ложкою фарш і злегка разравнять. Після того як обсмажиться ...
    Читати далі

  • Шашлик з баранчика від Дюма. (Дуель)

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик з баранини

    Рецепт. 1. Ріжемо м'ясо розміром з волоський горіх 2. Ріжемо ріпчасту цибулю кільцями 3. Додаємо цибулю в м'ясо 4. М'ясо з цибулею солимо, перчимо, поливаємо винним оцтом 5. Вимішуємо і відправляємо на ніч у холодильник 6. На наступний день нанизуємо шматочки баранчика на шампури 7. Розпалюємо в мангалі вогонь і закладаємо березові дрова 8. Коли дрова перетворяться ...
    Читати далі

  • Креветки з часником і цибулею на грилі! ! !

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Беремо середнього розміру креветки, чистимо залишаючи хвостики і видаляємо кишку! Солимо креветки, посипаємо чорним перцем, перемішуємо з перцевим соусом і кунжутним маслом! Ставимо креветки в холодильник на 1:00, за-тем нанизуємо на бамбукові шампура! Чистимо цибулю ріпчасту і ріжемо кільцями, приблизно по 1см. товщиною! Солимо цибулю і скроплюємо оливковою олією, акуратно ...
    Читати далі