Ми рекомендуємо

Ви шукали: лобіані

  • Лобіані-хачапурі з квасолею

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Борошно перемішати з сіллю і дріжджами + кефір (теплий) + сметана + яицо = замісити м'яке тісто. Налити в долоньку трохи подсолнечнечнего масла і "обмити" ім тісто. Ще раз вимісити. Поставити "відпочивати", змастивши його олією, щоб не підсохло. Квасоля перебрати, промити. Залити холодною водою (4-5см над квасолею) і поставити варити. У міру випарювання, підливати холодну (!) ...
    Читати далі

  • Лобіані

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Опис :: Ці смачні і дуже ароматні коржі з начинкою з квасолі родом з Рачи, високогірного куточка Грузії. Але популярні вони по всій країні, так само як і хачапурі. Зазвичай їх обов'язково печуть на Барбароба - день Святої Варвари, який відзначається у нас завтра, 17 грудня. Барбароба - особливе свято, цього дня дівчата ворожать і вірять, ...
    Читати далі

  • Лобіані (за мотивами)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Квасоля замочуємо на 8-10 годин разом з яблуками. Якщо яблука свіжі, замочувати не потрібно. Воду зливаємо, знову заливаємо свіжу, доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні півтора-2:00, до м'якості квасолі. Якщо використовуєте свіжі яблука, то їх потрібно почистити, порізати скибочками і додати до квасолі за 10-15 хвилин до закінчення варіння. Воду ...
    Читати далі

  • Хачапурі з квасолею (лобіані)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    дріжджі розчинити в теплій воді додати сіль, перець, борошно і замісити тісто в кінці замісу додайте розтоплене вершкове масло поставити на расстойку на годинку (зробити 1-2 обминання) квасоля пропустити через м'ясорубку цибулю пасерувати і і з'єднати з квасолею + вершкове масло посолити, поперчити і додати хмпелі-сунелі-перемішати Начинка готова !!! ...
    Читати далі

  • Лобіані (рача)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Підігріти молоко приблизно градусів на 37 Всипати дрібку цукру і дріжджі Налийте трохи масло соняшникової Присипте борошном і поставте в тепле місце Розтопити вершкове масло, злегка остудіть його Коли дріжджі почнуть підходити Змішайте дріжджі з мацоні Просійте борошно і всипте Вбийте яйце і почніть місити тісто У міру потреби додаючи ...
    Читати далі

  • Пиріжки чи що .... (задумливо)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Приготування тіста - як вказано в рецепті http://smach.pp.ua/recipe/view/38950. Замісити його можна максимум за 10 хвилин. Далі дати піднятися близько 1,5 годин. За півгодини до того, як тісто буде готове, почати готувати начинку. Тісто ДУЖЕ смачне! Далі все просто. Начинка: Нарізати порційно філе - величина шматочків залежить від вашого ...
    Читати далі

  • Лобіані з квасолі "Бейбі Ліма"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    У миску до мацоні додати соду, сіль, всипати просіяне борошно (половину), помішуючи, додати решту. Тим часом зробити квасоляну начинку: відварену квасолю розім'яти в пюре, посолити, влити кілька ложок свинячого жиру зі шкварками (або топленого масла), перемішати. Змазаними маслом руками розділити тісто на 4-5 частин, кожну розплющити ...
    Читати далі

  • Паштет з червоної квасолі.

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    1. Взяти червону квасолю "Кідну" "Містраль". 2. Продукти для паштету: квасоля "Кідну" "Містраль", волоські горіхи, вершкове масло, перець, сіль, зерна граната. 3. Квасоля замочити в холодній воді і залишити на ніч. Вранці воду злити, залити свіжою і варити квасолю до готовності (1-1,5 години). Перед закінченням варіння посолити. 4. Відкинути квасолю насіто ....
    Читати далі

  • Хачапурі по-моєму, дуже смачні

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Хачапурі (у перекладі з грузинського) - хачо-це сир, а пури-хліб) 1. Борошно просіяти. Масло вершкове охолоджене порізати шматочками в борошно, беремо великий ніж і працюємо ножем, перемішуючи борошно з маслом (це по правильному). Я звичайно роблю трошки не так, простіше. Роблю все це в міксері. 2. Далі після того як гарненько перемішали, додаємо ...
    Читати далі