Ми рекомендуємо

  • Гречана каша з грибами

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1. Закип'ятити воду і опустити пакетик з гречкою в каструлю. Варити на повільному вогні 20 хвилин. 2. Цибулю і моркву почистити. Цибулю порізати соломкою, моркву натерти на тертці. 3. Цибулю посмажити на оливковій олії протягом 1 хвилини, додати моркву і ще посмажити протягом 2-3 хвилин. 4. Гриби очистити, помити і порізати на скибочки. Додати гриби ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Котлети з волоських горіхів

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Очищену картоплю пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, часником і горіхами. Додати борошно, посолити, додати яйце, спеції і добре вимісити. Маса повинна бути по консистенції, як на оладки. Смажити на олії до рум'ян. скоринки. Поєднання волоських горіхів і яєць за смаком нагадує м'ясо.
    Читати далі

  • Салат "Морський каприз"

    Салати  /  Інші салати

    Яйця відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиком. Очищені тушки кальмарів опустити в киплячу підсолену воду на 2 хвилини. Остудити. Потім нарізати півкільцями. Крабове м'ясо також нарізати. У глибокій тарілці змішати всі інгредієнти. Посолити за смаком і заправити майонезом. Прикрасити зеленню або зеленою цибулею. Смачного!
    Читати далі

  • Печора

    Закуски  /  М'ясні

    Свіжу, оброблену печінку разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку. Додати в подрібнену печінку сіль, перець, стакан молока. Яйця акуратно розбити. Білки відокремити від жовтків, прибрати білки в холодильник. Рис заздалегідь відварити до готовності, остудити і разом з жовтками додати в масу. Білки дістати, збити до стійкої піни, ...
    Читати далі

  • Свинина-гриль - швидкий рецепт

    Закуски  /  М'ясні

    Свинину розрізати на пластини; Цибулю - кільцями або півкільцями; Викласти свинину на блюдо, посипати перцем з двох сторін; На м'ясо викласти цибулю - залити соєвим соусом; Залишити на 30 хвилин, періодично перевертаючи і умочуючи м'ясо з цибулею в соус; Смажити на підготовлених вугіллі, на решітці 5-8 хвилин на кожну сторону;
    Читати далі

  • телятина в мацоні

    Інші  /  Інші рецепти

    беремо телятину, ріжемо як для шашлику, перчимо, солимо, кладемо в емалірованную посуд одна шари м'ясо один шар мацоні і так далі. нокриваем і в холоділнік на 30 годин. дістаємо з холоділнік і смажимо на сковорідці яку спочатку сильно ногреваем, потім кладемо м'ясо одним шаром обезательно, нокриваем кришкою і убовляем газ. 20 хвилин і м'ясо готове. подовать ...
    Читати далі

  • Бешбармак тян-шанський

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо залити холодною водою, посолити і варити до готовності. Поки вариться м'ясо готується прісне тісто. Готове тісто тонко розкачати і нарізати на локшину. Готове м'ясо злегка остудивши, дрібно накришити поперек волокон. Локшину відварити в м'ясному бульйоні і викласти на широке блюдо. Додати покришену м'ясо. Підлити трохи гарячого бульйону з припущені ...
    Читати далі

  • Баварський крем з кольорової капусти

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Капусту розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді 10 хвилин. Відлити 1 склянку води, іншу воду злити. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на оливковій олії. Можна розрізати навпіл, обсмажити і прибрати цибулю. У масло додати капусту (відкласти убік кілька суцвіть для прикраси, за буженинам). Потримати на вогні ще 3 хвилини. Перекласти ...
    Читати далі

  • Котлети рибні «Конічіва, Японія.»

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Рибу очистити і обробити. У мене була навага, шкіра у неї досить щільна, тому шкіру я зняла, а кістки видаляти не стала-прибрала тільки хребет біля голови. 2. Далі рибу пропустити через м'ясорубку два рази-другий раз з сухарями і ріпчастою цибулею. Мені було ліньки бруднити м'ясорубку і я промолол фарш в комбайні, який відмінно впорався ...
    Читати далі

  • Запіканка з рибою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля (сирої) помити, почистити і натерти на крупній тертці, розбити одне яйце, додати підготовлений кефір (в кефір додати соду і дати постояти, щоб з'явилися пухирці), зелень, сіль, борошно і добре перемішати. Рибне філе разом з сирим луком прокрутити через м'ясорубку. Сирний сир разом з вершками збити міксером, з'єднати срибним ...
    Читати далі

  • відбивна "Бомба"

    Закуски  /  М'ясні

    Беремо шматок фольги - квадратом або колом. На центр фольги викладаємо шарами начинку для бомби. Спочатку очищаємо відварену або запечену картопельку і ріжемо тонкими кільцями, солимо, перчимо, поливаємо майонезом або сметаною і посипаємо зеленню. Зверху викладаємо відбивну. Потім помідорчики тонкими кільцями. Грибочки нарізаємо пластинками іобжаріваем ...
    Читати далі

  • Бурітос по-Гватемальський

    Інші  /  Інші рецепти

    цибулю дрібно порізати і обсмажити близько 2 хвилин. яйця посолити і збити віночком. додати дрібно порізаний перець. перемішати. вилити яйця в сковороду з цибулею. постійно помішуючи смажити до готовності. покласти 1 корж (тортилью) на тарілку або дощечку. на край коржі покласти трохи смажених яєць, зверху трохи шапміньонов, трохи майонезу, ...
    Читати далі

  • Печінка з грибами

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Гриби почистити і нарізати пластинками. Цибулю і часник очистити. Цибулю порізати півкільцями. Часник пропустити подрібнити. Лук обсмажити в рослинній олії, додати часник і смажити ще 2-3 хвилини. До цибулі з часником додати гриби і смажити разом 5-7 хвилин. Печінка вимити, обсушити і порізати невеликими шматочками. У миску насипати борошно, додати ...
    Читати далі

  • Смуші з сьомгою

    Закуски  /  Бутерброди

    Збити в блендері до стану крему 250 г риби, сметану, васабі і мед. Намазати скибочки хліба товстим шаром крему з риби. На крем викласти залишилася рибу, нарізану тонкими скибочками і поставити в холодильник на 20-30 хвилин. На сухій сковороді обсмажити кунжут до золотисто-коричневого кольору, пересипати в миску і дати охолонути. Шніт-цибуля вимити, ...
    Читати далі

  • Фрікасе з курочкою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку ріжемо на порційні шматки, солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки. Додаємо вино. Зменшуємо температуру і тушкуємо 30хв. при закритій кришці. А тим часом: Ретельно миємо й перебираємо шпинат, "розбираємося" з зеленою цибулею і кропом :). Лук шаткуємо, шпинат ріжемо смужками. Вино випарувалося (разом з алкоголем-аромат ...
    Читати далі

  • Окономіякі. ???

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Капусту дрібно шаткуємо, цибулю нарізаємо кільцями, бекон на тонкі шматочки. Все це відкладаємо вбік З борошна яєць, води і соєвого соусу замішуємо некруте тісто. Ддобавляем в тісто капусту, цибулю, тунця і імбир. Все ретельно перемішуємо. Вилеваем масу на розігріту сковороду Зверху викладаємо бекон Смажимо на середньому вогні 9-10 хвилин. Перевертаємо (краще ...
    Читати далі

  • Картопляне печеня з квасолею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Бекон порізати дрібними кубиками. Цибулю і часник почистити і порізати дрібними кубиками. Очищену картоплю порізати середніми кубиками. У каструлі з товстим дном розігріти олію, обсмажити на ньому бекон з цибулею і часником до рум'яності, додати до зажарки картопля і не зменшуючи вогню при постійному помішуванні обсмажувати картопля близько ...
    Читати далі

  • Маленькі пиріжки з листкового тіста

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для начинки: відварити (або посмажити з цибулею) печінка і пропустити через м'ясорубку. Сир натерти на крупній тертці і додати до перемеленої печінці. Сіль, перець, спеції додати за смаком. Розморозити листкове тісто і порізати на квадратики (розміром приблизно з сірникову коробку). На кожен квадратик викласти начинку і добре защипати краї. Перед ...
    Читати далі

  • Суп з сочевицею, куркою і овочами.

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    Курку залити водою (1,5-2л.) Додати очищені цибулину і моркву. Варити знімаючи піну близько години, готову курку дістати з бульйону разом з морквою та цибулею, морква не викидати, а нарізати соломкою, цибулю можна викинути. Курку відокремити від кісток, м'ясо довільно нарізати. У киплячий курячий бульйон додати дрібно нарізану цибулю і селеру, варити ...
    Читати далі

  • Млинці з начинкою з капусти і яєць

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з капустою

    Замісити тісто на млинці з'єднавши всі продукти. Борошно додавати поступово. Я змішую міксером. Коли тісто стане однорідним потрібно влити обережно гарячу воду. Міксер працює на повному ходу, воду лити краще прямо на віночки. Муку сипати стільки щоб вийшло рідке тісто. Рослинна олія вилити в тісто. Добре перемішати. Дати тісту постояти ...
    Читати далі

  • ПОШИТТЯ з курячої печінки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Розтопити масло і швидко обсмажити печінку, безперервно заважаючи протягом 2- 3 хвилин. Зняти сковороду з вогню .. додати 2 ст л бренді і зафламбіровать. Додати в печінку мускатний горіх, сіль. перець, часник, мелкопорозеанний цибулю і потримати на вогні поки не випарується рідина (2- 3 хвилини). Подрібнити печінка в блендері. Викласти паштет в ...
    Читати далі