Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Риба з хріном

    Другі страви  /  Страви з риби

    Після експериментів з рецептами з инета з червоною і білою рибою з усякими мудровані, я зрозуміла одне: всякі навороти - по святом, а ось поєднання риби і хріну - це те, що треба. Скрутити рулетиками - це мені так просто зручно, виходить я відразу готую по порціях. Фішка - в запіканні риби, щедро намазала хріном. Я порізала філеполоскамі, ...
    Читати далі

  • Пиріжки бездріжджові "Треуголка"

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з куркою

    З борошна, масла, яйця, води і солі замісити тісто. Скачати в кулю і залишити хвилин на 30 накривши рушником. Зробимо начинку: Цибулю нарізати подрібніше, філе куряче тонкими смужками. Обсмажити до напівготовності в малій кількості масла. Охолоджений картоплю і натерти на крупній тертці. Змішати обсмажені куряче філе з цибулею та картоплею. Тісто ...
    Читати далі

  • ТРІСКА У СМЕТАНЕ

    Другі страви  /  Страви з риби

    Від тріски видалити кісточки і розім'яти сильно рукою. Лук режим півкільцями, в каструлі обсмажуємо цибулю з олив. маслом до прозорості і додаємо тріску все добре перемішати і залишити на вогні хвилинки 3. Прибрати з вогню. Смажимо картоплю в ростительного маслі але можна її відварити до готовності. Наступний крок, з молока, крохмалю, жовтків, солі, перцю, ...
    Читати далі

  • Човники з кабачків з грибами

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Лук тонко порізати, обсмажити на олії. Гриби тонко порізати, покласти в суху сковорідку, закрити кришкою, поставити на неболяче вогонь і чекати, коли вода з грибів випаруватися. З'єднати гриби з цибулею, посолити, поперчити, додати пригнічений часник. Додати сметану. Обсмажити приблизно 5 хвилин. Кабачок розрізати уздовж. Вийняти середину ....
    Читати далі

  • Зелений салат з хрусткими грінками

    Салати  /  Салат з овочів

    Розігріти духовку до 200С. Деко застелити папером для випічки. Скибочки хліба для тостів порізати кубиками і розподілити по деку Натерти на дрібній тертці сир і посипати шматочки хліба. Скропити 4 ст л рослинного масла і запекти в духовці 8 хвилин. Листя салату вимити, обсушити і нарвати невеликими шматочками. Редис і огірок вимити, ...
    Читати далі

  • ЛАЗАНЬЯ ІЗ СПАГЕТТІ або макаронна запіканка

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з макаронів

    Приготувати соус Бешамель: Розтопити вершкове масло на сковороді, всипати борошно, ретельно розмішати і влити молоко. Додати дрібку мускатного горіха, посолити і періодично помішуючи готувати соус 10 хвилин. Зняти з вогню. М'ясний фарш пережарити з цибулею, грибами, сіллю, перцем і товченим або дрібно рубаним часником. Додати томат пасту, немноговоди ...
    Читати далі

  • Риба з картоплею та грибами по-білоруськи

    Другі страви  /  Страви з риби

    Сушені гриби промити, залишити на 2-3 ч. У холодній воді, а потім у цій же воді зварити. Готові гриби вийняти і дрібно нарізати, а бульйон процідити. Очищену цибулю подрібнити, обсмажити до золотистого кольору в розігрітій олії, додати гриби і підсмажити. Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками і теж злегка обсмажити. Рибне філе нарізати ...
    Читати далі

  • Маринад для шашлику і секрет приготування.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Маринад № 1 Тільки цибулю і зелень. На 3 кг. м'яса 2 кг. цибулі і трохи зелені (кріп, петрушка) Цибулю порізати кільцями і гарненько розім'яти руками поки він не дасть сік, додати рубану зелень. М'ясо посолити, поперчити, перемішати з цибулею і зеленню, притиснути і залишити на 5-6 годин. Маринад №2 Цибулю і помідори надзвичайно смачний! Маринад №3 На ...
    Читати далі

  • Салат з путасу

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    1) Відварюємо путасу в підсоленій воді зі спеціями і лавровим листом, зливаємо воду, охолоджуємо, і відокремлюємо від кістки. Нарізаємо не дуже дрібно. 2) Обсмажуємо моркву (терту на крупній тертці) з луком, порізаним півкільцями, на сильному вогні, на соняшниковій олії. Трохи посолити і додати спеції для риби. Остудити. 3) відварити картоплю, яйця. 4) 1й шар ...
    Читати далі

  • Яєчня на хлібі "Багато чого"

    Другі страви  /  Яєчня  /  Яєчня в хлібі

    Сало ріжемо шматочками і обсмажуємо. Туди ж порізану цибулю. У кожного шматка хліба (товщина ~ 3-4см) приминає м'якоть або частково її видаляємо. Посипаємо зверху сиром, на сир обсмажити шкварки з цибулею (примніть все це справа). На тому ж жирі від сала, злегка обсмажити помідор, порізаний гуртками, товщиною не менше сантиметра і полосочками нарезaнний бекон (у мене ...
    Читати далі

  • Пиріжки з найпростішого тіста

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з грибами

    Просіяти борошно в миску разом з сіллю і розпушувачем. Вершкове масло нагріти до кімнатної температури і додати в борошно. Всипати цукор і перемішати. Продовжуючи вимішувати, тонкою цівкою влити трохи тепле молоко. Вимішувати до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, загорнути в плівку і покласти на 1 годину в холодильник. Тим часом приготувати ...
    Читати далі

  • Куряча печінка по-французьки

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Скибочками ріжемо гриби, які не дрібно рубаємо цибулю, подрібнюємо часник. Помідори ошпарити, зняти шкірку, що не дрібно порізати У сковороду наливаємо трохи ростить масла, 1 ст л слив масла і обсмажуємо гриби. Викладаємо їх у глибокий посуд Ще трохи ростить масла в сковороду, другу ложку слив масла і обсмажуємо цибулю і часник. Відправляємо їх до грибів Печінка посолити, поперчити, обваляти ...
    Читати далі

  • Свекольнік

    Перші страви  /  Свекольнік  /  Свекольнік з м'ясом

    Цей рецепт збірний. Основа - то як готувала його мама, але додавати редиску, терти половину огірків і редиски на тертці я навчилася у свекрухи. Цей варіант найбільш припав моєму синові за смаком. Часто коли ми жили на дачі у свекрухи маленький син просив "Зідкій олодно секольнік" Отже, миємо буряк, очищаємо і трьом на крупній тертці. Заливаємо ...
    Читати далі

  • Салат "Картопля по-корейськи"

    Салати  /  Інші салати

    Лук тонко нарізати і почати обсмажувати до прозорого стану в оливковій олії. Тим часом поставити кип'ятити воду і зайнятися шатківницею картоплі на корейській тертці. Викласти картоплю в киплячу воду на 1 хвилину, відкинути на друшляк і промити, як якусь вермішель ... Зціджене картопля перетерти з сіллю, додати перець чорний мелений, ...
    Читати далі

  • Пиріг з картоплею і грибами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Готуємо тісто: Маргарин з холодильника натерти на крупній тертці, Розпушувач перемішати з борошном, З'єднати всі інгредієнти і замісити тісто (воно має бути еластичним, але не крутим), Прибрати в холодильник, загорнувши в харчову плівку. ************************************************** ***** Готуємо начинку: Підготовлені гриби нарізати кубиками ...
    Читати далі

  • суп "грибне диво"

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    приготувати тефтелі (як в оригінальному рецепті): змішати фарш, рис, яйце, дрібно рубаний лук, часник. Посолити, поперчити. Відставити в сторону. Лук на суп порізати півкільцями і обсмажити на раст. олії до золотистого кольору. Викласти туди печериці порізані на будь манер (як подобається) і обсмажити 5-7 хвилин. Порізати дрібно кріп і викласти ...
    Читати далі

  • супчик з фрикадельками

    Перші страви  /  Інші супи

    Давно не їли супу!)) Ось його і приготуємо на обід. Наливаю в каструльку води з фільтра і ставлю на вогонь, накриваю кришкою, щоб швидше закипіло ... Готую фрикадельки: фарш змішую з дрібно нарізування ріпчастою цибулею і додаю зовсім чуть чуть дрібно порезаной червоного солодкого болгарського перцю .. для смаку і краси. Все це справа солю, приправляю ...
    Читати далі

  • Салат "ІМПРОВІЗАЦІЯ" !!!

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Відварюємо рисову локшину в підсоленій воді + 1ст. л оливкової олії. Готову локшину перекладаємо в друшлаг і обливатися холодною водою, ставимо остигати. Яйце + сіль збиваємо додаємо борошно до консистенції йогурту, обвалюють в отриманий масі філе і смажимо на оливковій олії по 5 хвилин з кожного боку, дістаємо, даємо охолонути і ріжемо на квадратики ....
    Читати далі

  • Рибні крокети (подяку моїм славним Снігуркам) "Готуємось до Нового Року"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Картопля зварити в киплячій підсоленій воді. Воду злити, картоплю натерти на дрібній тертці і охолодити. Сир натерти на дрібній тертці. Зелень подрібнити. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі без зміни кольору. Охолодити. Рибне філе (а оскільки стіл готуємо Новорічний, то риба у нас хай буде червона, у мене лосось, ...
    Читати далі

  • чоловічий сніданок

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картоплю вимийте, очистіть, поріжте пластинками, відкиньте на друшляк, дайте стекти зайвій воді, покладіть на розігріту сковороду з 2ст. л. Розігріти масло. Додайте бульйон, посоліть, поперчіть і готуйте поки картопля не стане м'якою. Зніміть картоплю зі сковороди. Змішайте яйця з подрібненою цибулею і базиліком. З'єднайте суміші: картопля + яйця з зеленню = розігріта ...
    Читати далі