Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Салат з тортелліні і рибою (ситно, майже як обід)

    Салати  /  Салат з овочів  /  Коханка салат

    Тортеллини відварити хвилин 10 в підсоленій воді, воду злити. Соус готуємо з оливкової олії, додавши трохи сік лимона, трохи гірчиці, сіль, зелень. Філе риби порізати на невеликі шматочки, скропити соком лимона, посолити, поперчити і злегка (прям пару секунд) підрум'янити на розпеченій сковороді з маслом. Потім покласти на паперову серветку, ...
    Читати далі

  • Макаронник з бринзою і грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цей рецепт не претендує на оригінальність, просто один з варіантів макаронника або лапшевник (в кулінарних книгах і так і так називають) Відварюємо макаронні вироби і поки гарячі я додала в них бринзу і оливкове масло Гриби (у мене були шампіньйони) обсмажуємо з цибулею і спеціями У форму викладаємо: шар макаронних виробів з бринзою, ...
    Читати далі

  • свининка в пиві

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свининку ріжемо невеликими шматочками і пару годин маринуємо в суміші пива, лимонного соку і цедри. Морквину ріжемо соломкою, цибулю тонкими скибочками. Пасеруємо морквину на рослинній олії, додаємо цибулю і Томім до м'якості. Свининку злегка обсмажуємо, солимо, перчимо, додаємо мед, перемішуємо, зверху викладаємо моркву з цибулею, додаємо лаврушку ігорошінкі ...
    Читати далі

  • М'ясо з картоплею, запечені у фользі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю помити, почистити, порізати кільцями. М'ясне філе порізати не надто крупно, з'єднати з порізаною зеленою цибулею, сіллю, перцем, соусом. Добре перемішати і прибрати в холодильник на 1-2 години. На дно глибокої форми викласти фольгу (змастити трохи рослинною олією), на неї картоплю, потім м'ясо, присипати базиліком. Зверху добре ...
    Читати далі

  • "Сільська готика" - ковбаса зі свинячих голів.

    Закуски  /  М'ясні

    З нагоди придбала свинячу голову В основному через дешевизну - 25р. за кг. (ринок в Толстопальцево). Розрубали голову на 4 частини на ринку. Будинки старим дідівським способом зачистили бритвою обпалену шкурку. Мізки і мова прибрали в холодильник - типу делікатес у нас утворився. 4 частини голови склали в великий чан і залили водою під верх Ну, щоб ...
    Читати далі

  • Рубані курячі котлети з зеленим рисом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Спочатку робимо бешамель. Муку підрум'янюємо на сухій сковорідці, змішуємо з іншими компонентами. Доводимо, помішуючи, до густоти сметани, тільки дуже густий! Змішуємо з куркою і зеленню з яйцями. Якщо жидко - додайте сухарі всередину. Залишити постояти. Сформувати маленькі котлетки і обсмажити в сухарях. Поки смажаться котлети, делаемріс ....
    Читати далі

  • Морський окунь смажений з гарніром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу почистити, не розрізаючи черевце, видалити плавники. Промити, трохи Пооле. Замаринувати в приправі для риби на 15-20 хвилин. Цибулю порізати обсмажити на раст. олії до золотистого кольору. Яйце відварити, дрібно порізати, змішати з цибулею і приправою для риби. Заповнити бруюшко риби цим фаршем. Змочити в яйці, обваляти в паніровці і смажити до готовності ....
    Читати далі

  • Рибний вечеря

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу обробити на шматочки, посолити і поперчити поставити на ніч в холод. маринуватися. Викласти на смаз. оливки. маслом деко рибу і кружечками порізану картоплю (як би пів-противеня риби, пів-противеня картоплі.) На рибу покласти порізаний півкільцями цибулю, змастити сметаною і рибу і картоплю. Рибу полити соусом, картопля посолітьі ...
    Читати далі

  • Курка фарширована домашніми тельяттелі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Спочатку приготуємо тельяттеллі. З яєць борошна і солі замісити круте тісто. Розкачати в тонкі коржі, скрутити в трубочку і нарізати локшину потрібної вам ширини. Розкидати локшину по столу і дати просохнути. Гриби нарізаємо і обсмажуємо з цибулею на олії, солимо приправляємо. Підсохлу локшину відварюємо до готовності і змішуємо з грібаміі ...
    Читати далі

  • Бігос по-білоруськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо, нарізане шматочками, з'єднати з розігрітим киплячим салом, обсмажити з усіх боків, засипати зверху перцем, рубаним луком, лавровим листом і зверху закласти капустою, нарізаною соломкою, цибулею і рубаною шинкою, потім цибулею та помідорами, яблуками, потім знову капустою і ще раз посипати залишками прянощів, посолити і поставити ...
    Читати далі

  • Фрикадельки пікантні

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Цибулину і яблуко змолоти в блендері або натерти на тертці. Змішати фарш з манкою, сухарями, цибулею і яблуками і яйцем Сформувати фрикадельки і обсмажити або запекти в духовці. Вино довести до кипіння, додати хмелі-сунелі, випарувати наполовину. Додати в вино джем, покласти фрикадельки і згасити 5-8 хвилин
    Читати далі

  • Картопляні кнедлі з копченим м'ясом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Рульку зачистити від м'яса, м'якоть дуже дрібно порізати і обсмажити разом з цибулею і спеціями. Картопля очистити і відварити до готовності. Обсушити, пропустити через м'ясорубку. Додати борошно, жовтки, манку і сіль і вимісити тісто. З м'яса сформувати маленькі кульки, обернути картопляної коржем, як слід все заліпити і варити в киплячій підсоленій ...
    Читати далі

  • Жульєн по-російськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    картопля почистити, нарізати кружальцями, обсмажити до готовності. Цибулю порізати півкільцями, обсмажити хвилин 10, потім до нього додати гриби, посолити, смажити ще хвилин 5. Сметану змішати з борошном, сіллю і спеціями. Сир дрібно натерти. Викласти в горщик спочатку картоплю, потім гриби з цибулею, сметану і присипати сиром. Запікати хвилин 20. Після духовки посипати ...
    Читати далі

  • "Рулет з морським язиком"

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Розморожене філе, полити лимонним соком і посипати спеціями, залишити на 15 хв маринуватися. Відварити рис (лучьше заздалегідь, щоб просох) Гриби посмажити разом з цибулею. Розкачайте тісто в тонкий пласт, розкладіть шар отванренного рису, побризкайте соєвим соусом, на рис покладіть перець, зелень, гриби, посипте сиром і зверху шубки покладіть рибку ....
    Читати далі

  • Лахмаджун, Лагмаджо, Лахмаджо, Ламаджо ...

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    ТІСТО: У мацун всипати соду, перемішати до утворення піни, додати сіль, поступово додаючи борошно, замісити, гладке, що не липнуче до рук тісто. Накрити плівкою і залишити в спокої, поки готується начинка. НАЧИНКА: М'ясо з цибулею, часником пропустити через м'ясорубку, додати дрібно нарізану зелень, перці, сіль, томатну пасту і по чуть-чуть додаючи ...
    Читати далі

  • Варіант Піца з тунцем

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    зробити тісто, поки воно підходить готуємо начинку. Нарізати дрібно цибулю змішати з тунцем, в томат додаємо приправу. У мене вийшла одна велика на деко і 5 шт. розміром з блюдце, маленькі я робила з ковбасою. Раскотать тісто змастити томатом наверх покласти тунець з цибулею, зверху посипати сиром. випікати на 200гр. до готовності хв 30.
    Читати далі

  • Суп-пюре з кабачків з песто з базиліка і коріандру

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Обсмажити цибулю до прозорості. Кабачки порізати і змішати з цибулею. Обсмажити. Залити водою з кубиком або бульйоном і варити до готовності. Перед кінцем варіння додати часник. Пюріровать. Додати приправи. Покласти шматочок масла, це дасть кремовий смак. Всі інгредієнти для песто пробити блендером до отримання суміші середньої густини. Суп вилітьв ...
    Читати далі

  • Форшмак з рубаною оселедця (варіант)

    Закуски  /  Форшмак  /  Форшмак з оселедця

    Оселедець промити, зняти шкірку, видалити кістки, голову і хвіст зберегти. Філе пропустити через м'ясорубку. Хліб замочити в молоці, яблуко і цибулю очистити, вирізати у яблука серцевину. Яблуко і цибулю порізати великими часточками. Хліб віджати, пропустити через м'ясорубку разом з оселедцевим фаршем, яблуком і цибулею, добре перемішати. У 4 яєць відокремити ...
    Читати далі

  • Салат ,, корнішончіков ,,

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Ріжемо дрібно соломкою огірки, заливаємо їх окропом приблизно на 20-30 хв. Поки огірки настоюються, ріжемо дрібно соломкою куряче мяско, швидко обсмажуємо порціями на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Потім віджимаємо огірки від води, змішуємо з м'яском. Обсмажити кедрові горішки і додати до м'яса. Потім трохи присолюємо, додаємо ...
    Читати далі

  • Індичка в вині з сухофруктами і мигдалем

    Другі страви  /  Страви з птиці

    філе індички нарізати невеликими шматочками. Скласти м'ясо в пакет, додати борошно і потряхивая, обваляти з усіх боків. Обсмажити трохи в олії разом з нарізаною цибулею. Посолити, поперчити, залити окропом і тушкувати під кришкою 20 хв. сухофрукти (курага, чорнослив, персик, родзинки) промити. Нарізати курагу, чорнослив і персик шматочками. Залити ...
    Читати далі