Ми рекомендуємо

  • Полуничний десерт "Блакитна лагуна"

    Десерти  /  Желе та муси

    Для полуничного мусу листи желатину замочити на 10-15 хвилин у холодній кип'яченій воді. Набряклий желатин віджати, покласти в каструльку, налити невелику кількість води (25-30 мл). Помішуючи, тримати на маленькому вогні, поки желатин повністю не розчиниться. Полуницю і цукор за допомогою блендера розбити в пюре, вмішати желатинову масу. Вилити ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • chicken fingers / курячі пальчики

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Kуріние грудки промити, посолити за смаком, додати спеції і залити кефіром так щоб покрило грудки - багато не повинно знадобитися. Маринувати 2:00. Збийте яйця - 1 хв. Умочіть грудки в борошні, потім у збитих яйцях і знову в борошні. Посмажити в маслі. На дно тарілки для пальчиків не забудьте покласти паперові серветки- забере зайвий жир ...
    Читати далі

  • Закусочний торт

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Сир натерти. Часник подрібнити, змішати з сиром і 4 ст. л. майонезу. Моркву і цибулю дрібно нарізати і обсмажити на раст. маслі; змішати з 1 ст. л. майонезу. 2. Яйця зварити круто. Білок натерти на тертці і змішати з 2 ст. л. майонезу. Жовток натерти на дрібній тертці. Рибу розім'яти виделкою і змішати з 2 ст. л. майонезу. 3. На блюдо викласти печиво квадратом (4 ...
    Читати далі

  • Балорусскій пиріг

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картоплю очистити, натерти на тертці (я терла на середній), додати яйце, борошно, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль, соду і перемішати. З отриманої маси спекти 4-5 млинчиків. Приготувати начинки: сир натерти на тертці, яйця подрібнити, гриби і цибулю нарізати і обсмажити. Викласти начинки: на 1 млинець-сир, на 2-шинку, на 3-яйця, на 4-гриби ...
    Читати далі

  • Кюрдан-кебаб

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Баклажани нарізати тонкими пластинами уздовж (я різала на тертці "Бернер"). Обсмажити кожну пластинку на рослинному маслі. Дати охолонути. Помідори нарізати кружечками. Хліб замочити на 15 хв. в молоці або воді. Яловичину пропустити через м'ясорубку разом з очищеним цибулею і віджатим від води хлібом. Додати до фаршу сіль і спеції, трохи води і вимісити ...
    Читати далі

  • Сирно-бурякова і яєчно-тунцевим - дві смачні і нескладні намазки для бутербродів до сніданку

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Не знаєте, чим нагодувати сім'ю перед початком робочого дня, набридли бутерброди з сиром та ковбасою? Тоді це ці дві нескладні у приготуванні намазки для бутербродів внесуть різноманітність у ваш ранковий раціон. Буряково-сирна намазки. Попередньо відварену буряк натерти на крупній тертці. Цибулю і часник почистити і дрібненько порізати, кріп ...
    Читати далі

  • Рисова локшина з імбирними фрикадельками

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Рисову локшину залити на 10 хвилин окропом, перекласти в друшляк, дати добре просохнути. Паприку нарізаємо тонкими смужками. Курячі грудки подрібнюємо в м'ясорубці або в процесорі, солимо, перчимо, додаємо дрібно порубаний імбир і 2 ст. ложки Мирина. Ліпимо маленькі фрикадельки, завбільшки з черешню. Швидко обсмажуємо в воке в невеликій кількості ...
    Читати далі

  • Паштет з печінки з сиром (ФМ "Доброго ранку, рідний!).

    Закуски  /  Паштет  /  Паштет з печінки яловичої

    Печінка нарізати середніми шматочками, покласти в каструлю разом з цибулею гвоздикою і лавровим листом. Залити водою, довести до кипіння і варити до готовності печінки - хвилин 15. Сир і масло нарізати кубиком. Готову печінку відкинути на сито, видалити лавровий лист і гвоздику. Гарячу печінку, цибулю, сир і масло пропустити через м'ясорубку, приправити ...
    Читати далі

  • Печена риба з картоплею

    Другі страви  /  Страви з риби

    Картопля обсмажити на олії протягом 5 7 хвилин. Додати нашатковану цибулю і обсмажити з картоплею ще 10- 12 хвилин. Додати приправу для аромату. Поки картопля підрум'янюється, філе порізати на порційні шматки, не дуже великі. Змішати гірчицю з приправою, додати соль- вийде своєрідний соус. Картоплею покрити дно ...
    Читати далі

  • Соус з Махи-Махи, броколі і картоплею!

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Ріжемо філе Махи-Махи або іншої риби на не великі шматочки! Дрібно ріжемо цибулю ріпчасту, середньо ріжемо картоплю і більш крупніше броколі з квасолею! Кільцями ріжемо цибулю зелений, крупно рубаємо кінзу, тиснемо ножем і дрібно ріжемо часник! Прогріваємо каструлю з оливковою олією, обсмажуємо цибулю ріпчасту до м'якості! Додаємо томатну пасту і вино, смажимо помішуючи ...
    Читати далі

  • Картопляний салат з помідорами і руколою

    Салати  /  Салат з овочів

    Картоплю помити і відварити в шкірці до готовності, злити воду, дати охолонути, почистити і порізати невеликими пластинами. Помідори вимити порізати на пластини. Цибулю нарізати соломкою. Руколу і базилік помити і струсити зайву воду і відставити убік .. Приготувати запаравку. Для цього яблуко очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. Змішати ...
    Читати далі

  • Запіканка соковита

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Картопля тонко порізати кружальцями. Варити в солоній воді з додаванням приправи маги «букет приправ» Лук, солодкий перець порізати соломкою, морква тонкими кружечками, пережарити до напівготовності. Обсмажені овочі перекласти в тарілку, по можливості злити масло в сковороду. Обсмажити фарш з цибулею, з невеликим додаванням масла, щоб вийшла ...
    Читати далі

  • Томатний суп "Intelligent і Ко"

    Перші страви  /  Супи-пюре

    У каструлю налити і нагріти масло для обсмажування. Додати нарізані цибулю і часник. Трохи обсмажити на середньому вогні. Додати дрібно нарізаний перець. Тим часом, поки перець з цибулею і часником гасяться, відкриваємо банку з томатами і додаємо їх в каструлю, тиснемо їх ложкою, можна пару раз, а можна і пару пар раз, у кого як вийде)). Загасити все ...
    Читати далі

  • Печеня для справжніх чоловіків "Чисто конкретно

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У велику гусятницю або казан наливаємо раст. масло. Укладаємо по черзі: капустяні листи, великі шматки свинини, змочену соком лимона, в проміжки укладаємо крупно нарізану моркву, цибулю, картоплю перець, лавр. Солимо і знову поливаємо зверху маслом. Ставимо в духовку до готовності на 30-40 хв. Без кришки. На цей час кладемо великі ...
    Читати далі

  • Вермішель на азіатський манер з яєчними смужками

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    вермішель МІ відварити в бол'шіх кол-ве підсоленої води, додавши ложку раст. масла, протягом 5-ти хвилин відкинути на друшляк, промити холодною водою і дати стекти всієї рідини броколли порізати на маелнькіе суцвіття Морква очистити, порізати тоненькими брусочками Імбир почистити, подрібнити ножем Часник почистити, подрібнити ножем Лук очистити, ...
    Читати далі

  • Зелений рулет з брокколі

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Брокколі відварити, воду злити, збити в блендері в пюре. Потім збити в блендері яйця, додати сіль, соду і борошно. Все збити. Додати брокколі і ще раз збити все в блендері. Папір для випічки змастити маслом і викласти наше суфле. Випікати в духовці хвилин 15-20 при температурі 180 градусів. На готовий корж викладаємо начинку. До речі, вона ...
    Читати далі

  • Пиріжки з капустою (варіант)

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з капустою

    Із зазначених продуктів приготувати дріжджове тісто і поставити його в тепле місце для підйому на 2:00. Приготувати начинку: нарізати капусту, присолити і залишити на 10 хвилин. Натерти моркву на крупній тертці, підсмажити на олії з нарізаною цибулею і подрібненим часником. До моркви додати капусту, підлити трохи води і накрити ...
    Читати далі

  • КУРКА В гранатовому соусі (Не сациві)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Стегна промити і обсушити. Натерти сіллю і соусом. Трохи про соусе- придбала на Чорноморському узбережжі у місцевих на ринку-секрет соусу і його склад так мені ніхто і не розкрив ... але соус-супер смачний-кисло-солодкий і трохи гоструватий. те, що я в ньому розсмакувала-написала в інгредієнтах. За способом приготування соусу: уварити гранатове пюре-сік ...
    Читати далі

  • Пангасіус фарширований, запечений на грилі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Якщо треба - рибку розморозити. Маринад: змішати гірчицю, соєвий соус, оцет перемішати. Якщо треба - посолити. Замаринувати рибку години на два (можна більше) Підготувати начинку: згасити капусту з кетчупом і цибулею до напівготовності, потім в кінці додати порізаний чорнослив, залишити охолонути. У моєї рибки животик був розпоротий, довелося зашити ....
    Читати далі

  • Індичка під вершково-хріновим соусом

    Другі страви  /  Гуляш  /  Гуляш із індички

    М'ясо нарізаємо шматочками як для гуляшу. Ставимо казан на вогонь, наливаємо рослинне масло, нагріваємо. Цибулину чистимо, дрібно ріжемо, пасеруємо в маслі. Викладаємо м'ясо, обсмажуємо його з цибулею хвилин 5-10. Наливаємо води так, щоб м'ясо було прикрите, додаємо приправи. Часник чистимо, дрібно ріжемо, додаємо. Тушкуємо під кришкою при слабкому кипінні ...
    Читати далі

  • Грибне рагу з картопляними оладками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби обсмажте на вершковому маслі разом з розчавленим зубчиком часнику і дрібно рубаним луком. В кінці додайте петрушку. Посоліть і поперчіть. Додайте вершки і випаруйте. Картопля відварити в мундирі в підсоленій воді. Додайте чебрець, розмарин і залишився зубчик. Злийте воду, почистіть картоплю і натріть на тертці. Додайте борошно, яйце, ...
    Читати далі