Ми рекомендуємо

  • Кассуле з білою квасолею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Квасолю замочити на ніч. Перед приготуванням воду злити, промити водою. Залити свіжою водою і поставити на вогонь. Нарізати моркву напівкружечками і зробити «клуте» - увіткнути в цибулину 3-4 бутони гвоздики. Коли вода закипить додати до квасолі морква, цибулину «клуте», по половині чайної ложки чебрецю і петрушки, 2 зубчики часнику, лавровий ...
    Читати далі

Ви шукали: українські вареники

  • Вареники українські з картоплею

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з картоплею та цибулею

    Задавши в пошук "вареники", природно знайшла безліч, всі вони чимось схожі, адже вареники все ж, але все-таки зважилася виставити свій. Тому що рецепт тіста для вареників відрізняється від існуючих на сайті. Зі мною поділилася моя колишня сусідка, яка виросла в селі під Полтавою. З тих пір я користуюся саме ним. Першим ділом поставимо ...
    Читати далі

  • Вареники українські

    Інші  /  Інші рецепти

    У таз висипати борошно, соду, сіль і сироватку (кефір). Замісити тісто дуже м'яке (як тільки почне від рук відставати). Розкачати тісто завтовшки 0,5-1 см. Зробити вареники (вони виходять відразу пишні). Варити на пару протягом 5 хвилин.
    Читати далі

  • Вареники українські з курочкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто приготувати як у моєму рецепті "Ох вже ці вареники) Начинка: куряче філе відварити, пропустити через м'ясорубку з смаженою цибулею, кропом, ч. Маслинами посолити за смаком, додати трохи майонезу, щоб не було сухувато (за смаком). Начинка 2: відварну картоплю розім'яти додати дрібно порізану цибулю, масло, трохи фаршу з вареного курячого ...
    Читати далі

  • Вареники з картоплею та шкварками

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з картоплею та салом

    Воду, сіль і яйця розмішати, всипати борошно, замісити тісто. Викласти тісто на дошку, посипану борошном, вимісити його. Далі є 2 варіанти: 1 - скачати "сосісочкі" з тіста, розрізати її на шматочки і зробити руками кружечки для подальшого покладання начинки; 2 - розкачати тісто на тонкий пласт, вирізати кружальця. 200 гр цибулі дрібно нарізаємо ...
    Читати далі

  • гарбузове чаклуни з бoрoвікамі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    гарбуз, картоплю, пропустила через м'ясорубку, додала борошно, сіль, яйце. (гриби в окремий посуд, теж пропустивши через мясоруб. в них додала кмин, сіль). розігрів сковороду зробила млинці підсмаживши з одного боку і на верх поклавши грибочки і з верху знову ложку млинчика, з боці коли утворюється скориночка перевернути і смажити на другій стороні. як ...
    Читати далі

  • вареники з вишнею по-українськи

    Інші  /  Інші рецепти

    Від вишні відокремити кісточки, додати цукор (200 р) і перемішати. У борошно додати воду, яйця, сіль, цукор (20 р) і змушують круте тісто. Після того, як тісто постоїть 20 хвилин, розкачати його в тонкий пласт (2-3 мм). далі розгортає тісто, вирізаємо гуртки невеликого діаметру. в серединку кладемо начинку. краю защіпляем .. Вареники поставити на годину ...
    Читати далі

  • Вареники з вишнею по-українськи

    Інші  /  Інші рецепти

    Від вишні відокремити кісточки, додати цукор (200 р) і перемішати. У борошно додати воду, яйця, сіль, цукор (20 р) і змушують круте тісто. Після того, як тісто постоїть 20 хвилин, розкачати його в тонкий пласт (2-3 мм) і розрізати на невеликі квадрати. У середину кожного квадрата покласти кілька вишень, краї тіста змастити збитим яйцем, з'єднати ...
    Читати далі

  • Справжній український "СІЛЬСЬКИЙ БОРЩ"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Справжній український "СІЛЬСЬКИЙ БОРЩ". Здоровенькі були! Почну як завжди з перед історії цього рецепта, Кому не подобатися, демонстративно пропустіть його. Сподіваюся ніхто зі мною не буде сперечатися з приводу того, що БОРЩ - це чисто українське блюдо. На мою борщ, як безцінне надбання українців йде за значимістю відразу ж після САЛA, тобто ...
    Читати далі