Ми рекомендуємо

  • Шоколадно-карамельні купола

    Десерти  /  З шоколаду

    Розтопіть шоколад на водяній бані. Силіконові півсфери за допомогою пензлика нанесіть по стінках перший шар шоколаду. Охолодіть. Потім нанесіть другий шар розтопленого шоколаду. Готуємо карамельний ганаш. Нагріти вершки з медом в маленькій каструлі. Не доводити до кипіння Паралельно в іншій каструльці нагріваємо цукор. Після того як...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Суп з копченої курки із зеленою квасолею і брокколі.

    Перші страви  /  Інші супи

    Цибулю порізати півкільцями. Морква - кубиками. У каструлі з товстим дном обсмажити на олії цибулю і моркву до м'якості. Додати шматки копченої курки, брокколі і квасолю. Залити холодною водою. Посолити, поперчити, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Додати орегано і дати покипіти ще хвилин 10. Вимкнути газ і посипати зеленою ...
    Читати далі

  • Паштет "Яєчно-огірковий"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити в олії на сковороді. Додати в сковороду з цибулею подрібнені огірки і згасити 10-15 хв. Зварити яйци круто і розтерти їх в мисці з сіллю. У цю ж миску викласти підготовлені цибулю, огірки і перемішати. Посолити і заправити сметаною.
    Читати далі

  • Нижегородські шніцелі під білим соусом і пряним паром

    Другі страви  /  Шніцель  /  Шніцель з фаршу

    Вимішуємо фарш з яловичини з размягчнним в молоці булочками, цибулею і яєчним білком. Сіль за смаком. Паніруємо шніцеля в борошні. Беремо сковороду. Виливаємо в неї склянку води, кладемо в неї лавр. лист, гвоздику, оцет. Ставимо посередині тарілочку .. Викладаємо на тарілку шніцелі. Газ включаємо на середній вогонь. І накриваємо сковороду кришкою. По мірі...
    Читати далі

  • жульєн з курячою печінкою

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Обсмажити гриби з цибулею Печінку злегка відбити Обваляти в борошні і обсмажити важливо- обсмажувати на середньому вогні, скоринка повинна бути золотистою (по 2 хвилини з кожного боку). Потерти сир на крупній тертці додати майонез і 0.5 склянки води перемішати Форму змастити соняшниковою олією викласти печінку другим шаром гриби з цибулею залити майонезно-сирної ...
    Читати далі

  • Пончики чеські, найсмачніші!

    Вироби з тіста  /  Пончики  /  Пончики з повидлом

    Жовтки розтерти з пудрою і маслом, дріжджі активувати теплим молоком, соеденить з маслом, просіяного борошном, цедрою. Дати постояти тіста годину. Розділити на дві частини, розкачати не тонкі !, позначити кухлем гуртки не прорізаючи тісто. Викласти в центр начінкунакрить іншим шаром тіста, вирізати пончики (все повинно добре запаяний, какговорітся) ....
    Читати далі

  • Гриль паприка з кремом Bonjour і помідорчиками cherry

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Беремо перець і ріжемо його на навпіл (виходить 8 половинок) і далі наповнюємо його Rama Cream Bonjour. Після того як заповнили наші перчики кремом кладемо помідорчики cherry. І посипаємо чорним перцем свверху і прикрашаємо зеленню (кропом або цибулею)! Ставимо в духовку до готовності (щоб зверху гарненько подпеклісь), перчики повинні стати м'якими!
    Читати далі

  • BeefStroganoff

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для початку ріжемо яловичину брусочками Греєм масло в казанку і кидаємо туди м'ясо Ріжемо цибулю і обсмажуємо його в сковороді Додаємо до цибулі печериці Ріжемо солоні огірки Коли м'ясо обсмажиться і протушкується додаємо шампіньйони з цибулею і огірки Хвилин через 5 додаємо сметану і вершки Тушкуємо ще хвилин 5 10. Все готово. Смачного. Так ще. Гарнір ...
    Читати далі

  • ікра з баклажанів

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Спосіб приготування: Баклажани дрібно порізати, обсмажити на олії до готовності. Окремо обсмажити цибулю, додати помідори і товчений часник. Дати згасити. Змішати баклажани з помідорами та цибулею, прокрутити через м'ясорубку. Додати сіль і перець за смаком, перемішати. Примітка: якщо ви хочете зменшити кількість масла і зробити ...
    Читати далі

  • Салат "Пальчики Оближеш!"

    Салати  /  Інші салати

    курку треба зварити, потім дрібно нарізати. Пригото омлет з борошна, молока, яєць. З 2сторона обсмажити і порізати соломкою. Гриби з цибулею обсмажити. Всі інгредієнти перемішати і запрвіть майонезом.
    Читати далі

  • Гарнір "страшна мстивши!" :) - В холодному вигляді

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Відварити картоплю в мундирах, остудити, очистити, довільно нарізати. Поки вариться-остигає-чиститься-ріжеться картопля, замаринувати цибулю: змішати воду з есенцією, цукром, сіллю і залити цією сумішшю нарізану цибулю. З'єднати картоплю з цибулею, додати трохи маринаду (за буженинам), сіль, зелень, спеції, заправити олією (тим самим, що насінням ...
    Читати далі

  • Ноги і постоли, і ноги мої, постоли ликові, ви не бійтеся ходітё, тятька нові сплетё

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в "мундирах" майже до готовності. Цибулю нарізати кільцями чверть Гриби нарізати тоненькими шматочками. Просмажити цибулю та гриби, посолити, поперчити, додати сметану і злегка протушкувати. Картоплю вирізати у вашому уявленні про постолах, нафарширувати грибами з цибулею. Змастити сметаною, злегка притрусити тертим сиром, і запекти ...
    Читати далі

  • Канапе для фуршету

    Закуски  /  Канапе  /  Канапе з оселедцем

    1 варіант: хліб нарізати порційними квадратиками (на один укус) змастити сиром трохи з картоплі вирізати маленькою ложечкою кульки і покласти на сир зверху покласти шматочок оселедця прикрасити зеленою цибулею, проткнути шпажкою. 2 варіант: нарізаний квадратиками хліб змастити сиром м'ясо нарізати дуже тонко смужками, по спіралі згорнути в ...
    Читати далі

  • Галушки

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Закип'ятити воду картоплю порізати кубиками і опустити у воду на 10хв замісити тісто, потім відривати від нього шматочки і кидати в воду з картоплею м'ясо порізати на шматочки і обсмажити з цибулею кагда галушки з картоплею зваряться їх злити все з'єднати, Готується швидко і дуже смачно.
    Читати далі

  • Суп гороховий

    Перші страви  /  М'ясні

    Зварити м'ясний бульйон разом з горохом. Морква потерти на тертці, цибулю дрібно порізати. Спасеровать. Картоплю порізати кубиками. Додати в суп моркву з цибулею, картопля. Посолити. Варити ще 10 хвилин. Тепер останній штрих - за 5 хвилин до вимкнення додати шматочки копченостей.
    Читати далі

  • Боляче ледачі "чебуреки"

    Закуски  /  М'ясні

    Робимо начинку: сиру велику цибулину подрібнити в м'ясорубці, фарш змішати з цибулею додати кефір посолити, додати зелень петрушки і спеції дати трошки постояти, що б кефір подружився з м'ясом. Лаваш нарізаємо в довільному порядку (я нарізала прямокутником) накладаємо начинку, звертаємо й акуратно випускаючи повітря з "чебурека" ....
    Читати далі

  • Салат "Хризантема"

    Салати  /  Інші салати

    1-шар: білки натерти на середній тертці. 2-шар: плавлений сирок натерти на крупній тертці. 3-шар: масло на тертці і викласти зверху сирка. 4-шар: посипати салат дрібно нарізаною цибулею і полити майонезом. 5-шар: сардину розім'яти, щоб вийшла кашка. Викласти поверх маойнеза. 6-шар: очистити яблуко від шкірки і натерти на крупній тертці, змішати ...
    Читати далі

  • Закуска пропащих янголів "Спілка рудих"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Дивовижне поєднання сьомги і хурми - в надзвичайній ніжності цих продуктів. Ріжемо хурму і сьомгу довгими смужками або пелюстками. Заправляємо олією і соєвим соусом. Солі, перчимо, порошье сухим часником. Вичавлюємо 10 крапель лимона. Обкладаємо бринзою і зеленою цибулею, що надає закусці особливий шарм.
    Читати далі

  • Сёмочка !!!!

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Стейки сьомги натераем цибулею (натертим на тертці) приправою для риби, перцями і сіллю з двох сторін. Так само намазуємо майонезом і залишаємо хвилин на 15-20 для мариновки. Потім викладаємо у форму для запікання і відправляємо в разогреттую духовку на 10 хвилин. Дістаємо, посипаємо тертим сиром і відправляємо знову в духовку на 5-7 хвилин.
    Читати далі

  • Гуляш із курячий потрухів

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Сердечка і шлуночки вичистити, вимити й обсмажити на раст. маслі. Цибулю почистити, дрібно порізати. Солоні огірки натерти на крупній тертці і разом з цибулею додати до потрухів Залити вино, посолити, поперчити і тушкувати до готовності. В кінці тушкування додати нарізану зелень.
    Читати далі

  • Рибні котлетки "смакота"

    Інші  /  Інші рецепти

    консерву розім'яти, капусту з цибулею натерти на тертці, вбити яйця, все перемішати і довести манкою до костінтенціі фаршу. Далі смажимо як звичайні котлетки.
    Читати далі