Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Шашлик з вирізки (на любителя)

    Інші  /  Інші рецепти

    Вирізку очищаю від плівок і сухожиль і на всю довжину цілком нанизую на рожен, міцно прив'язую до нього суворою ниткою, щоб м'ясо під час смаження зберегло свою форму. Підготовлену вирізку смажити до повної готовності над розжареним вугіллям без полум'я, постійно повертаючи рожен. Попередньо або в процесі обсмажування м'ясо змастити ...
    Читати далі

  • Млинці з цибулею

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Поставити варити яйце. У цей час замісити тісто для млинців. Я роблю так: яйце - розбити, добре збовтати, додати цукор і сіль, інтенсивно збиваючи, налити молоко і потроху всипати борошно, ретельно збиваючи або виделкою, або віночком, так, щоб не було бридких грудочок і в кінці додати рослинне масло, приблизно ст . ложку. Це для...
    Читати далі

  • Картопля, смажена зі шкварками. Простий, але заделістий рецепт українсько-корейської кухні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля помив і, не ошкурівая, шінканул на корейській тертці, потім всипав в киплячу воду. Як і очікувалося, моментально став виділятися крохмаль. Вода помутніла, придбала молочний колір, Шкода, що саме цю стадію приготування не зняв, але знімок є в іншому рецепті. Підварити трохи більше хвилини і промив в друшляку під проточною водою ....
    Читати далі

  • М'ясо в гарбузі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Енергоємний рецепт! .. Погода не дозволяла виконати його в дров'яної печі в селі, і я скористався духовкою електропечі. Тим часом мінімальний час приготування - півтори години, а щоб гарбуз пропеклась абсолютно повністю, необхідні всі три. Так що вирішуйте самі, чи будете робити. Вирішили? Тоді ... ... поставити гарбуз стійко - так, як онабудет ...
    Читати далі

  • Кура з картоплею в горщиках

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо. Додаємо в лук гриби (ми брали заморожені печериці і суміш лісових грибів), солимо, обсмажуємо до готовності. Беремо грудки, відокремлюємо м'ясо від шкіри і кісток (в ідеалі, напевно, має сенс брати куряче філе), нарізаємо більш-менш великими шматками. На дно горщика наливаємо оливкова олія (так, щоб приховати дно) ....
    Читати далі

  • Італійський молочний хліб Pane al latte "Fisarmonica"

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Вітаю, дорогі друзі! Спочатку мА-а-аленький питання: «Хто хотів би зганяти в Італію на новорічні свята і насолодитися средізімноморской куФней?» Я б, наприклад, з великим задоволенням! Однак, на жаль ..., найближчим часом потрапити в це райське містечко не вийде, а от приготувати що-нить з італійської кухні мені цілком під силу ....
    Читати далі

  • Ток-кіз піті (печені чебуреки)

    Інші  /  Інші рецепти

    1. Замісити м'яке тісто з борошна з солоною водою З готового тіста зробити однакові кружечки, накрити рушником і залишити 2. Змішати фарш з дрібно порубаним луком, додати чорний мелений прец за смаком, посолити. Розвести фарш водою (трохи, щоб фарш не був дуже рідким) 3. Кожен кружечок тіста тонко розкачати. На один гурток покласти ...
    Читати далі

  • Перці, фаршировані рисом і овочами

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Цибулю дрібно нарізають, додають очищену і натерту на дрібній тертці моркву і обсмажують на сковороді у вершковому маслі. Помідори та огірки нарізають кубиками, додають нарізану або натертий часник і змішують з цибулею та морквою. Рис відварюють в каструлі в підсоленій воді, відкидають на друшляк. Перці миють, акуратно зрізують верхню час ...
    Читати далі

  • Плов з кальмарами

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    1. Можна використовувати сирий рис, але я відварюю протягом 3 хвилин і промиваю. 2. На сковороді обсмажити цибулю. 3. Додати соломку моркви, спеції і згасити. 4. Сирі кальмари нашаткувати і викласти на дно горщика (посуду для запікання з кришкою). 5. Зверху викласти шар моркви з цибулею. 6. Далі викласти щільним шаром рис. У поверхню увіткнути часник ....
    Читати далі

  • Курячі шлуночки в соєвому соусі з часником

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Курячі шлуночки це не тільки дуже смачно, але й корисно. Цей рецепт приємно різноманітить ваш повсякденний раціон. 1. Курячі шлунки очистити, порізати кубиками. Відварити в підсоленій воді 40 хвилин. Викласти в друшляк, промити водою. 2. Нарізати цибулю дрібними кубиками. 3. Обсмажити цибулю на рослинній олії, додати шлунки. У склянці води ...
    Читати далі

  • Печеня зі свинячого філе в маринаді Lowenbrau і шашлички з сиру з беконом / рецепт від Lowenbrau

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня зі свинини

    Це всі продукти, необхідні для приготування м'яса. Філе свинини зв'язати кулінарною ниткою, щоб шматок м'яса мав рівну форму. Всі інгредієнти для маринаду (пиво, розрізаний цибулю на 4 частини, гірчиця, мед, олія) змішати в сотейнику, довести до кипіння (і все, далі не варити), постійно знімаючи пінку. Сотейник прибрати з вогню. Маринад ...
    Читати далі

  • курка з горіхами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рослинна олія розжарити до появи димку в воке або глибокій товстостінній сковороді, кинути натертий імбир, червоний мелений перець, часник, нарізаний тонкими пластиками. Додати арахіс швидко (2-3 хв.) Обсмажити до світло-бежевого відтінку. Арахіс краще брати без червоної шкурки. Вийняти арахіс і тимчасово відкласти Цибулю нарізати "півмісяцем", ...
    Читати далі

  • пловчік "Рис з минтаєм"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ну ось ... Знаю, що плов багато роблять. І тут на сайті така величезна кількість варіантів плову, що очі розбігаються. Я не стала навіть намагатися знайти плов з рибою. Впевнена, що він є. Але хочу просто розповісти, як я робила не так давно рис з минтаєм. Моїм домашнім сподобалося, ось і подумала, а чому б не розмістити на ваше огляд ...
    Читати далі

  • Зелений борщ по-моєму

    Перші страви  /  Борщ  /  Зелений борщ

    З моїм борщем дуже багато хто не згодні. Навіть моя мама весь час розповідала, що я все роблю не так, не за правилами. Але, тим не менше, коли я їй пропонувала пообідати, ніколи від мого борщу не відмовлялася, просила добавки, а після загадково посміхалася, але, починала повчати мене заново. Але, тут вже нічого не вдієш - вся юність пройшла в студ ...
    Читати далі

  • Пиріг з рисом і капустою "Мізунь"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    ТІСТО: У замесочной мисці змішайте два види борошна і сіль, зверху шматочками поріжте холодне масло, перемішайте в однорідну крихту, додайте яйце. Замісити тісто, для "зв'язки" додавайте по ст. ложці холодної води. Тісто має вийде щільне (Не липке), еластичне. Приберіть тісто в пакет, в холодильник на годину. НАЧИНКА: Рис промийте, сварітев ...
    Читати далі

  • Пиріг з м'ясом і грибами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розвести дріжджі в теплому молоці, додати інші інгредієнти і замісити м'яке тісто. Борошно приблизно 1 кг. Тісто має трохи прилипати до рук. Накрити і залишити тісто в тепле місце на годину, півтори. Воно повинно збільшиться вдвічі. Фарш: М'ясо пропустити через м'ясорубку з цибулею. Поперчити, посолити за смаком (солити трохи більше звичайного) ....
    Читати далі

  • Кабачок сосисці друг, це знають всі навколо

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю чистимо, і ставимо варити. Цибулю нарізаємо (цибулі потрібно побільше!) І обсмажуємо на кукурудзяній олії до напівготовності. Кабачки чистимо й нарізаємо невеликими шматочками. Закладаємо в напівготовий цибулю. Додаємо пару-трійку шматочків вершкового масла. І залишаємо тушкується на малому вогні 5-10 хвилин, періодично помішуючи. По закінченню даного часу, закидаємо ...
    Читати далі

  • Лобіо

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Промити квасоля, залити каструлю 8-9 склянками води і варити до стану, коли зерна наллються вологою і стануть їстівними. Час варіння залежить від квасолі, але орієнтовно це півтори години. Поки вариться квасоля, потрібно злегка підсмажити цибулю на рослинній олії, нарізавши його півкільцями. Отже, цибуля підсмажена, квасоля зварена. Квасоля звільняємо ...
    Читати далі

  • Шпінатовая підлива з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Листя шпинату порізати, гарненько промити, я кладу порезаний шпинат в дуршлак і промиваю під проточною водою. Після обшпарити листя окропом і промити холодною водою. М'ясо порізати дрібними кубиками, цибулю порізати дрібно, часник через прес, підготувати спеції. На оливковій олії обсмажити спочатку цибулю до прозорості, додати м'ясо і обсмажити разом ...
    Читати далі

  • Неймовірна оселедець - закуска з солоною смаженої оселедця

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Побачила по ТБ рецепт, вірніше не стільки побачила, скільки почула, коли займалася звичайними домашніми справами. Коли з самого початку мова пішла про солоної оселедця, і її треба вимочити, я вже було вирішила перемкнути канал, вирішивши, що це звичайна «класика», але продовження готування мене заінтригувало. Філе залити молоком і залишити на 6-8 часовв ...
    Читати далі