Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Кабачки фаршировані грибами і рисом

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. Гриби обсмажити на олії, додати нашатковану цибулю і натерту на тертці моркву, посолити, продовжуючи обсмажувати. 2. Відварити рис у підсоленій воді до готовності. 3. Змішати рис з грибною масою. 4. Кабачки помити, очистити шкірочку, порізати кільцями 3-5 см., Видалити серцевину, посолити. 5. Викласти кабачкові колечка в змащену ...
    Читати далі

Ви шукали: маффіни

  • Сирні маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розтопити вершкове масло, трохи остудити, додати цукор, перемішати. Додати сир і перемішати - я роблю це міксером - насадка (типу подрібнювача). Додати два яйця і добре збити міксером. Додати борошно, соду і разрихритель і добре перемішати міксером на самій маленькій швидкості. Це буде зробити важкувато - т. К. Тісто оченьгустое ....
    Читати далі

  • Шоколадні мафіни "Ті самі, з конкурсу!"

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    У великій мисці збити разом яйця, масло, сметану і ванільний екстракт. В іншій мисці посіяти борошно, какао і розпушувач, додати шоколадні краплі і цукор Влити рідке в сухе і розмішати, поки всі інгредієнти просто з'єднуватися, не більше! Інакше маффіни будуть жорсткими. Заповнити форми на 2/3 (у форму можна покласти паперові капсули). Піч ...
    Читати далі

  • Ягідно-апельсинові маффіни з гречаними пластівцями

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. У кефір висипати гречані пластівці, дати настоятися 5 хвилин 2. Окремо перемішати борошно, корицю, сіль і розпушувач 3. Натерти цедру апельсина і вичавити сік 4. У мисці перемішати цедру з соком 5. Додати цукор 6. Рослинна олія, яйце 7 . Все змішати 8. Потім всипати вівсяні пластівці з кефіром, борошняну суміш 9 Збити до однорідної маси 10. Покласти заморожені ...
    Читати далі

  • Маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. На дрібній тeрке натерти натерти шкіру від лимона або апельсина і вичавити сік. 2. Яйця з цукром збити до білого кольору. Масло розтопити і трохи остудити. Масло змішати з яйцями. Борошно змішати з розпушувачем і поступово вбивати в тісто. Тонкою цівкою вливати лимонний або апелісіновий сік і перемішати тісто. 3. Духовку нагретьдо ...
    Читати далі

  • Маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. вершкове масла або маргарин розім'яти або натерти на тертці туди ж 1 січня / 2ДЛ цукру все стерти в однорідну масу, додати по 1яйцо, додати 4 дл борошна і 2 чайних ложки розпушувача. Якщо подобається смак кардамону можна додати 1 чайну ложку в тісто. Все добре змішати і під кінець влити 1 1 / 2ДЛ молока або вершків. Тісто має бути однорідним ...
    Читати далі

  • Маффіни "Панда"

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Почнемо з мастики, для цього розтопити білий шоколад на водяній бані (важливо щоб вода при цьому не кипіла, а то шоколад може затвердіти і вийти грудочками). Окремо розігріємо воду з цукром і покіпятіть небагато, не заважаючи до розчинення цукру і отримання сиропу (хвилинку достатньо). Коли сироп трохи охолоне, вольем його акуратно в розтоплений ...
    Читати далі

  • Маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Збити яйця, поступово додаючи цукор. Продовжуючи збивати додасть масло. Збивати треба на середній швидкості, т. Е нешвидко. Додати ванілін і цедру. Окремо соедіріть борошно, сіль, соду і розпушувач. З'єднати яєчну суміш з сухими ингридиентами і сметаною. Акуратно вмішати ягоди. Формочки змастити маслом. Тісто викладати на 2/3 висоти форми ....
    Читати далі

  • картопляні маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Обсмажуємо гриби. Збиваємо яйця, додаємо пюре, йогурт і масло. Не перестаючи збивати, всипаємо борошно з розпушувачем. Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю та гриби, солимо-перчимо. Форми для маффінів змащуємо маслом, заповнюємо тістом на 2/3, посипаємо тертим сиром і кунжутом. Випікаємо в гарячій духовці до золотистої скоринки (~ 20-25 хвилин). Приємного ...
    Читати далі

  • Маффіни "Figgaro".

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Духовку включити для нагріву. Підготувати формочки для маффінів. Молоко, растітельноe маслo, цукор, ванільний цукор, яйце збити міксером. В окремій чашці перешкодити борошно, сіль, розпушувач, і додати до яєчної маси. Шоколад (в моєму випадку шоколад) порубати на шматочки і додати в тісто. Перемішати, розлити тісто у формочки, і випікати ...
    Читати далі

  • маффіни "КофеМания"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Збиваємо яйця з цукром, ванільним цукром, сметаною і розтопленим маргарином. Всипаємо борошно, змішане з розпушувачем і все ретельно перемішуємо. Формочки змащуємо маслом і викладаємо невелику кількість тіста, посипаємо сумішшю кави і цукру, знову шар тіста. Горіхи рубаємо і посипаємо зверху. Випікаємо в не дуже гарячій духовці хвилин 20. Для ...
    Читати далі

  • Піца-маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Так як я використовувала свіжі шампіньйони, то попередньо я їх обжарила з цибулею приблизно 5 хвилин на 1 ст. л. рослинного масла. Потім остудити і змішати з ковбасою, перцем, сиром, часником і соусом. В іншій мисці збити яйця, додати рослинне масло, борошно і пекарський порошок і збивати до отримання гладкої маси. Потім змішати вміст першої ...
    Читати далі

  • Маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Додайте до 375 г борошна 0,5 ч. Л. солі, 65 г цукру, 1 ст. л. розпушувача і суміш з 1 яйця, 225 мл молока, 75 г маргарину і 1 ч. л. ваніліну. Вимісити тісто і розлийте його за формами для маффінів. Випікайте 20-25 хвилин, вони повинні піднятися і зарум'яниться. За 5 хвилин до готовності покрій маффіни білковим кремом. Для нього збий 2 білка з 4 ст. л. цукру ...
    Читати далі

  • Сонячні маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Поставити збиватися яйця з цукром в густу кремоподібну піну. Тим часом, підготувати формочки, нагріти духовку до 175 гр. Борошно з розпушувачем просіяти, додати корицю з мускатом. Моркву натерти на дрібній тертці. Курагу дрібно порізати. На міксері збавити швидкість і тоненькою цівкою влити олію. Вимкнути. У два етапи додати борошно, ...
    Читати далі

  • Тархуновие маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Промиті родзинки со'еденіть з тархуновим лікером і дати настоятися 3:00 ..... Яйця вбити міксером з цукром + сіль у пухку масу (я збиваю як для бісквіта не менше 10 хв.) ..... Потім додати соняшникову олію + сметану і перемішати до однорідної маси ..... Муку со'еденіть з содою і пекарським Парашка, додати до збитою маси, перемішати до однорідної ...
    Читати далі

  • мармурові маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Відокремлюємо жовтки від білків. Збиваємо розм'якшений маргарин, цукор, ванільний цукор і жовтки. Борошно змішуємо з розпушувачем. Додаємо потрошку до жовтки борошно і молоко. Білки збиваємо до стійкої піни і острожно додаємо в тісто. Ділимо тісто навпіл і в одну половинку додаємо розведене молоком какао. У формочки для кексів викладаємо чайної ...
    Читати далі

  • різдвяні маффіни.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    для того, що б отримати борошно для тортів, нам треба: на 1 чашку борошна додати 1ст л крохмалю, на 3 чашки треба 3ст л крохмалю. желе розвести у воді і перемішати до розчинення цукру і желатину. залишити при кімнатній температурі, потім коли поставите піч маффіни поставите в холодильник. змішати борошно з розпушувачем. яйця розтерти до білого з цукром ...
    Читати далі

  • печінкові маффіни

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Подрібнюємо печінку і цибулинку в блендері. Збиваємо яйця, змішуємо з печінкою, картопляними пластівцями (або натертої сирої картоплею), солимо-перчимо, додаємо нарізану зелену цибулю (або, наприклад, шампіньйони). Викладаємо в змащені маслом формочки для мафінів і випікаємо хвилин 20 в гарячій духовці. Смачного!
    Читати далі

  • Сирні маффіни

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    З яблука зняти шкірку, дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти. Викласти у форму для маффінів. Випікати в розігрітій до 200 гр духовці 20 хв. Смачного!!!
    Читати далі

  • Бейліз-маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Форму для маффінів змастити маслом (краще вершковим) або викласти паперовими формочками. Духовку розігріти до 200 ° С. Яєчка добре збити до стану рідкої піни, продовжуючи збивати, додати цукор, ван. цукор, сіль, розм'якшене масло і "Бейліз". Борошно і разрихритель просіяти через сито прямо в збиту цукрово-яєчну суміш, все перемішати ...
    Читати далі

  • апельсинові маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Збиваємо розм'якшений маргарин з цукром і яйцями. Змішуємо борошно з розпушувачем і цедрою. Не перестаючи збивати, поперемінно додаємо в масляну суміш борошно і апельсиновий сік. Викладаємо тісто в змащені маслом формочки і випікаємо в не дуже гарячій духовці хвилинок 20-25. Для глазурі змішуємо апельсиновий сік і цукрову пудри до густоти ....
    Читати далі