Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Швидка самса з листкового тіста з яловичим фаршем

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Дуже проста і смачна випічка. Впорається навіть дитина, а смачно - казково! Фарш обсмажуємо на сковороді з рубаним цибулею, сіллю і перцем. Тісто розморожуємо, нарізаємо квадратом. Тісто розгортаємо, викладаємо по 2 столових ложки начинки. Скріплюємо трикутником. Змащуємо жовтком, посипаємо кунжутом. Випікаємо в духовці при 220С порядку ...
    Читати далі

  • Фаршировані фрикадельки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Порізати цибулю і зелень, тушкувати на вершковому маслі поки цибуля нге стане м'яким. Фарш з'єднати з розмоченою булкою, тушкованим луком і яйцем, перемішати, додати сіль, перець. Бринзу порізати кубиками. З фаршу скачати кульки, предворительно поклавши всередину шматочок бринзи, обваляти в сухарях і обсмажити на сковороді
    Читати далі

  • Сьомга з соєвим соусом.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Стейк підсмажити з 2-х сторін до золотистої скоринки. Сіль, перець за смаком. Змішати в каструльці соєвий соус і оцет. Покласти імбир, порізаний маленькими пластинками. Поставити на середній вогонь. Зелену цибулю нам потрібен довжиною близько 10 см. З білою частиною. Коли почне закипати наш соус, кладемо в нього зелений лук. Помішуємо акуратно ічерез ...
    Читати далі

  • Рис з овочами в зеленому соусі

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Для зеленого соусу подрібнити всю зелень ножем. У чаші блендера збити всі складові для соусу. Закип'ятити в каструльці 250 мл води, в киплячу воду покласти квасолю на 1 хвилину, відкинути на друшляк, тут же підставити друшляк під крижану воду, щоб призупинити процес приготування. Зелену цибулю та мариновані огірочки подрібнити. Змішати ...
    Читати далі

  • сьомга на грилі (варіант маринаду)

    Другі страви  /  Страви з риби

    стейки сьомги промити обсушити. Натерти крупною сіллю трохи з обох сторін і базиліком. Підготуємо маринад: часник з цибулею подрібнити у блендері. Додати лимонний сік, перець і оливкове масло. Натерти рибу з двох сторін, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 40 хвилин. Розігріти сковороду-гриль, обтерти стейки від зайвого ...
    Читати далі

  • листкові пиріжки з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. відварити м'ясо 2 перемолоти через м'ясорубку (я це роблю в блендер) 3. цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору 4. додати цибулю до м'яса 5. м'ясо з цибулею посолити і поперчити за смаком 6. тісто розкачати до товщини 5мм, попередньо посипавши стіл борошном 7. склянкою зробити кружечки (як на вареники) 8. викладаємо фарш на кружечки ізащіпиваем ...
    Читати далі

  • Креатопіта (варіант грецького пирога)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Філе дрібно ріжемо і обсмажуємо з цибулею. Картопля очищаємо і натираємо на крупній тертці. Сир ріжемо кубиками. Всі інгредієнти (м'ясо, сир, картопля, томат-паста, одне ціле і жовток від другого яйця, сіль, каррі) перемішуємо. Тісто ріжемо на прямокутники. У форму викладаємо хаотично (в цьому родзинка грецьких пирогів) тісто, з боків так, щоб можна було ...
    Читати далі

  • Суп "Ароматний"

    Перші страви  /  Інші супи

    Овочі нарізати і згасити разом з квасолею на невеликому вогні до напівготовності. Додати бульйон і довести до кипіння. Додати трави і варити 15 хв. Сардельки нарізати, покласти в суп і варити ще 5 хв. При подачі посипати суп зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Рибна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю дрібно нарізати і пасерувати на рослинній олії. Відварну рибу розібрати на шматочки, змішати зі смаженою цибулею, нарізаною зеленню, викласти у змащену форму. Яйця збити зі сметаною і борошном, залити рибу і поставити в духовку на 0,5 години (до готовності).
    Читати далі

  • Салат "Сирний мікс".

    Салати  /  З сиром і сиром, яєчні

    Перець звільніть від насіння, промийте під проточною водою. Апельсин очистіть, розділіть на часточки, видаліть білі волокна, кісточки і плівки. Гауду, Фетаксу, шинку і перець наріжте соломкою. Сир Hochland "Асорті" поріжте кубиками. Всі раніше перелічені та підготовлені інгредієнти покладіть в миску і перемішайте. Поставте в холодильник поки ...
    Читати далі

  • Реберця в глазурі

    Закуски  /  М'ясні

    Ребра свинячі помити і розрізати порційно Замаринувати 15 хвилин в коньяку і дрібно нарубані перці Обсмажити ребра з двох боків на олії, додавши запашні трави Поки ребра смажаться, ріжемо крупно цибулю Обсмажуємо до червоних "підпалин" Всипати в лук цукор, перешкодити до розчинення цукру Влити соєвий соус і додати ...
    Читати далі

  • печоночний суп

    Перші страви  /  Інші супи

    відварити картоплю, порезаний як на суп, посолити окремо в сковороді обсмажити цибулю порезаний півкільцями, потім додати дрібно порізані печонку, обсмажити до зникнення рідини, далі вливаємо вершки, солимо трохи і протушкувати пару хвилин. в каструлю додаємо води якщо треба, кладемо потерту моркву, нехай покипит і вливаємо печінку. пробуємо, якщо ...
    Читати далі

  • Грибочки з остреньким соусом

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Головне в цьому соусі наш забаді (або сметана) Перше перемелюємо в комбайні корінь хрону. Часник натираємо на дрібній тертці. Дрібно-дрібно шаткуємо гострий перець, але спочатку очистивши від насіння. Додаємо цукор, сіль, перець, паприку. Все ретельно перемішуємо, заливаємо в скляну банку і зберігаємо в холодильнику. Кінзу, петрушку, і кріп ...
    Читати далі

  • САЛАТ З ГРИБАМИ І КАЛЬМАРАМИ

    Салати  /  Салат з печерицями  /  Салат з кальмарами і печерицями

    Кальмарів очистити, відварити в підсоленій воді, остудити і порізати соломкою. Гриби порізати пластинками і обсмажити на олії. До майже готовим грибів додати порізану півкільцями цибулю і досмажити все разом. Перець тонко порізати, додати горошок, кальмарів і остиглі гриби з цибулею. Злегка посолити і заправити сметаною.
    Читати далі

  • Грибна запіканка

    Інші  /  Інші рецепти

    Змішуємо маргарин зі сметаною до однорідної маси Поступово всипаємо борошно з розпушувачем (повинно вийти дуже еластичне тісто) Даємо тісту постояти одну годину Тим часом: Ріжемо цибулю невеликими кубиками Ріжемо печериці пластинками по 3-4 мм завтовшки Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору Додаємо печериці і смажимо разом з цибулею хвилин 7-10 ...
    Читати далі

  • рулет м'ясний

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зробити м'ясний фарш, як для котлет. Печериці обсмажити з цибулею. На деко, змащене рослинним маслом, валожіть фарш, розрівняти його. Покласти начинку і акуратно скачати. Виходить велика котлета. Зверху полити майонезом і запікати до готовності в духовці
    Читати далі

  • Крокети м'ясні

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Пропустити через м'ясорубку м'ясо, збити жовтки, окремо збити білки, перемішати, додати спеції зробити кульки в середину покласти підсмажені гриби з цибулею. Запанірувати в білої хлібної крихті. Смажити у фритюрниці, а потім довести до готовності в духовки!
    Читати далі

  • Запіканка з кус-кус

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш обсмажити з цибулею, кус-кус відварити до напівготовності (можна просто залити окропом і накрити кришкою, я так і робила, хвилин на 15-20). У форму викласти шар кус-куса потім фарш (я в фарш додала ще гриби смажені так сказати "відсебеньки", у рецепті не було) потім сново шар кус-куса. Залити все сумішшю з молока, сиру та яєць. Поставити в духовку ...
    Читати далі

  • Розтягаї з горбушей і пангасіус

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Цибулю нарізати четвертькольцамі, рибу кубиками, перемішати з цибулею і полити соком лимона і соєвим соусом. Тісто розморозити і розкачати, розрізати тісто на квадрати. Краї тіста змастити водою або яєчним білком. На середину кожного квадрата викласти рибну начинку і защипати краї тіста, щоб вийшла човник. Серединку залишити відкритою. У цю серединку ...
    Читати далі

  • курка в медовому соусі

    Закуски  /  М'ясні

    Як робити: Курячі грудки відокремлюємо акуратно від кісток, відбиваємо і маринуємо пару годин в білому вині з цибулею порізаним кільцями, спеціями, лаврушкой. Потім викладаємо філе на сковорідку, підливаємо маринад, але так, щоб він не покривав філе, а філе зверху мажемо або поливаємо медом. 15-20 хвилин з одного боку в духовці при 180-200гр і хвилин ...
    Читати далі