Ми рекомендуємо

  • Римський салат з квасолею (Insalata di fagioli alla romana)

    Салати  /  Салат з овочів

    1. Квасолю замочити на ніч і відварити за інструкцією на упаковці. Воду злити, остудити. 2. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, помістити в піалу і залити 50 мл оцту і 50 мл води, поставити під гніт на 20 хвилин. 3. У цей час готуємо заправку: дрібно рубаємо часник, викладаємо в окрему ємність, туди ж додаємо дрібно нарізані анчоуси, орегано ...
    Читати далі

Ви шукали: іспанська тортилья

  • Іспанська Тортілья

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Нарежте картоплю маленькими кубиками (зі стороною 0,5 см.) Цибуля нарежте тонкими півкільцями і поджарте в 4ст. л. оливкогоолії. Добавте різану картоплю і залийте маслом (воно має повністю покривати картопля). Готуйте 10хв. на середньому вогні. У цей час у великій мисці збийте яйця з молоком, борошном, приправами і подрібненою зеленню ....
    Читати далі

  • Іспанська тортилья з м'ятно-томатним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля треба почистити, промити, дуже тонко і маленькими шматочками нарізати. Промити картоплю, дати воді стекти. Поставити розігріватися глибоку сковороду з оливковою олією. Нарізати цибулю і відправити його разом з картоплею на сковороду. Обсмажувати, поки суміш не підрум'яниться. Після того, як підрум'янитися, перекладаємо в окрему посудину ...
    Читати далі

  • Картопляно-цукініевая запіканка за мотивами іспанської тортильи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю і цибулю почистити. Цибулю порізати дрібно, картоплю кубиками прімерно1х1х1 см. У сковороду налити рослинне масло, щоб воно повністю покрило дно. Сковороду нагріти і обсмажити в ній картоплю з цибулею до напівготовності, постійно помішуючи і злегка посоливши. Поки смажиться картопля приготувати яєчно-цікініевую заправку. Цукіні помити і натерти ...
    Читати далі

  • Тортілья в духовці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю почистити, нарізати на тоненькі шматочки. Викласти в холодну воду, посолити. Варити протягом 5 хвилин. Воду злити. Червоний перець нарізати на шматочки, цибулю півкільцями. У сковороді обсмажте цибулю, додайте перець ми готуйте 5-6 хвилин. Посолити, поперчити. Якщо використовуєте заморожений горошок, тушкуйте його з овочами. Варена картопля...
    Читати далі

  • Tortilla Espanola з соусом айолі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Підготуємо начинку- відварити картоплю в мундіре- порізати кубиком. Цибулю і перець дрібно нашаткувати. Просмажити цибулю до золотистого на суміші оливкової і слив. масел. Додати до цибулі перець-також трохи присмажити, викласти туди ж Картопля-ще присмажити хвилини 3. присолити. Яйця збити виделкою без солі (за порадою шефа- сіль потрібно додавати вже ...
    Читати далі

  • Іберійська тортилья (картопляний омлет) зі шпинатом і грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю почистити, нарізати кубиками розміром приблизно 2х2 см, печериці нарізати тонкими пластинами, цибулю - дрібними кубиками. Якщо у вас свіжий шпинат, то його треба обдати окропом, щоб листочки стиснулися і стали м'яким. Я ж використовувала заморожений шпинат, тому його треба було тільки попередньо відтанути. У сковороді розігріти 2-3ст. л ....
    Читати далі