Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Лисички варені на закуску і грибний бульйон взапас (мультиварка)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Свіжозібрані лисички почистити і добре промити під проточною водою (якщо гриби дуже брудні, то почистити і замочити їх у холодній воді на 1:00, а потім промити); У чашу мульти налити воду і в режимі "паста" довести її до кипіння, програму вимкнути; У киплячу воду додати сіль за смаком, перець, часник, лист чорної смородини, викласти ...
    Читати далі

  • Баклажанні оладки.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Ось, з кабачками всім вже в зубах нав'язло! Мона і з баклажанами, з синенькими, як казали в деяких регіонах, зокрема, криворіжці мене зрозуміють ... Рецепт побачила на кухарчуку, заглянула до нас - ба! і у нас є ... так я варіантом, оскільки трохи за складом відхилення. Насамперед овочі миємо. Ось вони рядочком да ладком. Ясне діло...
    Читати далі

  • Картопля (ранній), запечений у сметанному соусі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Очищену картоплю зварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк або сито, покласти на порційні сковороди, залити сметанним соусом, посипати тертим сиром, скропити олією і запекти в духовці. При подачі посипати зеленню петрушки або кропом. Соус сметанний з цибулею 1 ст. ложку борошна підсмажити з такою ж кількістю масла до світло-жовтого ...
    Читати далі

  • Свинина по "Міланський"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Відбити шматки свинини і викласти на всю поверхню сковороди, попередньо змастивши її маслом. 2. Гриби нарізати великим кубиком і обсмажити на сковороді разом з цибулею дрібно нарізаним. Потім викласти на сковороду з м'ясом по її площі, зверху все обмазати сметаною. 3. Потім розбити 2 (3 в залежності від їх розмірів) яйця і натерти туди ...
    Читати далі

  • пиріг закусочний

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    маргарин натерти на крупній тертці, додати борошно, сметану і соду, замісити тісто і поставити в холодильник. для начинки. дрібно нарізати цибулю і обдати окропом, потім промити його під холодною водою і пасіровать на маленькому вогні до тих пір поки цибуля не стане прозорим. сир натерти на тертці, додати 5сирих яєць, трохи жовтка залишити для смазківерхнего ...
    Читати далі

  • телятина, тушкована з червоним вином

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    нашпигувати м'ясо шматочками часнику і смужками селери, посолити і поперчити, покласти у форму разом з лавровим листом і крупно нарізування цибулею та морквою. залити червоним вином. поставити форму в холдільнік на 12 ч. час від час м'ясо необхлдімо перевертати. потім вийняти м'ясо з маринаду, обсушити. масло розігріти в відповідної за розміром форму ...
    Читати далі

  • Сочевиця тушкована з копченими реберцями (швидкий обід або вечерю)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Копчені реберця розділити, великі ребра розрубати на зручні частини. Якщо на ребрах достатню кількість м'яса, можна трохи його зрізати, щоб страва була веселіше в плані кількості шматочків мяска)) Чечевицю вимити, залити водою і поставити на вогонь. Варити її необхідно до напівготовності, не до кінця. Щоб не зливати зайву воду, згодом, ...
    Читати далі

  • Курка з овочами по-іспанськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Ситне, смачне блюдо. Курочка виходить пікантна, під смачним овочевим соусом. Всі складові ідеально доповнюють один одного. Овочі можна додавати за своїм смакам. Курячі грудки добре промийте, просушіть, наріжте великими шматочками (кісточки можна не видаляти). Брокколі розберіть на великі суцвіття, помістіть на пару хвилин у киплячу воду ....
    Читати далі

  • Яблуко розбрату і груша спокуси

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Передмова: надивилася на ніч рецептів всіх самих-самих іменитих кулінарів і один просто не дав спати спокійно, а саме: новорічна закуска "АНАНАС" від azzurro07. Мабуть фантазія на місці ніч не стояла і прийшла думка зробити щось схоже. Готуємо тісто для звичайних млинчиків. Спекти всю кількість. Краще взяти сковороду більшого діаметру, ...
    Читати далі

  • М'ясо по-мексиканськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Середніми шматочками порізати цибулю. М'ясо порізати кубиками розміром 2х2х2 см. На сковороді обсмажити цибулю, до прозорості. Після чого викласти на сковороду все м'ясо і обсмажити з цибулею, до побіління зовнішній поверхні шматочків. Відкрити банку томатів у власному соку, порізати їх на четвертинки. Відкрити одну банку квасолі, промитьфасоль під проточною ...
    Читати далі

  • М'ясо з м'ясом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    П'єса для одного актора. Пам'яті проф. Преображенського. Суворий голос за кадром - чим мужики у Вас тут харчуються? Писклявий полохливий відповідь - здоровим всім, огірочки, помідорчики, Редісочка, олія оливкова супер холодного супер першого віджиму ... Щоб клетчаточкі багато, вітамінчиків ... Суворий голос - випивають? Тоненько - даруйте, та ведуть здоровий ...
    Читати далі

  • Лагман (варіантік)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. М'ясо порізати середнім кубиками, розжарити казан або як у мене антипригарним каструлю, покласти в неї 1 ст. л сухих зерен коріадра і трохи обсмажити, після додати масло рослинне і розжарити, трохи обсмажити зерна в маслі, після зернятка прибрати, після додати м'ясо і хорошенечко обсмажити до золотистого, посолити, поперчити, приблизно з пів ...
    Читати далі

  • Рулетики з курячих грудок з начинкою з селери і яблука

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо промити під проточною водою, промокнути паперовими рушниками Кожну половинку грудей покласти на харчову плівку, прикрити зверху тієї ж плівкою і дуже-дуже акуратно "Побити", але не молотком, вже дуже великий ризик "поранити" ніжне м'ясо. Я відбивала качалкою, як сказала тихенько, щоб тільки зробити площе і ширше, зберігши при цьому вигляд і структуру ...
    Читати далі

  • Перепілки, запечені в баклажанах

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Очищені тушки перепілок (у нашому випадку, мабуть, розморожені) можна (але не обов'язково) попередньо замаринувати на 12:00. Для приготування маринаду підігріти до 60-70 градусів і потім охолодити до температури тіла розведене водою біле вино з додаванням чорного перцю горошком, лаврового листа і солі за смаком. У вимитих баклажанів ...
    Читати далі

  • Печінка по французьки з болгарським перцем

    Закуски  /  М'ясні

    1. Беремо найсвіжіший шматок печінки, промиваємо під холодною водою, розрізаю великий шматок на 4 частини, ошпарюють окропом (щоб легше було чистити від плівок і великих проток) чистимо .... процес не швидкий .. але терпимо :) 2. Почищену печінку споліскую і паперовими рушниками обтираю всі шматки на сухо і складаю в миску 3. Для марінадапечені ...
    Читати далі

  • Самий цимес! Гефілте фіш, плов з мідій та биточки з тюлечкі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    очистити і нарізати кубиком цибулю. обсмажити його до золотистого кольору. залишити остигати. коропа помити, почистити від луски і нутрощів. відрізати хвіст, голову. зробити надріз уздовж всієї спини і зрізати акуратно філе разом зі шкірою. ложкою зішкребти залишки риби з хребта. зрізати акуратно шкіру, не пошкодивши її. філе риби змолоти на м'ясорубці ...
    Читати далі

  • Млинці з начинкою (варіант)

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з м'ясом та рисом

    А чи знаєте ви, що млинці, виявляється, древнє хліба? Скільки точно їм років зараз припустити, звичайно, важко, але їх довгу історію, безсумнівно, підтверджує той факт, що млинці є в кухнях майже всіх народів світу. Скрізь їх їдять по-різному, готують різноманітними методами, змішують найнеймовірніші інгредієнти, а господині від Японії до ...
    Читати далі

  • Курячий паштет вершковий

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. На сковорідку з розігрітою рослинною олією викласти цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Лук не виймати, але масло повинне знову стати дуже гарячим, щоб печінки відразу «прихопивши» 2. Обсмажити печінки на сильному вогні бажано щоб з'явилася золотава скоринка, але час обсмаження не більше 15 хв, часто вистачає і 8мин, чим менше, ...
    Читати далі

  • Картопля з м'ясом і овочами

    Інші  /  Інші рецепти

    Бажано спочатку підготувати всі продукти, тоді процес готування буде дуже приємним і не викличе особливих турбот. Почистити картоплю і нарізати кружечками. Покласти в глибоку миску і залити водою, щоб не заветріться Ріжемо м'ясо невеликими шматочками. Якщо ви робите зі свининою, то краще її злегка відбити. Солимо і додаємо спеції. Які саме...
    Читати далі

  • Нирки смажені

    Інші  /  Інші рецепти

    Нирки нарізати уздовж, видалити жовчні протоки, добре промити і нарізати тонкими скибочками. Такими ж скибочками нарізувати селеру і цибулю, обсмажити в розігрітому рослинному маслі протягом 5 хв. Потім зрушити овочі сторону, нирки обваляти в борошні, додати товчений часник і коньяк і обсмажити на тій же сковороді нирки. Щоб нирки залишилися ...
    Читати далі