Ми рекомендуємо

  • Пісочне печиво з семоліни від Джеймі Олівера

    Десерти  /  Печиво  /  Пісочне печиво

    Борошно просіяти, додати семоліна "Мистрал", цукор, сіль, нарізане вершкове масло кімнатної температури. Розтерти всі інгредієнти в крихту. Додати цедру і сік лимона. Замісити м'яке еластичне тісто. Накрити харчовою плівкою. Поставити на 20 хвилин у холодильник. Тісто розкачати висотою 1 см (в оригіналі 2 см). Видавити формочкою печиво ....
    Читати далі

Ви шукали: фунчоза

  • фунчоза

    Інші  /  Інші рецепти

    Фунчозу обполоснути окропом, воду злити і заварити фунчозу в новому окропі, середньо підсолену на 5-10хв викласти в окремий посуд морква по-корейськи, натертий огірок, редис або редьку (не обов'язково), фунчозу, полити соєвим соусом (середньо рясно). Перемішати. Свинину дрібно порізати, сильно розігріти сковороду, додати масла рослинного ...
    Читати далі

  • фунчоза

    Другі страви  /  Інші гарніри

    1 Окремо посмажити до напівготовності нарізані соломкою моркву і зелену редьку. Цибулю дрібно порізати і теж окремо посмажити. 2 М'ясо порізати дрібними кубиками, обсмажити, додати часник, перець, сіль, спеції. 3 Овочі з м'ясом перемішати 4 Зварити спагетті 5 Викласти готовий соус на спагетті.
    Читати далі

  • Фунчозой "свіженьких"

    Салати  /  Інші салати

    Зелену цибулю ріжемо довгими пір'їнками (як показано на картинці), складаємо в каструльку, видавлюємо туди ж часник і заливаємо глибокої чайною ложкою оцту, розведеної в половині склянки води. У киплячу солону воду кидаємо фунчозу і приставляємо чоловіка безперервно помішувати її протягом 5-7 хвилин (якщо на упаковці не вказано іншого часу) ...
    Читати далі

  • Фунчеза (фунчоза)

    Інші  /  Інші рецепти

    Локшину опустити в окріп на пару хвилин, потім відкинути на друшляк. Яйця збити і спекти тонкі млинчики, порізати їх на дрібні шматочки. М'ясо відварити і теж дрібно порізати. Блюдо змастити майонезом, викласти шар локшини, змастити майонезом, шар омлету, шар м'яса, майонез, шар морквини і редьки, майонез. Викласти всі продукти, змастити майонезом ...
    Читати далі

  • фунчоза річна

    Салати  /  Інші салати

    Локшину відварити до готовності, відкинути на друшляк, дати стекти воді, остудити. Далі її можна порізати на більш короткі частини. Овочі і ріпчасту цибулю порізати тонкими півкільцями окремо, огірки трохи присолити, щоб дали свій аромат, до них додати помідори, ретельно цю суміш пром'яти щоб віддали сік, додати цибулю, ще раз все перемішати ....
    Читати далі

  • Фунчоза з креветками

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Приготувати локшину: залити окропом на 3 хвилини, злегка посолити, відкинути на друшляк і ще раз залити холодною водою на 1мінуту, знову на друшляк, дати стекти і змішати з зеленою цибулею. Розігріти в маленькій сковороді масло злегка обсмажити дрібно нарізаний часник, додати креветки і соєвий соус, перемішати, дати закипіти, вимкнути. (Креветки ...
    Читати далі

  • Фунчоза ПРАВИЛЬНА

    Салати  /  Інші салати

    Пропоную спробувати освіжаючий і легкий салат. Потрібно опустити в підсолений окріп крохмальну локшину (китайську або корейську) і варити її до розм'якшення - вона повинна стати мутнувато-прозорою. Пасеруємо (злегка) в рослинному маслі нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, а потім - окремо моркву, нарізану соломкою (зовсім трохи ...
    Читати далі

  • Салат Фунчоза

    Салати  /  Інші салати

    Рисову локшину залити крутим окропом і залишити на 15-20 хв. Морква трьом на тертці, як на Хе, обсмажити на олії, але не рум'янити, як стане трошки прозора знімаємо. З болгарським перцем робимо те ж саме, ріжемо соломкою і обсмажуємо злегка. М'ясо курки, можна стегенця, нарізаємо, звичайно красивіше нарізати соломкою, але я нарізаю ...
    Читати далі

  • фунчоза зимова

    Салати  /  Інші салати

    Локшину відварити до готовності, відкинути на друшляк, дати стекти воді, остудити. Далі її можна порізати на більш короткі частини. М'ясо порізати як на Бет-строганоф, згасити на рослинному маслі з 0,25 кг цибулі, в кінці тушкування додати решту цибулю порізану тонкими півкільцями, редьку нашінокованную тонкою соломкою, сіль, спеції, все прогріти ...
    Читати далі

  • Фунчоза з морськими жителями :)

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    1. Спочатку робимо салат: овочі помити, перець очистити від "нутрощів", нарізати соломкою, залити окропом на пару хвилин. Тим часом нарізати соломкою огірок (насіннєву частина видалити) і дрібно порубати пекучий перець. Злити воду з перцю, відразу додати огірок і заправити соусом, добре перемішати, додати пекучий перець і петрушку. Поки будемо ...
    Читати далі

  • Фунчоза з баклажанами і куркою

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з фунчозой і куркою

    Локшину залити окропом і залишити на 10-15хв. Часник дрібно-дрібно порізати і обсмажити в олії. Моркву і баклажан нарізати дрібною соломкою, додати до часнику. Суміш обсмажувати близько 5 хв. Куряче філе нарізати (не пишу дрібно, тому як відварне філе і так розпадеться на дрібні волокна), додати до овочів. Приправити за буженинам, заправити соєвим ...
    Читати далі

  • Салат "Фунчоза по-корейськи"

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з фунчозой і куркою

    Грудку ріжемо дрібними тонкими смужками, дрібно рубаємо часник і змішуємо все з оливковою олією і соєвим соусом, 50 мл. Залишаємо маринуватися мінімум 30 хвилин. Розігріваємо сковорідку і обсмажуємо грудку. Фунчозу замочити в гарячій воді на 7 хвилин, після промити прохолодною водою. Нарізати дрібною соломкою огірок і болгарський перець. Змішати курку, ...
    Читати далі

  • Папороть, фунчоза і курячі крилушкі.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Вирішила влаштувати незвичайний вечерю і ось що у мене вийшло. Папороть замочуємо в холодну воду на 4-6 годин, міняючи воду разів зо три. Після нарізаємо. Перець і ріпчасту цибулю чистимо й нарізаємо соломкою. У сковороду наливаємо рослинного масла і по черзі обсмажуємо з інтервалом 2-3 хвилини: цибуля, перець. Кладемо папороть і обсмажуємо ще хвилин ...
    Читати далі

  • Салат Фунчоза (Финтеза)

    Салати  /  Салат з овочів

    Редьку і моркву нарізати соломкою, згасити, помістити в салатник. Перець порізати кубиками, якщо він свіжий згасити, якщо солоний, то відразу в салатник. Огірки та помідори теж нарізати, теж в салатник. Локшину обполоснути в холодній воді, залити окропом, щоб вода повністю покривала локшину, закрити кришкою і залишити на 5-10хв. , Вийняти і остудити, ...
    Читати далі

  • Фунчоза з курочкою

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з фунчозой і куркою

    Нарізати цибулю, моркву потерти на тертці. Нарізати курочку на невеликі скибочки. Налити в сковороду невелику кількість рослинної олії. Курку та овочі потомить на середньому вогні з додаванням соєвого соусу і кубика Маггі (чи ін. Спецій). Тим часом закип'ятити воду для фунчози, посолити і вимкнути вогонь. Помістити фунчозу в окріп, накрити ...
    Читати далі

  • Фунчоза з печеної буряком і яєчними млинцями.

    Салати  /  Інші салати

    Буряк загорнути у фольгу і запекти в духовці на максимальній температурі до м'якості (приблизно 45-60мін. В залежності від розміру буряка). Фунчозу заливаємо окропом на 5хвилин., До м'якості, відкидаємо на друшляк, промиваємо холодною кип'яченою водою. При бажанні розрізаємо довгу фунцозу ножицями навпіл або ще коротше. Для млинчика злегка збиваємо ...
    Читати далі

  • Фунчоза з редькою і яловичиною

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо, моркву, редьку і перець нарізати дуже тонкою соломкою, цибулю нарізати кільцями. М'ясо посмажити до готовності на рослинній олії (на сильному вогні). Додати нашатковані овочі, посолити і поперчити. Тушкувати 3-4 хвилини. Часник дрібно нарізати і додати до м'яса. Через 2 хвилинки влити соєвий соус і тушкувати ще 3-4 хвилини. Налити в широку ...
    Читати далі

  • Фунчоза моєї мрії

    Салати  /  Салат з овочів

    Літо - це період легкості, стрункості і відпочинку. Як не можна краще під всі ці параметри підходить свіжий салатик з фунчозой. Він вгамує голод і в спеку і в прохолодний період. Від нього не утворюється зайвих кілограмів, а залишиться лише легкий жаль, що салатик закінчився. :) Дивимося покрокові фото. :)
    Читати далі

  • Фунчоза з овочами і м'ясом краба

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Баклажани нарізати тонкими пластинками, а потім тонкою соломкою. 2. Покласти в сковороду баклажани, цибулю нарізану тонкими півкільцями, влити 2 ст. л. рослинного масла. Обсмажувати до легкої золотистої цибулі. 3. Потім додати всі спеції, кетчуп і воду. Загасити 1 хвилинку і зняти з вогню. 4. Вермішель Фунчозу залити окропом і залишити ...
    Читати далі

  • Фунчоза з грибами шиітаке і солодким перцем

    Салати  /  Інші салати

    Локшину ОПУТ в крутий окріп на 5 хвилин. Не варити. Шиітаке і перець нарізати смужками. Якщо шиітаке сушені, то їх потрібно відмочити попередньо в холодній воді. При нарізці грибів ніжки відрізати і прибрати, вони занадто жорсткі. На рослинному маслі обсмажити, нарізаний смужками перець і шиїтаке. Смажити близько 5 хвилин. Додати часник і насіннячка ...
    Читати далі