-
Десерти / Торти
Спосіб приготування: Збиваємо яйця з цукром, додаючи молоко, мед, маргарин (масло СЛВ) с, продовжуючи помішувати ставимо на «парову баню», додаємо (знявши на 2 сек. З вогню) соду і горілку - знову на вогонь, постійно помішувати, доводимо майже до кипіння і збільшення в об'ємі - в 2-3 рази, знімаємо з вогню, поступово додаємо просіяне борошно, вимішуємо ....
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
Сухофрукти промити, залити коньяком (можна бренді, віскі) і прибрати мінімум на добу, щоб вони ввібрали алкоголь. Я збиралася піч штоллен приблизно тиждень. Весь цей час вони стояли у мене в холодильнику. Для опари: Дріжджі розвести в теплому молоці, додати борошно, розмішати, накрити ємність кришкою і прибрати в тепло для бродіння приблизно на 2,5-3 ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
Давненько я не мучила вас своїми кексами))) Масло збити з цукром дочиста. Ввести по одному яйця, борошно з розпушувачем. Зняти теркою цедру з лимонів, вичавити сік. Ввести в тісто мііндальную борошно, сік і тісто двох лимонів. Перемішати ложкою (без фанатизму!) В квадратну силіконову форму викласти тісто. Розрівняти лопаткою. Яблука вимити, обсушити, ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
збити яйця з цукром на великій швидкості міксера. до збільшення обсягу в 2 рази / не менше 5 хвилин /. додати масло розтоплене на паровій бані або в мікрохвильовці. ретельно перемішати лопаткою. додати борошно. змішану з розпушувачем і ваніллю і просіяне. добре перемішати знизу вгору. додати цедру і йогурт і дуже ретельно все перемішати ....
Читати далі
-
Десерти / Кекс / Кекс з родзинками
Яйця збити з фруктозою в піну, додати соду і ще раз перемішати, всипати борошно і тшательно перемішати. Додати шоколад і родзинки і перемішати. Взяти форму змастити її маслом, розігріти духовку до 180-200 градусів випікати 20-30 хвилин. Вийняти з духовки дати кексу охолонути і прикрасити нарізування часточками апельсина. Подавати до чаю або молока.
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
Масло кімнатної температури розтерти з цукром, додати яйця, сіль, ванілін, молоко. В окремій мисці змішати борошно житнє, пшеничне і розпушувач. Додати отриману суху суміш в рідку, викласти у форму (попередньо змастивши рослинною олією), зверху втиснути половинки свіжих слив. Випікати 35-40 хвилин при температурі 190-200. Приємного ...
Читати далі
-
Десерти / Торти
1. Вирізати з коржів кола так, щоб вийшло плаття для ляльки. Мені 2-ух упаковок не вистачило, довелося з обрізків 2 шари робити, так що краще брати 3 упаковки. 2. Зробити крем із згущеного молока і вершкового масла. 3. Зробити мастику 2-х кольорів, прибрати в холодильник. 4. Покласти перший корж, трохи просочити сиропом з консервованих персиків, ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
борошно. соду. пекарський порошок і какао просіяти. додати білий і коричневий цукор. і все добре перемішати. в кастюлю з не пригорає дном налити воду. додати масло і сіль. довести до кипіння і дати маслу порожниною розчинитися. зняти з вогню і одним махом всипати борошняну суміш. швидко розмішати до однорідної маси. в окремій ємності змішати збиті ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
1. Збити яйця з цукром на великій швидкості міксера до збільшення обсягу в 2 рази не менше 5 хвилин. Додати масло розтоплене на паровій бані або в мікрохвильовій печі, ретельно перемішати лопаткою. 2. Додати борошно, змішане з розпушувачем і ваніллю і просіяне, добре перемішати знизу вгору. Додати цедру і молоко і дуже ретельно все ...
Читати далі
-
Десерти / Інші десерти
Змішати мед, 75 г цукру, маргарин і 4 яйця до однорідної маси. Влити окріп, всипати борошно (250г) з содою, швидко перемішати. Розлити тісто, поки не охололо, на листи. Випекти при температурі 250 градусів до золотисто-коричневого кольору. Остудити, вирізати круглі коржі різного діаметру для спідниці. Закип'ятити 400 мл молока з 225 г цукру, влити ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
Цукор, сіль і яйця збити в білий крем. Додати розігріте слив масло, борошно і пекар порошок. Викладаємо тісто в смаз маслом форму. Запікати 45 хв при 180 ". Потім виймаємо кекс з форми і охолоджуємо на решітці 3 ст л кави відлити і відставити. До решти додати ром (кава охолоджене) Для начинки в каструльці змішуємо вершки, наламай шоколад, масло ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
Ізюм полийте ложечкою лікеру і залиште. Для тіста масло збийте з цукром до світло-кремового кольору. Додайте яйця по одному, кожен раз збиваючи в пишний крем. Всипте Черемхованаливку борошно, влийте ванільний екстракт і добре збийте. Додайте пшеничну муку, родзинки і замісіть тісто. Борошно містить клейковину, яка надає тісту міцність, ...
Читати далі
-
Десерти / Торти
Яйця збити з цукром Додати борошно, розпушувач і какао Випекти бісквіт Розрізати його навпіл З кожної частини вирізати по колу Залишившись бісквіт порізати на кубики Сметану збити з цукром Вишню присипати цукровою пудрою і розморозити, сік зібрати Коло викласти на тарілку, в ньому вирізати коло всередині по розміром ляльки. Просочити соком, намазть ...
Читати далі
-
Інші / Безалкогольні
Імбир почистити, нарізати тонкими кружечками. Половину лимон нарізати тонкими часточками. Імбир, шматочки лимона, корицю покласти в чайник, залити окропом, дати постояти хвилин десять. Покласти в чайник мед, розмішати. Класти мед в окріп не рекомендується, т. К. Він втрачає свої цілющі властивості. Розлити по чашках, і пити маленькими ковтками ...
Читати далі
-
Другі страви / Страви з м'ясного фаршу
М'ясо, ковбаси і хліб пропустити через м'ясорубку. Додати сирі яйця і приправи (сіль додавати акуратно, т. К. Ковбаси отже солоні). Гарненько вимісити фарш. Вогнетривку форму (краще прямокутну) застелити фольгою, яку попередньо змастити маслом або маргарином. Викладаємо і розрівнюємо половину фаршу. Зверху викладаємо відварені, ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
1) духовку зігріти на 180С 2) Веньчіком збити масло з цукром до побіління і однорідності 3) Додати жовтки по одному, кожен раз добре змішуючи масу. Вмішати натертий на тертці шоколад. 4) Замочити савоярді в молоці і ромі. Розім'яти. 5) додати в суміш цукру + масла і жовтків кашку з савоярді і знову перешкодити. 6) вмішати борошно і картопляну ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Кекси і мафіни
збити масло з цукром і сіллю до білого. не перестаючи збивати ввести по одному яйця. коньяк і квіткову воду. додати цедру. пекарський порошок. шматочки апельсина. горіхи і добре перемішати лопаткою. в три заходи додати борошно. обережно перемішуючи методом складання знизу вгору і по колу. помістити тісто у форму і випікати в добре прогрітій ...
Читати далі
-
Десерти / З сиру, молока і сиру
Куполоподібну миску вистелити плівкою. Кекс (у мене був готовий сирний фірми "Черемушки", але можна кожної кекс або бісквіт) порізати на скибочки товщиною близько 1 см, вмочити з в ананасовий сироп і викласти ними дно і стінки нашої форми. Відкласти пару ст. ложок маскарпоне для прикраси. 3-4 ст. л. ананасового сиропу додати в сир маскарпоне ...
Читати далі
-
Вироби з тіста / Інша випічка
Заплетіть ляльці волосся в зачіску яку ви задумали і обмотайте голову харчовою плівкою, щоб волосся не заважали. Так само обмотайте тулуб до пояса фольгою, щоб випадково не порізати-подряпати ляльку, коли будете розрізати торт. Виріжете лекало, викрійку по якому будете піч коржі для торта. Для цього потрібно виміряти, яке місце залишити ...
Читати далі