Ми рекомендуємо

  • Домашній шоколадний сироп.

    Десерти  /  Інші десерти

    Для приготування шоколадного сиропу нам знадобиться: какао- порошок, цукор коричневий, вода, сіль, ванілін. У каструльку насипаємо какао, потім додаємо води. Ставимо на плиту і нагріваємо, постійно помішуючи до повного розчинення какао- порошку. Потім додаємо цукор і доводимо до кипіння, не забуваючи розмішувати. Кип'ятимо три хвилини і прибираємо ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Помідори фаршировані

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    У помідор зрізаємо кришку, вичищаємо ложкою нутрощі (я їх потім заморозив для подальшого приготування різних страв) дрібно ріжемо ріпчасту цибулю, обсмажуємо на сковороді, додаємо м'ясний фарш перемішуємо з цибулею і готуємо до готовності. Ізюм та горіхи подрібнюю ножем. Сіль, гвоздику, корицю перемішую і подрібнюю в ступці Потім все з'єдную з фаршем ....
    Читати далі

  • Салат з баликом

    Салати  /  Інші салати

    Наріжте зелену цибулю і половину маси перемішайте з листям салату. Зробіть заправку з оливкової олії, соку лимонів, прованських трав, цедри лимона, свіжомеленого чорного перцю і дрібки солі. Поділіть заправку на дві частини. Дуже тонко наріжте балик, обваляйте його в заправці і залиште на кілька хвилин. У другу частину заправки додайте ...
    Читати далі

  • Картопляні оладки з шинкою

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Лук очистити, подрібнити, сир і шинку нарізати маленькими кубиками. Картоплю натерти на крупній тертці, відкинути на друшляк і віджати масу ложкою. З'єднати картопля з борошном, яйцем, цибулею, шинкою, сиром, зеленню, сіллю і перцем, ретельно перемішати. Розігріти в сковороді 1 ст. л. рослинного масла. Ложкою викладати тісто і обсмажувати ...
    Читати далі

  • золота рибка

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу треба правильно обробити: очистити від луски, вийняти нутрощі (якщо такі були), відрізати зайве, т. Е. Голову, плавники і хвіст. Тепер ріжемо рибу правильно - кружечками, потім як би вирізаємо хребетик, і у вас вийде 2 порційних шматочка. Правильно порізати рибу дуже важливо - не належите до цього моменту зневажливо, від ...
    Читати далі

  • Маринований короп і товстолоб

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Рибу (бажано свіжоспійману) очистити від луски, випатрати, відрізати голову і хвіст. Розрізати вздовж по хребту. Відрізати спинку (балик) і порізати її на порційні шматочки. Животик можна те ж використовувати для маринування або зварити з нього юшку Маринування коропа: Шматочки коропа засипати сіллю "Екстра" дуже густо на 2:00, після цього ...
    Читати далі

  • Різотто з буряком

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    1. Буряк помийте, загорніть у фольгу і запікайте в духовці при 190 градусах від 40 до 60 хвилин до м'якості. Після чого обдайте холодною водою, очистіть і наріжте тонкими скибочками. Лук і петрушку подрібніть. 2. У сковороді або каструлі з товстим дном розігрійте половину вершкового і оливкового масла. Пасеруйте цибулю до прозорості, 5 хв. Додайте ...
    Читати далі

  • САЛАТ "ВЕСНА"

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю ріжемо півкільцями. Капусту шенкуем, змішуємо з цибулею і добре розім'яти, присолити; Додати трохи оливкової олії; Картоплю і моркву почистити і зварити; Окремо зварити філе; Обсмажити гриби і все нарізати кубиками. Змішуємо всі інгредієнти з майонезом
    Читати далі

  • М'ясо в горщику з медом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо ріжемо на невеликі квадратики (можна брусочки як на бефстроганов). Додаємо спеції, сіль і на сковороду на сильний вогонь. Туди ж кидаємо цибулю дрібно нарізаний і грибочки (я віддаю перевагу шампіньйони). Обсмажуємо до золотистої скоринки. Картоплю ріжемо кружальцями. Соус: змішуємо в рівних пропорціях майонез і сметану, додаємо туди часник (перетертий) і ...
    Читати далі

  • Борщ український

    Перші страви  /  Інші супи

    Промитий м'ясо, і покласти в каструлю з водою. Варити бульйон 1, 5 -2 години! Натерти буряк і пасерувати вмести з помідорами на слабкому вогні близько 20 хв! додасть туди ложку столову оцту і трохи бульйону. Капусту нашаткувати, картоплю почистити і порізати соломкою. Опустити в киплячий бульйон. Лук нашаткувати і підсмажити на олії ...
    Читати далі

  • Андижанський ПЛОВ на свіжому повітрі !!!!!!!

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з баранини

    Настав сезон дач, пікніків і відпочинку на свіжому повітрі, шашлики в повному розпалі, ми відкрили сезон пловом. Почнемо з рису. Сорт девзіра (див. Дод. Інформацію). Рис ретельно перебрати, дрібні камінчики в цьому рисі не рідкість, потім рис промити в 7-8 водах, поки зливається вода не стане абсолютно прозорою. Залити рис теплою кип'яченою водою, ...
    Читати далі

  • Підхмелена курочка / Beschwipste Hanchen

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У першу чергу розморозимо курку або стегенця і підготуємо їх для закладки на деко. Курка повинна бути природно чистою і не мати залишків пір'я і тому подібного. Порційні шматочки складаємо в чашку і посипаємо сухим бульйоном. Потім перемішуємо все в чашці, що б на кожному шматочку курки ви бачили цю суміш і залишаємо на час ...
    Читати далі

  • М'ясо запечене під овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо порізати на порційні шматки, посолити, поперчити і залити невеликою кількістю майонезу. Перемішати і залишити на 2-3 години маринувати. Тим часом почистити баклажани і порізати кільцями, товщиною 0,7- 08 см і занурити в солону воду на 15-20 хв, щоб вийшла гіркота. Цибулю порізати півкільцями, помідори порізати кружальцями. Деко ...
    Читати далі

  • Галушки з рибного філе

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Готове рибне філе двічі пропустити через м'ясорубку разом з сирим ріпчастою цибулею і білим хлібом, розмоченим в холодному молоці. Заправити фарш сіллю, сирим яйцем, товченим часником, перцем і ретельно розмішати. Моркву, петрушку, буряк і ріпчасту цибулю нарізати скибочками, залити невеликою кількістю води, додавши в неї сіль і спеції, Івар ...
    Читати далі

  • Помазанка з яєць

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    а. Зварені круто яйця дрібно рубають, додають дрібно нарізану шинку, кол асу, копчене м'ясо, все це з'єднують з збитим маслом або майонезом і приправляють лимонним соком. Яйце 1 шт., Шинка, ковбаса, м'ясо копчене 30, майонез 15, сік лимонний 3, сіль. б. Зварені круто яйця пропускають через м'ясорубку разом з салом (Шпик), солять ...
    Читати далі

  • Юшка по-сегедськи

    Перші страви  /  Інші супи

    Рибу чистять, потрошать, промивають (Голови, плавники і хвости відрізають і відкладають убік), розрізають на шматки по 50 г, солять і кладуть у каструлю. Голови, плавники, хвости і кістки ставлять варити окремо з нарізаною кільцями цибулею. Коли вода закипить, в неї кидають червоний перець, після чого бульйон продовжують кип'ятити до повного розварювання ...
    Читати далі

  • Салат "Снігур на гілці" (Відеорецепт)

    Салати  /  Інші салати

    1. Нарізаємо і смажимо печінку до готовності. 2. Смажимо нарізані гриби і цибулю до готовності. Солимо і перчимо до смаку. 3. Відокремлюємо жовтки від білків у зварених яєць. Натираємо жовтки і білки по-окремо. 4. Натираємо сир на тертці. нарізаємо болгарський перець дрібними кубиками. 5. Перший шар необхідно відразу формувати у формі Снігура. Викладаємо ...
    Читати далі

  • закуска "Ананас"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Картоплю очистити і відварити в підсоленій воді до м'якості. Воду злити, а бульби розім'яти товкачиком на пюре. Оселедець очистити, відокремити філе, вийняти кістки і, якщо сельдьслішком солона, залити на 2-3 години невеликою кількістю молока. Потім промокнути оселедець серветкою і пропустити через м'ясорубку з сирим луком і вареними жовтками (можна, есліесть, ...
    Читати далі

  • Курячі тефтелі з журавлинним соусом Дарбо

    Другі страви  /  Тефтелі  /  Тефтелі з курячого фаршу

    1. Дрібно наріжте цибулю. Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажте в ньому цибулю до золотистого кольору. Дрібно нарізану черешок селери теж слід додати в цибулю і обсмажувати все разом ще 2 хвилини 2. Хлібні шматочки потрібно перетворити на дрібні крихти. 3. У миску слід викласти підготовлений курячий фарш, додати до нього спеції, ...
    Читати далі

  • Хомшурбо- таджицький "сирий суп", або 2в1

    Перші страви  /  М'ясні

    У холодну (гарячу) воду кладемо попередньо на добу, замочений горох нут і промиту грудинку (цілком). Як тільки вода скипить, зняти пеньку і зменшити вогонь. Покласти очищену моркву, ріпу (цілком або великими часточками) і 2 цибулини порізати кільцями (або півкільцями) і лавровий листочок. На повільному вогні варити 60 хв. Потім взяти гарбуз, промити ...
    Читати далі

  • Тріска по-тайськи з рисом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Тріску з рисом я готувала за рецептом Джеймі Олівера. Для страви Джеймі Олівер радить обирати філе будь-який не дуже жирної, ніжною морської риби, наприклад сібас, судак морський, морський окунь, дорада. Я вирішила приготувати цю страву з тріски. У блендері готуємо пасту - стебла і листя петрушки, імбир, часник, чилі (попередньо видаливши насіння), ...
    Читати далі