|
Ми рекомендуємо
-
Вироби з тіста / Пиріжки, ватрушки і булочки
1. У мисці змішуємо борошно, дріжджі, сіль і цукор, вливаємо теплу воду і рослинне масло, вимішуємо і залишаємо для підйому. 2. Тісто розділимо на 6 шматків, скачаємо з них колобки і викладаємо на деко, на відстані один від одного, прибираємо форму в пакет, щоб тісто не завітриться, і залишаємо на 20-30 хвилин для повторного підйому. 3 .... Читати далі
Ви шукали: лукум
-
Салати / Інші салати
Очистити від плівок кальмари. Відварити їх протягом 3 хвилин, в підсоленій воді. Остудити, порізати соломкою. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на олії разом з грибами. Остудити. Яйця і сир натерти на крупній тертці (окремо). Робити його шарами. 1. кальмари. 2 яйця. 3. гриби з цибулею. 4. сир. Кожен шар промазати майонезом. Шари можноповторіть .... Читати далі
-
Салати / Салат з м'ясом
Буряк помити, загорнути кожну окремо у фольгу і запікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці 1:00 10 хвилин. Очистити остигнула буряк, порізати на чотири частини і нашаткувати тонкими скибочками. З масла, оцту, гірчиці, цукру і солі приготувати соус, гарненько його розмішати. Полити цим соусом буряк і помістити в холодильник ... Читати далі
-
Другі страви / Котлети / Цибулеві котлети
Весь цибулю очистити і дрібно нарізати (для швидкості і зручності можна порубати його в комбайні, але не в кашу, повинні бути дрібні шматочки). Додати до цибулі кукурудзу разом з рідиною, сіль. Якщо суміш розсипається, додати пару ложок води. Всипати борошно, ретельно перемішати. Виходить тісто, погустіше, ніж для оладок. Тепер розігріваємо сковорідку, ... Читати далі
-
Другі страви / Інші основні страви
Курку нарізати смужками поперек волокон, часник та імбир "пелюстками". Замаринувати м'ясо в суміші часнику, імбиру, соєвого соусу (50 мл.) І раст. масла (2-3 ст. л.) на 20-30 хв. Поки м'ясо маринується порізати зелену цибулю та гливи. Гриби обсмажити на раст. маслі, відкласти на тарілку, тримати в теплі. М'ясо викласти з маринаду на серветку, обсушити ... Читати далі
-
Другі страви / Страви з риби
Пангрініус без кісточок ріжемо на шматки. Солимо, обвалюють у борошні. Підсмажуємо до готовності. Підсмажуємо моркву з цибулею в соняшниковій або кукурудзяній олії. Додаємо томат і рибу. Ставимо варити нарізану на шматки лопатку. Доводимо м'ясо до готовності. Заправляємо кислою капустою. Кладемо для швидкої готування підлогу ч. Ложки соди. Доводимо ... Читати далі
-
Перші страви / Бульйон / Овочевий бульйон
Крабові палички пропустити через м'ясорубку (або подрібнити блендером) з цибулею і білим хлібом, розмоченим в холодному молоці, фарш заправити сіллю, перцем, сирим яйцем, подрібненим часником, фарш добре розмішати. У сковороді розігріти раст. масло, і пасерувати в ньому нарізані кубиками цибулю, помідор перець і натерту моркву. У киплячу воду покласти пасеровані ... Читати далі
-
Салати / Інші салати
Гриби порізати навпіл, обсмажити з цибулею на олії, додати вершки 30% жирності і тушкувати 15 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Потім гриби остудити (консистенція повинна бути густа). У салатницю покласти варений остиглий рис, варені креветки цілком, додати готові гриби, сіль, перець за смаком, нежирний майонез. Все добре перемішати. Салат ... Читати далі
-
Другі страви / Страви з м'яса
Змішуємо мед, соєвий соус, перець, оцет, не боїмося що буде солона, або гостро, так як яблука дадуть солодкуватий, яка збалансує смак. Виливаємо на ребра і перемішуємо. Маринуємо так близько години. На фольгу викладаємо "килим" з тонко-нарізаних яблук Зверху викладаємо ребра Закриваємо ребра нашинкованнимцибулею і залишками яблука. Загортаємо ... Читати далі
-
Салати / Салат з кукурудзою / Салат з капустою і кукурудзою
1. Брокколі розібрати на суцвіття, залити крутим окропом на 1 хвилину, злити і обдати холодина водою. Ретельно обсушити. 2. Крабові палички, не розморожуючи, нарізати шматочками, посипати цибулею, подрібнену часником і імбиром, нарізаним перцем і полити соєвий м соусом-1 ложка- і маслом. Залишити на 20-25 хвилин маринуватися. 3. Нарізати ... Читати далі
-
Другі страви / Інші основні страви
Капусту нарізати ножицями (у мене покупна ... вона дуже довга, як спагеті). Сік злити і залишити в стороні. Часник подрібнити. Томат нарізати великими кубиками. Сало нарізати крупною стружкою. У сковороді обсмажити сало (без масла), додати томати. Протушкувати трохи на сильному вогні ... потім додати оливкове масло, капусту, розсіл, половину ... Читати далі
-
Другі страви / Страви з м'яса
1. Підготовлену тушку качки зовні і всередині натерти сіллю і приправами 2. Відварити гречку до готовності. 3. Гриби почистити порізати, цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на дрібній тертці і обсмажити до золотистого кольору в рослинній олії. З'єднати з розсипчастою гречкою, пасерованою цибулею і морквою і грибами, посолити, поперчити ... Читати далі
-
Салати / Салат з фруктів
Інжир порізати і розмочити в 3 ст. ложках вина. Оливкова олія змішати з сіллю, перцем. Апельсини ретельно очистити, потім фрукти нарізати пластинками, який виділив сік не виливати, а зібрати в посуд. Очистити авокадо, видалити кісточку, порізати поперек на скибочки. Змішати вино, злите з інжиру, апельсиновий і лимонний сік і оливкову ... Читати далі
-
Другі страви / Лазанья / Лазанья з фаршем
У небольшоі кол-ве рослинного масла обсмажити спочатку цибулю порезаний півкільцями до легкої золтістості, додати фарш, спеції, обсмажити фарш з цибулею, після додати томати і смажити до випаровування рідини. Окремо порізати гриби і посмажити їх теж в невеликому кол-ве рослинного масла, посолити. Зробити соус Бешамель: У невеликій каструльці розтопити ... Читати далі
-
Закуски / Інші холодні закуски
Печінка миємо, видаляємо плівку, ріжемо шматочками. Пропускаємо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею. Додаємо яйця, Молоко Борошно, Сіль Рослинна олія, Розпушувач. Добре перемішуємо (краще міксером). Тісто виходить як густа сметана. Печемо млинці на сковороді. Робимо начинку. Баклажан запекти в духовці, очистити, м'якоть подрібнити. Помідор ... Читати далі
-
Закуски / Інші холодні закуски
Замочити желатин в 2 ст. л. води, розпустити його. Додати до вершків. Дрібно порізати зелень. Сир посолити, поперчити і з'єднати з нарізаною зеленню і вершками. 150 г форелі дрібно порізати і додати в сирну масу. Добре перемішати. Формочки накрити харчовою плівкою і викласти в них мус з фореллю. Помістити в холодильник на 40-50 хвилин .... Читати далі
-
Другі страви / Страви з птиці
Курку порубати на порційні шматки. Посипати сіллю і перцем і обваляти в борошні обсмажити до рум'яної скоринки з усіх боків. Квасолю відварити протягом 5 хв і відкинути на друшляк. У каструлю скласти курку, пересипати пасерованою цибулею і додати квасолю. Яйця розбити і злегка збити віночком. Влити яйця в каструлю, перекласти у форму і запекти до ... Читати далі
-
Вироби з тіста / Пироги / Пиріг з картоплею
Добрий вечір! Побалуйте таким пиріжком своє сімейство на вечерю, впевнена, їм сподобається! Замісимо з усіх необхідних компонентів тісто, розподілимо його руками у формі, покритої пергаментом, і поставимо в холодильник. Самі тим часом приготуємо начинку: Відваримо очищену картоплю до напівготовності в підсоленій воді. Наріжемо кружечками, товщиною ... Читати далі
-
Закуски / М'ясні
кладемо в готовий фарш нарізану ріпчасту цибулю обсмажуємо фарш з цибулею, додаючи томатну пасту, сіль і перець, отримуємо начинку перемелюючи на блендері помідори, додаємо дрібно нарізаний часник, сіль, цукор і перець, отримуємо соус фаршируємо каннеллони (Не варені) начинкою кладемо в ємність шарами, прокладаючи кожен шар тертим сиром заливаємо ... Читати далі
-
Перші страви / Овочеві та грибні
Чистимо моркву і цибулю, ріжемо, обсмажуємо. Помідор чистимо від шкірки, ріжемо і додаємо до морквині з цибулею. Гриби попередньо відварюємо 10 хв., Воду зливаємо. Доводимо гриби до кипіння. Картоплю чистимо, ріжемо і відправляємо до грибів. Доводимо картоплю до готовності. Сирки ріжемо на маленькі кубики і змішуємо в блендері, з невеликою кількістю ... Читати далі
-
Другі страви / Інші основні страви
Гриби відтанути, порізати. Цибулю нарізати кільцями, кріп подрібнити. Яловичину вимити, обсушити, нарізати шматками, обваляти в борошні - для цього зручно використовувати целофановий пакет. У сотейнику розігріти 2 ст. л. рослинної олії і обсмажити на ньому м'ясо, помішуючи, до золотистої скоринки, хвилин 10. Влити 0,5 склянки гарячої води, посолити, поперчити, ... Читати далі
|
|