Ми рекомендуємо

  • Полуничний десерт "Блакитна лагуна"

    Десерти  /  Желе та муси

    Для полуничного мусу листи желатину замочити на 10-15 хвилин у холодній кип'яченій воді. Набряклий желатин віджати, покласти в каструльку, налити невелику кількість води (25-30 мл). Помішуючи, тримати на маленькому вогні, поки желатин повністю не розчиниться. Полуницю і цукор за допомогою блендера розбити в пюре, вмішати желатинову масу. Вилити ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Цибулевий суп-пюре

    Перші страви  /  Інші супи

    Картоплю почистити і порізати маленькими кубиками, висипати в киплячу підсолену воду літра 2-3 (краще замість води використовувати курячий бульйон), варити до готовності. У цей час поки миємо й нарізаємо цибулю, додаємо його до вже зварити картоплю і варимо ще хвилин 5-10 поки цибуля не стане м'яким. Остужаем заготовку (У випадку, якщо у ваш блендер ...
    Читати далі

  • Бабаки (SVILPIKAI)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Картоплю відварити в мундирі, до готовності Очистити готову картоплю від шкірки і розім'яти в пюре. Додати яйця, сіль і борошно і добре перемішати, вийде липке картопляне тісто. Картопляне тісто розкачати в пласт, що не дуже тонко і нарізати ромбами. Викласти картопляні ромбики на деко змащений маслом. Змастити бабаки збитим яйцем ...
    Читати далі

  • Запіканка по-Саранськ

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити картоплю, нарізавши дрібними кубиками. Рибу почистити від шкірки, кісток, залишивши лише м'якоть. Потім її обсмажити 3 хвилини до скоринки. Цибулю нарізати кубиками, обсмажити, моркву натерти на тертці і додати до цибулі. Всі разом обсмажити і посолити і поперчити. Готову картоплю викласти в тефлонову форму, туди да ж додати рибу, морковьс ...
    Читати далі

  • Курячі зрази з лісовими грибами та сиром

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З стегенець зняти шкіру. На харчову плівку кладемо стегенце, на стегенце харчову плівку, відбиваємо якомога тонше, кулінарним молотком. Кожен шматок посолити, поперчити. Гриби обсмажуємо на вершковому маслі з рубаним луком до готовності, злегка охолоджуємо. Трьом сир і відправляємо до грибів, солимо за смаком. На кожне відбите стегенце, кладемо ...
    Читати далі

  • Листкового САЛАТ

    Салати  /  Інші салати

    Горбушу очистити від шкірки і кісток розім'яти виделкою і перемішати з майонезом. Печериці обсмажити з дрібно нарізаною цибулею, остудити. Яйця зварити, натерти на тертці. Всі викладати тонкими шарами двічі: риба-яйця-гриби-яйця. Має вийти 8 шарів. Кожен шар обов'язково змащувати майонезом. Салатик можна прикрасити зверху тертим сиром ...
    Читати далі

  • Зелене памідори з горіхами

    Закуски  /  Інші заготовки

    . середні зел. помідори вимать, нарізати тонко за зручною вам формі, Насипати в киплячу воду на 2-3мінути і варити. Пересипати на друшлак, вода повинна цілком стекти. . перекласти в миску і залити горіховим соусом. . соус готуємо следуюшим способом. . через м'ясорубку проводимо горіхи-волоські, часник, змішуємо з шафраном, сунелі, сіллю, дрібно нарезаннимлуком, дрібно ...
    Читати далі

  • Курочка маринована по-корейськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Курочку викласти в глибокий посуд 2. Додати порізаний рук 3. Соєвий соус, спеції. 4. Дати чуть чуть настояти, поки розігріється масло на сковороді. Часом помішувати курочку. 4. Нагріти масло на сковороді. Масло можна залити трохи більше звичайного. 5. Викласти курочку, а зверху вилити залишився соєвий соус з цибулею 6. Смажити до готовності ...
    Читати далі

  • Дімляма

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Очистити від плівок м'ясо, нарізати невеликими кубиками й обсмажити його з цибулею, порізаною півкільцями. Укласти в товстостінну каструлю, або у кого є казан. Трохи присолити, поперчити і додати трохи зіри. На м'ясо викласти моркву, потім помідори, ще трохи солі, перцю і зіри. Я кидаю по кілька зубчиків часнику і підсолювати кожен ...
    Читати далі

  • Салат з креветок. Нічого зайвого.

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Любити сир з пліснявою абсолютно не обов'язково! Але спробувати варто, хоча б для того, щоб одного разу з упевненістю сказати: "Я це не люблю!", Знаючи, про що говориш ... Спробуємо? У всякому разі, я спробую вас заговорити. Розморожуємо креветки. Запах у них абсолютно не рибний. Морський. Свіжий. Літній. Літо ... Море ... Відпустка ... Або дитинство ... Обсушуємо ...
    Читати далі

  • Суп хлібний по-селянськи

    Перші страви  /  Інші супи

    Сухі хлібні кірки підсмажують в жирі з нарубаної петрушкою і дрібно нарізаною цибулею, після чого вливають воду, кладуть сіль, червоний перець і доводять до кипіння. Безперервно помішуючи, вливають в суп збите сире яйце.
    Читати далі

  • Окрошка "заяча"

    Інші  /  Інші рецепти

    Спосіб приготування. Сиру моркву і капусту кольрабі поріжте кубиками, а свіжу і квашену капусту - соломкою. Все змішайте, посоліть за смаком і залийте охолодженим квасом. При подачі на стіл посипте зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Пряний лосось.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Таку рибу мій батько робить досить давно, я ризикнула в перший раз, вийшло досить непогано. Рибу випатрати, почистити, відрізати голову, xвост, плавники, розрізати вздовж на 2 частини, витягнути по можливості кісточки, добре промити і висушити серветками. Натерти обидві половинки сіллю і 2 видами перцю. Дати постояти рибі 20 хвилин. Потім обмазати рибу ...
    Читати далі

  • бамия плакія

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дрібно нарізаю цибулю, моркву полосочками як для корейської і відправляю їх в кострюлю з додаванням оливкової олії і водички і мучуся все це справа поки не стане м'якеньким. Бамію чищу і кожен хвостик занурюю у винний оцет, щоб при готування бамия НЕ поповзла. Продовжуємо далі. Добаляют бамию, перемішую і залишаю на повільному вогні нудитися ...
    Читати далі

  • ЮВАРЛАКЬЯ СУПУ авголемоно (????? ?????? gyuvarlakya) або Критський суп

    Перші страви  /  М'ясні

    Зварити бульйон з телятини на кісточці. Бульйон процідити. Кісточки віддамо собачці або хто куди прибудує. Пропустити телятину через м'ясорубку (терпіти не можу покупної фарш, навіть будь він тричі хороший) Цибуля і петрушку дрібно нарубати. У мисці перемішати фарш з цибулею, петрушкою, рисом, приправить перцем, додати кмин. Ретельно вимішати. Зліпити ...
    Читати далі

  • Солянка по домашньому

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Зварити бульйон з стегенця. 2. м'ясо вийняти з бульйону і порубати на кубики 3. На сковороді розігріти 1 ст. л соняшникової олії і спасерувати дрібно порізані цибулину. 4. Додати в сковороду до цибулі рубаний окорочёк, шматочки ковбаски, кубики сардельки. Все злегка підсмажити. 5. Поки на сковороді готується піджарка, опускаємо в бульйон картоплю ...
    Читати далі

  • Білоруська Копитко

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сиру картоплю натерти на тертці, додати сіль, питну соду, пшеничне борошно і, перемішавши, розкачати на смужки. Смужки тіста розрізати на шматочки довжиною 2-3 см і випекти в духовці. Перед подачею занурити вироби в киплячий бульйон і через 10-15 хвилин вийняти і подати із смаженою цибулею і салом.
    Читати далі

  • Свинячі рулетики з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Беремо свинячі стейки (у мене була шийка на кісточці, але я її (кісточку) вирізала), відбиваємо як слід. Солимо, перчимо і посипаємо улюбленими приправка (я без них обійшлася). Печериці чистимо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо в невеликій кількості вершкового масла (якщо випадково його виявилося більше ніж треба, то я їх після обжарювання відкидаю всіто ...
    Читати далі

  • Толма (1000 і 1 варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Спосіб приготування: М'ясо з цибулею пропустити через м'ясорубку, додати промитий рис, дрібно нарізаний зелень, томатну пасту, посолити, поперчити, додати трохи окропу і добре вимісити і загорнути в попередньо відварені до еластичності капустяні або виноградне листя, або начинити попередньо звільнені від серцевин баклажани , перчики, помідори ....
    Читати далі

  • Айва фарширована під соусом з дикої брусниці

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Соус "дика брусниця" змішати з вином, додати гілочку розмарину і варити, помішуючи, при слабкому кипінні 5-7 хв. Остудити. М'ясо порубати або нарізати дуже дрібними шматочками, змішати з подрібненим луком і звареним до напів-готовності рисом. Приправити чебрецем, посолити, поперчити. Якщо м'ясо пісне, можна додати 1 ч. Л. рослинного масла....
    Читати далі

  • Хе з тельбуха

    Салати  /  Інші салати

    У мене тельбух була чищена, тому я приступила відразу до варіння, але попередньо промила. Залити тельбухи водою і поставити варитися на 3-4 години, після закипання посолити, кинути перець горошком, лаврушку і одну цибулину, чищену, але цілую. Якщо тельбух стала м'якою значить вона зварилася, можна витягнути і охолодити. Що робити з бульйоном вирішувати ...
    Читати далі