Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Салат з індички з селерою і яблуком

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат із селерою і куркою

    Філе індички нарізати дрібними шматочками і замаринувати в суміші вина і соусу чілі. Поки філе маринується, селера очистити і нарізати кубиками або брусочками, так само вчинити з морквою і яблуком. Селера обсмажити з невеликою кількістю масла, вийняти, обсмажити так само морква, вийняти. У тій же сковороді швидко обсмажити індичку і відправити ...
    Читати далі

  • плацинди

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Замішуємо тісто. Воно повинно бути круте, але не настільки як для домашньої локшини. Місити почніть з мисці, а потім викладіть на дошку і, підсипаючи борошна, вимісіть потрібну консистенцію. Приготуйте начинку - в пост це картопля, товчена зі смаженою цибулею, зеленою цибулею, петрушкою, кропом, сіллю, перцем і червоним пекучим перцем. Скоромна начинка ...
    Читати далі

  • Морська курка з овочами у фользі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку маринуємо рибку: натираємо сіллю і спеціями, нарізаємо кільцями цибулю і трьом на тертці моркву. Викладаємо в чашку рибку, між посипаємо морквою та цибулею. Залишаємо в холодильнику на 30-60 хвилин. Картоплю нарізаємо тонкими кільцями, солимо. Перець ріжемо смужками, помідор кружками тонкими. Викладаємо на фольгу в один шар тонко нарізаний ...
    Читати далі

  • Індичі рулетики з грибами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    М'ясо нарізати, як на відбивні. Відбити з одного боку, посипати сіллю, чорним перцем. Гриби і цибулю нарізати і обсмажити на олії. Шматочки м'яса з відбитою боку змащуємо сметаною, кладемо з широкої сторони гриби з цибулею і загортаємо рулетики, скріплюючи їх зубочистками. Обсмажуємо наші рулетики на олії до красивого, ...
    Читати далі

  • ТОМАТИ З АВОКАДО І анчоуси ПІД соусом песто

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Помідор нарізати дрібними кубиками (краще прибрати насіння і шкірку), авокадо з цибулею збити в блендері (можна додати ол. Масло). З руколи, горішків обсмажених і ол. масла зробити песто. Анчоуси ізмелчіть. Сухарі перемолоти в крихту. Все викласти шарами-авокадо, помідори, сухарі, анчоуси, авокадо і песто.
    Читати далі

  • М'ясо по-купецькому

    Інші  /  Інші рецепти

    м'ясо відбити і замаринувати грибочки порізати, лучок порізати, обсмажити на м'ясо: трохи майонезу, гриби з цибулею, часточка помідора, майонез, тертий сир, посолити, поперчити. Запікати в духовці: спочатку хвилин 30 із закритою кришечкою з фольги. потім хвилин 15-20 без фольги, щоб підрум'янилося Смачного
    Читати далі

  • Млинці "Оригінальні"

    Інші  /  Інші рецепти

    Тісто: Збити добре блендером до однорідної консистенції. Випікати млинчики (див. Фото) Начинка: Горбушу порізати кубиками, цибулю пасеровать на соняшниковій олії, додати в картоплю + сир, посолити поперчити, добре вимішати. Загорнути начинку в млинчики. Яйця збити віночком Мокан блічікі і обсмажити кожен окремо. Подавати з пасероаним ...
    Читати далі

  • Індича ніжка в гірчиці

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Необхідно вимити гомілки, просушити, обмазати шматки гірчицею з обох сторін, посолити, поперчити. Покласти шматки індички у жароміцних посуд, обкласти цибулею і цілими зубками часнику. Залити вином і бульйоном і додати букет гарні. Готувати в духовці приблизно 1:00, регулярно поливаючи соком.
    Читати далі

  • Запіканка з курки і солодкого перцю

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Поріжте куряче філе на шматочки Обсмажте на олії до рум'яної скоринки Додайте борошно, готуйте ще 2 хвилини Введіть бульйон і січену петрушку Посоліть, поперчіть Закип'ятіть і зніміть з вогню Наріжте перець і цибулю кільцями Обсмажте на олії протягом 10 хвилин Покладіть на дно форми половину перцю з цибулею Зверху покладіть ...
    Читати далі

  • Китайська локшина нуделс з телятиною та овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо порізати, замаринувати в соусі, залишити на 1:00. Цибулю порізати дрібними квадратиками, морква через корейську тертку, паприку смужками. На воке в невеликому кол-ве рослинного масло, швидко обсмажити цибулю, моркву, паприку, паростки сої, наприкінці додати соєвий соус 1 ст. л, кунжутну олію 1 ст. л, трохи присолити. Окремо на воке обсмажити м'ясо теж ...
    Читати далі

  • Картопля з грибами і м'ясом

    Інші  /  Інші рецепти

    Обсмажити гриби, м'ясо і цибулю. Нарізати картоплю кружечками. Змішати майонез з водою і приправами. На дно посуду покласти картоплю, залити сумішшю, покласти шар грибів з цибулею і м'ясом зверху картоплю і знову залити. Накрити кришкою і в мікрохвильову піч на повній потужності на 30 хвилин.
    Читати далі

  • Рибні котлетки "сюрпризик"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш змішати з цибулею подрібненим, яйцями та борошном (для в'язкості). Поперчити, посолити. Зробити котлетки, в середину покласти шматочки сиру ковбасного і обваляти їх в паніровці. Обсмажити. Сир российс. натерти на тертці і змішати з рубаною зеленню і майонезом. (Повинна вийти як кашка). Помідор порізати кільцями. На котлетку покласти колечкопомідора ...
    Читати далі

  • Свинячі відбивні з грушею

    Закуски  /  М'ясні

    М'ясо відбити через поліетилен, посолити і посипати сумішшю італійських трав. Залишити на 20-30 хв. для маринування. Цибулю і груші нарізати на 4-6 часточок. На розігрітій сковороді гриль обсмажити м'ясо до готовності. На іншій сковороді акуратно обсмажити цибулю і груші до утворення золотистої скоринки. Готове м'ясо викласти на тарілку, додати обсмажені ...
    Читати далі

  • Семужкой

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу посолити, натерти приправою, імбиром, скропити соком лимона. Посипати дрібно нарізування кропом і зеленою цибулею. Коли всі шматки риби будуть замарінованни полити рибу 1 ст. л олив. масла Дати постояти 20 хв. Запікати в духовці, у фользі, 20-25 хв при температурі 180-200 * за 5-10 хв. до готовності відкрити фольгу і дати рибі підрум'янитися ....
    Читати далі

  • Яухемаксапуллат (печінково-м'ясні котлетки).

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    нарізану цибулю обсмажити на сковороді до золотистого кольору підсипати панірувальних сухарів. дати їм просочитися маслом. потім додати вершки. м'ясної та печінковий фарші перемішати. ввести в суміш вміст сковороди з цибулею і панірувальними сухарями. перемішати. вбити яйце (якщо додаєте). посолити. поперчити. знову гарненько перемішати. змочити ...
    Читати далі

  • Капустяний гарнір в італійському дусі.

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    1) Накришити цибулину і поставити її обжаріватся на середньому вогні. 2) Нарізати капусту, додати її в сковорідку і продовжувати обсмажувати з цибулею поки не стане трохи прозорою. 3) Порубати анчоусному філетікі і каперси. Додати в сковороду, поперчити, накрити кришкою, зменшити вогонь і дати потомитися хвилин 15. Пару раз перешкодити. ВСЕ! Гарнірготов ....
    Читати далі

  • Обалденная скумбрія в пароварці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Помити рибу, випатрати, нарізати шматочками. 2. Поставити вариться рис 3. Взяти пароварку, скласти туди шматочки риби, посолити, поперчити, зверху посипати нарізаною цибулею, нашаткованої морквою, зеленню. Поставити вариться на 20-25 хв. От і все ... Дуже смачно, ніжно, без додавання всякого жиру. Дієтична їжа можна сказати :-)) Скумбрія ...
    Читати далі

  • Млинцевий торт "Золото партії"

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з креветками

    Далі шарами. Блін- вершковий сир - млинець - філадельфія - сьомга - млинець - масло - ікра - млинець - вершковий сир - маринований огірок - креветки - млинець - масло - ікра - млинець - філадельфія - сьомга - млинець - перетерте авокадо з лимонним соком Обрізаємо не схибити краю Обмащуємо верх і боки сиром Філадельфія. Прикрашаємо пліч половинками креветок ...
    Читати далі

  • САЛАТ = КУРЯЧИЙ З АНАНАСОМ =

    Салати  /  Інші салати

    Відварити грудку в трохи підсоленій воді. Гриби не різати, а викласти як вони є. Обсмажити їх з дрібно покришеним цибулею, посолити. Яйця порубати, грудку розділити на дрібні волокна. Сир потерти на крупній тертці. Ананаси також не різати, а викласти як є. Часник подрібнити, змішати з майонезом і заправити салат. Смачного!...
    Читати далі

  • Баклажани "Три кити"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Балажани вимити, відрізати хвостик, розрізати вздовж, потримати в підсоленій воді хвилин 5-10, дістати, обсушити, змастити раст. маслом, запекти в розігрітій до 200С духовці. Приготувати начинку: куряче філе дрібно порізати, обсмажити з мелконарезанним цибулею, натертої морквою, і додати натертий помідор, тушкувати до готовності. Готову грудку з овочами з'єднати ...
    Читати далі