Ми рекомендуємо

  • Запіканка "Для сніданку."

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис відварити і остудити. Рис кубань "Містраль" відмінно підійде для запіканки. Ось і пішли в хід мої останні тиквочки, а значить скоро літо! Гарбуз очистити і натерти на крупній тертці, я люблю, щоб шматочки відчувалися. Курагу замочити в теплій воді (а якщо готуєте для дорослих, то в коньяку) не надолго, родзинки промити і просушити. Курагу ...
    Читати далі

Ви шукали: плов турецька

  • Турецький плов із зеленим горошком

    Інші  /  Інші рецепти

    Залийте рис гарячою водою в глибокій мисці. Розчиніть сіль і відставте рис до тих пір, поки вода не охолоне. Потім відкиньте рис на друшляк і промийте під холодною водою. Злегка обсмажте горошок в 20 г масла до м'якості. Розпустіть масло, що залишилося в каструлі, додайте рис, 9 склянок води і трохи солі. Доведіть воду до кипіння на ...
    Читати далі

  • Святковий кекс до 9 Травня з родзинками, горіхами, збитими вершками і полуницею!

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Яйця збити з цукром до стійких піків. Додати сметану і масло, продовжуючи збивати. Борошно змішати з розпушувачем і ванільним цукром. Додати до рідкої суміші і збивати до однорідності. Додати терті волоські горіхи і родзинки. Форми для випічки змастити маслом і присипати пелюстками фундука або мигдалю. Тісто викласти у форми і зверху ...
    Читати далі

  • Плов з курки по-турецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курку варять у підсоленій воді з корінням і цибулею до готовності. Промитий і висушений рис підсмажують в олії до прозорості і заливають бульйоном. Заправляють сіллю, перцем, додають родзинки, дають бурхливо прокипіти 10 хвилин, потім закривають каструлю і ставлять у водяну баню ще на 15 хв. Знімають м'ясо кісток, нарізають шматочками і обсмажують вмасле ....
    Читати далі

  • Плов в турецькому стилі "Ідеальний!"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати невеликими шматочками. Цибулю і моркву дрібно нарізати. Кедрові горішки очистити і злегка обсмажити. Рис промити і залити гарячою водою на 30 хвилин. У сотейник або казан налити оливкову олію IDEAL PURE, додати цибулю та моркву і злегка обсмажити. Додати м'ясо і на великому вогні обсмажити, при постійному помішуванні, 10-12 хв., ...
    Читати далі

  • Томатний плов

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Як зазвичай готуємо рис. Промиваємо холодною водою, заливаємо теплою водою, кладемо 2 чайні ложки солі (турецькі чайні ложки, тобто маленькі), залишаємо на 20 хвилин. Потім воду зливаємо. Помидорку обшпарити окропом, зняти шкірку, дрібно порізати кубиками. У сотейник налити 4 ст. ложки соняшникової олії, покласти нарізану помидорку ....
    Читати далі