Ми рекомендуємо

  • Торт «Немесіс шоколад»

    Десерти  /  Торти

    Закип'ятити в каструлі підсолені вершки і залити ними шоколад. Розмішувати до повного розчинення і вмішати м'яке масло, поки воно не розчиниться в суміші. Збити яйця з цукром в міксері протягом 5 хвилин до утворення стійкої повітряної піни. Акуратно з'єднати обидві суміші (яйця додати до шоколаду), вилити у форму, поставити її в деко ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Зимовий, вітамінний супчик з рисом, селерою і бринзою.

    Перші страви  /  М'ясні

    Відварила шматочки курки в підсоленій воді, витягла і процідила бульйон. У киплячий бульйон поклала жменю рису і порізаний селера черешкова. Кухар 5-7 хвилин і поклала відразу всі овочі, порізані довільно. Доробила 15 хвилин до повної готовності. Далі поклала кріп, часник дрібно різані, лавровий лист, 1 ст л бринзи, оливкова олія. Все ...
    Читати далі

  • Торт "Малинка"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Готуємо тісто: Маргарин + цукор = збити до піни + яйця, збиваємо далі, додаємо розпушувач, борошно і какао-збиваємо до однорідної маси Тісто відправляємо в змащену маргарином і посипану борошном форму і в духовку на 30-40хв. (180 гр.) Так як малина у мене була заморожена, я дала їй трохи стекти-сік придасться для просочення (але його набудуть ...
    Читати далі

  • Порося з картоплі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Порося з картопляного пюре, фарширований м'ясом і капустою. Звичайно такого порося готувати на свято, день народження. Вперше я приготувала його на свято, яке ми самі придумали підкопали молодий картопельки і вирішили влаштувати День молодої картоплі, і ось рецепт прижився у нас, з тих пір Ця страва готую на різні свята, з ...
    Читати далі

  • Голубці з савойської капусти з креветками. Холодна закуска

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Рис приготувала заздалегідь. Крупу добре промила, скип'ятила 3/4 склянки води, кинула туди рис, посолила, щільно накрила кришкою, придавила її вантажем. Варила 2 хв. на сильному вогні, 2 хв. на середньому і ще 8 хв. на слабкому (всього 12 хвилин). Зняла з вогню, і, не відкриваючи кришки, поставила ще на 12 хвилин у тепле місце (ставлю в духовку 90 гр.) ....
    Читати далі

  • Треугольнички з м'ясом і не тільки

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Дрібно нарізану цибулю і обсмажити на Підшар. маслі до ніжно золотистого кольору Додала фарш, злегка обсмажити на середньому вогні На око додала води, Пасеровані помідори, Сливки і Спеції. Гасила на великому вогні хвилин 5-10, щоб вийшов соус типу Болонезе (або як це російською називається :)) Пластинки тіста розрізала навпіл на квадрати. Змастила ...
    Читати далі

  • Конфітюр з обліпихи.

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Ну от, надивилася на рецепт Венеріковой рульки, облизнулася, зітхнула і відправилася на кухню здійснювати ревізію. Ткемалі у мене все одно немає і не передбачається до літа, так що, такий рулет мені, думаю, не світить. І раптом згадала, що десь бачила соус з обліпихи. Звичайно, для досвідчених гурманів це навіть смішно - порівняти ткемалі з обліпихою ....
    Читати далі

  • Сирне печиво з вишневою начинкою

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Розморозити вишню і відкинути на друшляк, щоб пішов зайвий сік. Тісто. Масло збити з цукром в пишну світлу масу. Сир пропустити через сито. Яйце трохи збити. Ретельно змішати всі інгредієнти. Розділити тісто на 2 половини і покласти в морозилку години на 1,5. Начинка. Підготовлену вишню добре віджати, порізати дрібними кубиками. Горіхи ...
    Читати далі

  • Сочевичний паштет

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Сочевицю покласти в каструлю, залити водою так, щоб вона на палець закривала крупу. Поставити варити на слабкий вогонь, періодично помішуючи і перевіряючи, щоб води вистачало, щоб не пригоріла. Хвилин через 20 крупа розвариться. Можна знімати. Червона сочевиця відрізняється від зеленої не тільки смачне але й тим, що вона швидко вариться і її не треба ...
    Читати далі

  • Куряча грудка з кольоровою капустою в сметанному соусі. Тест Драйв.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У мене мультиварка Vitek - VT-4211W. Обробити грудку на філе- я готувала без шкіри. Нарізати великими кубиками. Лук нашаткувати тонкою соломкою уздовж цибулини, капусту розібрати на суцвіття, великі розрізати уздовж. Кріп промити, обсушити і дрібно нашаткувати (я брала заморожений). На режимі ЖАРКА розігріти олію і викласти цибулю. Смажити ...
    Читати далі

  • Апельсиновий торт з карамельною "шапкою".

    Десерти  /  Торти

    -----
    Читати далі

  • Рулет з яловичини

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Наріжте м'ясо шматочками шириною в 1 см і відбийте кожен шматочок молотком. Візьміть 4 листа кулінарного паперу SAGA, рівномірно розкладіть шматочки м'яса на кожному аркуші, змастіть гірчицею, посипте майораном, сіллю і чорним перцем. Тонко наріжте копчений бекон і мариновані огірки. Нашатковану цибулю посмажте на салі. На кожен шматочок м'яса ...
    Читати далі

  • М'яке Морозиво з Апельсином

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    очистити апельсини. зовсім. і від плівок теж. для цього спочатку чистимо їх ножем, зрізуючи і цедру і білий шар. на часточки не розбирається. потім виймаємо м'якоть з боків, від часточки до часточці (за допомогою ножа або ще який-небудь ковирялочкі). у підсумку залишається така собі цілісна, але пошарпана конструкція з плівок. треба це робити над мискою, тому що ...
    Читати далі

  • ДОМАШНІЙ КИЗИЛОВИЙ СОУС до м'яса і риби

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Тут на нашому сайті я виставляла рецепт приготування домашнього наршараб http://smach.pp.ua/recipe/view/73637 А на цей раз представляю вашій увазі рецепт домашнього кизилового соусу, який ідеально підходить до м'яса, риби, курки. Сказати, що це смачно, значить нічого не сказати. Дуууже смачно з рибкою - ммм! Та й дуже красівосмотрітся ...
    Читати далі

  • Вечеря від Нонни Гришаєва ФМ зіркове меню

    Інші  /  Інші рецепти

    Пропоную вашій увазі обід від Нонни Гришаєва. Курку з кус-кусом я взяла з книги "Смак - курка" - яку коментує Нонна, Салат, це рецепт її свекрухи, а рецепт торта від мами Нонни Гришаєва. Салат і Торт вона готувала в програмі Смак 5 червня 2010 року. Приступимо до приготування салату: Для цього нам потрібно відварити курячу грудку, ...
    Читати далі

  • Негреня

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Скористалася рецептом з журналу з програмою телебачення, дуже хотілося спекти аллін негреня, але сайт не відкривався. На перший погляд, ніяких грубих неточностей в рецепті не було, тому зважилася. Дозування продуктів була відразу ж подвоєна: з 1 яйця і 50г борошна дуже маленький негреня вийде. І довелося скоррегировать рецепт ...
    Читати далі

  • хліб ... червоний, жовтий, блакитний ... вибирай собі будь

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Ну про блакитний хліб я звичайно погарячкувала - це просто до римі. А золотий і пурпуровий маємо в наявності. Все почалося з того, що Тетяна / т @ Тьяню / дала мені наводку - скинула посилання де у нас в місті торгують кондитерськими прибамбасами. Приїхала я в цей магазин - очі розбіглися від асортименту і збільшилися від цін. Але втримати в руках ясебя ...
    Читати далі

  • Салат з сухариками до пива

    Салати  /  Інші салати

    Кріп і Часник дрібно порізати, змішати з іншими інгредієнтами.
    Читати далі

  • Торт желейно-йогуртовий

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    БІСКВІТ. Спекла в рознімної формі, в пергаментним папері, звичайний тоненький бісквітний корж. Температура 200, 40 хвилин. Витягнути його з форми, коли охолоне, зняти папір, відправити назад у форму. Ще була ідея просочити бісквіт вишневим сиропом, але це вийде, тільки якщо буде вишня у власному соку. СУФЛЕ. Поки пёкся корж, ...
    Читати далі

  • Новорічне солодке блюдо.

    Десерти  /  Інші десерти

    Мені цей рецепт дала моя сусідка-полячка, вона сказала що в Польщі без цієї страви не обходиться жодне новорічне застілля. Вибачаюсь звичайно що пізно виклала, але думаю що його можна робити не тільки на Новий Рік. Отже, приступимо до рецепту. Горіхи потрібно стовкти, але не сильно, повинні чувствоватся шматочки. Мак, горіхи і родзинки заливаємо 3-4 склянками ...
    Читати далі

  • Мариновані гострі баклажани в томатному соку. Присвячується mimi.

    Закуски  /  Інші заготовки

    У 1992 році повернулася я з Якутії в Волгоград на ПМЖ. У 1993 році купила дачу, висадила все, що змогла, в т. Ч. Баклажани. Час був веселе, в сенсі - просто весело, але ніде нічого не купиш (як, наприклад, зараз), та й грошей-то не було. Подруга - майстер заготовок дала всі рецепти консервації. Пробувала в інших їх заготовки, смачніше ні ...
    Читати далі