Ми рекомендуємо

Ви шукали: картопляна запіканка

  • Картопляна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити картоплю і зробити пюре (треба що б воно було щільним, сухуватим). Обсмажити злегка дрібно нарізану цибулю і додати до нього фарш свинячий і яловичий в рівних кількостях, по солити і поперчити за смаком. Тушкувати до повного приготування. Розділити пюре на 2-е приблизно рівні частини. Змастити сковорідку соняшниковою олією. Уложітьодну ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з куркою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    картоплю відварити в мундирі в підсоленій воді хвилин 20, злегка остудити, очистити і нарізати пластинками зобтисненням цибулю і часник (при бажанні додати гриби) до м'якості (але не до золотистого) 5-6 хв курятину нарізати смужками форму змастити вершковим маслом викласти на дно форми шар картоплі, приправити сіллю і перцем посвпать 2/3 смаженого ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна з опеньками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Чистимо картоплю, відварюємо на пару до напівготовності. Остужаем. Сушені гриби ламаємо. Розігріваємо ан сковороді вершкове масло, поміщаємо туди заморожені і сушені гриби. Обсмажуємо до густоти "соусу" - опеньки маслянисті, і сухими при смаженні не стануть. У цьому-то і весь соус! :) Дрібно ріжемо зелень. Змащуємо форму вершковим маслом, посипаємо ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш обсмажити з нарізаною зеленню і натертим сиром до готовність. додати приправ. Зробити картопляне пюре. На форму для випікання викласти спочатку фарш, потім покрити його пюре. Поставити в духовкуц на 15-20 хв. на 180 градусів
    Читати далі

  • Запіканка яєчно-картопляна

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Гриби вимити, висушити, порізати тонкими пластинами. Перець - маленькими кубиками, цибулю-порей - тонкими кільцями або півкільцями. Сир порізати кубиками 1х1 см. Духовку розігріти до 210 с. Обсмажити окремо гриби, перець і порей, викласти на серветку, щоб вбрався зайвий жир. Картоплю почистити і нарізати дуже тонкими кружками - 2-3мм ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з фаршем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити і зробити пюре. Пюре злегка остудити і вбити яйце, перемішати. Сіль, перець за смаком. Фарш обсмажити з цибулею. Форму змастити маслом і викласти шар пюре, потім фарш і ще шар пюре. Можна посипати тертим сиром. Випікати в духовці прі200г 20 хв. і на грилі хвилин 10, до золотистої скоринки.
    Читати далі

  • Картопляна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Все дуже просто і швидко. 1 - фарш обнишпорюють до напівготовності. постійно помішуючи. 2 - нарізаємо кільцями картопля (приблизно по 0.7 см. Толщенной) вкладаємо в форму перший шар, потім весь фарш викладаємо поверх картоплі і закриваємо другим шаром картоплі. 3 - якщо сметана густа змішуємо з водичкою, повинно вийти приблизно пів ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна з печінкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У форму для запікання викласти шар брокколі (розділений на суцвіття). Посолити. Далі шар печінки. Посолити, поперчити Далі шар порезаной картоплі. Посолити, поперчити Промастити сметаною Яица збити і зать ними продукти у формі Сир нарізати тонкими смужками і укласти останнім шаром у форму. Випікати при температурі 200град. до готовностікартофеля ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна

    Другі страви  /  Інші гарніри

    картоплю очистити і відварити в підсоленій воді. Приготувати картопляне пюре, додавши молоко і підлогу пачки вершкового масла. Ріпчасту цибулю порізати і обсмажити в підлогу пачці вершкового масла до золотистого кольору, додати фарш і, також трохи обсмажити разом з цибулею. У форму викласти половину картопляного пюре, потім фарш, потім втору половину ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка "Гостренька"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картопля очистити і нарізати на тоненькі кружечки (3-5 мм), посолити. Деко змастити смальцем і викласти картоплю. Запекти в духовці до готовності (красивого золотистого кольору і м'якості, але картопля повинна зберегти свою форму, а не розпадатися). Сковороду нагріти, викласти фарш і прожарити 5 хвилин, додати цвітну капусту, розрізану надостаточно ...
    Читати далі

  • картопляна запіканка "приманка Янсона"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очищені картоплини нарізаємо соломкою розміром з сірник - в цьому вся "фішка" і поки займаємося іншими продуктами, кладемо в холодну воду. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і пасеруємо у вершковому маслі до м'якості, припудрюємо цукровою пудрою і обсмажуємо ще пару хвилин до легкого рум'янцю, додаємо анчоуси, перемішуємо, щоб вони ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з печінковим суфле.

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Приготуємо пюре: відваримо картопля з додаванням лаврового листа, петрушки і часнику, солимо за 10хв до готовності картоплі (якщо посолити картопля раніше ви зіпсуєте смак! Дізналася про це зовсім недавно, раніше солила картопля відразу ж після закипання води, тепер роблю тільки так, спробуйте і відчуйте різницю.) Зливаємо картоплю, трохи ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби вимити, дрібно нарізати. Розігріти масло і покласти гриби, готувати 10хвилин. Додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити до м'якості, посолити поперчити. Картоплю почистити і помити. Нарізати на тооонкіе кружечки. Змішати яйця, сметану, нарізану кінзу, натертий сир і гриби з цибулею. Трохи посолити і поперчити. Форму для запікання змастити ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка

    Інші  /  Інші рецепти

    Картоплю відварити в солоній воді (солі трохи більше ніж при звичайному варінні пюре). Розминаємо гарячий картопля, додаємо яйце і вершкове масло. Робимо начинку: смажимо капусту з цибулею на олії до коричневого кольору, солимо приправляємо. Варені яйця дрібно рубаємо. Викладаємо у форму половину пюре. Шар капусти, шар яєць. Зверху другий ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з тунцем

    Другі страви  /  Запіканка  /  Картопляна запіканка

    Картопля попередньо відварити (у мене залишилося 3 відварені картоплини). Нарізати скибочками. Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. У сотейнику розігріти вершкове масло і обсмажити цибулю на середньому вогні до прозорості. Додати борошно і готувати помішуючи ще 1 хвилину. Влити молоко, довести суміш до кипіння, зменшити вогонь і варити 3 хвилини, помішуючи, ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з тюфтельками

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Картоплю і моркву очистити і вимити. Картоплю нарізати кружечками, а морква-брусочками. Овочі перемішати і викласти у змащену жиром форму. Нагріти духовку до 200 градусів. Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Змішати з рубаним м'ясом, гірчицею, поніровочнимі сухарями, лимонною цедрою, яйцем, сіллю і перцем. З отриманого фаршу зліпити невеликі ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з сирним соусом

    Другі страви  /  Запіканка  /  Картопляна запіканка

    см. покроковий опис
    Читати далі

  • Кольрабі-картопляна запіканка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю і кольрабі почистити і порізати на тоненькі пластини 4-5 мм, я для цих цілей завжди використовую овочерізки, тоді пластини виходять однакової товщини. Кольрабі відварити у воді близько 4-5 хвилин, відвар злити в окремий посуд. Печериці порізати на пластини, цибулю - кубиками. На вершковому маслі злегка обсмажити цибулю, додати до лукугріби ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з м'ясом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картоплю очистити, вимиті і нарізати скибочками завтовшки 0,3 см. Покласти киплячу підсолену воду, поварити 5 хвилин, воду злити. На розігрітому рас. олії обсмажити і подрібнену цибулю, 1 зб часнику і фарш, посолити поперчити. Соус-Помідори вимити, подрібнити у блендері разом з часником, додати сметану, посолити поперчити. У форму для запікання ...
    Читати далі

  • Пісна картопляна запіканка

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Варену картоплю дрібно нарізаємо соломкою, викладаємо половину картоплі у форму для запікання, попередньо змащену олією і посипану сухарями. Наступний шар - дрібно нарізані огірки, потім - дрібно нарзан цибулю, зелень, потім залишився картопля. Томатну пасту ретельно змішуємо з борошном, додаємо 250 г води, сіль, ...
    Читати далі