Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: куксу

  • куксу (Кукса)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1 капусту нарізати соломкою, посолити, потім додати перець чорний, можна і червоний, кореандру, цукор, масло зі смаженою цибулею, можна просто масло, часник 2 так само запровляете огірки 3 м'ясо порізати соломкою, посмажити і посолити 4 яйця посмажити тонкими млинцями, згорнути в рулет і порізати тонко 5 вермішель зварити, добре промити в холодній ...
    Читати далі

  • Кукси (варіант)

    Другі страви  /  Паста

    Приготувати салати окремо з огірків - (порізати соломкою), капусти - (дрібно покришити), помідорів - (їх нарізала кубиками) Обсмажити цибулю, додати до нього порізану соломкою редьку, після м'ясо. І обсмажувати до готовності м'ясо з редькою і цибулею. Розбовтати три яйця і посмажити з них млинці (у мене вийшло три штуки). Готові яєчні млинці ...
    Читати далі

  • Кукса

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину без жиру і жилок нарізати соломкою (тонше ніж на бефстроганов), обсмажити в казані на рослинному маслі, без цибулі, коли м'ясо буде готове (рідини в ньому не повинно залишитися, але під час смаження, по-необхідності, підливати трохи води, щоб м'ясо не було сухим), потім додати моркву, нарізану соломкою і злегка згасити її з м'ясом домягкості ...
    Читати далі

  • Кусу

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Філе курки відварити, остудити, нарізати локшиною. Гриби-скибочками. Локшину відварити. Яйця відварити і нарізати соломкою білок, а жовток розкришити в окремий посуд. Помідори розрізати навпіл, вибрати м'якоть і нарізати тонкими часточками. Петрушку нашаткувати дрібно. Всі інгредієнти змішати, крім жовтків, заправити майонезом, посолити і перемішати ...
    Читати далі

  • Кукси

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Отже є багато різновидів Кукса, ділюся тим, що знаю, розповів друг чоловіка кореєць-Арсен. М'ясо ріжемо, як на бефстроганов брусочками. Розжаривши в сковороді раст. олія швидко обсмажуємо м'ясо, я це роблю в каструлі з товстим дном (не так бризкається). Коли мяско зарум'янилося, кидаємо туди ж цибулю, потім дрібно нарізаний часник і добавляемпряності: ...
    Читати далі

  • Кукси

    Перші страви  /  Інші супи

    Бульйон: Порізати м'ясо як на бефстроганноф тільки можна коротше. У каструлі в якій і будете варити бульйон (я беру найбільшу з набору). Раскаліваем масло, обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки поки смажимо додаємо (особистий секрет Приправу для свинини - є там якась травичка смак надає обладнаний) але не солимо. Обсмажили м'ясо наливаємо ...
    Читати далі

  • Кукси

    Перші страви  /  Інші супи

    Відварити курку, вийняти і розділити на невеликі шматочки. Бульйон процідити. Капусту нашаткувати і пасерувати на кунжутному маслі до м'якості, посолити і приправити за смаком червоним пекучим перцем. Огірки нашаткувати, посолити і додати часник за смаком і чорний перець. Локшину відварити до готовності. Подавати всі інгредієнти в окремих мисочках ....
    Читати далі

  • Кукси-II

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Я вже виставляла одна варіантік, а нещодавно знайшла новий і більш смачний рецепт. Спочатку займемося м'ясом, воно готується приблизно годину. М'ясо нарізаємо на тонкі смужки - 4 -5 см завдовжки. У невеликій каструльці, в невеликому кол-ве масла, обсмажуємо м'ясо, до утворення світлої скоринки, потім додаємо цибулю, порізану півкільцями. Коли цибуля слегкаобжарітся, ...
    Читати далі

  • кук-сі

    Інші  /  Інші рецепти

    Вермішель або локшину отварть і промити в холодній воді, але не переварити. Викласти в миску. Зварити м'ясо до готовності, бульйон прцедіть і звільнити від жиру, а так само охолодити, яйця розбити посолити і додати 1 ст. л. води, нагріти трохи олії на сковороді і розмазати яйця як млинець, а так само і обсмажити як млинець. Капусту дрібно нарізати і так само обсмажити ...
    Читати далі

  • Кукса -корейскій холодний суп

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо: заморожене м'ясо порізати смужками, нашаткувати капусту. На рослинному маслі обсмажити м'ясо 5 хвилин, додати капусту, посолити, поперчити за смаком, додати 1 ч. Л кунжутної олії, все разом смажити 10 хвилин, після покласти в миску і остудити. Салат: Огірок, редиску протерти на тертці, порубати кинзу і часник, все змішати, додати 1 ст. л соєвого ...
    Читати далі

  • Це вам не "ку-ку", це - смачне "КЮ-КЮ"!)))

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Ось таке просте, навіть смішне назва у нехитрого, але такого популярного у нас в Азербайджані весняного страви - "кюкю" У кас є декілька різновидів цієї закуски: і кюкю із зеленню, і кюкю з цвітною капустою, і з баклажанами, і навіть з м'ясом . Сьогодні я хочу представити вашій увазі найпростіший варіант - кюкю із зеленню. Зараз ...
    Читати далі

  • Кукси (Дунганскій) рецепт з Киргистану

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати дрібно соломкою, відварити (або обсмажити). Якщо вирішите м'ясо обсмажити, тоді вам знадобиться будь бульйон. Я м'ясо відварюю, щоб бульйон був понаварістее. Поки вариться м'ясо, я роблю салат з капусти. Капусту дрібно ріжемо соломкою, додаємо моркву, зелений лук (або ріпчаста), болгарський перчик (будь-якого кольору), кріп, масло рослинне ...
    Читати далі

  • діалог дунганского ашлямфу і корейського Кукса

    Перші страви  /  Холодні

    Почнемо з крохмального холодцю. У 100 мілілітрах холодної води розвести крохмаль і 1 ст л столового оцту. Влити суміш в киплячу воду (100мл). Варити до загустіння, постійно помішуючи. Весь крохмаль повинен повністю поміняти колір. За часом це займає десь 5-7 хвилин. Перелити в змащену олією форму. Прибрати в прохолодне місце ....
    Читати далі

  • Корейська локшина (Кукси)

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо відварити (можна заздалегідь) в невеликій кількості води, вийняти з бульйону і нарізати тонкою соломкою. В даному випадку я використовувала курку. Вірніше її спину і кістки грудки. Огірок, капусту та моркву треба порізати соломкою і злегка посолити, додати краплю оцту (можна взяти будь-які овочі: солодкий перець, лоба або редис, пекінська капуста) ....
    Читати далі

  • Нехачапурі, або слойка з сиром

    Вироби з тіста  /  Слойки  /  Слойки з сиром

    тісто розморожуємо, розгортаємо яйце: відокремити жовток від білка готуємо начинку: трьом адигейський сир, дрібно ріжемо Горгонзолла, дрібно шаткуємо зелень - всі разом змішуємо з жовтком тісто ріжемо на 4 квадрата на кожен квадрат викладаємо начинку, акуратно приминає виделкою згортаємо конвертом, перевертаємо, проходимся ще раз качалкою викладаємо ...
    Читати далі

  • Аранчіні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рис відварити. Сир натерти на тертці. У зварений рис додати 2 яйця і половину натертого сиру. Перемішати і дати охолонути. Зел. цибулю нарізати. Замість шпротів я в начинку поклала нарізані крабові палички. До цибулі і паличкам додати сир. Взяти порцію рису завбільшки з курей. яйце. Розім'яти в коржик і в центр покласти 1ч. л. начинки. Сформувати кульку. Повторити ...
    Читати далі

  • Сирний кекс з копченостями і томатним соком

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Шматочки копченої яловичини, мисливських ковбасок, шпикачек нарізати, порубати фісташки, сир натерти на крупній тертці. Збити яйця, додати кефір, масло, влити томатний сік, підмішати борошно з розпушувачем. Додати копченості, сир, горішки, перемішати і викласти у змащену маслом форму. Випікати 30-40 хвилин при температурі близько 200 *.
    Читати далі

  • Кекс лимонний

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1) Маргарин ростопіть при комнотной t, збити з 1ст цукру в пишну масу, поступово ввести по 1яйцо, і цедру 2х лимонів. 2) ипать борошно з розпушити, і куркумою, предворіт її просеем. 3) У форму покласти промаслити-ю папір і викласти тісто. Випікати 30-40хв. У випередить-про розігрітій духовці. 5) У готовому але ще не остившем кексі зробити дерев'яну паличку ...
    Читати далі

  • обід караїма

    Інші  /  Інші рецепти

    Яйця варити 3:00, тоді вони придбають коричневий колір і трохи незвичайний смак (чудовий). Подавати з заправками зазначеними вище. Класична заправка - майонез з часником і спеціями
    Читати далі

  • Бурякове "ПЕСТО" з пармезаном, як варіант № ...

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Буряк, розрізану на навпіл, покласти на лист фольги, половинки полити 1 ст. л. рослинної олії, посолити, поперчити в розрізі, загорнути буряк у фольгу і запікати в духовці хвилин 40-45, готовність можна перевірити ножем. Запікати в розігрітій духовці при t = 200 С. У запеченої буряка більш насичений смак, ніж у відвареної. Кедрові горіхи...
    Читати далі