Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • Пиріг з агрусу з марципанової гратами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ Сир ретельно перемішати з яйцем, рослинним маслом, цукром, молоком, ванільним цукром і сіллю. Половину борошна просіяти з розпушувачем в сирну масу і добре перемішати, потім додати решту борошна. Деко добре змастити жиром, розкачати на ньому тісто, зробивши по краях невеликі бортики. Агрус ретельно ...
    Читати далі

  • Соло сала.

    Закуски  /  М'ясні

    Традиційний український продукт сало має анекдотичний присмак. Бо хіба утримається від посмішки, коли чуєш, наприклад, визнання з сцени співаючого ректора Михайла Поплавського: «Сало Йім, на салі сплю, бо я так його люблю, от якби ще й салом ховався, то б як у маслі вареник купався ». Однак сало - хоч це і жирно, ...
    Читати далі

  • Салат "Після балу"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Крабові палички ріжемо кільцями. М'ясо копчене ріжемо кубиками. М'ясо сиров'ялене ріжемо невеликий соломкою. Огірок ріжемо півкільцями. Яйця ріжемо кубиками, добовляем квасоля, горошок, майонез і все перемішуємо.
    Читати далі

  • Рулет з сала

    Інші  /  Інші рецепти

    Для приготування рулетика беремо свинячу очеревину з великою кількістю м'ясних прожилок. Ножем добре очищаємо шкірку. Наш шматочок сала натираємо сіллю, чорним меленим перцем, паприкою. Зверху викладаємо натерту моркву і подрібнений часник (я тисну на чеснокодавке, але можна і дрібненько нарізати). Сало звертаємо рулетом, обв'язуємо нитками ...
    Читати далі

  • "Дама з Новорічного балу" або кальмари фаршировані!

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Кальмари почистити і відварити 2-3 хв. посолити наприкінці варіння. Відварити сьомгу, трохи остудити і порізати 1х1 см. Моркву відварити, остудити і натерти в тертку. Яйця відварити і дрібно порізати. Цибулю порізати дрібно. Приготувати салат з яєць, моркви, сьомги, щупальців кальмара і лука. Заправити майонезом. Нафарширувати кальмари цим салатом ...
    Читати далі

  • Салат «Хун сала» або червоний салат

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Приготування: Нарізати кубиком помідори, перець і рибу. Скласти в салатник і перемішати. Соус: дрібно нарізати цибулю і кріп, додати трохи солі і трохи потиснути руками, щоб зелень виділила сік. Додати майонез і сметану, перемішати. Подавати порційно, в креманках або широких склянках. На дно креманки покласти трохи соусу, потім салат і ...
    Читати далі

  • Рулет з сала

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Див. Покроковий опис.
    Читати далі

  • Для справжніх любителів САЛА ... моя "коржі"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Хліб нарізати на маленькі шматочки, з салом зробити те ж саме .. Обсмажити сало до золотистої скоринки ... Розбити яйця в хліб і додати сало, перемішати. Викласти на сковороду ... Обсмажити до золотистої скоринки і перевернути .. Ну ось що вийшло ... Лопати друзі любителі САЛО
    Читати далі

  • Кекс з нуту "Яскраві вогні королівського балу"

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. Замочити нут заздалегідь мінімум на 5:00. Відварити до готовності (близько години). Злити воду, пюрировать блендером. Не обов'язково домагатися гомогенності пюре, нерозмелені нут нагадуватиме у випічці горіхи. 2. Збити яйце з цукром, додати ванільний цукор, сметану, сіль, сік лайма, терте яблуко і прянощі за смаком. Всипати ложку муки ...
    Читати далі

  • Рулет з сала «Свинки-завитки».

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Відповідний шматок свинячого Сала- тонкий і з м'ясною пророслью- подчеревок ідеально- ретельно обробити. 2. Широким гострим ножем вишкребти шкурку до м'якості і чистоти. 3. Промити і обсушити. 4. Укласти на дошку шкіркою вниз і розкреслити ножем в клітинку, не прорізаючи м'якоть до кінця. 5. У мисочці змішати крупно товчений чорний перець, насіння ...
    Читати далі

  • Фуфу з яловичиною в соусі ША-КА-ЛА-КА

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Для фуфу, корінь маніока почистити, нарізати і видалити серцевину. Покласти в холодну воду дня на 3-4 (я міняла воду два рази на день). Відварювати вимочений корінь хвилин 15-20 (поки не розваритися як картопля), за 5 хвилин до готовності додати нарізаний платан. Злити воду і перепюріровать! (можна просто виделкою розім'яти). Остудити і сформувати ...
    Читати далі

  • рулет з сала

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    сало рясно натерти сіллю, спеціями і розтертим в кашку часником. Скрутити сало в рулет, зв'язати ниткою, загорнути у фольгу і запікати в духовці 1-1,5 години. Перед подачею на стіл сало охолодити і нарізати скибочками.
    Читати далі

  • Сала Морський

    Салати  /  Інші салати

    Викладати в келих шарами-сухорлявий. сухарики, огірки наріз. тонкими скибочками, креветки, яйця потерти, крабові палички дрібно поріз., манго кубиками. Зробити заправку з майонезу і вершків 1-1 і залити коктейль.
    Читати далі

  • «Помазанка» з сала або Снікерс з української

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Сало очистіть і поріжте на шматки. Перекрутіть на м'ясорубці разом зі шкіркою, додаючи сіль, перець, часник і кріп. Не використовуйте для перекруткі блендери і кухонні комбайни. Впрок таку закуску робити не варто, оскільки часник досить швидко псується. Такий паштет дуже смачно просто намазувати на чорний хліб і є з українським борщем ....
    Читати далі

  • Тортик ,, Літній ,,

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    - Желатин залила в 1 склянку теплого молока на 30 хв., В цей час сметану збила з цукром. - Після 30 хв. підігріла желатин до повного розчинення, ввела желатин в сметанно-сирну масу тоненькою цівкою постійно перемішуючи. - У форму застелити харчовою плівкою, що б легше було зберегти гарну форму торта. - Ягоду і бісквіт порізати ...
    Читати далі

  • фарш зі свинячого сала і курячих грудок

    Інші  /  Інші рецепти

    Прокручуємо в м'ясорубці грудки зі шпиком, солимо, перчимо. Виходить фарш, з якого можна робити котлети, пельмені, голубці і все що захочете. Курячі грудки - це біле і сухе досить м'ясо, в суміші з салом виходить саме те що треба. Коли пробував в гостях у друзів, відразу не міг зрозуміти з якого м'яса їм котлети ...
    Читати далі

  • Рулетик з сала

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Шпик нарізати пластинками, на кожну покласти по 3-4 палички маринованої черемші, так, щоб залишався хвостик 2-3 см, загорнути рулетики. До подачі на стіл тримати в холодильнику, щоб сало не розм'якло. Дуже смачно з перцевим "Немировим"
    Читати далі

  • ТОРТ "МАРКІЗ"

    Десерти  /  Торти

    Хочу, поділиться рецептом тортика з форуму сайту http://gotovim-doma.ru/. Торт «Маркіз»: І так почнемо з приготування тіста: 3 яйця, 2ст. цукру, 0,5 л. кефіру, 250г. розтопленого масла, 3 ст. ложки какао, 3ст. борошна перемішуємо і ставимо на 40 хв. в холодильник. Поки тісто в холодильнику варимо основу на крем: 1банка звичайної згущенки, ...
    Читати далі