Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Суп сочевичний

    Перші страви  /  Інші супи

    Замочену напередодні сочевицю варять разом з дрібно нарізаною цибулею, часником і чабером на слабкому вогні, посоливши незадовго до готовності. Вводять заправку з борошна, підрум'яненою в жирі, дають супу прокипіти і остаточно досолюють.
    Читати далі

  • Какай-шурпа (Суп із субпродуктів)

    Перші страви  /  Інші супи

    Оброблені сирі субпродукти, нарізані шматочками, заливають холодною водою, проварюють 40-50 хвилин, додають нарізану кубиками картоплю, ріпчасту цибулю і доводять до готовності. При подачі посипають дрібно нарізаною зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Рибні толченікі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Рибне філе зачищають від шкіри і кісток, подрібнюють, розтирають у ступці, додають борошно, сіль, перець і рослинне масло. З добре вимішаної маси формують кульки і відварюють їх в підсоленому окропі. Подають, поливши рослинною олією зі смаженою цибулею.
    Читати далі

  • Лосось гриль з овочевими рулетами

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе наріжте кубиками 2х2, посоліть, посипте дрібно нарізаним кропом і рясно полийте лимонним соком. Рибка марінутся. Поки вариться картопля, приготуйте начинку. цибулю і часник наріжте дрібно і обсмажте на олії до прозорості з легким золотавим засмагою (в оригіналі, додайте шпинат і протушкувати 5-7хв.) Наріжте багато зелені і соєденіте ...
    Читати далі

  • Курча фарширований тушкованою капустою з грибами і мисливськими ковбасками

    Другі страви  /  Страви з птиці

    курчати добре помити, обсушити. змішати всі складові для маринаду. замаринувати курчати години на 2-3. на рослинному маслі згасити кислу капусту близько 20 хвилин. вона повинна залишитися трохи хрусткою. я люблю коли капуста солодка, тому завжди додаю в неї цукор. окремо посмажити гриби з цибулею. (гриби смажаться окремо, тому ...
    Читати далі

  • Рулетики з цукіні з рибою.

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Філе риби нарізаємо на шматочки, подрібнюємо в блендері в однорідну масу. 2. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиком і обсмажуємо з додаванням щіпки цукрового піску. 3. Змішуємо рибний фарш з курячим яйцем, соєвим соусом, рубаною зеленню і смаженою цибулею. 4. Цукіні нарізаємо на скибочки по всій довжині, товщиною 5мм. Бланшуємо 2-3 хвилини, щоб надати ...
    Читати далі

  • Різнобарвні овочі, фаршировані м'ясом, з димком.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    ПР. Чоловік запитав: «А що сьогодні на вечерю?» «Фаршировані овочі!» - Відповіла йому я. «Опяяяяять овочі.» - Заскиглив він. «Не хочеш, як хочеш» - у відповідь я. Розпалюємо дровишки в мангалі, що б вони перетворилися на вугілля. Поки відбувається процес перетворення, займаємося овочами. Вичищаємо насіння з перців, зрізаємо верхні капелюшки у помідорів, виймаємо м'якоть, ...
    Читати далі

  • Суп з фрикадельками з м'яса індички

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    Рис промити і залити крутим окропом на 10-15 хвилин. Філе індички прокрутити разом з луком через м'ясорубку (або подрібнити за допомогою блендера), додати мускатний горіх, чорний перець, сіль і ложку вершків. З рису злити воду, додати до м'яса, фарш добре перемішати і відбити. У киплячу воду додати очищену і натерту на крупній тертці моркву, дрібно ...
    Читати далі

  • Перемечі. (з печі) Національне татарська страва

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У теплому молоці розвести дріжджі, додати сіль, цукор, яйця. Перемішуючи поступово вводити борошно. Готове тісто поставити в тепле місце. Осадити 2 рази. Поки тісто підходить зробимо фарш. м'ясо прокрутити з цибулею і часником. посолити, поперчити за смаком. додати яйце. Фарш має бути трохи рідкуватим. Тісто розділити на невеликі кульки ...
    Читати далі

  • Пиріжки з духовки на картопляному тісті.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приступимо до приготування тіста. Картоиель почистити, відварити і потовкти додавши масло, поставити охолоджуватися. Молоко трохи підігріти і розвести в ньому дріжджі, додавши цукор, дати піднятися "шапочкою". Білки відокремити від жовтків, жовтки отсавіл убік, вони згодяться нам пізніше. Білки, сіль і цукор збити до піни (не стійкою). Змішати з цією сумішшю ...
    Читати далі

  • Тюфтельки смачні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувати фарш з цибулею. Перекрутити в блендері або натерти на дрібну тертку моркву. Додати у фарш. Додати яйце, сіль, перець, улюблені спеції, можна кріп. Відварити (але не до готовності) рис. І також додати у фарш. Сформувати тюфтельки у вигляді кульок і трохи їх обсмажити на олії. Приготувати соус: дрібно нарезатьлук, ...
    Читати далі

  • листковий салат з курки

    Салати  /  Інші салати

    Курячу грудку покласти в холодну воду, додати сіль, перець і відварити до готовності. Потім м'ясо остудити, відокремити м'якоть від кісточок. М'ясо вручну поділити на волокна або дрібно порізати. Картопля вимать і відварити в мундирі, потім почистити і порізати невеликими кубиками. Лук очистити і дрібно порізати. На невелику плоску салатницю викласти ...
    Читати далі

  • Голубці (варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту розбираємо на листя, промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3-4 години. Готуємо начинку З'єднуємо свинячий і яловичий фарш, добовляем до нього рис (предворительно замочений. В холодній воді на 40-50хв.) Цибулю ріжемо дрібно, пасеруємо і добовляем до фаршу, солимо, перчимо, добовляем спеції, все перемішуємо. Листя капусти відкидаємо на друшляк, даємо стекти ...
    Читати далі

  • ПИРІГ З ПЕЧІНКОЮ

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    1. Відваріть рис. Обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте порізану печінку і злегка обсмажте разом, а потім охолодіть і перекрутити через м'ясорубку. 2. Поки готується начинка готуємо тісто. Яйця, цукор збити зі сметаною, додайте борошно з розпушувачем, тісто готове. 3. Рис перемішайте з обсмаженої печінкою з цибулею, додайте спеції за смаком ....
    Читати далі

  • Котлетки на пар'у

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо і цибулю дуже дрібно шинкують ножем. Хліб замочується в молоці і змішується разом з м'ясом, цибулею і яйцем. Можна додати невелику дрібку солі, хоча і без неї все буде добре. Формуємо котлетки. Викладаємо в пароварку на 20-25 хвилин. Гарніром дуже добре картопляне пюре. Картоплю зварити, потовкти, додати яйце, багато вершкового ...
    Читати далі

  • відбивні з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відбивні підсмажити до напівготовності. Гриби підсмажити з цибулею, посолити, поперчити, можна для соковитості додати трохи вершків або сметани. Викласти відбивні на деко, змащені маслом, на кожну відбивну покласти гірку грибів і на гриби по шматочку сиру. Запекти все в духовку до розплавлення сиру. Смачного.
    Читати далі

  • Чанахи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У глиняний порційний горщик кладуть нарізану кубиками картоплю, змішаний з шинкованою цибулею. Зверху - 2 шматки баранини і баклажани, фаршировані курдючним салом з перцем і зеленню, вливають томат-пюре, розведений бульйоном з часником, і додають сіль і спеції. Гасять чанахи в духовці. Незадовго до готовності вводять помідори ....
    Читати далі

  • Картопля в соусі карі

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю. Порізати півкільцями цибулю. Змішати картоплю з цибулею і викласти у форму. Готуємо соус: 250 мл вершків, сіль, перець і порошок каррі змішуємо і заливаємо картоплю. Поверх картоплі кладемо маленькими шматочками вершкове масло і відправляємо духовку. За 5 хвилин до готовності посипаємо тертим сиром ...
    Читати далі

  • Fegato alla veneziana (печінка по-веницианского, новий погляд на класику)

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Печінка взяти найкраще одним шматком, ну або, принаймні, 2-3 шматка. Печінка обполоснути прохолодною водою, дати воді стекти і обсушити паперовими рушниками. Натерти цедру з лимона, дрібно нарубати петрушку і змішати. 2 цибулини нарізати тонкою соломкою. Печінка посолити, поперчити натерти з усіх боків сумішшю цедри і петрушки. У оченьгорячей ...
    Читати далі

  • Пельмешки - обалдешкі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку необхідно до напівготовності відварити пельмені, додавши у воду сіль, лавр. лист, перець горошком і ін. спеції. Як тільки пельмені спливуть, зняти їх з вогню і викласти у форму для запікання або сковороду. На пельмені викласти шар нарізаного півкільцями і обсмаженої цибулі, дрібно порізану шинку і сир, натертий на крупній тертці. Залити ...
    Читати далі