Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Оселедець під шубою

    Салати  /  Інші салати

    Оселедець нарізати дрібними кубиками. картопля відварна режим також дрібним кубиком, з ріпчастою цибулею обходимося так само. буряк і моркву натираємо на крупній тертці. Яйце тремо на дрібній терочке. на тарілку викладаємо цибулю, скроплюємо його яблучним оцтом, поверх накладаємо оселедець. Потім картоплю, моркву і буряк. Змащуємо майонезом і посипаємо ...
    Читати далі

  • Пиріжки пісні з картоплею

    Інші  /  Інші рецепти

    Дріжджі, цукор і 1-2 ч. Ложки борошна розвести в 1/4 склянки теплої води, залишити на 15 хвилин. Опару змішати з борошном, маслом і водою і замісити НЕ круте тісто, поставити для бродіння в тепле місце. Подрібнену цибулю обсмажити на олії. Картоплю відварити в підсоленій воді. Приготувати картопляне пюре з луком. Приготувати ...
    Читати далі

  • Котлетки з сюрпризом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Тріску відокремити від кісток, хліб замочити в молоці, перекрутити тріску в м'ясорубці з віджатим від молока хлібом, і цибулею. Все розмішати, додавши яйце, сіль і перець. Сформувати коржі. На кожен коржик покласти очищену креветку, і сформувати кульку. Котлетку вмочити в яєчну суміш, потім обваляти в панірувальних сухарях. Смажити котлети ...
    Читати далі

  • Палюшки або ньокки по-українськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Варену картоплю добре потовкти, змішати з сиром, яйцями, сіллю і перцем. Ввести муку. Робочу поверхню і руки посипати борошном. Сформувати валок і розрізати на шматочки. Долонькою надати їм німого довгасту форму. Варити в киплячій воді, поки палюшки не спливуть. Посипати тертим сиром, обсмаженою цибулею і зеленню.
    Читати далі

  • Кабачок - свежачок в цікавому клярі

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Кабачки очистити і нарізати кільцями. Приготування клярі: Майонез змішати з дрібно порізаною цибулею, помідором і зеленню. Додати яйця і борошно. Солимо і перчимо. Усе гарненько перемішати. Розігріти сковорідку. Кожне кільце кабачка обвалюють у клярі і смажимо з двох боків до золотистого кольору. Такі кабачки смачні як в гарячому так і в холодному ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з кореня селери

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Добрий день! Чудесний супчик, рекомендуємо! ... В оливковій олії обсмажуємо цибулю-кубиками і часник, порізаний дрібно. Додаємо корінь селери-кубиками, обсмажуємо разом, підсипавши каррі. Заливаємо все бульйоном і варимо 20 хвилин. Потім пюріруем блендером, додаємо вершки і, якщо потрібно, бульйон, доводимо до кипіння, приправляємо, готово! На сковороді ...
    Читати далі

  • Салат "Тунець на відпочинку"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Помідори, яйця порізати кружальцями. Помідори злегка обсмажити. Викласти на блюдо помідори, потім яйця. Злегка змастити майонезом (за буженинам, можна маслом). Додати каперси. Цибулю порізати тонкими півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити. Перець нарізати маленькими кубиками. Тунець змішати з морквою, цибулею, перцем. Викласти ...
    Читати далі

  • Бурякова ікра від моєї свекрухи.

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Моркву почистити і натерти. Цибулю порізати. Пережарити моркву з цибулею на олії приблизно хвилин 15 .. Буряк очистити і натерти на крупній тертці. Додати до пережарку. Все добре перемішати і видавити часник через чеснокодавку. Знову перемішати, посолити і протушкувати 10хв. Пригощайтеся !!!
    Читати далі

  • Міні-бургери з кремом з авокадо

    Закуски  /  М'ясні

    Фарш змішати з салямі, натертим сиром, цибулею, яйцем і сухарями. Приправити. Вимісити. Сформувати маленькі котлетки на один-два укусу. Розігріти масло на сковорідці і обсмажити бургери з усіх боків. Для крему авокадо потовкти і змішати з майонезом. Покласти на бургери при подачі. Смачного!
    Читати далі

  • Салат з кальмарів, картоплі і солоних огірків

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    1. Кальмари очистити, відварити і нарізати соломкою 2. Картопля (відварений в мундирі) і солоні огірки нарізати кубиками 3. Ріпчасту цибулю порізати півкільцями і злегка обсмажити на олії 4. Все змішати, додати перець, сіль і майонез, при подачі прикрасити зеленою цибулею 5. СМАЧНОГО
    Читати далі

  • Салат теплий картопляний

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відвареної картфель нарізати кубиком і обсмажити, Печериці обсмажити з цибулею. Курячу грудку порізати кубиком і обсмажити. Картопля, гриби, грудку змішати і додасть бородінські грінки, салат лоло- россо. Заправити заправкою. Викладати у форму. Прикрасити руколою і маринованими грибами
    Читати далі

  • Салат домашній грибний

    Салати  /  Інші салати

    Картоплю відварити в мундирі. Гриби обсмажити разом з цибулею. Помідор, картопля й огірок порізати кубиками. Все перемішати заправити за смаком майонезом або сметаною, в заправку можна додати кілька крапель лимона, посипати зверху рубаною зеленню.
    Читати далі

  • Листкові сердечка з грибами

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Пласт листкового тіста розрізати на 4 рівні частини, кожну розкачати, накласти шаблон сердечка, вирізати по контуру і не виймаючи поставити запікатися в духовку на 20 хвилин, змастивши яйцем. Гриби крупно порізати, згасити з порізаною цибулею-пореєм в маслі на сковороді, додати сметану, тушкувати ще хвилин 5. З 2 випечених слоенок видавити сердечка, ...
    Читати далі

  • Курячі зрази з зеленим горошком

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Горошок заливаємо на 5 хвилин окропом. Лук (свіжий -?) Разом з горошком пробиваємо в блендері, додаємо жовток, солимо - перчимо. Філе разом з рештою цибулею, розмоченим в молоці білим хлібом, кладемо в блендер, додаємо білок, солимо, вимішуємо фарш. На корж фаршу кладемо 1 ст. л. начинки, формуємо котлетку, обвалюють її в борошні і ...
    Читати далі

  • Грибний соус до спагети

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Соус дуже простий у приготуванні і настільки-ж простий у поїданні. Точні пропорції не існують. Гриби нарізати, обсмажити з цибулею в оливковій олії, коли гриби, практично, готові додати вершки або сметану і кілька ложок соевоо соусу, зелень.
    Читати далі

  • Телапія по-італійськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Телапія вимити, обсушити, посолити, поперчити. Цибулину, помідор і сир порізати кубиками, маслини - кільцями. Телапія викласти у форму, змащену маслом, зверху посипати цибулею, помідорами і маслинами. Приправити орегано і базиліком. У форму налити біле вино або трохи води. Верх запіканки полити оливковою олією. Поставити в розігріту ...
    Читати далі

  • Облагороджені "картофелькюхлейн" або як підігріти вчорашні деруни.

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Вчорашні холодні деруни покласти на деко. По-буженинам посипати кожен дерун тертим сиром. Курячу грудку і баклажан нарізати на маленькі шматочки, і посмажити з цибулею і часничком на рослинному маслі. Червону паприку порізати так само кубиками і підмісити до смаженого м'яса. Сметану розтерти з сіллю, перцем і зеленню, натиснути чесночёк ....
    Читати далі

  • Курячі котлетки "Ніжність"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    М'ясо відокремити від кісток, пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, часником, яблуком. У фарш додати сіль, чорний перець, посічену зелень кропу, борошно, панірувальні сухарі. Змоченими в холодній воді руками сформувати котлетки, нічим не обвалювати, смажити на олії під кришкою до готовності.
    Читати далі

  • Кучмачі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Взяти печінку (курячу, свинячу, яловичу), легке, нирки (я не дуже люблю, тому не додаю), шлунки (курячі), серце (куряче, свиняче) - все, що любите! Субпродукти очистити від жив, плівок, згустків крові, окремо відварити і нарізати шматочками або кубиками, розміром 1-1,5 см. Якщо вийшло дуже багато, можна закинути в морозилку ....
    Читати далі

  • Вареники з м'ясом і грибною заправкою.

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з м'ясом

    тісто: розчинити у воді сіль, додати сметану, добре розмішати. додати збите яйце, масло і поступово додаючи борошно, її може піти і менше, замісити м'яке і еластичне тісто. дати тісту трохи відпочити, розкачати і наліпити вареників. начинка: відварне м'ясо пропустити через м'ясорубку разом зі смаженою цибулею. посолити і поперчити, додати ...
    Читати далі