Ми рекомендуємо

  • Завертиші фаршировані «Тінь на тин».

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. Гриби дрібно нашаткувати, моркву натерти, цибулю нарізати тонко, м'якоть грудки нарізати дрібненькими шматочками .. Спасерувати в маслі гриби, потім цибулю, потім моркву і грудку- буквально пару хвилинок. 2. Всипати гречку. Крупи від Містраль дуже чістие- ніякої зайвої метушні. Перемішати пару раз, залити кіпятком- 250 мл- і на маленькому вогні дати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Котлетки з пангасіі з кроповим соусом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Нічого незвичайного в рибних котлетах немає, напевно кожна господиня їх готувала ... Пікантність цієї страви додає кроповий соус, т. К. Риба дуже добре поєднується з кропом. Отже, розморожуємо філе пангасіі, обмиваємо його і даємо стекти воді-чим сухіше буде філе, тим краще будуть ліпитися котлетки. Булочку замочуємо в молоці або вершках. Прокручуємо через ...
    Читати далі

  • Капустяні конвертики зі свининою і овочами. Дуель. МИНУЛЕ. Паримо.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Відварити капустяне листя до напівготовності, зрізати прожилки, відкласти листя остигати. Поки варяться листя замаринувати м'ясо, попередньо вимивши, поливши його лимонним соком, соєвим соусом, часник очистити, нарізати пластинами, додати до м'яса, посолити, поперчити, помешатьубрать в холодильник на годину. Цибулю і картоплю очистити, нарізати дрібними кубиками ....
    Читати далі

  • Курячі гомілки "Спроба №2"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Захотілося мені повторити свій подвиг))))), але вже з іншою начинкою. Отже, приступимо: Зняла шкірку, разом з підошвою. Я роблю так: зверху шкірку по чуйна тягну вниз (вже вивертаючи її навиворіт), підрізаючи плёвку (або не плёвка, загалом зрозумієте мене))))), коли доходжу до підошви беру і по колу кісточки гострим ножем обрізаю м'ясо і сухожилля, ...
    Читати далі

  • Тельне

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спосіб приготування. Приготувати фарш з філе риби (любой). Покласти в рибний фарш розмочений у молоці черствий пшеничний хліб (без кірки), сіль і мелений перець за смаком. Добре перемішати отриману котлетну масу. Приготувати начинку для тельного. Гриби порізати, підсмажити з цибулею, потім змішати з порізаним вареним яйцем. Додати ...
    Читати далі

  • Теплий макаронний салат з баклажанами.

    Салати  /  Інші салати

    Рецепт народився годину на зад, повна імпровізація. Донька на обід попросила макарошки, подруга привезла банку баклажан бланшованих. Донька свою порцію з'їли з сосискою, а макаронів ще залишилося на трьох, та й баклажанчики стоять і чекають, коли їх употребят, загалом вийшов смачний, теплий салат з макаронами і баклажанами! Відварити макарони, відкинути на ...
    Читати далі

  • Запікаємо перці в СВЧ!

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Дуже легке в приготування як основне блюдо або тепла закусочка. Особливість його-швидке приготування, різноманітність начинок, доступність продуктів! Потрібні половинки перців, краще маленьких-так зручніше їсти навіть з руки. Це коли ми подаємо як закуску. Очищаємо від м'якоті і насіння, живці залишаємо. Розподіляємо по дну форми для СВЧ, подлівнемного ...
    Читати далі

  • салат

    Салати  /  Інші салати

    -отваріваем яйця, нарізаємо кубиками помідори, банани, паприку і 2 яйця; -баклажан розрізаємо на 4 частини кожну з яких подрібнюємо і обсмажуємо на оливковій олії поки не підрум'яняться посипаючи перчиком і сіллю за смаком, викладаємо в блюдечко і перемішуємо з дрібно порізаним часником, даємо просочитися і охолонути хвилин 10-15; -сир "фета" теж ріжемо ...
    Читати далі

  • Грибний супчик з грибними пельменями (дуже смачний !!!)

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Тісто налити воду додати жовток, сіль і, підмішуючи борошно, замісити тісто покласти в пакет і відкласти, щоб тісто відпочило Налити в каструльку воду (1,5 л) Опустити в киплячу воду гриби і проварити кілька хвилин Зняти з вогню Процідити відвар через марлю Гриби дрібно порізати одну цибулину дрібно порізати обсмажити цибулину раст маслі (небагато), додати ...
    Читати далі

  • Кавурдаг-печеня по таджикски (Страва вихідного дня)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. М'ясо промиваємо. Нарізаємо на шматки по 50-60 гр. Якщо корейка або грудинка, рубаємо з кісточкою. Заправляємо сіллю, перцем. 2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, товщиною 1 см. 3. Якщо сезон помідорів, то замість томатної пасти, кладемо помідори. Нарізаємо їх часточками. 4. Розігріваємо казан. Кладемо м'ясо і трохи підсмажуємо (без масла!). Якщо м'ясо виявилося ...
    Читати далі

  • Нирок тушкований в сметані

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1 - М'ясо замаринувати у воді з соєвим соусом, сіллю, перцем і нарізаною цибулею. 2 - Після, обсмажити гарненько на 3 - оливковій олії. Як обжарится, влити маринад, в якому маринувалися птах і тушкувати хвилин 20. 4 - Додати сметану і 5 - тушкувати ще хвилин 10-15. 6 - Поки нирок тушкується, зварити макарони. Нарізати помідор. Перемішати ...
    Читати далі

  • М'ясо в горщику по -Ланкашірскі

    Інші  /  Інші рецепти

    1й. Прогріти духовку до 180 гр. У вогнетривку каструлю покласти 4 шматочка баранини. Присипати їх половиною цибулі та моркви, приправити половиною солі і перцю. Потім аиложіть зверху залишилися шматки, присипати їх цибулею та морквою, посолити. поперчити і залити бульйоном, 2. Розкрити устриць, вийняти з рковін, і викласти шаром в кострюлю,
    Читати далі

  • Пиріжки картопляні з капустою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в мундирах, очистити від шкірки, пом'яти в пюре, замісити з борошном і яйцями. Капусту посмажити з морквою, цибулею і томатною пастою, додати сіль, цукор (смак повинен бути кисло-солодко-солоно-остренький). На стіл насипати тонким шаром борошно, викладати "тісто" з картоплі, формувати "пиріжки" з капустяної начинкою, обсмажити на ...
    Читати далі

  • піца від Лариси

    Інші  /  Інші рецепти

    Дріжджі розводимо в теплому молоці. Додаємо цукор, яйця, сіль. Маргарин розтопити і влити в молоко. Додати борошно. Тісто розкачати на противене у вигляді прямокутника, зробити "бортики". Начинка: Гриби (будь-які) обсмажити на раст. олії з цибулею. Шматочки шинки або ковбаси нарізати кубиками. Перець солодкий нарізати соломкою. Відварені яйця порізати ....
    Читати далі

  • Суп-гуляш

    Перші страви  /  Інші супи

    Цибулю і часник очистити, дрібно порубати, обсмажити в каструлі з 50 г масла до прозорості. М'ясо нарізати кубиками і додати в каструлю з цибулею. Обсмажувати, помішуючи, 3-4 хв., Додати паприку, сіль, перець і кмин. Залити бульйоном, довести до кипіння. Картоплю очистити, крупно нарізати і додати в суп. На сковорідці ...
    Читати далі

  • Ош-туглама (М'ясо з рисом)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Частина моркви (2/3 норми) відварюють цілком з бараниною, причому м'ясо закладають шматком вагою 1,5-2 кг; іншу частину моркви (1/3 норми) обсмажують на курдючному салі до напівготовності в казані з цибулею і морквою, нарізаними соломкою, і заливають бульйоном. Потім кладуть рис, котел закривають кришкою і доводять блюдо до готовності. Зварені м'ясо ...
    Читати далі

  • Запіканка з курятиною і макаронами

    Інші  /  Інші рецепти

    Зварити макарони, змастити вершковим маслом, викласти на дно форми для запікання. Курку подрібнити з цибулею в блендері, в отриманий фарш додати ложечку оцту, посолити поперчити, розігріти сковорідку і обсмажити фарш на рослинному маслі. З помидорок зняти шкірку - попередньо обшпаривши окропом, і протерти в фарш на тертці. Хорошенькоперемешать ...
    Читати далі

  • Овочеві кошички з рікоттою "Для дітей, а також їх батьків на свято і не тільки"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Можна зробити простий бутерброд, а можна поекспериментувати і спробувати більш цікаву подачу, яка сподобається і діткам, і до святкового столу підійде. Цукіні вимити, але не очищати. Розрізати цукіні на шматки завдовжки 8-10 см, попки зрізати. Зробити на кожному шматочку по парі зрізів від кінчиків до середини, потім ще два вертикальних ...
    Читати далі

  • Курячі грудки, фаршировані грибами. Тест Драйв.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У мене мультиварка Vitek - VT-4211W. 1. Гриби обсмажити з цибулею на топленому маслі до рум'яної скоринки. Посолити, поперчити, остудити. Сир нарізати кубиком, кріп подрібнити і змішати з грибами. Начинка готова. 2. Курячі грудки обробити на два філе кожну. Надрізати кожну половинку і розгорнути в пласт, злегка відбити. Посипати перцем і сіллю ....
    Читати далі

  • М'ятний кускус з куркою в йогуртовій скоринці

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячі стегенця змішати з йогуртом і спеціями, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник мінімум на 20 хвилин. В ідеалі курка повинна маринуватися всю ніч, але і 20 хвилин достатньо для отримання ніжного ароматного результату. Викласти замариновану курку разом з маринадом в змащену олією форму, запікати в розігрітій ...
    Читати далі

  • Фрітатта з картоплею і свининою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Нартофель очистити, нарізати брусочками, смажити у фритюрі до злегка золотистого кольору. Свинину нарізати на скибочки, відбити, нарізати брусками і злегка обсмажити в невеликій кількості рослинного масла з дрібно нарізаною цибулею і трохи протушкувати до м'якості, вийняти шумівкою (жир залишаємо). Картопля змішати зі свининою, посолити, викласти ...
    Читати далі