Ми рекомендуємо

  • Чудовий торт "Чорний ліс" (нім. Schwarzwalder Kirschtorte).

    Десерти  /  Торти

    Спосіб приготування: Приготування бісквіта: 1) Нагріти духовку до 180 градусів. Шоколад розтопити на гарячій водяній бані, остудити. 2) Взяти яйця, цукор і сіль. 3) збити в пишну масу. 4) Підмішати масло, сметану і шоколад, борошно і ретельно перемішати. 5) Випікати бісквіт вистеленої папером для випікання рознімної формі 40-45 хвилин. 6) Готовий ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Сигари "з салатного листя

    Салати  /  Інші салати

    начинки можна робити різні що в голову прейдет. 1. Салати розібрати на листя, ретельно вимити. Перед тим як загортати в листя начинку, обсушити їх паперовими серветками. Приготувати перший вид начинки. Редис вимити, натерти на дрібній тертці. Кріп вимити, обсушити й подрібнити. Перетерти сир з редисом, додати кріп, посолити за ...
    Читати далі

  • "Галушки з соусом"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Добре збити яйця. Мацамел залити теплим топленим вершковим маслом, посолити, поперчити, змішати з яйцями і сиром. Все ретельно перемішати і сформувати з цієї маси кульки вагою 30-40 г. Опустити їх на кілька хвилин у киплячу підсолену воду або бульйон. Вийняти в глибоке блюдо, полити соусом і відразу подавати на стіл. Соус: На вершковому ...
    Читати далі

  • Курка фарширована "не як завжди". Дітям до свята.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Курку промити, добре обсушити зовні і всередині, посолити і поперчити за смаком, трохи змастити сметаною і залишити на час приготування начинки при кімнатній температурі. 2. Цибулю дрібно нашаткувати, промиту і обсушену печінку дрібно нарізати, булку нарізати дрібним кубиком, петрушку порубати. 3. спассировать на топленому маслі цибулю, додати ...
    Читати далі

  • Антикризове меню

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Приготування "Рибного бульйону". Для цього знадобиться близько 150 грам риби, морква, цибуля і сіль. Кількість води для приготування бульйону залежить від кількості використовуваної риби. Попередньо нарізану на шматочки рибу, заливаємо холодною водою, солимо і доводимо до кипіння. Моркву і цибулю дрібно режим і додаємо в бульйон, попередньо ...
    Читати далі

  • Грибна закуска в заварний тісті

    Інші  /  Інші рецепти

    Гриби вимити, обсушити, замаринувати в соєвому соусі 20 хв. Потім обсмажити цілком на рослинному маслі. Сковороду накрити кришкою і залишити до повного охолодження. Ріпчасту цибулю дрібно нарубати, зелена цибуля нарізати кільцями. Ріпчасту цибулю обсмажити на олії до прозорості. Потім змішати з зеленою цибулею. У каструлю покласти вершкове ...
    Читати далі

  • Майже курник (слідами кулінара mama tasi)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Млинці спекти по улюбленому вами рецептом тоненькими. У мене були найпростіші: молоко, яйце, борошно, ложка соняшникової олії, трохи солі і цукру. Всі на око - тісто рідке. Для начинок 4 яйця відварити (два з них додати до рису, два до капусти). Капусту нашаткувати, згасити під кришкою, додавши трохи води, до м'якості, посолити, додати ...
    Читати далі

  • фаршировані кальмари

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    у кальмарів видалити нутрощі і шкірку. найкращі і великі тушки відкласти в сторону, інші дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку і змішати з дрібно нарізаними маслинами, печерицями, цибулею, зеленню петрушки. додати масло, соус і сухарі. цим фаршем заповнити відібрані тушки і акуратно зашити їх по краях. для соусу часник порубати, помідори ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет з макаронами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати м'ясний фарш, розкласти його на целофан або розстелену серветку, змочену холодною водою, і розрівняти ножем так, щоб вийшов довгастий рівний шар товщиною ~ 1,5 см. На середину м'ясного фаршу по всій його довжині покласти зварені, заправлені олією і охолоджені макарони, після чого з'єднати краї фаршу. Приготований ...
    Читати далі

  • "Картопля запечена з м'ясом"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину дрібно порізати, обсмажити з цибулею на сковороді, додати сіль, спеції, відставити. Філе куряче порізати на дрібні шматочки, обсмажити на сковороді до готовності, додати сіль, спеції, відставити. Гриби порізати на середні шматочки, обсмажити на сковороді до готовності, додати сіль, спеції, відставити. Картоплю очистити, порізати дольками ...
    Читати далі

  • Ферганський плов

    Другі страви  /  Плов  /  Плов ферганський

    Рис перебрати, промити до абсолютно чистої води і залити великою кількістю теплої (не гарячою) води. Цибулю нарізати кільцями. Морква нарізати кружечками. Часник очистити від верхньої лушпиння. М'ясо нарізати на шматочки. Казан поставити на сильний вогонь і добре розігріти. Налити масла і перегартувати. Як тільки масло Перекалля опустити в нього ...
    Читати далі

  • Цепеліни

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У першому варіанте.0,5 кг картоплі відварити і приготувати пюре. Решті картоплю натерти на дрібній тертці, віджати, рідини дати відстоятися і воду злити. У пюре додати осів крохмаль, картопляну масу, сіль і густу сметану (при необхідності трохи борошна). Для фаршу: шпик і цибулю дрібно нарізати і обсмажити, додавши сухарі. Приготовану ...
    Читати далі

  • Мілена

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Розгортаємо лаваш і розгладжуємо. я робила відразу 2 лаваша Зверху викладаємо товстим шаром підсмажений фарш з цибулею. На фарш викладаємо тонко нарізаний помідор Потім потертий на тертці сир. Посипаємо нарізаним кропом ... До речі, він дуже не зайвий в цій страві І поливаємо трохи майонезом. Акуратненько згортаємо в рулет. У мене внекоторих ...
    Читати далі

  • Домашній курячий шашличок

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Ріжемо грудку на шматочки для шашличків приблизно 3х3 см. У будь-який посуд складаємо курку, додаємо сметану або майонез, перчимо, солимо, додаємо приправу, добре перемішуємо, і залишаємо маринуватися на 10-15 хв. Замочуємо дерев'яні шампурікі хвилин на 10-15 щоб не згоріли в духовці. Поки маринується грудка ми ріжемо моркву і цибулю тонкими кружечками ....
    Читати далі

  • Салат з копченою оселедцем і бобовими.

    Салати  /  Інші салати

    1. Для салату відварити заздалегідь квасолю і сочевицю за вказівками на упаковці. Або можете це зробити таким чином. Чорну сочевицю промити залити водою, довести до кипіння, дати покипіти 10 хвилин і остудити у відварі. Відкинути на сито і обсушити. Квасоля ліму замочити на ніч у холодній воді. Вранці очистити її від верхньої лушпиння, залити холодною ...
    Читати далі

  • Картопляні булочки з грибами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Відварити штук 10 картоплин, потовкти, як на пюре. Велику цибулину дрібно порубати і обсмажити до золотистого кольору. Додати гриби (сухі спочатку розмочити і відварити, свіжі иили консервовані не варити) і обсмажити разом з цибулею. У картоплю додаємо яйце, борошно і замішуємо тісто так, щоб його можна було формувати. Розкачуємо його ковбаскою ...
    Читати далі

  • Салат з кольрабі з яловичиною і сметанно-яблучним соусом

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Відправившись в перший цього року похід по магазинах, я, крім усього необхідного, шукала щось красиве. У відділі овочів-фруктів знайшла кольрабінкі. Свіжі такі, крепенькие. Взяла пару штук. Помріяти приготувати салат і тефтелі в горщиках. Ну і потренувати перші навички «правильної» зйомки і обробки. Ця історія про салат :) Кольрабі, який ...
    Читати далі

  • Царська кулебяка з гречкою, тріскою і креветками. Свято живота вдався! Дуель.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Підготовчі роботи треба зробити напередодні, Кулеб'яка суєти не терпить. Приготуємо тісто. Для цього змішаємо в мисочці всі сухі інгредієнти: борошно, цукровий пісок, сіль і дріжджі. Вобьём в склянку одне яйце, додамо жовток, вольем 3ст. ложки оливкової олії і дольём теплого молока, до обсягу 250мл. Увіллємо в суху суміш, додамо 30гр. вершкового ...
    Читати далі

  • Шаурма домашня на швидку руку

    Інші  /  Інші рецепти

    Обсмажити м'ясну начинку, викласти в окремий посуд, а Сковорода не отчищая від залишився жирку, відставляємо для смаження овочевої суміші. Нашаткувати капусту, змішати з порізаною цибулею і помідором, потім на розігріту сковороду (без олії) викласти цю суміш овочів і постійно помішуючи (щоб не прішкварілось) трохи потім в сковороді-хвилини 3, головне ...
    Читати далі

  • Картопляні кульки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сиру картоплю почистити, обмити, натерти на самій дрібній тертці, скласти в лляний мішечок і дуже добре віджати. Коли вичавлений сік відстоїться, його злити, а осів на дно крохмаль покласти в терту картоплю. Замість цієї процедури можна додати просто щіпку готового крохмалю. Відварену "в мундирі" картоплю почистити, перекрутити в м'ясорубці і перемішати ...
    Читати далі

  • Морський ангел з мільфеєм з овочів, тунцем і соусом з маракуї

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе морського чорта (ангела), солимо, перчимо, скроплюємо соком лимона і залишаємо на 5-7 хвилин по маринуватися. Далі філе обсмажуємо на оливковій олії до готовності. Соус з маракуя: Пюре з маракуї, кладемо в сотейник, додаємо цукровий пісок. сіль. перець, доводимо до кипіння і вводимо заздалегідь розведений крохмаль у холодній воді. Перемішуємо ...
    Читати далі