Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • М'ясний рулет в сітці.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    У фарш додати одне яйце, приправу "Маласянь" і ретельно перемішати. Гриби білі обсмажити з цибулею ріпчастою і солоними огірками. На жирову сітку викладаємо фарш не до країв. На фарш викладаємо шпинат, потім обсмажену суміш. Загортаємо в рулет. Розміщуємо в духовку на 180 * С. на 60 хв. Ароматіще при цьому стоїть на кухні просто божевільний ....
    Читати далі

  • Ламбордан-с, панове!

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе тріски розрізати на невеликі шматки, протерти серветкою. Залити портвейном, залишити на 1 хвилин. Злити портвейн (на жаль і ах!) Обваляти рибу в борошні соспеціямі. На кунжутному маслі обсмажити багато цибулі. (Кунжутне масло додасть луку смак багаття, але не можна масло переборщити, дуже важко позбутися запаху.) Рибу обсмажити з одного боку ...
    Читати далі

  • Салат "Оселедець під шубою"

    Салати  /  Інші салати

    1. На дно плоского страви або широкої салатниці викладаємо шар вареного порізаного картоплі. Трохи солимо. Змащуємо майонезом. 2. Почищену від кісточок і порізану оселедець перемішуємо з дрібно порізаною цибулею і кладемо на шар картоплі. Змащуємо цей шар майонезом. 3. Шар порізаної вареної моркви. Чуть-чуть солимо, змащуємо майонезом ....
    Читати далі

  • Овочева фантазія

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Це не шедевр кулінарного мистецтва, але може, згодиться. На сковороді не розморожуючи, під кришкою пропарити квасоля, додати масло раст. і на більш сильному вогні обсмажувати разом з перцем болг., цибулею, грибами і морквою. Присолити і поперчити Коли овочі забарвляться підсмаженими бочками, додайте томат і прожарьте ще кілька хвилин, щоб ...
    Читати далі

  • Фалафель з м'ятою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Нут замочити на ніч або на 8:00, потім відварити до готовності, відкинути на друшляк. Двічі пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Додати січену петрушку і м'яту, подрібнений часник, каррі, коріандр, зіру, сіль і перець, перемішати. З отриманої маси сформувати кульки, розміром з волоський горіх, обсмажити у фритюрі до рум'яної скоринки ....
    Читати далі

  • Запіканка картопляна

    Другі страви  /  Інші гарніри

    картоплю очистити і відварити в підсоленій воді. Приготувати картопляне пюре, додавши молоко і підлогу пачки вершкового масла. Ріпчасту цибулю порізати і обсмажити в підлогу пачці вершкового масла до золотистого кольору, додати фарш і, також трохи обсмажити разом з цибулею. У форму викласти половину картопляного пюре, потім фарш, потім втору половину ...
    Читати далі

  • Морська риба з морквою і імбиром з рисом Басматі від Містраль.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу почистила, помила, промокнула паперовим рушником і розрізала на 3 шматка. Морква натерла на середній тертці, імбир дрібно порізала. Виклала половину моркви і імбир на дно кастрлі, на них поклала рибу і присипала залишилася морквою. Робила без цибулі. Присолити і налила води, рівно по шари. Просто отварила рибу 15 хвилин. Паралельно зварила ...
    Читати далі

  • Свинсько в тісті

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    М'ясо нарізати невеликими шматочками і обсмажити з обох боків на вершковому маслі до появи скоринки. Болгарський перець нарізати кубиками, і злегка обсмажити разом з дрібно нарізаними цибулею-пореєм і беконом. Додати пропущений через прес часник. Лист листкового тіста розкачати і розрізати на квадрати. Кожен квадрат злегка змастити вершковим ...
    Читати далі

  • Гостра запіканка з курячої печінки з хрусткою курячої скоринкою.

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з печінки

    Шкірку курячу вимити й обсушити. Оливкова олія трохи підсолити і змастити ним форму для запікання. Вистелити на дно форми шматочки шкірки так, що б не було зазорів. Яблуко очистити від серцевини і шкірки. Морковт і цибулю теж очистити. Печінка вимити і подрібнити у блендері разом з морквою, цибулею, хлібом, яйцем і яблуком. У фарш додати ...
    Читати далі

  • Подарунок вегітаріанцу

    Інші  /  Інші рецепти

    Вершкове масло розтоплюємо на сковороді (у мене антипригарная, тому я брала зовсім трошки 1 ложку) Буряк режим на невеликі кубики, 1-2 см, кидаємо в масло, і обсмажуємо, тим часом режим кабачек, так само, і кидаємо до бурячки, потім і моркву з цибулею, солимо і перчимо до смаку, помішуючи смажимо хвилин 10. Кільцями режим крабові палички ...
    Читати далі

  • смажений фарш з картоплею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть баранини або яловичини пропустити через м'ясорубку з цибулею, посолити і поперчити за смаком. Розжарити сковорідку, розтопити на ній масла, покласти фарш і швидко обсмажити його, помішуючи лопаткою. Спустити вогонь, закрити кришкою і довести гиймя до готовності протягом ще 10 хвилин. Окремо посмажити на маслі дрібно порізану картоплю, змішати ...
    Читати далі

  • Салат "Кура з ананасами" (варіант)

    Салати  /  Інші салати

    Стегенця відварюємо до готовності зі спеціями яйця відварюємо Куру Остуджуємо, ріжемо кубиком В 1/2 майонезу додаємо каррі-перемішуємо 1й шар кура + дрібно шінкованной зелена цибуля майонез 2й шар ананаси дрібним кубиком + яйця на крупній тертці майонез + каррі Сир на дрібній тертці прикрашаємо часточками помідори, дрібно рубаним луком і кукурудзою
    Читати далі

  • Флан з цвітної капусти

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Моєму цвітну капусту, розбираємо на суцвіття, відварюємо її (якщо не лінь, то на пару) 10 хв. Змішуємо молоко, сметану і яйця. Цю суміш солимо, перчимо. Дрібно нарізаємо зелену цибулю. Викладаємо капусту у форму, заливаємо приготовленою сумішшю, посипаємо цибулею і сиром, ставимо в духовку на 30 хв приблизно (поки не з'явиться золотава скоринка і страви ...
    Читати далі

  • Хек запечений у фользі.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Почистити рибу, помити і обсушити. У фольгу покласти рибу, посолити, поперчити, обкласти лимоном і цибулею, присипати розмарином, добре загорнути і відправити в духовку на 20 хвилин, т-180-190 гр. Соковитий, смачний, запашний) На гарнір, поки робився хек, отварила суміш золотого і дикого рису. Виклала рибу в тарілку, рис полила соком від запікання риби ?? ....
    Читати далі

  • Часникові крильця Срірача з баклажанами Сичуань- вечерю по-китайськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Баклажани: Нарізати баклажани великими напів-сегментами. Приготувати соус: У невеликій ємкості змішати воду, соус Табаско, соєвий соус, рисовий оцет, рисове вино, цукор і кукурудзяний крохмаль. Нагріти масло в воке (глибокій сковороді) на сильному вогні. Додати баклажани і смажити постійно заважаючи, поки вони не стануть золотисто-коричневого кольору ...
    Читати далі

  • Зрази м'ясні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш добре вимісити з одним сирим яйцем, посолити поперчити, додати трохи молочка і ще вимішати. Краще фарш трохи відбити. Готуємо начинку: Лучок спасерувати, яйце покришити і перемішати разом з цибулею, посолити поперчити .. З фаршу формуємо коржі, кладемо начинку і защипувати. На розпечену сковороду кладемо наші зрази швом ...
    Читати далі

  • Курчата тютюну

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У обробленого курчати розрізають грудинку, розпластують тушку уздовж спинки, натераем сумішшю з солі, товченого часнику, сметани, дають полежати 1-2 години. Потім в нагріту сковорідку вливають топлене масло [краще курячий жир], кладуть курчати спинкою [шкірою] на сковороду, накривають зверху пресом в 2 кг. Смажать до утворення рум'яної скоринки, перевертають ...
    Читати далі

  • Тушкована капуста з свининки і картоплею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо порізати невеликими шматочками, покласти в сотейник додати трохи води і поставити на плиту проварити до напівготовності. Цим часом морквину натерёть на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Картоплю почистити і нарізати дрібним кубиком, нашаткувати капусту. Воду з м'яса випарувати і влити рослинне масло. До м'яса додати моркву з цибулею ...
    Читати далі

  • Запіканка м'ясна з баклажанами і рисом

    Другі страви  /  Запіканка  /  М'ясна запіканка

    Баклажани вимити, порізати шайбами, присолити і для видалення гіркоти залишити на 15-20 хвилин. Потім промити, обсушити. Яловичину з цибулею пропустити через м'ясорубку. Рис відварити до напівготовності. Шайби баклажан обсмажити на олії по 1 хвилині з кожної сторони. Петрушку дрібно нарубати. Яйця злегка збити виделкою. Змішати яловичий фарш ...
    Читати далі

  • Хрусткі рибні пальчики

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе будь-якої риби (у мене минтай) порізати брусочкамі- "пальчиками" Збити 2 яйця, присолити. У мисочку насипати кукурудзяної !!! (наполягаю) борошна. Рибні "пальчики" на пару хвилин замочити у збитому яйці. Потім кожен шматочок обваляти в борошні. Смажити у великій кількості раст. масла (у фритюрі) до золотистого кольору. Можу порадити при смаженні додати ...
    Читати далі