Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Кекс "Мисливський" з грибами і журавлиною

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Гриби з цибулею обсмажити, (вага вказано для обсмажених грибів). Збити яйця з сіллю, соком, розтопленим маслом і гірчицею. Додати борошно з розпушувачем, тісто виходить густе, як для оладок. Сири натерти, грудинку і зелень дрібно нарізати, змішати з тістом, додати гриби з цибулею і жменю сушеної журавлини. Випікати кекс при 170 * приблизно 75 ...
    Читати далі

  • ВІНЕГРЕТ У БУРЯКАХ

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Овочі помити і відварити. Нарізати дрібними кубиками, перемішати. Буряк порізати окремо і змастити соняшниковою олією, щоб буряк не забарвила всі овочі в червоний колір. Додати мариновані огірки і зелену цибулю, посолити, додати олію і акуратно перемішати. Зробити бурякову «чашку» і «блюдце». Для цього обрізати ...
    Читати далі

  • Пиріг з цибулею "Золота скоринка"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розтопити в каструлі маргарин і помішуючи ложкою всипати в нього невеликий цівкою борошно і в кінці додати 3 л. сметани. Це тісто помістити в холодильник поки готується цибулю. Цибулю нарізати півкільцями, можна дрібніше, підсмажити на раст. олії до утворення золотистих шматочків. Посолити за смаком, поперчити. Потім у сковорідку з високими бортами викласти ...
    Читати далі

  • Запечений короп з маринованою цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Що робити: Замаринувати цибулю. Обробити коропа, розтерти з сіллю і спеціями. У черевце закласти маринована цибуля. Викласти рибу на деко, поставити в розігріту духову піч. Готувати 40-50 хвилин. Подавати з рисом.
    Читати далі

  • Тушковані баранячі голяшки з нутом і соусом з овочів

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Моркву і цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а в цей час розігріваємо утятніцу і наливаємо в неї масло. Обсмажуємо голяшки на олії з усіх боків і викладаємо їх на тарілку. У масло викладаємо моркву, цибулю і часник, обсмажуємо все до золотистого кольору. Повертаємо голяшки в каструлю додаємо порізані томати, томатний сік і склянку бульйону. Солимо, ...
    Читати далі

  • = Млинців з начинкою =

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити тісто і спекти млинці. Зробити начинки. Курячі грудки відварити в підсоленій воді і дрібно порізати. Перемішати з кетчупом. Гриби порізати і обсмажити з цибулею, посолити, поперчити за смаком. Викласти на обсмажені з двох сторін млинчики начинку і загорнути конвертиком. СМАЧНОГО!
    Читати далі

  • Численна на сайті, але ПЕРША для мене - фарширована КУРКА без кісток з начинкою.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Збиралася приготувати таку курочку багато разів, але ніяк не вирішувалася. Мені здавалося, що залишити курку без «сорочки-шкіри» дуже складно, для мене практично нездійсненно. Виявилося, мені здавалося. Це моя перша курка без кісток. Величезне спасибі всім, на чиї рецепти я спиралася, роздрукувавши і прочитавши кілька разів допомоги по обробленні, перед ...
    Читати далі

  • Піца на швидку руку.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замішуємо тісто з кефіру, маргарину (розм'якшеного), яйц, соди, і борошна- (щоб не липло до рук,). Ділю на 15-20 шт (піца виходить маленька приблизно діаметр -кофейнная кружка). У середину укладаю фарш готовий, гриби (бажано грузді солені, дрібно порізані і обсмажені на слив. Маслі.), Чайну ложку майонезу і сир. (на одну піцу). Я її...
    Читати далі

  • Свинина запечена

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо розрізати, щоб воно розкрилося, як книга. Злегка відбити. Полити не шкодуючи соєвим соусом, змолоти перець, посипати базиліком (або якими хочете травками) розкласти часник нарізаний пластинками, закатати в рулет, перетягти ниткою. Облити соєвим соусом Цибулю нарізати кільцями, рулет занурити в цей лук. Залишити маринуватися желательнона ...
    Читати далі

  • Паштет з білої квасолі

    Закуски

    Пропоную покуштувати ніжний, смачний і корисний паштет з білої квасолі з м'ятою, лаймом і козячим сиром. Відваріть квасолю до готовності. Прокрутіть її через м'ясорубку разом з сиром. Дрібно наріжте м'яту і цибулю, часник пропустіть через прес, покладіть всі прянощі до квасолевий пюре. Натріть цедру і видавіть сік з лайма, заправте паштет. Взбіваяблендером ...
    Читати далі

  • Домашня лазанья з маслом і цибулею

    Інші  /  Інші рецепти

    Лазанки готуються з того ж тіста, що й пельмені. Тільки розрізати їх треба навскіс, чотирикутними шматочками. Приготувати тісто, опустити в солоний окріп, відкинути на решето, перелити холодною водою. 2-3 дрібно порубані цибулини підсмажити почервоніння у 1 ложці олії, змішати з лазанка, додати ще 1-2 ложки масла; форму вимазати ...
    Читати далі

  • Гарбуз, смажена з цибулею і гранатом

    Інші  /  Інші рецепти

    Гарбуз нарізати тонкими скибочками. Цибулю нарізати тонкими півкільцями Окремо посмажити цибулю, окремо гарбуз на рослинному маслі Викласти на плоску тарілку скибочки смаженої гарбуза, зверху покрити шаром смаженої цибулі. Потім все посипати насінням граната.
    Читати далі

  • Хлібні кошички з фінським оселедцевим салатом і картопляними кульками на гарнір

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Оселедець почистити, філетіровать, видалити кісточки. А, до речі, як Ви обробляє оселедці? Ну зрозуміло, що чистите з голови, відрізаєте черевце, ножиком витягуєте все зайве, відокремлюєте їстівне від неїстівного. Далі сокир - башка і відсікаємо хвостик. А філетіруете як? Хоча Ви може давно так обробляє? Покласти обезголовлену, обесхвосточную, ...
    Читати далі

  • Ультимативні котлети

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    в свинячий та курячий фарш додати гірчицю. спеції. хліб і жовтки. дуже добре перемішати. білки збити до стійкої піни. але не дуже круто. додати половину білків до фаршу і обережно перемішати дерев'яною лопаткою. потім додати решту білки і знову обережно перемішати. з отриманого фаршу сформувати 12 котлеток і посмажити в добре ...
    Читати далі

  • солоний торт Наполеон

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1корж: рясно змастити майонезом, зверху викласти сардину (розім'яти виделкою); 2корж: змастити майонезом. викласти потертий сир; 3корж: змастити майонезом, викласти смажені гриби з цибулею; 4корж: змастити майонезом, викласти натерте яйце; 5корж: змастити майонезом, прикрасити зеленню.
    Читати далі

  • Закуска-прикраса "Лісова варіація"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Свіжі огірки розрізати на бочёнкі (циліндри, шайби) по 3 см. У середині кожного зробити поглиблення, вийнявши частину м'якоті. Половину рибної маси використовувати для фарширування огірків, з іншої скачати кульки - "головки" і зміцнити їх зверху на огірках. ОФОРМЛЕННЯ: З шкірки редису вирізати "ротик", з маслин (або перець-горошком) - "глазки", ...
    Читати далі

  • Курники

    Інші  /  Інші рецепти

    Бульйон: Курку (у мене курячі шкурки від стегенець) залити холодною водою (я расчитивала таким чином, щоб у мене на виході вийшло приблизно 200 мл бульйону), дати закипіти. Додати Лаврик, запашний перчик, розрізану уздовж цибулину, кріп (у мене завжди залишаються стеблинки від зелені для приготування салатів). Довести Бульни до готовності, ...
    Читати далі

  • рогалики "Задоволення чоловікам"

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Дріжджі скласти в мисочку, засипати цукром, почекати 1 хвилину, поки попливуть, додати сіль і молоко. Поставити мисочку в тепле місце на 20 хв для бродіння. В окремій мисці порубати маргарин з борошном до утворення масляної крихти. з'єднати вміст двох мисочок і замісити тісто. Розділити його на 4 частини і поставити в холодильник на ...
    Читати далі

  • З того що було ... Варіант "Рибна гірка"

    Салати  /  Інші салати

    Ну ось, тепер і про це: робила день тому різотто: натерла дрібно морква, порізала дрібно цибулю і обжарила це все в глибокій сковороді на рослинному маслі. Влила в сковороду три склянки гарячої води, посипала приправку за смаком, дала їй закипіти, і висипала 1,5 склянки пропареного рису (такий в магазині продають, і він дуже хороший ...
    Читати далі

  • Галушки з печінкою

    Інші  /  Інші рецепти

    Печінку (будь-яку, з курячої буде дуже ніжно) згасити на сковороді з одного цибулиною і морквою. Посолити, поперчити, додати лавровий лист і запашний перець. Як охолоне - пропустити через м'ясорубку. З тіста робимо гуртки, кладемо начинку, формуємо маленький колобок. Варимо на пару, поливаємо вершковим маслом. Дуже смачно зі сметаною.
    Читати далі