Ми рекомендуємо

  • Сирна запіканка з вишневим соусом.

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    1. Відокремити білки від жовтків. 2. Збити в чашці блендером сир з молоком, цукром, ванільним цукром і жовтками. Маса повинна вийти, як густа сметана. 3. Окремо збити білки до піків. Акуратно ввести білки в сирну масу. 4. Викласти у змащену маслом форму, я брала прямокутну для кексу, щоб запіканка була невисока. Випікати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Шашлик з Тунця !!!

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик з риби

    Почнемо з лову тунця на океані або в магазині! Обробляємо на філе і нарізаємо на трьох сантиметрові кубики. Потім нарізаємо цукіні півкільцями, цибуля четвертушками і також ананас. Беремо бамбукові палички і нанизуємо рибу чергуючи з цибулею, цукіні, ананасом. Щоб філе НЕ прокручувалося на круглих паличках нанизуємо на дві палички. Після беремо чашку, наливаємо ...
    Читати далі

  • Курячий рулет

    Закуски  /  М'ясні

    Для приготування омлету натерти сир на буряковій тертці, вимішати з яйцями і майонезом (я роблю без майонезу) Моркву порізати соломкою, трохи більше, ніж на моркву по-корейськи і припустити до середньої готовності або в мікрохвильовці на 30-40 сек. при мощ. 700Вт. Маслини порізати дольками. Деко застелити фольгою, змастити раст. маслом ...
    Читати далі

  • Бочонок з куркою, рисом і овочами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Робимо тісто змішати всі інгредієнти і добре вимісити Покласти тісто в целофан відпочити Начинка зварити курочку з улюбленими спеціями або без них Розібрати на шматочки, прибрати кісточки Відварити склянку рису в підсоленій воді Відкинути на друшляк Нашаткувати морква, порізати цибулю Бланширувати зелений горошок в киплячій воді пару хвилин Відкинути надуршлаг ...
    Читати далі

  • Небюджетні булочки з копченою рибою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Абсолютно нічого не збиралася виставляти: і сайт не працював, і часу не було ... Але вручили мені копчену рибку, яка їхала до мене в гості добу без холодильника. Хоч погода і прохолодна, але маючи сумний досвід, вживати її відразу мені стало боязно (викинути - і мови не могло бути!). Залишалося одне - піддати її тепловій обробці ....
    Читати далі

  • Баранина по-монгольські

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізаємо поперек волокон на невеликі шматочки. Додаємо часник, імбир і ст. ложку масла. Все перемішуємо і залишаємо в холодильнику на 2:00 або довше. Цибулю чистимо, ріжемо довільно, але досить крупно. Розігріваємо в сковороді з товстим дном трохи олії і обсмажуємо цибулю до золотистого. Виймаємо цибулю і на тій же сковородеобжаріваем ...
    Читати далі

  • Рибна солянка з грибами.

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Шаткуємо цибулю та гриби, обсмажуємо на оливковій олії, додаємо нарізану дрібними кубиками болгарський перець, Огірки ріжемо на чотири частини вздовж і нарізаємо тонкими пластинками, припускаємо у склянці окропу, додаємо каперси, маслини і тушкуємо мін10-15. Помідорчики звільняємо откожіци. Рибу чистимо, миємо й нарізаємо порційно (Стограмовий шматочок риби ...
    Читати далі

  • Суп з грибами і сиром.

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    У киплячу воду опустити порізану, як звичайно, картоплю, через деякий час туди ж обсмажені моркву з цибулею, потім кольорову капусту, розібрану на суцвіття. Потім закладаємо обсмажені гриби, а можна гриби і не смажити. Додаємо приправи і коли вже все готово, кладемо сир, весь час при цьому помішуючи суп. Коли сир повністю розчиниться, вимикаємо ...
    Читати далі

  • Курка в тайському стилі 2

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курочку промити, обсушити. взяти ємність для маринування. Нарізати тонкими півкільцями цибулю. Залити курочку соєвим соусом і соусом Бальзамік, посипати кунжутом і цибулею. Ретельно перемішати і прибрати в холод на 2:00. Витягнути курку з холодильника-очистити від цибулі та маринаду (маринад не виливати!). Лук-викинути. обсмажити курку на інтенсивному ...
    Читати далі

  • Суп томатний з копченими сосисками

    Перші страви  /  Інші супи

    Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. У великій каструлі розігріти олію і обсмажити в ньому цибулю до м'якості. Копчені сосиски нарізати кружечками. Шматочки сосисок додати в каструлю з цибулею і готувати, помішуючи, близько 5 хв. Картопля очистити і нарізати невеликими кубиками. Капусту нарізати квадратиками. У каструлю влити ...
    Читати далі

  • Khoresht Anaar-Aveej Курча в горіхово-гранатовому соусі (Іранська кухня)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Цибулю порізати кільцями і обсмажити в половині рослинної олії до золотистого кольору. Курчати обробити на порційні шматки, посолити, поперчити і покласти в сковороду з цибулею, обсмажити. Додати 2 склянки гарячої води і тушкувати 30 хвилин. Горіхи і зелень подрібнити у блендері або на м'ясорубці. Часник очистити і тонко нарізати. Розігріти ...
    Читати далі

  • Перепілки в рюкзачках (Codornices en zurron)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Вирізати ніжки у паприки і витрусити все насіння (круглий отвір повинно вийти достатнього діаметру, щоб у нього пройшла перепёлочка) перепілок посолити, поперчити зовні і всередині (наскільки можливо), зв'язати ніжки у щиколоток шматочком шпагату Розігріти оливкову олію на сквородке і коротко обсмажити перепілок зі усіх боків до золотистого ...
    Читати далі

  • Різотто листкове

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Змішати дрібно порезаний зелена цибуля, мелений чорний перець і оливкове масло. Залишити настоюватися на пів години. Процідити суміш, розділивши масло і цибулю. Солодкий перець нарізати дрібними кубиками й обсмажити на ароматному маслі до м'якості. Підсолити. У киплячу підсолену воду засипати рис і варити помішуючи 15-20 хвилин. Слідкуйте, щоб рис не розварився ...
    Читати далі

  • Шашлички курячі на шпажках

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Рецепт дійсно дуже простий. Знімаємо куряче філе, отримані 4 пластини ріжемо на невеликі шматочки від 2х2см до 4х4 см. Приправляємо сіллю, перцем і ін. Приправами (я люблю приправу до грилю Санта-Марія.) Цибуля акуратно ріжемо кільцями. Змішуємо м`ясце з цибулею, намагаючись не дуже ламати колечка. Додаємо майонез, перемішуємо. По виду як ...
    Читати далі

  • Закуска з баклажанів з волоськими горіхами

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Баклажани порізати скибочками (не дрібне). Присипати сіллю і відставити убік, щоб вийшла гіркота. Помідори надрізати, обшпарити і зняти шкірку, порізати кубиками. Цибулю порізати напів-кільцями і обсмажити до м'якості, додати помідори і готувати до розм'якшення. Жменю горіхів (беремо прям, скільки поміститься в руку, щедро так :) порубати ножем. Баклажани ...
    Читати далі

  • "Чізбургери або відкриття літнього сезону"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Беремо свіжий яловичий і свинячий фарш, змішуємо і додаємо у фарш інгридієнти! Такі як: Сіль, чорний перець, червоний перець, часник сухий, вино біле. Добре вимішуємо! За допомогою преса для котлет або руками формуємо круглі і плоскі котлети! Розпалюємо гриль і даємо розгорітися вугіллю, чистимо і змащуємо решітку гриля оливковою олією! Викладаємо ...
    Читати далі

  • курячий шашличок з овочами в духовці

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    грудки і стегна порізати на неболяче шматочки перець порубати на часточки цибулю порізати великими шматочками все це скласти в миску, додати перець, сіль, приправу для шашлику, помідора, заправити майонезом, перемішати накрити кришкою і залишити маринуватися, краще на ніч розігріти духовку до 200 гр . насадити шашличек на шпажки, чергуючи з перцем, цибулею ...
    Читати далі

  • Рагу для дитини

    Інші  /  Інші рецепти

    Рецепт універсальний для всіх віків. Ті хто молодший - їм можна так приготувати і через блендер. Хто постарше - м'ясо можна шматочками. Овочі теж за буженинам і по сезону. Я іноді додаю баклажан, болгарський перець. Обсмажити фарш з цибулею та морквою. Я це роблю прямо в каструльці. Зверху тонко нарізану картоплю, шар кабачків, помідор, ...
    Читати далі

  • Оладки з гусячої печінки і серця з яєчною локшиною на гарнір за 20 хвилин.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. У чашу блендера помістити печінка, серце, цибуля шалот, яйце, борошно, часник, сіль і перемолоти в перебігу 1 хвилини до однорідного стану на найбільших обертах. 2. Поставити воду на великий вогонь для локшини. 3. У сковороду налити олію, розігріти і за допомогою ст. ложки отсаживать на сковороду отриману суміш. Обсмажувати близько 1.5мінути ...
    Читати далі

  • Булочки-пиріжки з ... салом

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Змішуємо борошно, дріжджі, цукор і сіль. Вбиваємо яйце і вливаємо тепле молоко, з розчиненим у ньому маслом. Замішуємо тісто. Накриваємо рушником і відставляємо в сторону. Сало і цибулю ріжемо кубиками. У невеликій кількості ростить масла, злегка обсмажуємо цибулю, додаємо сало. Ні в якому разі не засмажуємо, перетворюючи його в шкварки, а просто прогріваємо, роднимз, так ...
    Читати далі

  • Салат "Нісуаз"

    Інші  /  Інші рецепти

    Яйця зварити круто, обдати холодною водою і очистити від шкаралупи. Зелену квасолю вимити, скласти в друшляк і опустити на 6 хв. в киплячу воду, а потім відразу ж перекласти в миску з крижаною водою і остудити; відкинути на друшляк. Білу квасолю відкинути на друшляк, дати стекти всієї рідини. Оливки нарізати кільцями. Тунця вийняти з банок, розім'яти ...
    Читати далі