Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Картопляні зрази з м'ясо-грибною начинкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити. Відвар злити і дати картоплі злегка підсохнути і заодно охолонути. М'ясо з цибулею прокрутити на м'ясорубці з крупними гратами. ставимо обжарюватися. Гриби відварити і прокрутити також на м'ясорубці з крупними гратами. Коли з м'яса випаруватися рідина, додаємо перекручення гриби і обсмажуємо ще хвилин 10 на середньому вогні, посолити ...
    Читати далі

  • Куряча печінка в пікантному соусі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    1. Гриби (у мене були маслюки) відварити, потім порізати. 2. Цибулю і моркву порізати дрібним кубиком і обсмажити на сл. олії разом з відвареними грибами. 3. Курячу печінку промити, порізати і відправити в сковороду до грибів з цибулею та морквою. Посолити, поперчити. 4. Додати ложку томатного соусу (кетчупу) і протушкувати хвилини 3. 5. Потім додати вершки, ...
    Читати далі

  • Хінкалі

    Інші  /  Інші рецепти

    У глибокому посуді замісити круте тісто (борошно + яйце + сіль + вода), прикрити кришкою і залишити на півгодини в холодильнику. М'ясо баранчика разом з цибулею прокрутити через м'ясорубку, додати спеції, соєвий соус, базилік. Тісто розкачати до дуже тонкого стану, вирізати коржики, в центр кожної покласти м'ясо і скачати кульки. Варити хінкалі в підсоленій ...
    Читати далі

  • Теплий салат з куркою, кабачком і рисом

    Салати  /  Салат з м'ясом

    1. Рис опустити в киплячу воду і варити відповідно до інструкції на упаковці. 2. Філе посолити, поперчити, скропити олією, загорнути у фольгу і запекти при 180С 15-20 хвилин. 3. Цибулю нарізати пір'ям. Кабачок нарізати тонкими смужками, перекласти в чашку, додати лимонний сік, сіль, перець, олія і відставити. 4. Шпинат і салат вимити, обсушіть.5 ....
    Читати далі

  • Рулет з листкового тіста з начинкою з фаршу і свіжої капусти

    Закуски  /  М'ясні

    Цибулю дрібно нарізати кубиками, капусту дрібно нашаткувати соломкою. Обсмажити на сковороді фарш з цибулею, додати капусту і протаміть м. Інут 10 під кришкою. Перемішати Додати сіль, білий перець, соєвий соус. Остудити в остуженную начинку додати тертий сир. Листкове тісто злегка розкачати викласти начинку, згорнути рулет. Змастити зверху збитим ...
    Читати далі

  • Суп польовий

    Перші страви  /  Інші супи

    Пшоно перебрати, промити і залити крутим окропом на 10- 15 хв. Цибулю і картоплю очистити. Цибулю дрібно нашаткувати, картоплю нарізати брусочком. Сало нарізати дрібним кубиком і обсмажити разом з цибулею до золотистого кольору цибулі і повного витоплювання сала. Закип'ятити в каструлі воду, покласти цибулю з салом, додати пшоно (воду злити) і довести до кипіння. Додати ...
    Читати далі

  • Жюльєн по-російськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину нарізати тонкими брусочками довжиною 3-4 см, обсмажити з дрібно нарізаною цибулею, посолити, укласти в кокотниці, залити майонезом, посипати тертим сиром і запекти в духовці до утворення золотистої скоринки.
    Читати далі

  • Тайський салат з яєць

    Салати  /  З сиром і сиром, яєчні

    Лук очистити і тонко нарізати півкільцями. Очистити часник, нарізати тонкими пластинками. Перець очистити від насіння і нарізати соломкою. У сковороду влити олію, розігріти. Закинути в масло цибулю, смажити 3? 4 хвилини до золотистого кольору. Додати часник і перець, перемішати і зняти з вогню. Перекласти овочі на паперовий рушник і дати стекти ...
    Читати далі

  • Картопляно-авокадове пюре з карамелізованими цибулею

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Картоплю почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Поки вариться картопля почистити цибулю, порізати півкільцями. Всипати на розігріту сковороду цукор, дати йому злегка подплавит, покласти вершкове масло і скарамелізіровать в ньому цибулю. Дрібно нарізати петрушку. Авокадо розрізати уздовж навпіл. Акуратно вийняти кісточку і акуратно ...
    Читати далі

  • Пиріг з куркою, сиром і сиром

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з куркою

    Розм'якшений маргарин з'єднуємо з яйцями, сіллю і борошном, і замішуємо тісто. Готове тісто накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 30-60 хвилин. Начинка: куряче філе разом з сирим луком прокрутити через м'ясорубку. "Крем Бонжур" збити міксером разом з сиром, з'єднати з курячим фаршем, добре перемішати, додати сіль, перець, базилік ...
    Читати далі

  • Картопляні Човники

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картоплю відварити в мундирі, майже до готовності М'ясо яловичину відварити і перекрутити на м'ясорубці, посолити поперчити Гриби, порізати і разом з цибулею обсмажити, додати до фаршу, перемішати. Картопля остудити, очистити і розрізати вздовж на половинки чайною ложечкою вискоблити середину, (щоб були як човники, але дно повинно бути товстеньке, несильно ...
    Читати далі

  • Печінка по-строгановськи

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    У печінки видалити плівки і протоки. Нарізати печінку смужками, відбити через плівку, залити молоком на півгодинки. Борошно підсушити без зміни кольору. Охолодити і розвести теплим бульйоном (у мене курячий). Цибулю нарізати соломкою або кубиками і підсмажити на олії без зміни кольору. Сметану з'єднати з розведеною борошняної сумішшю і пасерованою ...
    Читати далі

  • Млинці з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    1. Збиваємо тісто для млинців. 2. Випікаємо млинці. 3. Варимо картоплю пюре. 4. М'ясо режим дрібними шматочками і смажимо на сковороді разом з цибулею до готовності. 5. На середину млинця кладемо 1 ложку картоплі і 1 ложку м'яса, збираємо млинець в мішечок і перев'язуємо ниткою. 6. Змащуємо млинці яйцем і ставимо в духовку на 20 хв. 7. Перед подачею на стіл нитку ...
    Читати далі

  • Піца з запеченої гарбузом і копченим салом

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто я замішувала в хлібопічці. Всі інгредієнти для тіста покласти в відерце хлібопічки (дотримуючись інструкції), і поставити на режим "піца". Ви можете замісити будь-яке Ваше улюблене тісто. Гарбуз нарізати пластинками. Розкласти на деко, застелене фальгой (змащеній маслом), скропити гарбуз оливковою олією і відправити в духовку, під грільна ...
    Читати далі

  • Лосось в соєвому соусі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Часник нарізати тонкими пластинками, цибулю кільцями, Корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці. Лосось покласти в неглибокий посуд. Соєвий соус, 1 ст. л. води, мед, сік і цедру лимона, часник та імбир обережно нагрівати в невеликій каструльці протягом 3 хвилин. Вилити суміш на рибу і посипати здебільшого лука. Залишити маринуватися ...
    Читати далі

  • КАЛЬМАРИ ФАРШИРОВАНІ РИБОЮ гарячого копчення

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Хочу запропонувати вам варіант закуски, яка мене ніколи не підводила. Мені попалися чарівні, довгенькі, кимось попередньо очищені тушки кальмарів, які залишилося промити і замаринувати в чудо маринаді з даних інгредієнтів, і залишити на ніч. Більш докладно про маринаді ви можете прочитати тут http: //smach.pp.ua/recipe/view/26057 ...
    Читати далі

  • салат "Kiss"

    Салати  /  Салат з овочів

    Нарізати дрібно цибулю і злегка обсмажити його на соняшниковій олії. Нарізати болгарський перець і додати його в сковороду з цибулею. Злегка згасити. Додати соєвий соус (салат НЕ солити!) Натерти на крупній тертці кореневої селера. Нарізати невеликими кубиками ківі. Дуже дрібно нарізати зелень петрушки. Всі інгредієнти змішати. Викласти в салатник ...
    Читати далі

  • Салат "Куряче Квис"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    1. Куряче стегно розібрати руками на волокна. 2. Гриби і цибулю нарізати великими кубиками, і обсмажити в олії до золотистого кольору. 3. У глибоку тарілку кладемо м'ясо, обсмажені гриби з цибулею, квасолю, часник пропущений через прес, майонез, посолити і по перчити за смаком. Перемішати. Викласти гіркою на тарілці і зверху посипати сиром натертим ...
    Читати далі

  • Ледачі глубци.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Свинину перекручуємо через м'ясорубці разом з цибулею. Рис відварюючи Капусту шаткуємо й бланшируємо хвилин 5 (воду не виливаючи, вона нам ще знадобиться). Відкидаємо на друшлаг. даємо стекти і охолонути. Фарш, відварений рис, капусту змішуючи, солимо, перчимо. Формуючи у вигляді котлет про обсмажуємо до рум'яної скоринки. Складався в глибокий посуд. соус Морковкутрем ...
    Читати далі

  • Стир-фрай з індички і молодої капусти.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Індичку нарізаємо впоперек волокон на довгі тонкі брусочки. 2. Моркву нарізаємо тонкою соломкою, цибулю - півкільцями, молоду капусту нарізаємо шматочками пропорційно шматочках індички. 3. У мисці змішуємо соєвий соус, мед, крохмаль, воду і оцет, додаємо рубаний часник. 4. Швидко обсмажуємо, партіями, індичку, до рум'яної скоринки. 5. Перекладаємо ...
    Читати далі