Ми рекомендуємо

  • Пісочний торт з апельсиново-яблучним повидлом

    Десерти  /  Торти

    Готуємо коржі: - Жовтки з'єднати з цукром, збити міксером до пишної однорідної консистенції. В кінці додати коньяк. - Борошно з'єднати з ваніліном і розпушувачем. Просіяти. З'єднати з жовткова-цукрової масою. - Замісити круте еластичне тісто, накрити плівкою і дати відпочити в холодильнику хвилин 20. - Тісто розділити навпіл. Розкачати ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Рисова каша на кокосовому молоці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис промити в теплій воді кілька разів, поки вона не стане чистою, прозорою. У 50 мл теплої води, розчинити кокосове молоко, так як воно буває грудочками. Поставити на середній вогонь, як закипить посолити по-смаку і засипати рис. Варити близько 20 хвилин, постійно помішуючи. Яблучко вимити і очистити від шкірки. Я порізала побільше кубиками, що не ...
    Читати далі

  • Шоколадні млинці на сніданок.

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    У мірної гуртку з'єднала сироватку з цукром, сіллю, яйцем і маслом віночком. Муку з'єднала з розпушувачем і потроху втрутитися в суміш в мірній гуртку. Додала какао-порошок і ще раз все добре перемішала. Випікала на розпеченій сковороді без Подмазко на середньому вогні з обох сторін. Вийшло 6 тонких млинчиків. Сухофрукти залила окропом ...
    Читати далі

  • Сирне печиво

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розтерти 2 жовтки з цукровою пудрою до піни. Додати сирні сирки з родзинками і продовжувати розтирати до однорідної маси. Акуратно ввести розтоплений, але не гарячий маргарин. Потім додавати просіяне борошно до отримання густого тіста (не прилипає до рук. Формуємо печенюшки, кладемо їх на протвень на Пекарській папір, зверху каждуюпеченюшку ...
    Читати далі

  • Пиріг "Пісочний з брусницею"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Борошно висипати гіркою на стіл, кубиками порізати туди маргарин, висипати цукор і перетерти руками в крихту, якщо не виходить крихта, додати ще борошна. Відкласти трохи крихти для обсипання (десь 1-2 склянки), в решту крихту додати сметану, щоб вийшло круте тісто. Розкачати тісто, викласти на деко, зробити бортики, зверху ...
    Читати далі

  • Каннелоні з овочами "А-ля рюс"

    Інші  /  Інші рецепти

    Каннеллоні я люблю. Але кожен раз, дивлячись на них, злегка лякаюся. Мені чомусь видається, що це гігантські макарони, і зараз звідки-небудь вискочить велетень. Жартую, а то подумаєте, що у мене параноя ... Не, просто фантазія багата! :) Вдома у мене ковбаса рідкісний гість. І якщо раптом з'являється, то якось нудьгує в холодильнику, тому ...
    Читати далі

  • Піца Кальцоне "Алло, піца!"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Восени син затягнув мене в найближчу піцерію. Замовили кальцоне. У розмові запропонувала повторити вдома. Але все справи, справи ... А тут можливості співпали з буженинам. Тим більше подруга принесла один з старих номерів "Школи гастроному", де був лпублікован рецепт. Я приготувала майже без змін. І вийшло ВОНА! За назвою піцерії я і дала ...
    Читати далі

  • Пончики з повидлом для тих, хто на посту, і не тільки.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з повидлом

    Ризикну Вам запропонувати рецепт пісних пончиків з старого доброго дріжджового тіста, яке мені дала ще моя мама. І знаєте, це тісто-безпроігришно варіант як для пиріжків, так і для пончиків. А так само з нього виходять чудові плюшки в духовці. Все до неподобства просто, швидко і смачно. Готується наша страва безопарним способом-ті-змішуємо ...
    Читати далі

  • Перепілки, фаршировані яблуками з прянощами, запечені у вершках з сиром.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Похід в придворний супермаркет увінчався нежданим успіхом - на прилавку лежали 2 останніх пташеня, синюшність, небагатьом крупніша міських горобців, але дрібніші деяких голубів, гордо іменуються "переспівали", і довелося повірити не очам і розуму, а їх вартості. Ентузіазму вони не викликали (я навіть їх понюхала), але напад цікавості я ужеукротіть ...
    Читати далі

  • Кекс "вишневий"

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Лимон потерти в чашку, туди ж растолчённий кисіль. Маргарин розтерти з цукром, яйця збити, борошно з'єднати з розпушувачем, все акуратно вимішати і з'єднати з кисільні-лимонної масою. Тісто вилити у змащену маслом форму і пекти на середньому вогні 40 хвилин. Желе заварила окропом по інструціі на пакеті і полила остиглий. Зі склянкою ...
    Читати далі

  • Паельї ІЗ МОРЕ ПРОДУКТІВ (ВАРІАНТ)

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    1. У середній каструлі закип'ятити 10 1/2 склянок підсоленої води. Додати кріветочние шкірки і проварити під кришкою, на маленькому вогні), близько 10 хв. Процідити і повернути бульйон в каструлю. Підсушити SAFFRON на сухій гарячій сковороді (ніжно), зняти з вогню, розкришити спинкою дерев'яної ложки (у мене був мелений) і додати до бульйону. Провереть ...
    Читати далі

  • Ще один корисний рецепт-мед з кульбаб з добавками.

    Інші  /  Інші рецепти

    Квіти кульбаби потрібно збирати в сухий день. Збирати тільки жовті голівки квітів, все зелене потрібно буде обрізати. Підготовлені квіти скласти в каструлю, залити водою, і додати лимон нарізаний на невеликі часточки, каструлю поставити на вогонь і варити 30 хвилин на повільному вогні. Потім процідити, сироп злити назад в каструлю, додати цукор ...
    Читати далі

  • Вертута з грибами і капустою

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    До недільного вечора всій родині раптом захотілося чогось такого .... чи то до чаю, чи то до самого вечері ... Упаковку тіста вийняла розморожуватися. Гриби помила, почистила, поставила варитися в солоній воді з парочкою лаврових листочків до готовності (у мене - хвилин 40). У глибокий казанок налила трохи раст. масла і поставила на середній вогонь ....
    Читати далі

  • курячі ніжки під капустяної шубкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    мої друзі кулінари знають, що я любитель і курочки і кольорової капустки. Причому у всіх варіаціях. У даному коннкретном випадку просто треба було щось приготувати на вечерю з моїх улюблених продуктів. Просто тушкувати, смажити і парити не хотілося. З іншого боку я останнім часом віддаю перевагу "лентяйную" готування за принципом "склав усі в купу іпусть ...
    Читати далі

  • Запечені каштани, брюссельська капуста, гриби

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Вперше готувала і їла каштани! Отже, кип'ятимо воду. Каштани вимити, зробити на них надрізи навхрест. Відправляємо каштани в каструлю на 10 хв. Дати їм охолонути. Брюссельська капуста у мене заморожена. Я дала їй трохи відійти від морозилки, зняла верхні листки, обполоснула кочанчики і кинула в киплячу підсолену воду з додаванням лимонного ...
    Читати далі

  • Торт "Чорнослив у шоколаді" (варіант оформлення)

    Десерти  /  Торти

    Для бісквіта протягом 8 хвилин збиваємо яйця, всипаємо цукор і ваніль і збиваємо ще стільки ж. Всипаємо горіхи, акуратно перемішуємо, рухами знизу вгору. Додаємо мед (у мене був дуже густий, я розтопила на водяній бані) і коньяк. Обережно, порціями вводимо просіяне суміш борошна і розпушувача. Форму (діаметр 24см) змащуємо, присипаємо ...
    Читати далі

  • Вівсяно-сирні кекси з лимонно-яблучним соусом.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Яйця збити з цукром, додати сир і масло .. Борошно з'єднати з ваніллю і розпушувачем і потроху додати в суміш. Я розмішувала прогружним блендером. Покласти вівсяні пластівці і дати постояти 15 хвилин. У яблука вирізати серединку і натерти 1/2 частина на тертці Ізюм залити окропом і розпарити хвилин 5. Все. додати в тісто і перемішати ложкою. Силіконові ...
    Читати далі

  • Заливний пиріг з гострою капустою.

    Вироби з тіста  /  Пироги

    Робимо начинку. У сотейник налила масло і виклала порізану цибулю півкільцями. Позолотила його, виклала натерту моркву і помідор, трохи притомленим. Капусту тонко порізала і відправила до овочів, прикрутила вогонь і більше мучила, ніж смажила. Посоліть за смаком і поклала пластівці перцю стручкового гострого. Зробила капусту до готовності. Поки капуста ...
    Читати далі

  • Суп з телятиною, а для чоловіка був Суп-харчо (варіант)

    Перші страви  /  Харчо  /  Харчо з яловичини

    Відразу кажу, в уникненні всяких непорозумінь - як готується справжній харчо, на знаю, а для мого чоловіка це харчо, просто, щоб довго не пояснювати, що це результат моїх експериментів і щось віддалено за смаком наближене до цього знаменитого блюду ... Готувала я свій суп з телятиною так: М'ясо було вимито і просушено паперовим полотенечком ....
    Читати далі

  • Тарталетки з домашнього тіста філо з брокколі, креветками та оливками

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У нас, на жаль немає у продажу готового тіста філо, але дуже хотілося спробувати таке тісто, тому я вирішила приготувати це тісто сама. Хочу поділитися рецептом і своїм досвідом приготування тіста філо в домашніх умовах. А також я поділюся з вами рецептом тарталеток з домашнього тіста філо з брокколі, креветками і оливками. Приготувати ...
    Читати далі